Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- Unpsofable78
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Η άβολη στιγμή που καταλαβαίνεις ότι το να θες να έχεις καλύτερο ροστερ από το σκουλήκι είναι φόβος. 
-
TsantiridisG
Φαλ είναι ή δεν είναι στόχος μας ; Αν ξες από μπάσκετ , τι προσφέρει ο Φαλ; Κτλβαινεις ότι με την παρουσία του κ μόνο , θα έκλεινε κάθε διάδρομο που πιθανόν άφηνε ο Shields (που δεν έχει τα πιο γρήγορα πόδια) στα wings κ ο Καλαθης στο keyHayate έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 23:09Εσύ έκανες λογαριασμό για να προμοταρεις τον αρη?όλα τα post το ίδιο ...ο πιο πάνω κοιμαται και ξυπνάει με τον φόβο για τον αρη.. ΦτάνειTsantiridisG έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 22:38Φίλε , κολλάει ταμάμ ο Τολιο. Κ βασικά δεν υπάρχει Έλληνας άλλος καλός σαν αυτόν. Είχες κ Καλαθη , και έλεγες ότι έχεις την καλύτερη ελλην περιφέρειαdtown έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:59 Για Τολιοπουλο δεν ξερω αν κινηθηκαν πριν τον Μητρου Λονγκ.Ετσι οπως εχει διαμορφωθει το ροστερ δεν εχει και πολυ νοημα να τον χτυπησεις τωρα.
Τι δεν έχει νόημα να τον χτυπήσεις τώρα; Αφού του χτυπήσαμε την πόρτα κ αυτός έδωσε άκυρο
Κατά τα άλλα, για να μη γίνουν κ άλλα χαζά
Σταύρου έχει άκρες ειδικά στο γαύρο . Κ λένε ότι πάνε να πάρουν το Φαλ. Φυσικά, ο γαύρος τον πρώτο λόγο αλλά αν δει ο Φαλ ότι δεν έχει θέση , έχουν γίνει λένε ήδη προεργασίες . Δεν έχω κτλβ ως Έλληνα ή όχι . Τεσπα, ακόμη κ σαν ξενο, ε άντε γαμηθειτε. Νταξ, development, βήμα βήμα ενώ μας έλεγαν 5 μήνες ότι πάμε για διηπειρωτικά , ακούγαμε για Μπιρτς, Λάρι σε αυτούς . Νταξ , όχι κ Φαλ. Αν γίνει φυσικά. Αλλά αν γίνει , νταξ έλεος
Κ είναι καθαρά μεταγραφικό. Δε θα έπρεπε να ακούμε έστω, ότι προσπαθούν για Φλιν; Για Μαικ Τζειμς ; Για Φαλ; Και οι δικοί μας
Το κάνεις κ σε άλλους κ το παίζεις ιστορία ενώ λες μόνο να μη πω τι κ άσχετα με το μπάσκετ . Υποδείξεις λοιπόν από σένα που από ο,τι έχω καταλάβει είσαι κ πιο μικρός σε ηλικία, ενώ εμείς πηγαίναμε όταν είχε κάτι 200 άτομα κ από Μπανε βγαίναμε στη γύρα για παίκτες σε όλη τη βόρεια Ελλάδα κ στα κλιμάκια, μπας κ καλύπταμε τα κενά κ παρακαλούσαμε γνωστούς Παοκτζηδες επιχειρηματίες κ μας έλεγαν «έλα ρε παιδιά , ποιο μπάσκετ « δε δέχομαι.
- katafraktos
Ποιος Φαλ; Για εμας ακουστηκε ο δις κυπελλουχος Ευρωπης ΧλινανσονTsantiridisG έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 22:38Φίλε , κολλάει ταμάμ ο Τολιο. Κ βασικά δεν υπάρχει Έλληνας άλλος καλός σαν αυτόν. Είχες κ Καλαθη , και έλεγες ότι έχεις την καλύτερη ελλην περιφέρειαdtown έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:59 Για Τολιοπουλο δεν ξερω αν κινηθηκαν πριν τον Μητρου Λονγκ.Ετσι οπως εχει διαμορφωθει το ροστερ δεν εχει και πολυ νοημα να τον χτυπησεις τωρα.
