Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
Να αρχίσεις να πηγαίνεις γήπεδο γιατί φέτος έχει σταματήσει αυτό μετά τις βαριές φανέλες
DamoN έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 09:15 Να αρχίσεις να πηγαίνεις γήπεδο γιατί φέτος έχει σταματήσει αυτό μετά τις βαριές φανέλες
Δύσκολα τα επόμενα τρία χρονια
Οχι φίλε όταν κάνεις 35 φάσεις με τον Παναιτωλικό και δεν μπαίνει απλά η μπάλα μέσα και οι ανίδεοι στην 4 φωνάζουν βαριά βαριά του ΠΑΟΚ φανέλα, καλύτερα να μην ξαναπάει να πανηγυρίσει κανείς εκεί.Hayate έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 09:12 Ήθελα να ρωτήσω.Για το να σταματήσουν ή να περιοριστούν οι πανηγυρισμοί μπροστά στην 4 στο τέλος του κάθε αγώνα τι γνώμη έχετε .Έχει γίνει ήδη συζήτηση ,δεν ξέρω αν έχουν ακουστεί οι προτάσεις καποιων.ΚΑΙ δικια μου γνώμη είναι ότι θα αρκούσε μια αναγνώριση προς τον κόσμο και μετά με το μαχαίρι στα δόντια πάμε παρακάτω.Ιδιως μετά τη φετινή χρονια με τόση στεναχώρια δε θα ήθελα να δω άσκοπους πανηγυρισμούς για καμια νίκη εναντίον κανενός Ατρόμητου ή Κηφισιάς.Focus και "δάγκωμα" στο λαιμό κάθε αντιπάλου.
Στα 100 χρόνια του συλλόγου και ενώ ήμασταν σε πλήρη φόρμα και φαβορί για τον τίτλο, ο θεωρητικά καλύτερος και πιο παθιασμένος λαός στην Ελλάδα, ήθελε να διώξει όλη την ομάδα τον Σεπτέμβρη, δε γέμισε ούτε το 1/4 του βόλου ενώ ο άμεσος διεκδικητής μάζεψε 30.000, στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ πήγαν στο γήπεδο μόλις 13.000! Άτομα. Σε αγώνα που παιζόταν η δεύτερη θέση, λες και σαν ομάδα έχουμε παίξει πολλές φορές προκριματικά τσλ ή έχουμε πολλούς τίτλους που δε μας αγγίζουν αυτά τα ματς. Αυτος ο λαός συγγνώμη αλλά δεν αξίζει κανένα πανηγύρι μπροστά στην 4. Ας μαζεύονται όπως στη μέση της χρονιάς στη μέση του γηπέδου όταν κάναμε το 7/7.
Ωραία ας αρχίσουμε να κερδίζουμε από του χρόνου να κόψουμε εμείς την παχιά και οι παίχτες τα μουτράκια και ας έρχονται προς τα εμάς .
Αυτόματα σημαίνει ότι ομάδα κόσμος μια γροθιά ενω η ομάδα θα κερδίζει …
Από αυτήν την άποψη το είπα.
Προσωπικα αδιάφορα μου είναι αυτά .
Μια και καλή να έρθουν στην φιέστα δεν μ χαλάει
Αυτόματα σημαίνει ότι ομάδα κόσμος μια γροθιά ενω η ομάδα θα κερδίζει …
Από αυτήν την άποψη το είπα.
Προσωπικα αδιάφορα μου είναι αυτά .
Μια και καλή να έρθουν στην φιέστα δεν μ χαλάει