ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. Σχολιασμός και Προτάσεις
ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. Σχολιασμός και Προτάσεις
Δημιουργώ την συγκεκριμένη ενότητα με σκοπό να ανταλλαξουμε απόψεις σχετικά με όλη τη λειτουργια,αλλαγες που πρέπει να γινουν.
Επισης ειναι και ευκαιρία να τα πουμε πιο διεξοδικά οσοι ειμαστε ενεργά μέλη στον ΑΣ.
Επισης ειναι και ευκαιρία να τα πουμε πιο διεξοδικά οσοι ειμαστε ενεργά μέλη στον ΑΣ.
Re: ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. Σχολιασμός και Προτάσεις
Δεν έχει να πούμε και πολλά.gergeo4 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 00:05 Δημιουργώ την συγκεκριμένη ενότητα με σκοπό να ανταλλαξουμε απόψεις σχετικά με όλη τη λειτουργια,αλλαγες που πρέπει να γινουν.
Π**ΛΟ ΟΛΟΙ!
- These users thanked the author margas for the post (total 3):
- katafraktos, Franky, Montrealiotis
- katafraktos
Γίνεται να γίνεις μέλος ηλεκτρονικά; Γιατί από ότι έχω διαβάσει πρέπει να σε προτείνουν 2 μέλη και τέτοιαgergeo4 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 00:05 Δημιουργώ την συγκεκριμένη ενότητα με σκοπό να ανταλλαξουμε απόψεις σχετικά με όλη τη λειτουργια,αλλαγες που πρέπει να γινουν.
υπάρχει σελίδα στο φεισμπουκ που σε βοηθαει "φιλοι ερασιτέχνη ΠΑΟΚ".Δε χρειάζεται φυσική παρουσία
- These users thanked the author gergeo4 for the post:
- katafraktos
Ελα ντε, μονον 35 χρονια ειναι στην εξουσια το συγκεκριμενο καθεστως.
Νωρις ειναι ακομη για να κριθουνε και να βγαλουμε συμπερασματα.
- These users thanked the author Franky for the post (total 2):
- katafraktos, Apil44
Θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλαξει ο τροπος εγγραφής και φυσικά ποιες είναι οι προϋποθέσεις
- These users thanked the author gergeo4 for the post:
- katafraktos
- Montrealiotis
Έγινα εγώ, από Καναδά, επικοινωντας μέσω email. Υποθέτω έγινε μια μικρή εξαίρεση λόγω απόστασης και ισως λόγω ότι πρακτικά ήμουν μόνο ένα 50ρικο αφού δεν μπορώ να είμαι εκεί για να συμμετάσχωkatafraktos έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 02:28Γίνεται να γίνεις μέλος ηλεκτρονικά; Γιατί από ότι έχω διαβάσει πρέπει να σε προτείνουν 2 μέλη και τέτοιαgergeo4 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 00:05 Δημιουργώ την συγκεκριμένη ενότητα με σκοπό να ανταλλαξουμε απόψεις σχετικά με όλη τη λειτουργια,αλλαγες που πρέπει να γινουν.
- katafraktos
Montrealiotis έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 16:10Έγινα εγώ, από Καναδά, επικοινωντας μέσω email. Υποθέτω έγινε μια μικρή εξαίρεση λόγω απόστασης και ισως λόγω ότι πρακτικά ήμουν μόνο ένα 50ρικο αφού δεν μπορώ να είμαι εκεί για να συμμετάσχωkatafraktos έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 02:28Γίνεται να γίνεις μέλος ηλεκτρονικά; Γιατί από ότι έχω διαβάσει πρέπει να σε προτείνουν 2 μέλη και τέτοιαgergeo4 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 00:05 Δημιουργώ την συγκεκριμένη ενότητα με σκοπό να ανταλλαξουμε απόψεις σχετικά με όλη τη λειτουργια,αλλαγες που πρέπει να γινουν.
Επισης ειναι και ευκαιρία να τα πουμε πιο διεξοδικά οσοι ειμαστε ενεργά μέλη στον ΑΣ.![]()
- Montrealiotis
Τίποτα, μόνο την αίτηση και το καταθετηριο.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- katafraktos