Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Αν ο ΠΑΟΚ παίξει ευρωλιγκα, αν το θέλει θα γαμησει όλη την αγορά,το πορτοφόλι που έχουμε ειναι τέτοιο που αύριο αγοράζει όλη την Ρεάλ.
Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο, μην το ξεχνάτε αυτό.
- Maurice_Escargot
O Misko λεει πως ρωτησε "ξερετε ποια ειναι η Ρεαλ?"
Μεγα λαθος εαν το ρωτησε σε ΠΑΟΚτση.
Μεγα λαθος εαν το ρωτησε σε ΠΑΟΚτση.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- Dimitris_L4
- KalamarGiannis
Νομίζω ότι κάποιοι είστε πλανημένοι.
ΜΕ πόσους ξένους θα πάμε; έχουμε και λέμε: στην GBL περιμένουμε κατά πάσα πιθανότητα 7 βασικούς +2. Και στην Ευρώπη κανένας περιορισμός.
Περιμένετε λοιπόν το μπάτζετ που δεν έχει πρακτικά όρια για τα θέλω του προπονητή, να τσιγγουνευτεί ένα ποσό π.χ 250Κ για τον 9ο ξένο του ρόστερ;
Εγώ λέω με τίποτα.
Αυτό σημαίνει ότι περιμένω 8 ξένο το βασικό 3αρι και 9ο ξένο ένα ψηλό με σουτ.
...
και για όσους λένε δεν έχει σουτ η ρακέτα στις θέσεις 4-5 :
1. Επιστροφή Χουγκάζ - ΦΥΣΙΚΌ ταλέντο στο τρίποντο
2.Τον Μουρ τον προσέξατε καθόλου όποτε έπαιρνε προσπάθειες έξω απο΄τη ρακέτα; άχαστος ήταν στα ελεύθερα σουτ. ΑΧΑΣΤΟΣ.
3. Ομορούγι: γελάστε αν θέλετε, στα σουτάκια μέσης απόστασης ήταν καλύτερος από τα πίβοτ μέσα στη ρακέτα με το ένα χέρι. Φαίνεται και στις ελ.βολές, έχει καρπό και μπορεί να εξελίξει καλό σουτάκι. Όχι τρίποντο, μέχρι τα 5+ μέτρα.
4. Αν ισχύσει και το 4-5 αρι που λέμε για τελευταίο ξένο, ορίστε. Πυροβολαρχία από παντού.
Το τέλειο ρόστερ δε μπορεί να κτιστεί με την πρώτη, το θέμα είναι να βγει πολύ καλό. Μέχρι τώρα έτσι δείχνουν τα πράγματα...
ΥΓ Δεν ξεχνάω την παράμετρο Καλάθης: ένας μάστορας του παιχνιδιού με τη δυνατότητα να κοντρολάρει το παιχνίδι και το ρυθμό, και να κάνει καλύτερους όλους του συμπαίκτες του. Να βρει τα αδύνατα σημεία της άμυνας, να τροφοδοτήσει σωστά, να σερβίρει έτοιμα καλάθια, να περάσει το πλάνο του προπονητή στις 4 γραμμές. Μεγάλη υπόθεση, ανεκτίμητη.
ΥΓ2 απορώ αν ο Κακλαμανάκης πάρει θέση τελικά σε αυτό το ρόστερ...
ΜΕ πόσους ξένους θα πάμε; έχουμε και λέμε: στην GBL περιμένουμε κατά πάσα πιθανότητα 7 βασικούς +2. Και στην Ευρώπη κανένας περιορισμός.
Περιμένετε λοιπόν το μπάτζετ που δεν έχει πρακτικά όρια για τα θέλω του προπονητή, να τσιγγουνευτεί ένα ποσό π.χ 250Κ για τον 9ο ξένο του ρόστερ;
Εγώ λέω με τίποτα.
Αυτό σημαίνει ότι περιμένω 8 ξένο το βασικό 3αρι και 9ο ξένο ένα ψηλό με σουτ.
...
και για όσους λένε δεν έχει σουτ η ρακέτα στις θέσεις 4-5 :
1. Επιστροφή Χουγκάζ - ΦΥΣΙΚΌ ταλέντο στο τρίποντο
2.Τον Μουρ τον προσέξατε καθόλου όποτε έπαιρνε προσπάθειες έξω απο΄τη ρακέτα; άχαστος ήταν στα ελεύθερα σουτ. ΑΧΑΣΤΟΣ.
3. Ομορούγι: γελάστε αν θέλετε, στα σουτάκια μέσης απόστασης ήταν καλύτερος από τα πίβοτ μέσα στη ρακέτα με το ένα χέρι. Φαίνεται και στις ελ.βολές, έχει καρπό και μπορεί να εξελίξει καλό σουτάκι. Όχι τρίποντο, μέχρι τα 5+ μέτρα.
4. Αν ισχύσει και το 4-5 αρι που λέμε για τελευταίο ξένο, ορίστε. Πυροβολαρχία από παντού.
