ε δανεικος βρε ,τι καμια αγοραxrisitsapa έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 21:45 Δεν μπορούμε να πάρουμε παίκτη από την Αουγκσμπουργκ θα πάρουμε από την Αιντραχτ;;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Ναι γιατι όλοι οι παίκτες είναι ίδιοι. Αφού ήρθε ο Γιόβιτς απο την Μίλαν σημαίνει ότι θα πάρει και Λεάο τώρα. Ο βασικός της Άουγκσμπουργκ είναι λογικά ίδιος με παίκτη που η Φρανκφούρτη στέλνει δανεικό στην Τορίνοxrisitsapa έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 21:45 Δεν μπορούμε να πάρουμε παίκτη από την Αουγκσμπουργκ θα πάρουμε από την Αιντραχτ;;
Μια μικρή παρέμβαση και εδώ.
Μακάρι να έρθει ο Γιαννούλης στον ΠΑΟΚ.
Η sportime έγραψε ότι ο γαύρος έδωσε
4.5 και ο ΠΑΟΚ 2.5.
Συνεπώς η μεταγραφή πιθανώς να κλείσει στον γαύρο.
Καλά έκανε ο γαύρος και καλά κάναμε και εμείς.
Τώρα μου είπε σου είπα του είπε αυτα είναι για τα καφενεία.
Και η sportime σιχαίνεται τον ΠΑΟΚ.
Συνεπώς στο μοναδικό νούμερο που γράφτηκε καλά κάναμε και δεν δώσαμε
4.5 εκατομμύρια για αριστερό Μπακ 31 χρόνων που βασίζεται στην ταχυτητα και στα τρεξίματα.
Αντιθέτως πολύ καλά κάναμε και δώσαμε 2.5 στον Σάντσεζ που για κάποιους φάνηκαν πολλά που είναι 28
και παίζει βασικός στην εθνική Μεξικό και όχι στην Ελλάδα της φαπας.
ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ.....
Όπως και τον Γιακουμάκη. Να δώσουν λεφτά για 31 χρόνων διεθνή ΦΟΡ 2-3 εκατομμύρια ναι. Από καποιον που θέλει τον Γιακουμάκη για δεύτερο.....
Άλλο φορ που μου κάνει τη δουλειά και άλλο αριστερό Μπακ.
Αυτά. Τα υπόλοιπα είναι ανούσια επικοινωνιακά όπως και τα 11 που δώσαμε για αμυντικό χαφ πέρυσι για τα μάτια του Μυστακίδη.....
ΟΥΣΙΑ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
ΥΓ. Μακάρι να έρθει ο Γιαννούλης αλλά όχι για 5 εκατομμύρια και τριετες-τετραετες συμβόλαιο.....
Μακάρι να έρθει ο Γιαννούλης στον ΠΑΟΚ.
Η sportime έγραψε ότι ο γαύρος έδωσε
4.5 και ο ΠΑΟΚ 2.5.
Συνεπώς η μεταγραφή πιθανώς να κλείσει στον γαύρο.
Καλά έκανε ο γαύρος και καλά κάναμε και εμείς.
Τώρα μου είπε σου είπα του είπε αυτα είναι για τα καφενεία.
Και η sportime σιχαίνεται τον ΠΑΟΚ.
Συνεπώς στο μοναδικό νούμερο που γράφτηκε καλά κάναμε και δεν δώσαμε
4.5 εκατομμύρια για αριστερό Μπακ 31 χρόνων που βασίζεται στην ταχυτητα και στα τρεξίματα.
Αντιθέτως πολύ καλά κάναμε και δώσαμε 2.5 στον Σάντσεζ που για κάποιους φάνηκαν πολλά που είναι 28
και παίζει βασικός στην εθνική Μεξικό και όχι στην Ελλάδα της φαπας.
ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ.....