Τι δεν έχει νόημα να τον χτυπήσεις τώρα; Αφού του χτυπήσαμε την πόρτα κ αυτός έδωσε άκυρο
Κατά τα άλλα, για να μη γίνουν κ άλλα χαζά
Σταύρου έχει άκρες ειδικά στο γαύρο . Κ λένε ότι πάνε να πάρουν το Φαλ. Φυσικά, ο γαύρος τον πρώτο λόγο αλλά αν δει ο Φαλ ότι δεν έχει θέση , έχουν γίνει λένε ήδη προεργασίες . Δεν έχω κτλβ ως Έλληνα ή όχι . Τεσπα, ακόμη κ σαν ξενο, ε άντε γαμηθειτε. Νταξ, development, βήμα βήμα ενώ μας έλεγαν 5 μήνες ότι πάμε για διηπειρωτικά , ακούγαμε για Μπιρτς, Λάρι σε αυτούς . Νταξ , όχι κ Φαλ. Αν γίνει φυσικά. Αλλά αν γίνει , νταξ έλεος
Κ είναι καθαρά μεταγραφικό. Δε θα έπρεπε να ακούμε έστω, ότι προσπαθούν για Φλιν; Για Μαικ Τζειμς ; Για Φαλ; Και οι δικοί μας
- Unpsofable78
Μην ζητάς συγνώμη αδερφέ. Άμα λες εσύ απλά δεν γίνεται τέλος.Michalios92 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 23:10Σορρυ φιλος Αλλά Φοβάμαι στην ιδέα να έχω στον ασσο τον Τολιοπούλο.Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 23:00 Υπάρχει "λύση". Ακυρώνεις την μεταγραφή Χατζινς αν κι εφόσον δεν έχει υπογράψει ακόμη, που υποθέτω πώς όχι, γιατί λογικά θα είχε ήδη ανακοινωθεί και παίρνεις Τολιοπουλο. Στον άσο μην ξεχνάμε, πέρα από τον Καλαθη, μπορεί και ο Ναζ και υπάρχει και ο Μπαζινας.
Λέω για τον Χατζινς γιατί είναι ο μοναδικός για τον οποίο όπως κι εγώ, έτσι κι άλλοι έχουν ενδοιασμούς.
Βέβαια όπως έχω βαρεθεί να λέω, σημασία έχει τι θέλει ο Τρινκιερι, αν και από την άλλη είναι πολύ σημαντικό να αποκτηθεί ότι καλύτερο από Έλληνες παίκτες, στο μετρό του δυνατού.
Απλά δεν γίνεται…
Ειδικά αν νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με Χατζινς.
Εγώ απλά εξήγησα το σκεπτικό μου με επιχειρήματα.
Όλοι έχουμε την άποψη μας εξάλλου.
Ο Τολιοπουλος παίζει και δύο, όπως και ο Ναζ και άσο πάντως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Σάβ 06 Ιουν 2026, 23:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- KalamarGiannis
o Τολιόπουλος δοκιμάστηκε στον ΠΑΟΚ ως 2ος playmaker και απέτυχε επί Λύκου.
Από τότε δεν άλλαξε το μπάσκετ που παίζει, απλά έχει αναδείξει ένα killer instict στο τρίποντο που πράγματι είναι top για Έλληνα. Αλλά αυτό τον κάνει "καλό" στη θέση του shooting guard / 2 .
Σαν άσσος δεν είναι ούτε μέτριος, είναι ψιλοκακός.
Από τότε δεν άλλαξε το μπάσκετ που παίζει, απλά έχει αναδείξει ένα killer instict στο τρίποντο που πράγματι είναι top για Έλληνα. Αλλά αυτό τον κάνει "καλό" στη θέση του shooting guard / 2 .
Σαν άσσος δεν είναι ούτε μέτριος, είναι ψιλοκακός.
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- george188
-
basketikos4
Ο χατζινς τι εχει και τον αναφερεις συνεχεια? Τον εχεις δει οτι δεν κανει?Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 23:28 Μην ζητάς συγνώμη αδερφέ. Άμα λες εσύ απλά δεν γίνεται τέλος.
