Πάντως άσχετο με το αντικείμενο τον Ματος δεν τον λες. Δεν φέρανε δηλαδή απλά έναν και τον πετάξανε επειδή τον αγαπάει ο κόσμος . Έχει πτυχία, έχει εμπειρια από το απαιτητικό πρωτάθλημα της Βραζιλίας με την Βάσκο ντα Γκάμα και έρχεται για να κανει κι αυτός το level up στην καριέρα του ως αθλητικός διεύθυντης.paok_athens_g4 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 22:02 Μονο σεβασμό στον μεγάλο παιχταρά τον δικό μας λεο...ΑΛΛΑ, εμένα αυτές οι κινήσεις δε μου δείχνουν κάποιο προγραμματισμό, μου δείχνει οτι θέλουν να βάλουν πολύ αγαπητά πρόσωπα σε θέσεις ευθύνης ώστε να χρησιμεύσουν σαν κάλυψη σε μια ακόμη αποτυχία...δε βλέπω άλλο κριτήριο αυτών των επιλογών, προσπαθώ να είμαι καλοπροαιρετος ...για να δούμε που θα χωρέσουν κ τον κρεσπο. Μακάρι να μην σκέφτονται έτσι στην παε κ να είμαι απλα γραφικός κ κλαψιάρης
Léo Matos - Αθλητικός Διευθυντής
-
Psagmenos4
Re: Léo Matos - Αθλητικός Διευθυντής
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
- paok_athens_g4, eorptol1
Οι 20-22 στην Βραζιλία δεν είναι ταλέντα αλλά έτοιμοι παίχτες. Και οι καλοί κοστίζουν πολύ. Συγνώμη που σας το χαλάω αλλά τα ταλέντα στην Βραζιλία κοστίζουν αρκετά και τα παίρνουν άλλες ομάδες, αυτές που δίνουν λεφταΤρόμος έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:58 Θέλουμε να μας φέρεις και ταλέντα. Για αρχή ένα ή δύο 20-22 για την πρώτη ομάδα και 2-3 μικρότερους για ΠΑΟΚ β.
νιώθω σαν να μην έφυγες ποτέ ρε λέο καψουράρα!
- These users thanked the author danirifle for the post (total 2):
- leomatos88, eorptol1
- navigator11
Μεγάλες επιτυχίες με την ομαδάρα μας του εύχομαι. Γερό στομάχι αποδεδειγμένα έχει. Δεδομένα θα του χρειαστεί, αλλά ξέρει πολύ καλά και πού έχει έρθει. Κακό του - υπερόπλου στον αέρα - κεφαλιού του 
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- eorptol1
Άρα να μην φέρουν κανέναν για να ρίχνουν σκατό 24/7 και να ξεσπάνε στον ΠΑΟΚ και τον ιδιοκτήτη βεβαίως αποκλειστικά.paok_athens_g4 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 22:02 Μονο σεβασμό στον μεγάλο παιχταρά τον δικό μας λεο...ΑΛΛΑ, εμένα αυτές οι κινήσεις δε μου δείχνουν κάποιο προγραμματισμό, μου δείχνει οτι θέλουν να βάλουν πολύ αγαπητά πρόσωπα σε θέσεις ευθύνης ώστε να χρησιμεύσουν σαν κάλυψη σε μια ακόμη αποτυχία...δε βλέπω άλλο κριτήριο αυτών των επιλογών, προσπαθώ να είμαι καλοπροαιρετος ...για να δούμε που θα χωρέσουν κ τον κρεσπο. Μακάρι να μην σκέφτονται έτσι στην παε κ να είμαι απλα γραφικός κ κλαψιάρης
Μην αγχώνεσαι όσοι το έκαναν θα συνεχίσουν να το κάνουν.
Το άγχος μάλλον πάει στη "μεγάλη ιδέα" το 99% του κόσμου να εναντιωθεί και να διώξει το Ρώσο Τσετσένο (και ότι ρατσιστική μαλακία γράφουν) και πως θα επιτευχθεί με άπειρη λάσπη, και αν φέρνει αγαπητά πρόσωπα που πόνεσαν τη φανέλα μας τα χαλάει.
Day 1 με Λέο Μάτος και ρίχνουν σκατό.
Ε δε θα γίνει αυτό που θέλουν. Τέλος.
(Γενικό σχόλιο με αφορμή το ποστ).
- These users thanked the author Parolos for the post:
- paok_athens_g4
Α επίσης να συμπληρώσω, και ναι προφανώς και υπάρχουν καλύτεροι Αθλητικοί Διευθυντές φαντάζομαι, ο Λέο τώρα ξεκινάει.
Όμως, πλέον , σε κάποια πρόσωπα που θα επιλεγούν χρειάζεται να είναι εμπιστοσύνης για τα στεγανά.. αναγκαστικά έτσι είναι πλέον.
Όμως, πλέον , σε κάποια πρόσωπα που θα επιλεγούν χρειάζεται να είναι εμπιστοσύνης για τα στεγανά.. αναγκαστικά έτσι είναι πλέον.
Δεν μιλάμε να φέρει τον επόμενο Σώκρατες παικτάκια επιπέδου Ζαμπά, Ντάγκλας Αουγκούστο θέλουμε.omerta76 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 22:13Οι 20-22 στην Βραζιλία δεν είναι ταλέντα αλλά έτοιμοι παίχτες. Και οι καλοί κοστίζουν πολύ. Συγνώμη που σας το χαλάω αλλά τα ταλέντα στην Βραζιλία κοστίζουν αρκετά και τα παίρνουν άλλες ομάδες, αυτές που δίνουν λεφταΤρόμος έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:58 Θέλουμε να μας φέρεις και ταλέντα. Για αρχή ένα ή δύο 20-22 για την πρώτη ομάδα και 2-3 μικρότερους για ΠΑΟΚ β.
- falconakis