Το τέλειο ρόστερ δε μπορεί να κτιστεί με την πρώτη, το θέμα είναι να βγει πολύ καλό. Μέχρι τώρα έτσι δείχνουν τα πράγματα...
ΥΓ Δεν ξεχνάω την παράμετρο Καλάθης: ένας μάστορας του παιχνιδιού με τη δυνατότητα να κοντρολάρει το παιχνίδι και το ρυθμό, και να κάνει καλύτερους όλους του συμπαίκτες του. Να βρει τα αδύνατα σημεία της άμυνας, να τροφοδοτήσει σωστά, να σερβίρει έτοιμα καλάθια, να περάσει το πλάνο του προπονητή στις 4 γραμμές. Μεγάλη υπόθεση, ανεκτίμητη.
ΥΓ2 απορώ αν ο Κακλαμανάκης πάρει θέση τελικά σε αυτό το ρόστερ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Δευ 08 Ιουν 2026, 19:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Michael Scott
Ο Μούσα ηταν ενα παραδειγμα. Η ουσία παραμένει στο οτι οταν μιλάει το χρήμα, συνηθως οι παίκτες το ακουν, πριν δεχτούν ή αρνηθούνDimitris_L4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 19:07 Δεν ειναι ακριβως ετσι βεβαια... Η Ρεαλ δεν κινηθηκε κ τοσο δυνατα για να ανανεωσει τν Μουσα...
- These users thanked the author Michael Scott for the post:
- obanebane
Αυτό με το ΑΝ ο ΠΑΟΚ παίζει Ευρωλίγκα τα ακούω λίγο βερεσε.obanebane έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 19:16 Αν ο ΠΑΟΚ παίξει ευρωλιγκα, αν το θέλει θα γαμησει όλη την αγορά,το πορτοφόλι που έχουμε ειναι τέτοιο που αύριο αγοράζει όλη την Ρεάλ.
Αφού το πορτοφόλι μας δεν βλεπει κανέναν γιατί δεν κάνει ομάδα να γαμησει το δίδυμο και να πάρει το πρωτάθλημα να γουστάρουν τα ΠΑΟΚτσακια;
Η σνομπαρουμε μια διοργάνωση που έχουμε τον τεράστιο αριθμό των 2 πρωταθλημάτων;
Ένας από τους μεγαλύτερους, αν όχι ο μεγαλύτερος λόγω βάσης πελατών-παιχτών, ατζέντηδες μπάσκετ που υπάρχουν.
Έχω δει Live Kobe Bryant στο μπάσκετ, Γιάννη Κωνσταντέλια στο ποδόσφαιρο, και Βασίλη Κουρνέτα στο βόλει.
Δεν τον βλέπω.
Δεν τον βλέπω.
- These users thanked the author Franky for the post (total 2):
- st4this, paok-porter1337
μπάσκετ σταμάτησα να παρακολουθώ, όταν έφυγε ο Πέτζα.
Έως σήμερα, λίγο NBA και λίγο ΠΑΟΚ, λόγω καψούρας.
Βλέπω τις μεταγραφές, δεν μπορώ να έχω λόγο, δεν γνωρίζω αν οι παίχτες είναι καλοί ή μέτριοι, αν είναι απαραίτητοι και θα βοηθήσουν ή αν έρχονται απλά να συμπληρώσουν.
Απλά θα σχολιάσω, κάνα πιτσιρικά Έλληνα, από ακαδημίες ή έστω από μεταγραφή, δεν θα έχουμε φέτος;
Βλέπω τις μεταγραφές, δεν μπορώ να έχω λόγο, δεν γνωρίζω αν οι παίχτες είναι καλοί ή μέτριοι, αν είναι απαραίτητοι και θα βοηθήσουν ή αν έρχονται απλά να συμπληρώσουν.
Απλά θα σχολιάσω, κάνα πιτσιρικά Έλληνα, από ακαδημίες ή έστω από μεταγραφή, δεν θα έχουμε φέτος;
- These users thanked the author gpap5 for the post (total 2):
- Franky, TsantiridisG
-
Michalios92
Κάτι μου λέει ότι δεν θα έχουμε τόσο ανώδυνη συνεργασία με αυτόν.rockcity4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 19:35 Ένας από τους μεγαλύτερους, αν όχι ο μεγαλύτερος λόγω βάσης πελατών-παιχτών, ατζέντηδες μπάσκετ που υπάρχουν.
Ειδικά από την στιγμή που έφερε στους δίπλα τον σπανουλη
Έτσι είναι. Τεράστια προσοχή θέλει
Και γενικώς οι αποκλειστικές συνεργασίες δεν είναι υγιές πράγμα στις ομάδες
Και γενικώς οι αποκλειστικές συνεργασίες δεν είναι υγιές πράγμα στις ομάδες
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- Michalios92
- katafraktos
Πηραμε Μπαζιναgpap5 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 19:43 μπάσκετ σταμάτησα να παρακολουθώ, όταν έφυγε ο Πέτζα.