μετριο εντιτ
Νομίζω πάει Pistons αυτόςPolichni1926 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 00:16 Νομίζω δεν υπάρχει θέμα χεζονια παιδιά έχει συμβόλαιο μέχρι το 2029 και μόνο nba buy out , νομίζω όμως πως το όνομα που πλησιάζει είναι ο μπονγκα!
Αυτος εισαι!!!embuji έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 07:17 Ημερα 1η
Ηρθα στην δουλεια χωρις τον Χεζονια παικτη του ΠΑΟΚ. Θα φυγω με τον Χεζονια παικτη του ΠΑΟΚ![]()
πολλοί 1.80 παίζουν και καλή άμυναiasoiako έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 10:15Με υψος 1.80 αμυνα πως θα κανει;margas έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 09:16 Πάντως για τον χατζινς δεν μπορώ να καταλάβω την αρνητικότητα. Εγώ είδα έναν παίκτη που ξέρει να μοιράζει τη μπάλα, έχει το ένας με έναν και έχει ελάχιστα λάθη ανά παιχνίδι. Θα προτιμούσα είναι η αλήθεια να μείνει ο μπεβ, αλλά προσωπικά δε με χαλάει και ο χατζινς που πέρα απ το ύψος του δε βλέπω κάτι άλλο αρνητικό.
επισης θα τρεχει ασκοπα να αποφυγει αντιπαλους και μετα οι περισσότεροι κοντοι τραβηγμενα σουτ για να αποφυγουν ταπες
Δεν κανουν αυτοι ειχαμε τον Ισλανδο τρομαξαμε να φυγει. Θες ψηλο πλεημεκερ
Να σχολιασω απλα σε σχεση με Χατζινς για τον οποιο δεν καταλαβαινω τις ανησυχιες των φιλων εδω (το αργος απο που προκυπτει?!), ο Σορτς δεν απετυχε ουσιαστικα στον βαζελο. Ο βαζελος απετυχε στην επιλογη που εκανε και πηρε παιχτη που επαιζε σε ομαδα φουλ αθλητικη, me run & gun, και συνεχες τρεξιμο σε fast breaks, που εκει ο Σορτς ηταν βουτυρο στο ψωμι του. Ανταυτου του εδωσε 2 μυρια για να τον φερει να παιζει το σετ μπασκετ του Αταμαν, με κατι εκλαμψεις Οσμαν, και του εφταιγε που επαιζε με 4 στην επιθεση και τον σημαδευαν ολοι στην αμυνα και επρεπε να μπαινει συνεχεια ο Γκραντ.obanebane έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 12:28 Ο Βάζελος έδωσε 1,5 μύριο το χρόνο στον νάνο και ασουτο Σορτς,οκ απέτυχε, αλλά στην ομάδα που έπαιζε πριν ηταν ο πιο επιδραστικός ποιντγκαρντ στην Ευρωλιγκα.
Αφήστε να δούμε, ο τύπος που είναι στον πάγκο μας ,ξέρει το άθλημα, όσο ελάχιστοι στην Ευρώπη.
Στην τελική, κάποιες επιλογές δεν βγαίνουν, συμβαίνει,αν δεν βγει υπάρχουν και οι αλλαγές.
και όποτε θέλουν ομάδες του Ισραήλtolis14 έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 22:07 Πάντως είναι αηδιαστικό τι γεγονός ότι προσπαθούν να μπουν ευρωπαϊκές ομάδες στη ευρωλίγκα και δεν μπορούν, ενώ την ίδια στιγμή παίζει η Ντουμπάϊ