Όπως και τον Γιακουμάκη. Να δώσουν λεφτά για 31 χρόνων διεθνή ΦΟΡ 2-3 εκατομμύρια ναι. Από καποιον που θέλει τον Γιακουμάκη για δεύτερο.....
Άλλο φορ που μου κάνει τη δουλειά και άλλο αριστερό Μπακ.
Αυτά. Τα υπόλοιπα είναι ανούσια επικοινωνιακά όπως και τα 11 που δώσαμε για αμυντικό χαφ πέρυσι για τα μάτια του Μυστακίδη.....
ΟΥΣΙΑ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
ΥΓ. Μακάρι να έρθει ο Γιαννούλης αλλά όχι για 5 εκατομμύρια και τριετες-τετραετες συμβόλαιο.....
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 5):
- MagdiTolba, trouman, giaxxo, Mica, PAOKAPOMONOSMOY
Κλαιει η ψυχη μου για ολα τα Παοκτσακια που ξεροσταλιαζουν μπας και ο Γεμιστανας κανει καμια μεταγραφη.Τελη Αυγουστου 3 δανεικοι και αυτο θα ειναι ολο.Ο εφιαλτης θα συνεχιστει ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!
- FreeWatcher
Ρε έκλεισε ο Σέρτζιο???
Μικρή σημασία έχει ο Γιαννούλης.
2 στα 2 έχουμε στις επιλογές ακραίων μπακ τελευταία.
Ο ΠΑΟΚ θέλει κίνητρο και όραμα!
Καπου εδώ βγαίνει ο Κουβεντίδης και λέει στον embuji ας είμαστε ρεαλιστέςFreeWatcher έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:14 Ρε έκλεισε ο Σέρτζιο???
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Maklaz
Και κλείνει ο σερτζιο βαζελο .
Και παίρνουμε εμείς το βαζελου και κάνει παπάδες με τον σκάουτερ της Μίντιλαντ .
Πουλάμε Σάντσεζ (κλείσαμε μάτος)
Πουλάμε Τειλορ (κλείσαμε Βιεϊρίνια)
Και παίρνουμε εμείς το βαζελου και κάνει παπάδες με τον σκάουτερ της Μίντιλαντ .
Πουλάμε Σάντσεζ (κλείσαμε μάτος)
Πουλάμε Τειλορ (κλείσαμε Βιεϊρίνια)
-
PAOKAPOMONOSMOY
Λέο και Αντρέ καβλοριζικοι και σιδεροπουτσοκεφαλοι στα νέα σας ποστα. Δεν θα ασχοληθώ φέτος με τίς μεταγραφές. Αυτό που θέλω είναι στο τέλος της σεζόν,η ομάδα ο,ΠΑΟΚ μας,να τους έχει γ@μησει τα πρεκια σε όλους. Μετά τα φετινά προσωπικά έχω μεγάλη λύσσα πάνω μου. Είναι χρονιά ορόσημο. Ευχαριστώ για την φιλοξενία καλό βράδυ.
