4,5 συν μπονους εμαθα εγω
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Και σε 6 μήνες θα λένε ότι ο Γιαννούλης προτίμησε να πάει στον γαύρο.embuji έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:31 Παμε να χασουμε Ελληνα παικταρα ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ να ερθει σε εμας και παμε μεθοδικα να τον μειωσουμε για να πουμε μετα ε σιγα και τον παικτη.
Θα δεχομουν να μας παρει παικτη ο γαυρος παικτη επειδη εχει παραπανω λεφτα. Δε θα μου αρεσε αλλα θα το δεχομουν. ΑΛΛΑ να παρει ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ; Με τιποτα.
- These users thanked the author embuji for the post:
- Dimitris_L4
-
Panostas1995
Αν είναι δικό μας παιδί ας μη μπει καν σε συζητήσεις με τον γαύρο... καμιά Άουγκσμπουργκ δε μπορεί να τον στείλει εκεί με το ζόριembuji έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:51Θα δεχομουν να μας παρει παικτη ο γαυρος παικτη επειδη εχει παραπανω λεφτα. Δε θα μου αρεσε αλλα θα το δεχομουν. ΑΛΛΑ να παρει ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ; Με τιποτα.
- These users thanked the author Panostas1995 for the post (total 3):
- Amsterdamer_87, nunies4, ΑποστόληςΑ
Υπάρχουν ειδικοί, πλέον, μέσα στην ομάδα για να κρίνουν μεχρι πόσα αξίζει ο Γιαννούλης και σε ποια λεφτά μπορούν να βρουν καλύτερο.
Ελπίζω και θέλω να πιστεύω, οτι αυτοί δεν κινούνται με βάση γοητρα και βλακειες, μονο ποιος είναι καλύτερος για τον ΠΑΟΚ.
Ελπίζω και θέλω να πιστεύω, οτι αυτοί δεν κινούνται με βάση γοητρα και βλακειες, μονο ποιος είναι καλύτερος για τον ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author Nassos for the post:
- Panostas1995
Επισης ειναι επαγγελματιας και θελει να επιστρεψει Ελλαδα για οικογενειακους λογους. Αν ΔΕΝ ηταν δικο μας παιδι θα ειχε κλεισει στον γαυρο εδω και κανα 2βδομαδο.Panostas1995 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:52Αν είναι δικό μας παιδί ας μη μπει καν σε συζητήσεις με τον γαύρο... καμιά Άουγκσμπουργκ δε μπορεί να τον στείλει εκεί με το ζόριembuji έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:51Θα δεχομουν να μας παρει παικτη ο γαυρος παικτη επειδη εχει παραπανω λεφτα. Δε θα μου αρεσε αλλα θα το δεχομουν. ΑΛΛΑ να παρει ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ; Με τιποτα.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Για μένα πάλι το πρόβλημα δεν είναι ότι μπορεί να τον κλείσει ο ΟΣΦΠ επειδή έδωσε τελευταία στιγμή περισσότερα. Το πρόβλημα είναι ότι ακούμε 6 μήνες για την πρόθεση της ομάδας να τον φέρει και φτάνουμε μέσα Ιουνίου όπου ξαφνικά πετάγεται μια ομάδα που λειτουργεί πιο γρήγορα, κι έχει περισσότερα να ξοδέψει. Τον θέλω χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά 5Μ δεν θα έδινα. Αλλά θα είχα κάνει την πρότασή μου από Ιανουάριο για να κλείσω την κίνηση και να τον έχω την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, πριν χωθούν άλλοι.
-
Panostas1995
Τον Γενάρη ήθελαν 6 μύρια ( έτσι είπαν τουλάχιστον) ....πως θα τον κλείσεις από τον Γενάρη;Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:59 Για μένα πάλι το πρόβλημα δεν είναι ότι μπορεί να τον κλείσει ο ΟΣΦΠ επειδή έδωσε τελευταία στιγμή περισσότερα. Το πρόβλημα είναι ότι ακούμε 6 μήνες για την πρόθεση της ομάδας να τον φέρει και φτάνουμε μέσα Ιουνίου όπου ξαφνικά πετάγεται μια ομάδα που λειτουργεί πιο γρήγορα, κι έχει περισσότερα να ξοδέψει. Τον θέλω χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά 5Μ δεν θα έδινα. Αλλά θα είχα κάνει την πρότασή μου από Ιανουάριο για να κλείσω την κίνηση και να τον έχω την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, πριν χωθούν άλλοι.
