NBA πριν τώρα και μετά....

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Απάντηση
leomatos88

Re: NBA πριν τώρα και μετά....

Δημοσίευση από leomatos88 »

Είδα μέχρι το τέλος της τρίτης, μετά με πήρε πάλι η μπαμπέσα η νύστα.
Τι παιχνιδάρα έκανε πάλι ο Τάουνς, τον έχει αποθαρρύνει τον Γουεμπανιάμα τελείως.
Αποκρουστική η στρατηγική των Σπερς να στέλνουν στις βολές τον Ρόμπινσον από την πρώτη περίοδο.
Έβαλε τις 3 από τις 6, ξεκουράστηκε κι ο Τάουνς, η διαφορά των 10-12 πόντων αποδείχθηκε ασήμαντη, τόσο νωρίς.
Αποκρουστικότεροι οι διαιτητές με την τεχνική ποινή στον Ρόμπινσον και τα δύο συνεχόμενα ανύπαρκτα φάουλ στον Τάουνς.
Και μετά εμφανίστηκε ο Μπρίτζες, παίξαν τρομερά οι Νικς, οι Σπερς τα είχαν χαμένα, ώσπου με πήρε ο ύπνος!
Κρίμα για τον Γουεμπανιάμα, τέτοιο λάθος σε αυτήν την ηλικία, έχει πάθει κλακάζ το παληκάρι.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Εμένα μου φαίνεται κάπως ανεξήγητο πόσο δεδομένο θεωρούνταν ότι ο Γουέμπι θα κυριαρχήσει απέναντι στον Τάουνς, λες και ο Τάουνς είναι κανένα λιμό.

Καλό θα κάνουν αυτά τα ιδιαίτερα στην καριέρα του Γουέμπι πάντως.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Ακόμη ένα κάστρο πέφτει, με τους Νικς να παίρνουν μάλλον πρωτάθλημα μετά από 53 χρόνια. Μόνο ο ρουλης της καρδιάς μας αντιστέκεται ακόμη σθεναρά
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Τόπικ WNBA δεν έχουμε, καθώς δεν υπάρχει πολύ ενδιαφέρον, αλλά παρακολουθώ λίγο την Caitlin Clark, φοβερή παίκτρια. Υπάρχουν φήμες οτι θα μεταγραφεί στο Λος Άντζελες από την Ιντιάνα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

tolis14 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 18:16 Ακόμη ένα κάστρο πέφτει, με τους Νικς να παίρνουν μάλλον πρωτάθλημα μετά από 53 χρόνια. Μόνο ο ρουλης της καρδιάς μας αντιστέκεται ακόμη σθεναρά
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Από πότε έχουν αυτοί να δουν χαρά;
paokspren

Miles έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 18:24
tolis14 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 18:16 Ακόμη ένα κάστρο πέφτει, με τους Νικς να παίρνουν μάλλον πρωτάθλημα μετά από 53 χρόνια. Μόνο ο ρουλης της καρδιάς μας αντιστέκεται ακόμη σθεναρά
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Από πότε έχουν αυτοί να δουν χαρά;
Είμαι Νικς από μικρό παιδί. Η μόνη πραγματικά επιτυχημένη σεζόν ήταν στο λοκντάνουν στα τέλη των 90ς όπου από 8οι στην Ανατολή κατάφεραν να φτάσουν στους τελικούς οπού τους κατέστρεψαν οι Σπέρς του Ρόμπινσον και του Ντάνκαν.

ΟΛΑ τα υπόλοιπα χρόνια που θυμάμαι τον εαυτό μου οι Νικς δεν μπορούσαν να χτυπήσουν το πρωτάθλημα για διάφορους λόγους.

Μαζί με 10ετίες κυριολεκτικά όπου ήταν ΑΘΛΙΟΙ.

Θεωρούσα πιο πιθανό να δω τον ΠΑΟΚ να παίρνει ευρωπαικό στο ποδόσφαιρο παρά τους Νικς πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

:D :D :D
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Από το '73 έχουν να πάρουν πρωτάθλημα. Πήραν πέρυσι νομίζω το NBA cup
paokspren

tolis14 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 18:45 Από το '73 έχουν να πάρουν πρωτάθλημα. Πήραν πέρυσι νομίζω το NBA cup
Φέτος! Κερδίσαμε τους Σπέρς στον τελικό. :D
These users thanked the author paokspren for the post:
tolis14
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Η καλύτερη ομάδα των Νικς μέχρι την σημερινή ήταν τη διετία 93-94 με Μαρκ Τζάκσον, Σταρκς, Μέισον, Τζέραλντ Ουιλκινς, Οακλεϋ, Γιουιν κλπ. Σκληρή ομάδα με πολύ καλή άμυνα αλλά σχεδόν καθόλου πάγκο και ελάχιστες λύσεις επιθετικά. Μοιραία χάνανε από τους Μπουλς στην ανατολή ή τον Ολαζουον στους τελικούς, αλλά ήταν πραγματικά πολύ αγαπησιαρικη ομάδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”