τα 25 του τζιμα και τα 15 του κουλιε σε λεφτα μονοπολης τα πληρωθηκε?tzim01 έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 23:11και περσι πως δοθηκαν σε χωρα εε τα λεφτα για τζεφρι χωρις εσοδα απο πωλησεις,μην απαντησει καποιος οτι ειναι σε δοσεις ,ολες οι μεταγραφες σε δοσεις πληρονονται ,οπως αγοραζει ο ΠΑΟΚ σε δοσεις ετσι και πουλαει παιχτες του.prist64 έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 22:58 το θεμα ειναι το πως, θα κινηθει το χρημα για τις μεταγραφες
τοσα χρονια εντος ΕΕ γινοταν οταν υπηρχε διαθεσιμο χρημα απο πωληση-εις
εκτος ΕΕ γινοταν οι περισσοτερες κινησεις
τωρα με τον Ματος ελπιζω να ανοιξει παραθυρο,αν οχι πορτα στο Μπραζιλ
BRICS
πριν κανετε ονειρα για παικτες,να λαμβανετε ολες τις παραμετρους υπ΄οψιν
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- loukas karadimos
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
-
Panostas1995
Άιντε πάλι θα το κάνουμε λογιστήριο εδώ μέσα....ένα παράδειγμα θα φέρω και τέλος......
Ο Καμαρά ήρθε ελεύθερος; Ναι
Ξέρουμε πόσο έχει κοστίσει ως τώρα ;
1 μύριο πήρε μπόνους υπογραφής
Και 1,5 μύριο συμβόλαιο
4 μύρια ως τώρα .....
Δε τα λες και λίγο για ελεύθερο από το πανέρι....
Μακάρι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια να ήταν τα λεφτά που μπαίνουν από τον Σαββίδη....
Ο Καμαρά ήρθε ελεύθερος; Ναι
Ξέρουμε πόσο έχει κοστίσει ως τώρα ;
1 μύριο πήρε μπόνους υπογραφής
Και 1,5 μύριο συμβόλαιο
4 μύρια ως τώρα .....
Δε τα λες και λίγο για ελεύθερο από το πανέρι....
Μακάρι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια να ήταν τα λεφτά που μπαίνουν από τον Σαββίδη....
Δε μου γεμιζει το ματι... Σκεψου οτι μιλαμε για 3αδα ζιβκοβιτσ-Ντελιας-Μεταγραφη. Δεν ξερω αν ειναι αυτου του επιπεδου παικτης.vs40 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 01:27 Για αριστερά τι γνώμη έχετε για τον αλέξανδρο Κυζιρίδη; Ένα βίντεο μόνο έχω δει και βλέπω καλό σουτ. 25 ετών, Έλληνας, τώρα πόσο κοστολογείται μετά από τέτοια σεζόν δεν ξέρω. Αρκούν 4εκ αγοράς;
Ημερα 8η.
Ηρθα στην δουλεια χωρις Κονσεϊσαο, θα φυγω με Κονσεϊσαο