Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
PablitoV2

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Τα λεφτά προφανώς μπορούμε να τα δώσουμε, αλλά παίχτης ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους στην euroleague, να έρθει να παίξει eurocup
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Εγώ βρήκα ότι έχει 3 μύρια ετήσιες αποδοχές. Τώρα αν είναι μεικτά ή καθαρά, δεν έχω ιδέα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

BlackMagicPAOK έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 19:13 Μήπως θα παίξουμε Γιουρολιγκ τελικά;
Κι απλά εμείς δεν το έχουμε μάθει ακόμη;;
Το έχουμε πει. Δεν πολύ στέκει ο ΠΑΟΚ με χρήμα, γηπεδαρα και κόσμο μαρκετινιστιξα να είναι εκτός. Αν μείνει εκτός επειδή το θέλει να είναι εκτός φέτος είναι άλλη ιστορία. Εάν απλά δεν τον βάζουν, νομίζω θα πάει καρφί για nba Europe.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 19:17
Metagrafakias έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 19:01 O ΠΑΟΚ θα εχει 2 καθαρα 3αρια τον Σιλντς και τον Περσιδη και 2 παικτες που μπορουν να παιξουν κατ'αναγκη η απο επιλογη εκει...
Ο Φοστερ σε κοντα σχηματα με 3 γκαρντ ,ειτε ο Χουγκαζ σε ψηλα σχηματα..
Που εντοπιζεται κενο δεν καταλαβαινω???
Υπερπληρης η ομαδα μεχρι τη θεση 4 που εχεις 2 καθαρα 4αρια Γκρει και Χουγκαζ και μπορει να παιξει ειτε ο μουρ εκει ειτε ο Περσιδης οπως επαιζε πολλες φορες φετος...
Ενα κενο αν μπορουμε να πουμε παρατηρειται στη θεση 5 που η 3αδα Αλεξαντερ,Μουρ,Κακλαμανακη εμφανιζει καποια ελειματα ποιοτητας και ογκου κυριως, αλλα αν αποκτηθει ακομα ενα 5αρι οπως ακουγεται κι εκει,συγνωμη αλλα δεν βλεπω κανενα κενο στο ροστερ..
Ειναι στο χερι του Ιταλου μετα να φτιαξει ομαδα και απο μενα θα κριθει πολυ αυστηρα...
Του δινεται πολυ σοβαρο ροστερ για να πετυχει τους στοχους που εχουν τεθει,δεν εχει καμια δικαιολογια!!!
Αν μετά απ όσα έχω γράψει δεν βλέπεις κενό, τι θες.
Εσύ έχεις την άποψη σου κι εγώ τη δική μου. Υπάρχει καμία απαίτηση από εσένα να ενστερνιστω τη δική σου;

Εγώ είμαι από τους πιο συγκρατημενους. Θεωρώ το ροστερ καλό, που θα μπορούσε με δύο τρεις διαφοροποιησεις να γίνει σούπερ για πρώτη ουσιαστικά χρονιά.

Εσύ γράφεις υπερβολές για τρομερά ροστερ που θα στεκόταν άνετα Euroleague.

Η Ντουμπάι που τερμάτισε ενδέκατη έχεις ιδέα τι ροστερ διαθέτει άραγε;

Συνέχεια προσπερνώ τις υπερβολές σου για να μην μπαίνω σε ανούσιες κόντρες, αλλά εσύ πάντα προσπαθείς να ακυρώνεις οτιδήποτε γράψω με 0 ουσιαστικά επιχειρήματα.

Δυσκολεύεσαι να δεις και κενό στο 5-4.Οκ.

Καλη συνέχεια. Ασχολήσου με αυτούς που συμφωνείτε. Δεν έχει νόημα μια τέτοια κουβέντα.
Δεν εχω καμια αναγκη να συμφωνησεις μαζι μου, βασικα χεστηκα να στο πω πιο απλα και μην παρεξηγηθεις....
Οπως εσυ ο ιδιος εχει πει αλλωστε δεν ξερεις και πολυ μπασκετ,δεκτο κανενα προβλημα..
Εγω σου λεω αναλυτικα γιατι το ροστερ ειναι υπερπληρες για Γιουροκαπ και στην Γιουρολιγκ αν εμπαινε δεν θα ξεφτυλιζοταν..
Υπερβολη θα ηταν αν ελεγα οτι παμε final 4 Γιουρολιγκ...
Το μπατζετ θα φτασει κοντα 12+ εκατομυρια μαζι με εξοδα προπονητη κλπ..
Η Βαλενθια ειχε μπατζετ 9εκ φετος...
Δεν σου λεω οτι εχουμε την Βαλενθια, που αυτη την ομαδα την εχτισε με επιμονη και υπομονη, λεω απλα οτι θα ειμασταν ανταγωνιστικοι...
Αλλα εσυ εντοπζεις τεραστια κενα στο ροστερ και το λες συνεχεια, αλλα πες μας τι θα προτεινες??
Λες αφου οι παικτες αυτοι ηρθαν δεν εχει σημασια...
Ε πες μας στη θεση 3 που φαγωθηκες οτι υπαρχει κενο εσυ τι θα εκανες εστω??
Για μια θεση θα εχεις 2 καθαρα 3αρια και 2 κατα συνθηκη,ποιο ειναι το κενο ακριβως????
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Το ποιος ξέρει μπάσκετ σύμφωνα με όσα αναλύει άσε να το κρίνουν οι τρίτοι.

