Basket League 2026-27
-
Dimitrisou
Re: Basket League 2026-27
Παιδια ο καθένας κάνει το ρικρουτινγκ του ανάλογα με το πλάνο που ακολουθεί και το τι θέλει να παίξει ..
Τα αποτελέσματα θα φανούν στο παρκέ.
Ναι ο αρης του σπανουλη στα δικά μου μάτια κάνει καλές κινήσεις με παίκτες σε καλές ηλικίες αθλητικούς.
Αυτό από μόνο του δεν είναι εγγύηση επιτυχίας.
Σε εμάς μου αρέσει πολυ ότι παίρνουμε παίκτες με μπασκετικό μυαλό και παιδεία.
Αν θα άλλαζα κάτι θα ήταν να ανέβασω λίγο την αθλητικοτητα.
Έτσι όπως έγινε το ρόστερ εγώ δεν ξέρω αν χρειαζόμαστε τον Ταίρι(που μου αρέσει σαν παίκτης) η πρέπει να πάμε σε ένα πιο ψηλό 2 αθλητικό που να πατάει και στο 3.
Επίσης θα έπαιρνα έναν ακόμη σέντερ από τη στιγμή που έχουμε θέση ξενου ελεύθερη.
Όλα στο παρκέ.
Ναι ο αρης του σπανουλη στα δικά μου μάτια κάνει καλές κινήσεις με παίκτες σε καλές ηλικίες αθλητικούς.
Έτσι όπως έγινε το ρόστερ εγώ δεν ξέρω αν χρειαζόμαστε τον Ταίρι(που μου αρέσει σαν παίκτης) η πρέπει να πάμε σε ένα πιο ψηλό 2 αθλητικό που να πατάει και στο 3.
Επίσης θα έπαιρνα έναν ακόμη σέντερ από τη στιγμή που έχουμε θέση ξενου ελεύθερη.
Όλα στο παρκέ.
Εκτος του Τρινκερι, και του Καλαθη που ΔΕΝ εχει επιβεβαιωθει ακομη, μπορεις να υπενθυμισεις τις "τρομερες κινησεις" που εχουν γινει?Hayate έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:38Το ότι κάνει καλές μεταγραφές ο γείτονάς μας κάνει να ξεχνάμε τις τρομερές κινήσεις που έχουμε κάνει,που θα κάνουμε στο άμεσο μέλλον καθώς και εκείνες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς...
Απλα, περιμενουμε....
Εσύ τόσες μέρες κάτι αισιόδοξο δεν έχεις πει, μονίμως τα υποβαθμίζεις όλα. Μήπως είσαι κάποιος χαμένος GM?Franky έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:51Εκτος του Τρινκερι, και του Καλαθη που ΔΕΝ εχει επιβεβαιωθει ακομη, μπορεις να υπενθυμισεις τις "τρομερες κινησεις" που εχουν γινει?Hayate έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:38Το ότι κάνει καλές μεταγραφές ο γείτονάς μας κάνει να ξεχνάμε τις τρομερές κινήσεις που έχουμε κάνει,που θα κάνουμε στο άμεσο μέλλον καθώς και εκείνες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς...
Απλα, περιμενουμε....
Νομίζω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι και το δικό μας και το δικό τους είναι δύο πολύ ενδιαφέροντα εν εξελίξει πρότζεκτ.
Είναι νωρίς να κρίνουμε ποιο δομείται καλύτερα.
Και επίσης και τα δύο δεν έχουν δείγματα νεοπλουτισμου ώστε να πεις με σιγουριά ότι κάποιος θα φάει τα μούτρα του.
Και τα δύο μοιάζουν να είναι "μπασκετικα στοχευμένα" και να τα τρέχουν σοβαροί άνθρωποι
Είναι νωρίς να κρίνουμε ποιο δομείται καλύτερα.
Και επίσης και τα δύο δεν έχουν δείγματα νεοπλουτισμου ώστε να πεις με σιγουριά ότι κάποιος θα φάει τα μούτρα του.
Και τα δύο μοιάζουν να είναι "μπασκετικα στοχευμένα" και να τα τρέχουν σοβαροί άνθρωποι
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
- Dimitrisou, katafraktos, R.A.T.M., Stelios Bagios, st4this
- Maurice_Escargot
Εγω θα πω πως αυτο το οποιο με ανησυχουσε πριν 3 μηνες ακριβως, σημερα το θεωρω τεραστιο ατου και πλεονεκτημα. Ουτε συγκριτικα με καποιον αντιπαλο, ουτε απεναντι απο καποιο αλλο υποβαθρο, απλα μονο του ως πραγματικοτητα της ομαδας.