Ναι θα με χαλασει απειρα να παει ο Δημητρης γαυρο και ειναι παικταρα. αυτο δεν σημαινει οτι στα δικα μου ματια ειναι και αποτυχια αλλα κ παραλογο την ιδια στιγμη να δωσεις 5 ( αν δινει τοσα ο γαυρος και αν παει εκει) για τον Γιαννουλη αυτη τη στιγμη. μπορουν να υπαρχουν κ τα δυο σαν αληθειεςembuji έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:57Επισης ειναι επαγγελματιας και θελει να επιστρεψει Ελλαδα για οικογενειακους λογους. Αν ΔΕΝ ηταν δικο μας παιδι θα ειχε κλεισει στον γαυρο εδω και κανα 2βδομαδο.Panostas1995 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:52Αν είναι δικό μας παιδί ας μη μπει καν σε συζητήσεις με τον γαύρο... καμιά Άουγκσμπουργκ δε μπορεί να τον στείλει εκεί με το ζόριembuji έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:51
Θα δεχομουν να μας παρει παικτη ο γαυρος παικτη επειδη εχει παραπανω λεφτα. Δε θα μου αρεσε αλλα θα το δεχομουν. ΑΛΛΑ να παρει ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ; Με τιποτα.
-
Panostas1995
Και ξανά λέω εφόσον είναι τόσο ΠΑΟΚ και θέλει να έρθει ας απορρίψει τον γαύρο.....και ο ΠΑΟΚ δε του δίνει δύο πιάτα φακέςembuji έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:57Επισης ειναι επαγγελματιας και θελει να επιστρεψει Ελλαδα για οικογενειακους λογους. Αν ΔΕΝ ηταν δικο μας παιδι θα ειχε κλεισει στον γαυρο εδω και κανα 2βδομαδο.Panostas1995 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:52Αν είναι δικό μας παιδί ας μη μπει καν σε συζητήσεις με τον γαύρο... καμιά Άουγκσμπουργκ δε μπορεί να τον στείλει εκεί με το ζόριembuji έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:51
Πώς ξέρουμε ότι δεν προσπαθήσαμε να τον κλείσουμε από νωρίς, αλλά δεν δέχθηκαν ο ίδιος ή η ομάδα του?
1. Καταρχάς παρακαλώ να αποφεύγονται δήθεν inside info περί οικογενειών, προσωπικών προτιμήσεων, και λοιπών φαιδροτήτων. Το τι ισχύει στην προσωπική ζωή του κάθε παίκτη το ξέρει μόνο ο εν λόγω παίκτης. Κανείς άλλος. Έχει αποδειχθεί χίλιες φορές οτι όλα αυτά είναι παπαριές και ράδιο αρβύλα.
2. Ο Γιαννούλης δεν πιστεύω οτι αξίζει, ειδικά σε αυτή την ηλικία, 5 εκατομμύρια. Προσωπική εκτίμηση χωρίς να είμαι ειδικός. Αυτό το αναφέρω ΑΣΧΕΤΑ με τις προσωπικές μου ενστάσεις για την προσωπικότητα του (όπως εγώ την κατάλαβα από δηλώσεις και βίντεο κλπ ως θεατής) ή το τι θυμάμαι από το 2020 με τα θετικά και τα αρνητικά που είχε τότε.
3. Το πόσα δίνει ο γαύρος, επίσης αποτελεί ράδιο αρβύλα. Το τι λένε τα ρεπορτάζ τους τόσα χρόνια ξέρουμε πόσο φόλα είναι. Κανείς μας δεν είναι στις διαπραγματεύσεις. Επίσης δεν ξέρουμε πόσα δίνει ο ΠΑΟΚ. Θεωρώ οτι αν η διαφορά ήταν 0,5 - 1 εκατομμύριο, ο παίκτης θα είχε ήδη κλείσει σε εμάς.
4. Πιθανή απώλεια Γιαννούλη απο ελληνική ομάδα λέω πως είναι αποτυχία, οχι επειδή δεν υπάρχουν άλλα καλά αριστερά μπακ με +-3 εως 3,5 εκατομμύρια. Αλλά επειδή:
Α. ο ίδιος ο ΠΑΟΚ το έκανε θέμα και το ανέδειξε.
Β. Επειδή έχει που τραβάμε αυτό το θέμα κυριολεκτικά 7 μήνες.
Γ. Επειδή είναι Έλληνας και με γνώση αποδυτηρίων ΠΑΟΚ.
Δ. Επειδή είναι καλός παίκτης.
Ε. Επειδή σε ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ο ΠΑΟΚ οφείλει να κάνει το κάτι έξτρα ώστε να διαφυλάξει την ίδια την υγεία του πρωτίστως.
Με αυτή τη σειρά.
2. Ο Γιαννούλης δεν πιστεύω οτι αξίζει, ειδικά σε αυτή την ηλικία, 5 εκατομμύρια. Προσωπική εκτίμηση χωρίς να είμαι ειδικός. Αυτό το αναφέρω ΑΣΧΕΤΑ με τις προσωπικές μου ενστάσεις για την προσωπικότητα του (όπως εγώ την κατάλαβα από δηλώσεις και βίντεο κλπ ως θεατής) ή το τι θυμάμαι από το 2020 με τα θετικά και τα αρνητικά που είχε τότε.
3. Το πόσα δίνει ο γαύρος, επίσης αποτελεί ράδιο αρβύλα. Το τι λένε τα ρεπορτάζ τους τόσα χρόνια ξέρουμε πόσο φόλα είναι. Κανείς μας δεν είναι στις διαπραγματεύσεις. Επίσης δεν ξέρουμε πόσα δίνει ο ΠΑΟΚ. Θεωρώ οτι αν η διαφορά ήταν 0,5 - 1 εκατομμύριο, ο παίκτης θα είχε ήδη κλείσει σε εμάς.
