Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Με 1.91 άνετα.
Όταν θα έχει τριάρι 2.00 και άνω απέναντί του;
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 15:34 Με 1.91 άνετα.
Όταν θα έχει τριάρι 2.00 και άνω απέναντί του;
Δεν ειπα οτι ειναι 3 αλλα μπορει να παιξει κι εκει αν χρειαστει σε σχημα με 3 γκαρντ...
Φετος εκει επαιζε συχνα ο Ντιμσα με 1.95 και 90 κιλα..
Ο Φοστερ με 1.91 και 100 κιλα δεν μπορει λες???
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Για τον Κακλαμανακη λοιπον παλεψε η ΑΕΚ και ο Αρης για να ερθει σε εμας...
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
katafraktos
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Metagrafakias
Με αυτή την λογική τι εμποδίζει κάποιον με 1.89 να παίξει τρία;

Ο Ντιμσα είναι 3-2 αλλά όχι αθλητικό.

Τέλος πάντων όλα θα φανούν στο παρκέ. Ο καθένας έχει την άποψη του σύμφωνα με τις γνώσεις που διαθέτει.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Maurice_Escargot έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 15:43 Για τον Κακλαμανακη λοιπον παλεψε η ΑΕΚ και ο Αρης για να ερθει σε εμας...
Αν κι εφόσον αποκτηθεί ξένο ποιοτικό 5-4, η προσθήκη Κακλαμανακη θα έχει νόημα μόνο για gbl.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Αντί να έχεις τον Ιατρίδη στη GBL θα έχεις τον Κακλαμανακη, αυτός θα είναι ο ρόλος.
These users thanked the author PablitoV2 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Ο ρολος του θα ειναι περιορισμενος, η περιπτωση καταδεικνυει την τρομερη ενδεια ειδικα σε αυτο το μεγεθος παικτη στην Ελλαδα, ειδικα εαν αναλογιστουμε οτι η 4η και 5η καλυτερη ομαδα τον θελανε κι αυτοι.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
katafraktos
renegade

Δημοσίευση από renegade »

iasoiako έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 10:15
margas έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 09:16 Πάντως για τον χατζινς δεν μπορώ να καταλάβω την αρνητικότητα. Εγώ είδα έναν παίκτη που ξέρει να μοιράζει τη μπάλα, έχει το ένας με έναν και έχει ελάχιστα λάθη ανά παιχνίδι. Θα προτιμούσα είναι η αλήθεια να μείνει ο μπεβ, αλλά προσωπικά δε με χαλάει και ο χατζινς που πέρα απ το ύψος του δε βλέπω κάτι άλλο αρνητικό.
Με υψος 1.80 αμυνα πως θα κανει;
επισης θα τρεχει ασκοπα να αποφυγει αντιπαλους και μετα οι περισσότεροι κοντοι τραβηγμενα σουτ για να αποφυγουν ταπες

Δεν κανουν αυτοι ειχαμε τον Ισλανδο τρομαξαμε να φυγει. Θες ψηλο πλεημεκερ
Στο θέμα άμυνα έχεις δίκιο. Αλλά δες πως πιτσιλάει την γκόμενα του που φέρνει στην Θεσσαλονίκη και θα καταλάβεις γιατί τον επέλεξε ο Τρινκερι.
[media]https://www.youtube.com/live/Bapg5HZTKN ... RQPcvLP0Gh[/media]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 07 Ιουν 2026, 16:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 15:44 Metagrafakias
Με αυτή την λογική τι εμποδίζει κάποιον με 1.89 να παίξει τρία;

Ο Ντιμσα είναι 3-2 αλλά όχι αθλητικό.

Τέλος πάντων όλα θα φανούν στο παρκέ. Ο καθένας έχει την άποψη του σύμφωνα με τις γνώσεις που διαθέτει.
Ο Γκραντ που παίζει τρία χρόνια τώρα 20 λεπτά στο παρκέ με Σλούκα και Νανν πόσο μπόι έχει?
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

1.93 είναι ο Γκραντ Rene.
Αλλά αγωνίζεται ο Γκραντ ως τριάρι στον βαζελο;
Σορρυ αλλά παίζει να είμαι άσχετος τότε.

Επίσης αν δεν κάνω λάθος ο βαζελος διαθέτει , άσχετα αν είναι σε πτώση και δεν χρησιμοποιείται τόσο, πέρα από τον Οσμαν και τον Ρογκοβοπουλο, τον Γκριγκονις.

Με απλά λόγια διαθέτει 3 καθαρά τριάρια και εάν κάποιες φορές παίζει με σχήμα τριών κοντων, το κάνει από επιλογή προπονητή.Ο συγκεκριμένος έχει χάσει φανερά τα αποδυτήρια εδώ και ένα χρόνο με ότι συνεπάγεται από αυτό.

Επίσης ακόμη κι αν ισχύει αυτό που λες... Ο Γκραντ είναι πολύ καλός αμυντικός. Εγώ δεν αμφισβήτησα την ικανότητα του Φοστερ να ανταποκριθεί ως τριάρι στο επιθετικό κομμάτι αλλά στο αμυντικό με ψηλότερα τριάρια.
renegade

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 16:18 1.93 είναι ο Γκραντ Rene.
Αλλά αγωνίζεται ο Γκραντ ως τριάρι στον βαζελο;
Σορρυ αλλά παίζει να είμαι άσχετος τότε.

Επίσης αν δεν κάνω λάθος ο βαζελος διαθέτει , άσχετα αν είναι σε πτώση και δεν χρησιμοποιείται τόσο, πέρα από τον Οσμαν και τον Ρογκοβοπουλο, τον Γκριγκονις.