Συγκεκριμενα, το δεδομενο Τρινκιερι με επισημη ανακοινωση και συνεντευξη τυπου μεσουσης σεζον και καθε 1 μηνα στην Θεσσαλονικη να προπονει την ομαδα με τον Μπουτσκο, να μιλανε (οπως ειπωθηκε) καθημερινα στο τηλεφωνο (!!) και να εχει τοση επιρροη πολυεπιπεδη, δεν περιμενα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τοτε να δουλεψει. Αντιθετως, το θεωρουσα εως και γελοιο ως σκηνικο μπορω να ομολογησω και δεν τολμουσα πολυ-πολυ να το εκφρασω εδω ...
Οχι μονο δουλεψε, αλλα επωφελησε την προηγουμενη ομαδα και ΣΙΓΟΥΡΑ επηρεαζει σε αληθινο χρονο την προετοιμασια της επομενης σεζον.
Εαν σωνει και καλα θελετε να το συγκρινουμε με του Αρη, εγω λεω πως ειναι ασυγκριτως πιο μπροστα η ομαδα του ΠΑΟΚ.
Την Μπαγερν του 2020-21 να δουμε εαν ειχε τιποτα τρομερους παιχτες και μεταγραφες πριν κανει την ομαδα που την εφερε στο top-5 στην regular season της Euroleague. Αποτυχημενο στον γαυρο Baldwin και εναν καποιον Weiler-Babb ειχε φερει.
Συγκεκριμενα, το δεδομενο Τρινκιερι με επισημη ανακοινωση και συνεντευξη τυπου μεσουσης σεζον και καθε 1 μηνα στην Θεσσαλονικη να προπονει την ομαδα με τον Μπουτσκο, να μιλανε (οπως ειπωθηκε) καθημερινα στο τηλεφωνο (!!) και να εχει τοση επιρροη πολυεπιπεδη, δεν περιμενα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τοτε να δουλεψει. Αντιθετως, το θεωρουσα εως και γελοιο ως σκηνικο μπορω να ομολογησω και δεν τολμουσα πολυ-πολυ να το εκφρασω εδω ...
Οχι μονο δουλεψε, αλλα επωφελησε την προηγουμενη ομαδα και ΣΙΓΟΥΡΑ επηρεαζει σε αληθινο χρονο την προετοιμασια της επομενης σεζον.
Εαν σωνει και καλα θελετε να το συγκρινουμε με του Αρη, εγω λεω πως ειναι ασυγκριτως πιο μπροστα η ομαδα του ΠΑΟΚ.
Την Μπαγερν του 2020-21 να δουμε εαν ειχε τιποτα τρομερους παιχτες και μεταγραφες πριν κανει την ομαδα που την εφερε στο top-5 στην regular season της Euroleague. Αποτυχημενο στον γαυρο Baldwin και εναν καποιον Weiler-Babb ειχε φερει.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- leomatos88
Συμφωνώ, ο ταιρι δεν τεριαζει στο μέχρι τώρα ρόστερ. Το ιδανικό θα ήταν σιλντς για 2-3, 3 αθλητικό με μέγεθος και να σουτάρει πολύ καλά, και μετά ανάλογα τι θέλει ο κοουτς 3-4 ή 4-5 που πάλι να σουτάρει καλά γιατί πιστεύω πρέπει να εξασφαλίσεις μακρινό σουτ και από τις γωνίες, ο μοργκαν από την Μπεσίκτας θα ήταν ιδανικός. Δεν γίνεται να μην έχεις spot up σουτ με τον Καλάθη στον άσσο.Dimitrisou έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:48 Παιδια ο καθένας κάνει το ρικρουτινγκ του ανάλογα με το πλάνο που ακολουθεί και το τι θέλει να παίξει ..
Όλα στο παρκέ.
- These users thanked the author Lekyrie for the post:
- Dimitrisou
Ερώτηση χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας, έχεις εικόνα το πως συνήθιζε να στήνει ομάδες ο Τρινκερι στη μέχρι τώρα πορεία του;Franky έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:51Εκτος του Τρινκερι, και του Καλαθη που ΔΕΝ εχει επιβεβαιωθει ακομη, μπορεις να υπενθυμισεις τις "τρομερες κινησεις" που εχουν γινει?Hayate έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:38Το ότι κάνει καλές μεταγραφές ο γείτονάς μας κάνει να ξεχνάμε τις τρομερές κινήσεις που έχουμε κάνει,που θα κάνουμε στο άμεσο μέλλον καθώς και εκείνες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς...
Απλα, περιμενουμε....