Ειδικά αν νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με Χατζινς.
Εγώ απλά εξήγησα το σκεπτικό μου με επιχειρήματα πιστεύω.
Όλοι έχουμε την άποψη μας εξάλλου.
- Unpsofable78
Συμφωνώ εν μέρει Γιάννη αλλά είναι λίγοι οι ποιοτικοί Έλληνες. Επίσης Καλαθης και Ναζ έχουν κάποια ηλικία και θα πρέπει να κοιτάμε και λίγο μπροστά.
Εκτός εάν εννοείς ότι είναι λίγος για μας γενικά.
Εκτός εάν εννοείς ότι είναι λίγος για μας γενικά.
-
Dimitrisou
Ο Τολιοπουλος είναι καλός παίκτης.
Αλλά σαν θέμα για μας δεν παίζει.
Αν φύγει από τον βάζελο θα πάει στους δίπλα και είναι λογικο.
Εκεί αναγεννήσε την καριέρα του και τον γουστάρουνε.
Βάλε μέσα και το ότι είναι εκεί ο προπονητής της εθνικής και τέλος.
Εμείς στους Έλληνες είμαστε καλά.
Άς ολοκληρωθεί το ρόστερ και μετά μπορούμε να μιλάμε για potential.
Αλλά σαν θέμα για μας δεν παίζει.
Αν φύγει από τον βάζελο θα πάει στους δίπλα και είναι λογικο.
Εκεί αναγεννήσε την καριέρα του και τον γουστάρουνε.
Βάλε μέσα και το ότι είναι εκεί ο προπονητής της εθνικής και τέλος.
Εμείς στους Έλληνες είμαστε καλά.
Άς ολοκληρωθεί το ρόστερ και μετά μπορούμε να μιλάμε για potential.
- navigator11
Να κάνω μια ερώτηση. Ο Καλάθης είναι καρασίγουρο ότι θα ή έχει υπογράψει σε εμάς;
- Unpsofable78
Λογικά ναι navi. Έτσι βγαίνει από τα ρεπορτάζ. Απλά καλό είναι να περιμένουμε να τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για να ανακοινωθεί και επίσημα. Μέχρι τότε υπομονή.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- navigator11
- navigator11
Ναι, κατανοώ. Λογικό ακούγεται. Πότε είναι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του;
Η άποψη μου είναι ότι ο Χατζινς είναι τρομερή μεταγραφή.
Επίσης για Τολιοπουλο από πηγή ξέρω ότι του ειχαμε κάνει πρόταση για 2Μ για 2 χρόνια.
Επίσης για Τολιοπουλο από πηγή ξέρω ότι του ειχαμε κάνει πρόταση για 2Μ για 2 χρόνια.
Σιγά μη του είχαμε κάνει πρόταση 7 μύρια για 6 μήνες.
Ο Τολιοπουλος είναι παίχτης των 300-400 χιλιάδων το χρόνο.
Όποιος του δώσει περισσότερο είναι τέρμα άσχετος με το άθλημα.
Ο Τολιοπουλος είναι παίχτης των 300-400 χιλιάδων το χρόνο.
Όποιος του δώσει περισσότερο είναι τέρμα άσχετος με το άθλημα.
- Unpsofable78
Με το πέρας των τελικών της Αδριατικής.navigator11 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 23:55 Ναι, κατανοώ. Λογικό ακούγεται. Πότε είναι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του;
Αν δεν κάνω λάθος είναι 2-0 νίκες μπροστά η Ντουμπάι με πλεονέκτημα έδρας. Η σειρά αγώνων μεταφέρεται στην έδρα της Παρτιζαν και με μια νίκη η Ντουμπάι γίνεται γίνεται πρωταθλήτρια.
Λίγα πράγματα ο Καλαθης σε αυτά τα δύο ματς (και ίσως λογικό εάν όντως έχει κλείσει) αν και σήμερα έβαλε ένα εντυπωσιακό buzzer beater με φλοτερ πίσω από το ταμπλό!!!