Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- namisenoiazei
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Μπορεί να είναι και αλήθεια. Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας , όλες τις πόρτες ανοιχτές τις θέλει...
- smoothcriminal1926
Φεικ πρέπει να είναι αυτό 99%
Βέβαια ανεξάρτητα απο αυτό, έχω αρχίσει να καυλώνω...
Βέβαια ανεξάρτητα απο αυτό, έχω αρχίσει να καυλώνω...
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
- Dimitris_L4
- KalamarGiannis
ο Κλείτο είπε το εξής που μου άρεσε χθες:
απολαύστε ρε σεις το πιο ενδιαφέρον ρικρουιτινγκ των τελευταίων 30 ετών...
απολαύστε ρε σεις το πιο ενδιαφέρον ρικρουιτινγκ των τελευταίων 30 ετών...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 3):
- Patron, paok-porter1337, st4this
- Unpsofable78
Ρε θα με κάνει να κάνω κυβισθησεις στα 48 μου.
Καλώς τον. Να είναι υγιής και να φανεί αντάξιος των προσδοκιών.
Ρε παιδιά μια ερώτηση :
Τι είναι αυτό που φαίνεται στο screenshot και δεν μπορώ να καταλάβω; Διακρίνω μια φώτο του Χεζονια. Τίποτε άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Δευ 08 Ιουν 2026, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- KalamarGiannis
εν τω μεταξύ όπως είπα για να διαβάζω Κλείτο έφτιαξα τουιτερ...
και μου βγαίνει κάποιος " μικρός" και γράφει για περήφανη πώληση του Tyree... ! πόση λαλακία πια;
και μου βγαίνει κάποιος " μικρός" και γράφει για περήφανη πώληση του Tyree... ! πόση λαλακία πια;
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- namisenoiazei
- Unpsofable78
Ναι αυτός έγραψε χθες ότι υπάρχει άνθρωπος του ΠΑΟΚ και στο Βελιγράδι για κλείσιμο συμφωνίας βόμβα
Θα μου πει κανείς τι είναι αυτό που βλέπετε και αναρωτιέστε αν είναι fake την τύφλα μου μέσα;
Θα μου πει κανείς τι είναι αυτό που βλέπετε και αναρωτιέστε αν είναι fake την τύφλα μου μέσα;
Ναι. Αυτο μου μεταφερθηκε. Οφειλω να πω ομως οτι δεν καταλαβα αν υπαρχει απο πισω "μπασκετικη λογικη" η μια ντε φακτο αποφαση για μια κινηση δηλωση. Θεωρω δηλαδη οτι και του Χεζονια να μην κατσει θα κυνηγησουν ετσι και αλλιως κατι μεγαλο.TsantiridisG έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 10:58 @nunies4: κ όλα αυτά για Χεζο από αξιόπιστη πηγή έτσι; Δεν είναι κάνα ράδιο αρβύλα κ μην τζάμπα τρελαινομαστε
Εγώ άκουσα κιόλας ότι αν δεν με Χεζονια , πάνε για Μιροτιτς . Αλλά εκεί δε μου κολλάει γιατί στο 3 είναι που έχουμε κενό. Ξέρεις κάτι κ για Μιροτιτς;
Όσον αφορά το αγωνιστικό για Χεζονια, ισχυει ο,τι πολύ ωραία κάνει περίληψη ο Equalizer. Είναι λίγο στην καριέρα του ευχή κ κατάρα κ το ταλέντο του ποτέ δεν ήταν το θέμα.
Να το πάω κ πιο πέρα, καθαρά μπασκετικά κ πώς έχει στηθεί η ομάδα, και πώς παίζει ο Τρινκιερι, πιο πολύ νόημα έχει ο Shields παρά ο Χεζονια … Αλλά! Αν υπάρχει έστω κ μια περίπτωση, απλά δε γίνεται να προσπαρασεις κ αλλάζεις κάπως πλάνο (νωρίς είναι ακόμα άλλωστε) για να προσαρμοστούν όλοι στο Χεζονια. Πχ ενώ έχεις elite P n R παίκτη (Καλαθη) , λόγω Χεζονια θα αναγκαστείς να παίζεις πολύ motion, iso και screens στις δύο πλευρές για να βγαίνει ο Κροατης . Και φαίνεται ότι θέλει τα λεφτά γιατί μέσα στη χρονιά είχε ακουστεί ότι είχε κλείσει στη Dubai . Αρα, το κασέ φαντάζομαι θα είναι τρελό κ κάπως πιστεύω ότι θα έρθει .
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- Unpsofable78
- Maurice_Escargot
Τον Αρη Μπαρκα τον εκτιμω επαγγελματικα, αλλα ολοκληρο αρθρο θα γραψει για το συμβολαιο του Χεζονια στην Ρεαλ Μαδριτης για να δειξει οτι δεν θα ερθει ΠΑΟΚ.
Οπως επισης, δεν επιδεχεται καν φημες περι ΠΑΟΚ και Γιουρολιγκ.
Καλώς ήρθες στο 2ο καλύτερο μέσο του γαλαξίαKalamarGiannis έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 13:33 εν τω μεταξύ όπως είπα για να διαβάζω Κλείτο έφτιαξα τουιτερ...
-
Michalios92
Ρε λέτε να εχουμε καμια εκπληξη αύριο μετα το board της euroleague... ?
Βγαίνω καθε 1 ώρα για διάλλειμα και κοιτάω το Παλατάκι μας λέγοντας: Κάντο μας ρε Τέλη, κάντο μας!
(τα γραφεία της δουλειάς μου ειναι σε απόσταση πνοης απο το γήπεδο)
Βγαίνω καθε 1 ώρα για διάλλειμα και κοιτάω το Παλατάκι μας λέγοντας: Κάντο μας ρε Τέλη, κάντο μας!
(τα γραφεία της δουλειάς μου ειναι σε απόσταση πνοης απο το γήπεδο)
-
blackhumor44
Εντωμεταξύ αυτό που λέει ο Μπάρκας είναι κάτι γνωστό από την στιγμή που ανανέωσε ο Χεζόνια με την Ρεάλ πριν 2 χρόνια. Προφανώς και οι δικοί μας το ήξεραν...
Υπάρχουν χίλιοι δύο τρόποι να σπάσουν τέτοια συμβόλαια αν το θέλει ο παίκτης...
Υπάρχουν χίλιοι δύο τρόποι να σπάσουν τέτοια συμβόλαια αν το θέλει ο παίκτης...
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Υποτιθέμενο λάικ του Χεζόνια σε φωτοσοπιά του με φανέλα ΠΑΟΚ.Unpsofable78 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 13:35 Ναι αυτός έγραψε χθες ότι υπάρχει άνθρωπος του ΠΑΟΚ και στο Βελιγράδι για κλείσιμο συμφωνίας βόμβα
Νομίζω ότι είναι καλό να πέσουν οι τόνοι. Αν τα σουτ έμπαιναν ανάποδα στις τελευταίες 2-3 επιθέσεις του τελικού, ο Χεζόνια θα ήταν ο mvp του φάιναλ φορ. Ας φέρουμε έναν σαν τον Shields κι είμαστε τέλεια.
- Unpsofable78
Και έναν Smailagic για να μην ξεχνιόμαστε.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- xpek20