Όλες οι κινήσεις μας είναι τρομερά προσεγμένες ναι και από ότι φαίνεται με την έγκριση του coach.Franky έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:51Εκτος του Τρινκερι, και του Καλαθη που ΔΕΝ εχει επιβεβαιωθει ακομη, μπορεις να υπενθυμισεις τις "τρομερες κινησεις" που εχουν γινει?Hayate έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:38Το ότι κάνει καλές μεταγραφές ο γείτονάς μας κάνει να ξεχνάμε τις τρομερές κινήσεις που έχουμε κάνει,που θα κάνουμε στο άμεσο μέλλον καθώς και εκείνες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς...
Απλα, περιμενουμε....
Για τους σίγουρους:
-ΝΜΛ ,ναι τρομερος παίκτης ,Έλληνας , ρολιστας αλλά με εμπειρία Ευρωλίγκας και συμπαθητικά νούμερα.Ερχεται από εκπληκτική χρονιά.Πολυθεσιτης.Τρινκερικος.
-Μπαζινας:Ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτήν την ηλικία στη GBL.Μεχρι πέρυσι οι δύο της Αθήνας παιρνανε αυτούς τους παίκτες ,από φέτος τους παιρνουμε κιεμεις ώστε να μπορέσουμε να δούμε αν μπορουν να παίξουν σε top level
-Foster :Παίκτης που οδήγησε την ομάδα του στην Ευρωλίγκα (μαζί με άλλους οκ) είναι στην ουσία παίκτης top level καθώς οι καλές ομάδες του Eurocup είναι επιπέδου Euroleague.Φοβερο σουτ ,ποιοτικός και μοιράζει κιόλας.
-Ben Moore:Ανανεώσαμε τον MVP μας απλά ,το δικαιούταν και σίγουρα θα βρει τα λεπτά του,θα προσφέρει,χωρίς πολλές γκρίνιες
-Χουγκαζ:Τα ειπαμε πέρυσι
Για τους όχι σίγουρους:
-Καλαθης:Δε γράφω κάτι
-Gray:Επαιζε ο Σάκοτα κάτι άμυνες φέτος και πέρυσι και λες πως και γιατί.Περιμενουμε την ανακοίνωση.Δε ξέρω γιατί αργει.
-Alexander:Επίσης τρομερά νούμερα σε μια ομάδα από τις top Eurocup που έπαιζε.Καλος αμυντικός και αυτός.Γνωστης της Ευρωπαϊκής πραγματικότητας πλέον.
-Hudgins:Αυτός είναι παίκτης που πολλοί εκφράζουν κάποια ερωτηματικά παρόλα τα τρομερά νούμερα που έχει.Κιεγω να πω την αλήθεια γιατί είναι ο μόνος που δεν έχω παρακολουθήσει.Τον έχει δει ο Τρινκιερι όμως.
Για τους πιθανούς παίκτες στο 2-3 θέλω να πάμε σε ονόματα ναι γιατί μπορεί να κάνουν τη διαφορά στην πορεία .Μακαρι Σιλντς,Κλαιμπερν και τον έναν ακόμα ψηλο με διαφορετικά χαρακτηριστικά όπως σουτ από τις πτέρυγες ή οπουδήποτε βασικά.Βεβαια νομίζω ότι ίσως πάρουμε και κάποιον ακόμα , τώρα πότε θα δείξει.
Παρακολουθώ αυτά που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται σε σχέση με τα παιχνίδια μεταξύ των βροκολάκων, τις δηλώσεις, τις απειλές και την γενικότερη τοξικότητα και μετά σκέφτομαι ότι ο μόνος που έχει τιμωρηθεί στην Ελλάδα είναι ο Λουτσέσκου, για τον οποίο μάλιστα στήθηκε ένα ολόκληρο αφήγημα ότι διχάζει την Ελλάδα. Ασχολούμαστε μετά με μεταγραφές και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ σαν να έχουν τελικά οποιαδήποτε σημασια.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- kataramenos5, leomatos88, eorptol1
Αυτό θα ήθελα να το διαβάσω. Γιατί οκ προσεγμένες μεταγραφές αλλά όταν ο δημοσιογραφικός και οπαδικός περίγυρος έγραφε καθίστε να δούμε τα μπαμ τα μπουμ. Θα τρίβετε τα μάτια σας πιθανώς δεν εννοούσαν αυτές τις μεταγραφές. Που πρόσεχε εγώ δεν είμαι φαν των μπαμ μπουμ. Ουσία θέλω. Αλλά όλα είναι θέμα επικοινωνίας.PablitoV2 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 14:55Ερώτηση χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας, έχεις εικόνα το πως συνήθιζε να στήνει ομάδες ο Τρινκερι στη μέχρι τώρα πορεία του;Franky έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:51Εκτος του Τρινκερι, και του Καλαθη που ΔΕΝ εχει επιβεβαιωθει ακομη, μπορεις να υπενθυμισεις τις "τρομερες κινησεις" που εχουν γινει?Hayate έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:38Το ότι κάνει καλές μεταγραφές ο γείτονάς μας κάνει να ξεχνάμε τις τρομερές κινήσεις που έχουμε κάνει,που θα κάνουμε στο άμεσο μέλλον καθώς και εκείνες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς...