Τα χεστηκα στα επιστρέφω ;)

Βάλε λίγο να δεις τελικούς Ντουμπάι Παρτιζαν μπας και ξεστραβωθεις για το τι σημαίνει ροστερ euroleague.

Έχω γράψει δεκάδες ποστ όπου λέω τι θα έκανα αλλά χωρίς να τα διαβάσεις, γράφεις @@.

Αν θες όντως σοβαρή κουβέντα τράβα διάβασε. Αν όχι πάψε να ασχολείσαι. Όλα είναι τέλεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Κυρ 07 Ιουν 2026, 19:57, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Διάβασα πριν κάτι μέρες ότι η Μαλεσκου έχει πρόταση από TV100, οπότε παίζει και να ισχύει του Χεζονια.
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 4):
namisenoiazei, paok-porter1337, Gregk19262000, Ally Samagoal
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

προσωπικά αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχουν "ειδησεις" στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ όταν προκύπτουν "ειδησεις" στο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ
Στη συνέχεια να δουμε αν θα αλλαξει η σειρα
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 3):
Unpsofable78, Ally Samagoal, Gregk19262000
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 19:33 Το ποιος ξέρει μπάσκετ σύμφωνα με όσα αναλύει άσε να το κρίνουν οι τρίτοι.

Τα χεστηκα στα επιστρέφω ;)

Βάλε λίγο να δεις τελικούς Ντουμπάι Παρτιζαν μπας και ξεστραβωθεις.

Έχω γράψει δεκάδες ποστ όπου λέω τι θα έκανα αλλά χωρίς να τα διαβάσεις, γράφεις @@.

Αν θες όντως σοβαρή κουβέντα τράβα διάβασε. Αν όχι πάψε να ασχολείσαι. Όλα είναι τέλεια.
Με καλυψες ..επιβεβαιωθηκα οτι εισαι ασχετος αντε καληνχυτα
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

:lol:
Καλύτερα να μην σε χαρακτηρίσω εγώ. Χαιρετισμούς στους dumlada
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Κυρ 07 Ιουν 2026, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

PG: Καλάθης / Χάντζινς / Μπαζίνας
SG: Φόστερ / Ναζ / Τάιρι
SF: Shields / Περσίδης
PF: Hezonja / Γκρέι / Χουγκάζ
C: Αλεξάντερ / Μουρ / Κακλαμανάκης

Εδώ ο Χεζόνια παίζει πολύ στο 4, ο Shields στο 3, και το σχήμα είναι λογικό. Το πρόβλημα είναι ότι ο Γκρέι και ο Χουγκάζ χάνουν ρόλο.
Θα ήταν ακραίο ένα τέτοιο ρόστερ, και αν τυχόν γίνει και και καλή μεταγραφή στο 5 μιλάμε για υπερπλήρες ρόστερ. Το θέμα μετά είναι πως 2 ξένοι θα πρέπει να μείνουν εκτός GBL.
These users thanked the author xpek20 for the post:
SCIFO
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Σας παρακαλώ, για την ψυχική μου υγεία, μην βάζετε Χεζονια στα depth charts. Όχι τίποτα άλλο, θα το πιστέψω :lol: :lol:
These users thanked the author GianD for the post (total 2):
Gregk19262000, st4this
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

1, για 7 ξενους παμε στην GBL απο του χρονου. Εκτος εαν οντως με αυτο το ροστερ περιμενεις κι αλλον ξενο. (που το γραφεις ηδη, βασικα)
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
Hayate
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Αποκλείεται μετά την ανανέωση Ταϊρί να αποκτηθουν και Shields και Hezonja. Ή έστω ένας 2-3 και ένας 3-4 γιατί τα ονόματα αυτά είναι προς το παρόν φήμες και πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Δημιουργείται συνωστισμός τουλάχιστον στο 2.Θα ήταν υπερβολή ποσοτικά.

Ενα τριάρι θα αποκτηθεί λογικά και ένα 5-4.
Ας ελπίσουμε ότι θα είναι παίκτες ποιοτικοί και το 5-4 stretch.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Michael Scott έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 19:24
Dimitrisou έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 19:21 Αν και το θεωρώ δύσκολο να ισχύει,καμιά αξιοπιστία του δεν ρισκάρει.
Απλα μετά θα βγει να πει έκανε την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ αλλά ο παίκτης ήθελε Ευρωλίγκα κτλ...
ρισκάρει όμως να βγει διαρροή από την ΚΑΕ (όπως έβγαλε χθές το σκουλήκι) ότι κόψτε τις μαλακίες μη μπερδεύετε τον κόσμο. Το αν υπήρξε κρούση όντως θα το μάθουμε αργά ή γρήγορα.
Ε δημοσιογραφιστικα είναι αυτά ρε συ ,θα πει χάλασε η δουλειά και δεν θέλουν να μαθευτεί..λες και δεν τους ξέρεις...
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

gervasio artigas έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 19:36 προσωπικά αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχουν "ειδησεις" στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ όταν προκύπτουν "ειδησεις" στο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ
Στη συνέχεια να δουμε αν θα αλλαξει η σειρα
Ποια είδηση είχαμε στο ποδόσφαιρο; Οτι ήρθε ο Ματος και ο Βιεϊρίνια έγινε ΤΔ, σιγά τ αυγά.
These users thanked the author PablitoV2 for the post (total 2):
Lekyrie, GianD
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”