4. Πιθανή απώλεια Γιαννούλη απο ελληνική ομάδα λέω πως είναι αποτυχία, οχι επειδή δεν υπάρχουν άλλα καλά αριστερά μπακ με +-3 εως 3,5 εκατομμύρια. Αλλά επειδή:
Α. ο ίδιος ο ΠΑΟΚ το έκανε θέμα και το ανέδειξε.
Β. Επειδή έχει που τραβάμε αυτό το θέμα κυριολεκτικά 7 μήνες.
Γ. Επειδή είναι Έλληνας και με γνώση αποδυτηρίων ΠΑΟΚ.
Δ. Επειδή είναι καλός παίκτης.
Ε. Επειδή σε ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ο ΠΑΟΚ οφείλει να κάνει το κάτι έξτρα ώστε να διαφυλάξει την ίδια την υγεία του πρωτίστως.
Με αυτή τη σειρά.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- PAOKevolution, george188, Magdi Tolba 4, aivas19
- ΑποστόληςΑ
Διαφωνώ τελείως. Ο PG στην πρώτη φορά που προπονούσε ομάδα πρώτης Εθνικής, μπόρεσε μέσα σε 5 μήνες να κάνει τον ΠΑΟΚ πρώτη δύναμη στην Ελλάδα κερδίζοντας στο τελικό κυπέλλου τον πρωταθλητή γαύρο. Η ομάδα πήρε τα πάνω της όταν άλλαξε το σύστημα χρησιμοποιώντας 3 στόπερς. Στα p.o. κερδίσαμε τον Άρη και την ΑΕΧ μέσα - έξω (την ΑΕΧ την κερδίσαμε 2 φορές ΚΑΙ στο κύπελλο). Αυτά κατάφερε όντας προπονητής από 1/11 και μετά. Για μεταγραφές ας μην μιλήσω καλύτερα.PablitoV2 έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 08:03Φίλε όταν μας πήρε ο Γκαρσια ήμασταν 2οι, τελικά καταλήξαμε 4οι ή 5οι κάναμε κάτι ήττες από Ατρόμητο Λάρισα κλπ, και στα PO, πήγαμε 2οι.Metagrafakias έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 00:31 Kαλα κι εγω το θεωρω εδω που τα λεμε απιστευτο για Γκαρσια αλλα για καθηστε λιγο ρε παιδες γιατι πολυ κραξιμο εφαγε...
Καμια κακη σχεση δεν εχει με τον Ιβαν, ισα ισα τον εκτιμαει παρα πολυ,οπως και με τον Αντρε ειναι κολληταρια απο τοτε που παιζανε μαζι..
Επισης 6 μηνες προπονητης που εκανε σε εμας και παρελαβε καμμενη γη,τι ακριβως κακο εκανε προπονητικα???
Που μας πηρε 5ους και χωρις μεταγραφες και μας εβγαλε 2ους???η που πηρε μαγκικο κυπελο??
Ενταξει μην τον απαξιωνουμε εντελως....
Ειναι τεραστια προσωπικοτητα και κεφαλαιο για τον οργανισμο ΠΑΟΚ!!!
Τεράστια προσωπικότητα μπορεί να είναι, καλός προπονητής δεν είναι.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- Panostas1995, Metagrafakias
-
black death
Η απολυτη παραδοχή αδυναμιας ειναι να εξαρτασαι απο τον καθε γιαννουλη.Demir έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:26 Καλά αν σε φάει τον Γιαννουλη ο γαβρος είναι απόλυτη παραδοχή αδυναμίας
Βέβαια καταλαβαινω ότι οπως στρωσαμε πρέπει να φτιάξουμε ροστερ ντριμ τιμ μπας και πάρουμε καναν τιτλο.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ήθελαν 6 για να τον δώσουν μέσα στην σεζόν, δεν λέω αυτό αν διαβάσεις τι γράφω.Panostas1995 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 09:04Τον Γενάρη ήθελαν 6 μύρια ( έτσι είπαν τουλάχιστον) ....πως θα τον κλείσεις από τον Γενάρη;Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:59 Για μένα πάλι το πρόβλημα δεν είναι ότι μπορεί να τον κλείσει ο ΟΣΦΠ επειδή έδωσε τελευταία στιγμή περισσότερα. Το πρόβλημα είναι ότι ακούμε 6 μήνες για την πρόθεση της ομάδας να τον φέρει και φτάνουμε μέσα Ιουνίου όπου ξαφνικά πετάγεται μια ομάδα που λειτουργεί πιο γρήγορα, κι έχει περισσότερα να ξοδέψει. Τον θέλω χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά 5Μ δεν θα έδινα. Αλλά θα είχα κάνει την πρότασή μου από Ιανουάριο για να κλείσω την κίνηση και να τον έχω την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, πριν χωθούν άλλοι.