- These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post (total 4):
- trouman, aivas19, paok apo epilogi, leomatos88
- Kabamaru11
Αυτο ακομα εδω ειναι;Νομιζα ειχε φαει μονιμο μπαν.J007 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:12 Κλαιει η ψυχη μου για ολα τα Παοκτσακια που ξεροσταλιαζουν μπας και ο Γεμιστανας κανει καμια μεταγραφη.Τελη Αυγουστου 3 δανεικοι και αυτο θα ειναι ολο.Ο εφιαλτης θα συνεχιστει ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 8):
- trouman, Ally Samagoal, george188, nunies4, Γερασίμου, Gregk19262000, paok apo epilogi, Anwnimos
-
panpangr77
Σύμφωνα απόλυτα ,όταν βγαίνεις με δηλώσεις ότι σου ταιριάζει παικτικα ο γαύρους του Μεντιλιμπαρ.leomatos88 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 20:18 Πάντως, χωρίς να έχω άποψη για τον παίχτη Γιαννούλη, άμα είναι ή όχι απαραίτητος για τον ΠΑΟΚ της επόμενης μέρας, αν θα κάνει τη διαφορά ή όχι, και χωρίς να με νοιάζει, άμα πάει στο γαύρο, ενώ μάλιστα τον θέλει κι ο ΠΑΟΚ, έστω ερχόμενος δεύτερος στην όποια του πρόταση, άμα πάει λέω στο γαύρο, θα τον θεωρήσω γενίτσαρο. Ασχέτως αν δεν έκανε καλή διαπραγμάτευση ο ΠΑΟΚ, δεν παύει ο ΠΑΟΚ να τον έκανε άνθρωπο, χάρη στον ΠΑΟΚ να έφτασε εκεί που έφτασε. Και αν όντως πάει στο γαύρο, ενώ μάλιστα μπορεί να μείνει στο εξωτερικό σε αρκετά υψηλό επίπεδο, θα πω επίσης και ότι πολύ ασχοληθήκαμε.
- These users thanked the author panpangr77 for the post:
- leomatos88
και τι να πει αν νιωθει οτι καθαρα ποδοσφαιρικα του ταιριαζει ο γκει,η απαντηση στην συγκεκριμενη ερωτηση που του εκαναν αυτη ηταν,οπως και καθαρα για δικους του λογους θελει να ερθει σε εμας και εχει κανει πολλα για να γινει αυτο,εδωσε απο μονος του το προβαδισμα σε καποια ομαδα απο την στιγμη που εκανε ξεκαθαρο οτι ηθελε να επιστρεψειpanpangr77 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:25Σύμφωνα απόλυτα ,όταν βγαίνεις με δηλώσεις ότι σου ταιριάζει παικτικα ο γαύρους του Μεντιλιμπαρ.leomatos88 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 20:18 Πάντως, χωρίς να έχω άποψη για τον παίχτη Γιαννούλη, άμα είναι ή όχι απαραίτητος για τον ΠΑΟΚ της επόμενης μέρας, αν θα κάνει τη διαφορά ή όχι, και χωρίς να με νοιάζει, άμα πάει στο γαύρο, ενώ μάλιστα τον θέλει κι ο ΠΑΟΚ, έστω ερχόμενος δεύτερος στην όποια του πρόταση, άμα πάει λέω στο γαύρο, θα τον θεωρήσω γενίτσαρο. Ασχέτως αν δεν έκανε καλή διαπραγμάτευση ο ΠΑΟΚ, δεν παύει ο ΠΑΟΚ να τον έκανε άνθρωπο, χάρη στον ΠΑΟΚ να έφτασε εκεί που έφτασε. Και αν όντως πάει στο γαύρο, ενώ μάλιστα μπορεί να μείνει στο εξωτερικό σε αρκετά υψηλό επίπεδο, θα πω επίσης και ότι πολύ ασχοληθήκαμε.