Με απλά λόγια διαθέτει 3 καθαρά τριάρια και εάν κάποιες φορές παίζει με σχήμα τριών κοντων, το κάνει από επιλογή προπονητή.Ο συγκεκριμένος έχει χάσει φανερά τα αποδυτήρια εδώ και ένα χρόνο με ότι συνεπάγεται από αυτό.

Επίσης ακόμη κι αν ισχύει αυτό που λες... Ο Γκραντ είναι πολύ καλός αμυντικός. Εγώ δεν αμφισβήτησα την ικανότητα του Φοστερ να ανταποκριθεί ως τριάρι στο επιθετικό κομμάτι αλλά στο αμυντικό με ψηλότερα τριάρια.
Την χρονιά που πήραν Ευρωλίγκα είχαν μ.ο περίπου 20 λεπτά ταυτόχρονη παρουσία στο παρκέ οι Σλούκας,Νανν, Γκράντ ( πάντα για Ευρωλίγκα).

Ο φόστερ στο Γιουροκαπ μάρκαρε το τριάρι και ο Μπλάνκο το 2 συνήθως. Δεν τα πήγε και πολύ άσχημα γιατί είναι πολύ δυνατός.
επίσης επειδή το άλλο πρόβλημα σου είναι το ύψος του Γκρέι. Δες σε παρακαλώ τις άμυνες του στον μιλουτινοφ.
Δεν έχω δει παίκτη που να τον έχει παίξει τέτοιες άμυνες

Υγ με την διαφαινόμενη συμφωνία του Ταιρι για μένα λείπει ένας σαν τον bob και ο χι σαν τον σιλντς
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Rene άστο αδερφέ. Οκ.
Αφού δεν παρακολουθείς όσα έχω πει. Για ποιόν Γκρει μου λες τώρα;Ακόμη και να έχω αναφερθεί στο ύψος του Γκρει, είναι πολύ καλή προσθήκη. Ο μοναδικός παίκτης για τον οποίο έχω ενδοιασμούς είναι ο Χατζινς για συγκεκριμένους λόγους, ύψος, ταχύτητα.

Τώρα αν όντως αγωνίζεται ο Γκραντ ως τριάρι οκ το παραδέχομαι. Ειμαι άσχετος.

Μαλλον τζάμπα ανέλυσα τα παραπάνω περί Γκραντ και βαζελου.

Δεν είναι μάλλον κατανοητό, το ότι είναι διαφορετικό πράγμα να παίζεις με κοντό σχήμα από επιλογή, από το να παίζεις από ανάγκη.

Εγώ επισήμανα αυτό που λέει και ο Κλειτος. Τα παρέθεσα πιο πάνω.Και βασικά έχω αναλύσει πολλές φορές το σκεπτικό μου αναλυτικά και με επιχειρήματα, πριν τα γράψει ο Κλειτος αλλά και άλλα μέλη.

ΥΓ: Ακόμη και το άνοιγμα χεριών ενός παίκτη μπορεί να παίξει ρόλο πέρα από το ύψος. Ο Γκραντ για παράδειγμα έχει άνοιγμα χεριών 1.99.Αλλου γράφουν για 2.02.
Γι αυτό και έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις όλων των μπασκετικων ως ψηλο γκαρντ. Όχι λόγω του 1.93 ύψους του.Γι αυτό και μπορεί να αναλαμβάνει ειδικούς ρόλους αμυντικά με ψηλότερους παίκτες.
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 16:42 Rene άστο αδερφέ. Οκ.
Αφού δεν παρακολουθείς όσα έχω πει. Για ποιόν Γκρει μου λες τώρα;Ακόμη και να έχω αναφερθεί στο ύψος του Γκρει, είναι πολύ καλή προσθήκη. Ο μοναδικός παίκτης για τον οποίο έχω ενδοιασμούς είναι ο Χατζινς για συγκεκριμένους λόγους, ύψος, ταχύτητα.

Τώρα αν όντως αγωνίζεται ο Γκραντ ως τριάρι οκ το παραδέχομαι. Ειμαι άσχετος.

Μαλλον τζάμπα ανέλυσα τα παραπάνω περί Γκραντ και βαζελου.

Δεν είναι μάλλον κατανοητό, το ότι είναι διαφορετικό πράγμα να παίζεις με κοντό σχήμα από επιλογή, από το να παίζεις από ανάγκη.

Εγώ επισήμανα αυτό που λέει και ο Κλειτος. Τα παρέθεσα πιο πάνω.Και βασικά έχω αναλύσει πολλές φορές το σκεπτικό μου αναλυτικά και με επιχειρήματα, πριν τα γράψει ο Κλειτος αλλά και άλλα μέλη.

ΥΓ: Ακόμη και το άνοιγμα χεριών ενός παίκτη μπορεί να παίξει ρόλο πέρα από το ύψος. Ο Γκραντ για παράδειγμα έχει άνοιγμα χεριών 1.99.Αλλου γράφουν για 2.02.
Γι αυτό και έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις όλων των μπασκετικων ως ψηλο γκαρντ. Όχι λόγω του 1.93 ύψους του.Γι αυτό και μπορεί να αναλαμβάνει ειδικούς ρόλους αμυντικά με ψηλότερους παίκτες.
Αντί για Χατζινς, τι θα προτιμούσες;
renegade

Το ότι χτίζει πάντως με αυτόν τον τρόπο το ρόστερ του ο Τρινκερι δεν είναι κάτ ανάγκη αλλά από επιλογή
These users thanked the author renegade for the post:
xpek20
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Ρετρο αναφέρει πως η πληροφορία που είχε βγάλει για Shields είναι από πολύ δυνατή πηγή και πως δεν έχει χαλάσει τίποτα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”