ανταλλαγή Ταϊρί με Χεζόνια;Unpsofable78 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 01:00 Της τανας γίνεται στα sm.
Ανεβάζουν βόμβες με κροατικες σημαίες.
Άλλος γράφει :
Στο Βελιγράδι άνθρωπος της ομάδας για να κλείσει σημαντικό deal, πωλήθηκε λέει ο Ταϊρί.
Τι να πιστέψει κανείς;
Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- katafraktos
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- These users thanked the author katafraktos for the post:
- margas
- katafraktos
Nα μπω και γω στο mood της βραδιάς με edit

Και αν δεν έρθει φέτος το κρατάω για του χρόνου

Και αν δεν έρθει φέτος το κρατάω για του χρόνου
- These users thanked the author katafraktos for the post (total 4):
- st4this, Gregk19262000, Ilka4, XamenoKormi
Νομίζω ότι δουλεύεται εδώ και λίγο καιρό.Απλα τώρα βγήκε και καλώς.
- These users thanked the author Hayate for the post (total 2):
- katafraktos, Ilka4
- paok-porter1337
Νομίζω πάει Pistons αυτόςPolichni1926 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 00:16 Νομίζω δεν υπάρχει θέμα χεζονια παιδιά έχει συμβόλαιο μέχρι το 2029 και μόνο nba buy out , νομίζω όμως πως το όνομα που πλησιάζει είναι ο μπονγκα!
- Maurice_Escargot
Τουρνε στα Βαλκανια βλεπω κανανε οι εκπροσωποι του ΠΑΟΚ το ΣΚ.
Και μετα λενε πως "αυτοι" ερχονται και "χαλανε" την Χαλκιδικη.
Και μετα λενε πως "αυτοι" ερχονται και "χαλανε" την Χαλκιδικη.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- george188
-
Michael Scott
@embuji δεν περνάς μια κι απο το μπασκετικό θρεντ πηγαίνοντας για δουλειά; Μπας και φέρεις κι απο εδω κανέναν;

- These users thanked the author Michael Scott for the post:
- Dimitris_L4
Ημερα 1η
Ηρθα στην δουλεια χωρις τον Χεζονια παικτη του ΠΑΟΚ. Θα φυγω με τον Χεζονια παικτη του ΠΑΟΚ
Ηρθα στην δουλεια χωρις τον Χεζονια παικτη του ΠΑΟΚ. Θα φυγω με τον Χεζονια παικτη του ΠΑΟΚ
- These users thanked the author embuji for the post (total 14):
- Thax, Dimitris_L4, Michael Scott, Michalios92, Gregk19262000, Kevin, margas, st4this, rockcity4, Newgen9 and 4 more users
-
Michael Scott
Αυτος εισαι!!!embuji έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 07:17 Ημερα 1η
Ηρθα στην δουλεια χωρις τον Χεζονια παικτη του ΠΑΟΚ. Θα φυγω με τον Χεζονια παικτη του ΠΑΟΚ![]()
- These users thanked the author Michael Scott for the post:
- embuji
- PAOKevolution
πολλοί 1.80 παίζουν και καλή άμυναiasoiako έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 10:15Με υψος 1.80 αμυνα πως θα κανει;margas έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 09:16 Πάντως για τον χατζινς δεν μπορώ να καταλάβω την αρνητικότητα. Εγώ είδα έναν παίκτη που ξέρει να μοιράζει τη μπάλα, έχει το ένας με έναν και έχει ελάχιστα λάθη ανά παιχνίδι. Θα προτιμούσα είναι η αλήθεια να μείνει ο μπεβ, αλλά προσωπικά δε με χαλάει και ο χατζινς που πέρα απ το ύψος του δε βλέπω κάτι άλλο αρνητικό.
επισης θα τρεχει ασκοπα να αποφυγει αντιπαλους και μετα οι περισσότεροι κοντοι τραβηγμενα σουτ για να αποφυγουν ταπες
Δεν κανουν αυτοι ειχαμε τον Ισλανδο τρομαξαμε να φυγει. Θες ψηλο πλεημεκερ
σίγουρα δεν είναι το καλύτερο το να είσαι κοντός
αλλά βλέπουμε από τα στατιστικά ότι έχει άλλα πλεονεκτήματα
πχ απίστευτο σουτ και ελάχιστα λάθη
τώρα όσο αφορά τον Ισλανδό...ε όχι και τρομάξαμε να φύγει... για τα δεδομένα μας τότε ήταν παικταράς, και γι αυτό δεν μπορέσαμε να τον ανανεώσουμε
Να σχολιασω απλα σε σχεση με Χατζινς για τον οποιο δεν καταλαβαινω τις ανησυχιες των φιλων εδω (το αργος απο που προκυπτει?!), ο Σορτς δεν απετυχε ουσιαστικα στον βαζελο. Ο βαζελος απετυχε στην επιλογη που εκανε και πηρε παιχτη που επαιζε σε ομαδα φουλ αθλητικη, me run & gun, και συνεχες τρεξιμο σε fast breaks, που εκει ο Σορτς ηταν βουτυρο στο ψωμι του. Ανταυτου του εδωσε 2 μυρια για να τον φερει να παιζει το σετ μπασκετ του Αταμαν, με κατι εκλαμψεις Οσμαν, και του εφταιγε που επαιζε με 4 στην επιθεση και τον σημαδευαν ολοι στην αμυνα και επρεπε να μπαινει συνεχεια ο Γκραντ.obanebane έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 12:28 Ο Βάζελος έδωσε 1,5 μύριο το χρόνο στον νάνο και ασουτο Σορτς,οκ απέτυχε, αλλά στην ομάδα που έπαιζε πριν ηταν ο πιο επιδραστικός ποιντγκαρντ στην Ευρωλιγκα.
Αφήστε να δούμε, ο τύπος που είναι στον πάγκο μας ,ξέρει το άθλημα, όσο ελάχιστοι στην Ευρώπη.
Στην τελική, κάποιες επιλογές δεν βγαίνουν, συμβαίνει,αν δεν βγει υπάρχουν και οι αλλαγές.
Το θεμα δεν ειναι πως λεγεται ο παιχτης που παιρνεις, το θεμα ειναι να ξερεις γιατι τον παιρνεις και τι μπορει να σου δωσει σε αυτο που θες να παιξεις. Πχ η παραμονη Ταιρι στην ομαδα θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση για το πως θα εξελιχθει. Ο παιχτης θα πρεπει να μπει σε πολυ συγκεκριμενο καλουπι, δεν θα μου εκανε εντυπωση αν ηταν η πρωτη αλλαγη του χρονου. Θα φανει.
Τωρα για Χεζονια τι να πει κανεις, μακαρι αλλα..
- These users thanked the author shearer4 for the post (total 3):
- Thax, freemind, Gregk19262000
- Unpsofable78
Δηλαδή εσείς ρε παιδιά βλέπετε ότι είναι γρήγορος ο Χατζινς; Γιατί με τα υπόλοιπα θετικά στοιχεία που έχει αν ήταν γρήγορος θα έπαιζε ήδη Ευρωλιγκα νομίζω.
Δεν ξέρω. Μπορεί εγώ να τον βλέπω αργό. Θα φανεί.
Αν δεν κάνω λάθος κι άλλοι το έχουν γράψει πάντως.
Δεν ξέρω. Μπορεί εγώ να τον βλέπω αργό. Θα φανεί.
Αν δεν κάνω λάθος κι άλλοι το έχουν γράψει πάντως.