30 Δημοσιευσεις αυτος εδω? ειδα τον ιβαν να κανει ερανο αριστοτελους, πανε να τσονταρεις ΑΠΛΑ ε ΑΠΛΑJ007 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:12 Κλαιει η ψυχη μου για ολα τα Παοκτσακια που ξεροσταλιαζουν μπας και ο Γεμιστανας κανει καμια μεταγραφη.Τελη Αυγουστου 3 δανεικοι και αυτο θα ειναι ολο.Ο εφιαλτης θα συνεχιστει ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- Ally Samagoal, paok apo epilogi
-
makispaspartou
Τρομερή απάντηση που ούτε παιδί δημοτικού δε θα έδινε.. ήθελα να ήξερα που αποσκοπεί τέτοιου είδους σχόλιο στα γραφόμενα μου ..tolis14 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 20:42Μαζί σου φίλε. Μας έχει καταστρέψει ο Ιβάν.makispaspartou έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 20:11 Ένας Ιβάν που έχει στο περίμενε ένα μήνα τον προπονητή των επιτυχιών του και συνομιλεί με τον Κονσεισάο μήπως και τον κλείσει, αλλά εάν δεν τον κλείσει θα κρατήσει τον Ράζβαν. Έλα που όμως ο Ραζβάν θα είναι πλέον πολύ ξενερωμένος με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Ένας Ιβάν που έχει συμφωνημένο και σύμμαχο τον παίκτη Γιαννούλη αλλά μόλις κάνει μπάσιμο ο χοντρός κρίνονται πολλά τα λεφτά για την ηλικία του. Έλα που όμως οι ομάδες οι οποίες κάνουν πρωταθλητισμό δεν αποκτούν μόνο παίκτες με μεταπωλητική αξία με σκοπό να τους πωλήσουν αλλά πληρώνουν και υπεραξίες για να πάρουν έτοιμους παίκτες για πρωταθλητισμό.
Ένας Ιβάν που μας έχει τάξει μέσω των συμβουλατόρων του ριζικές αλλαγές και τελικά ανακοινώνει τεχνικό διευθυντή τον Αντελίνο ο οποίος ήταν σύμβουλός του και αθλητικό διευθυντή τον άπειρο Μάτος που λογικά θα κοστίζει και λιγότερο. Μεγάλα ονόματα και οι δύο με ιστορία για τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ, χρήσιμοι θα αποδειχθούν μόνο εάν δεν λειτουργήσουν κι αυτοί ως ασπίδα του προέδρου.
Αυτή είναι η πραγματικότητα του ΠΑΟΚ σήμερα που μιλάμε 08/06/2026 μετά από μία χρονιά που αν και κρίνεται αποτυχημένη λόγω μη κατάκτησης τίτλων, τουλάχιστον η ομάδα έφτασε να τους διεκδικήσει.
Κάθε πέρσι και καλύτερα θυμίζει η φάση, βγείτε λοιπόν όλοι εσείς οι υπομονετικοί και γράψτε σε εμάς τους ανυπόμονους σε τι μπορεί να ελπίζουμε..
Με το χέρι στην καρδιά πιστεύεις ότι υπάρχει πάνω από 10% πιθανότητα να τερματίσουμε πρώτοι ή δεύτεροι του χρόνου;obanebane έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 21:08 Η ομάδα θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στα ίσα του χρόνου;
Θα σ πω εγώ Μάκη που αποσκοπεί .
Οταν κάνουμε σαν τις χήρες στο κρεβάτι επι πόσους μήνες ε καμία στιγμή βγαίνει και η αντίδραση.
Δεν θα πεθάνουμε επειδή δεν θα έρθει ο Γιαννουλης .
Εμένα αν μ ρωτάς δεν θα πεθαίναμε ούτε το καλοκαίρι αν έφευγε ο Ντελιας .
Γιατί στο ποδόσφαιρο ναι μεν το να έχεις παιχταραδες είναι σημαντικό αλλά το να έχεις την καλύτερη ομάδα μετράει παραπάνω.
Εφυγε ο εμπαπε από την Παρί και έχουν πάθει υπερκουπωση
Οταν κάνουμε σαν τις χήρες στο κρεβάτι επι πόσους μήνες ε καμία στιγμή βγαίνει και η αντίδραση.
Δεν θα πεθάνουμε επειδή δεν θα έρθει ο Γιαννουλης .
Εμένα αν μ ρωτάς δεν θα πεθαίναμε ούτε το καλοκαίρι αν έφευγε ο Ντελιας .
Γιατί στο ποδόσφαιρο ναι μεν το να έχεις παιχταραδες είναι σημαντικό αλλά το να έχεις την καλύτερη ομάδα μετράει παραπάνω.
Εφυγε ο εμπαπε από την Παρί και έχουν πάθει υπερκουπωση