Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Μια κατηγορία μόνοι μας....
Αντι για φρεντο καπουτσίνο ξεκινάμε Τον φρεντο εσπρέσο με λίγο γάλα...

:opaokara: :lol: :lol: :lol:
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
DamoN
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Amsterdamer_87 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 10:38 Εγω ψυλιαζομαι μεγαλες εκπληξεις και ανατροπες..
Κραταει πισινη για να βρει κατι εξαιρετικα καλο..
Αν καταφερει πχ να ψησει τον Σερτζιο η τον Βλανταν,η εξελιξη θα ειναι ξαφνικη και αμεση..
Παντως ακομα και οι "κυβερνητικοι" ρεπορτερ, αφηνουν το θεμα ορθανοιχτο. Και οτι μαλιστα αυτο θα καθοριστει απο την συναντηση του προπονητη με το διδυμο.
Θα εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερον να τους δουμε να δρουν οχι με το συναισθημα. Χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να απολυσουν τον Ραζβαν. Μπορει να του εξηγησουν το πλανο τους και να κρινουν αν ο Ραζβαν μπορει να το υπηρετησει.
Παντως το θεμα μονο τελειωμενο δεν μοιαζει
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ως γνήσιο τέκνο του πιο ανατολικού κομματιού της δύσης κάτι ξέρω φίλε μου Καρπουζα
These users thanked the author DamoN for the post:
abc_o_ karpouzas
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Taseos έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 07:06 Γρήγορα αντανακλαστικά οι ενορχηστρωτεσ. Έκανα μια γύρα να δω αντιδράσεις διαβάζω για αυτοφορακηδες και ερωτευμένους με τα ρούβλια.ετσι είναι άμα η σχέση σου με τον ΠΑΟΚ είναι να γράφεις τα σοσιαλ κατά ριπάς και δεν ξέρεις ποιοι είναι αυτοί που ανακοινώθηκαν. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά τελικά μπορεί και να είναι. Περαστικά στα παιδιά. Τέλος του χρόνου έρχεται η ταυτοποίηση μέσω gov στα σοσιαλ . Ο,τι προλάβετε παιδιά!
Αφού υπάρχει κλάμα η κίνηση είναι καλή. Θετικό νεο.
These users thanked the author aivas19 for the post:
DamoN
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”