Αντρέ Βιεϊρίνια - Τεχνικός Διευθυντής

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Re: Αντρέ Βιεϊρίνια - Τεχνικός Διευθυντής

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Όλα αυτα θεωρητικά προς το παρόν ,καθώς και οι δύο ήταν παίκτες του Λούτσου, ο ένας μέχρι πέρσι, και τώρα είναι προϊστάμενοι του
Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με αυτούς τους δύο ο ιβαν προετοιμάζει την μετά Λούτσου εποχή είτε του χρόνου τέτοιο καιρό είτε μέσα στη χρονιά αν στραβώσει κάτι
These users thanked the author pisakaipoupoula for the post:
geobila
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η αλήθεια είναι ότι είχα ζητήσει όταν σταμάτησες,ο ρόλος που θα αναλάβεις στην ομάδα να μην επιφέρει φθορά γιατί δυστυχώς αργά η γρήγορα θα σε αποδομησουμε.
Μακάρι να βγω λάθος αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ αυτού
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

renegade έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 16:41 Η αλήθεια είναι ότι είχα ζητήσει όταν σταμάτησες,ο ρόλος που θα αναλάβεις στην ομάδα να μην επιφέρει φθορά γιατί δυστυχώς αργά η γρήγορα θα σε αποδομησουμε.
Μακάρι να βγω λάθος αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ αυτού
Καταλαβαίνω πως το λες αλλά στον ΠΑΟΚ ήμαστε ..
Και το κυλικείο της Τούμπας να αναλαμβανε στην πρώτη στραβή θα μας έφταιγε και αυτός..
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Rene και εγώ αυτό πιστεύω, πως οι πιθανότητες να πετύχει είναι εναντίον του και πως περισσότερα έχει να χάσει παρά να κερδίσει.
Αλλά ρε συ έξυπνος άνθρωπος είναι, ξέρει το διοικητικό και αγωνιστικό (και εξωαγωνιστικό) περιβάλλον και τις ιδιαιτερότητες απ' έξω και ανακατωτά και νιώθει αν μη τι άλλο. Λες να μη τα ζύγισε; Λες να μην ξέρει τη φθορά και τον κίνδυνο για την εικόνα του που η ανάμειξη του αναπόφευκτα θα επιφέρει;
Το ότι επέλεξε να κάνει το βήμα και να μπει στο χορό παρά το δεδομένο σκατό που θα φάει είναι που με κάνει αισιόδοξο.
Αλλά είμαι και ρομαντικός και με αυτά τα παιδιά (Αντρέ και Λέο) και ίσως δε μπορώ να κρίνω αντικειμενικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”