Απλα, περιμενουμε....
- Stelios Bagios
Από τη μία πλευρά, κοιτάω τους τίτλους και τον ανταγωνισμό, οπότε η σεζόν που έρχεται θα είναι γεμάτη ερωτηματικά για πολύ καιρό.
Οι μόνες απαντήσεις που πιστεύω ότι θα μάθουμε σύντομα είναι το αν θα παίζουμε Euroleague ή EuroCup (μάλλον το δεύτερο) και το ποιους παίκτες θα πάρουμε.
Κατά τα άλλα, θα χρειαστούν πολλοί μήνες για να αντιληφθούμε το πόσο καλή ομάδα θα έχουμε σε σχέση με τον ανταγωνισμό στο EuroCup. Καλά καλά δε γνωρίζουμε ούτε καν το επίπεδο του EuroCup, ασχέτως του δικού μας επιπέδου, καθώς η φετινή διοργάνωση μάλλον δε θα μοιάζει με καμία προηγούμενη.
Από την άλλη πλευρά, σκέφτομαι πως σε κάθε περίπτωση φέτος θα έχουμε μία πολύ καλή και γεμάτη ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή και έναν πολύ ισχυρό ιδιοκτήτη και θα συμμετέχουμε σε μία πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση στην οποία θα σταθούμε ως πρωταγωνιστές και όχι ως κομπάρσοι. Κανείς δεν ξέρει αν θα κατακτήσουμε το τρόπαιο ή αν θα αποκλειστούμε στους 16, αλλά σίγουρα δεν πηγαίνουμε στο EuroCup απλά για τη συμμετοχή. Δεν υπάρχουν τόσα ερωτηματικά εδώ, θα δούμε αξιοπρεπές μπάσκετ και από την ομάδα μας και από τους αντιπάλους και θα υπάρχει πραγματικό σασπένς. Όλο αυτό είναι μία εμπειρία που δεν έχουμε ζήσει για πάνω από 20 χρόνια, οπότε σκέφτομαι να εστιάσω εκεί και απλά να το απολαύσω ότι και να γίνει.
Αυτό που χαλάει τη σούπα είναι η τοξικότητα του Ελληνικού πρωταθλήματος η οποία στο μπάσκετ μεταφέρεται σε κάποιο βαθμό και στους Ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά σκέφτομαι να προσπαθήσω να την αγνοήσω όσο περισσότερο μπορώ.
Καλή σεζόν σε όλους μας, enjoy the game!
Οι μόνες απαντήσεις που πιστεύω ότι θα μάθουμε σύντομα είναι το αν θα παίζουμε Euroleague ή EuroCup (μάλλον το δεύτερο) και το ποιους παίκτες θα πάρουμε.
Κατά τα άλλα, θα χρειαστούν πολλοί μήνες για να αντιληφθούμε το πόσο καλή ομάδα θα έχουμε σε σχέση με τον ανταγωνισμό στο EuroCup. Καλά καλά δε γνωρίζουμε ούτε καν το επίπεδο του EuroCup, ασχέτως του δικού μας επιπέδου, καθώς η φετινή διοργάνωση μάλλον δε θα μοιάζει με καμία προηγούμενη.
Από την άλλη πλευρά, σκέφτομαι πως σε κάθε περίπτωση φέτος θα έχουμε μία πολύ καλή και γεμάτη ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή και έναν πολύ ισχυρό ιδιοκτήτη και θα συμμετέχουμε σε μία πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση στην οποία θα σταθούμε ως πρωταγωνιστές και όχι ως κομπάρσοι. Κανείς δεν ξέρει αν θα κατακτήσουμε το τρόπαιο ή αν θα αποκλειστούμε στους 16, αλλά σίγουρα δεν πηγαίνουμε στο EuroCup απλά για τη συμμετοχή. Δεν υπάρχουν τόσα ερωτηματικά εδώ, θα δούμε αξιοπρεπές μπάσκετ και από την ομάδα μας και από τους αντιπάλους και θα υπάρχει πραγματικό σασπένς. Όλο αυτό είναι μία εμπειρία που δεν έχουμε ζήσει για πάνω από 20 χρόνια, οπότε σκέφτομαι να εστιάσω εκεί και απλά να το απολαύσω ότι και να γίνει.
Αυτό που χαλάει τη σούπα είναι η τοξικότητα του Ελληνικού πρωταθλήματος η οποία στο μπάσκετ μεταφέρεται σε κάποιο βαθμό και στους Ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά σκέφτομαι να προσπαθήσω να την αγνοήσω όσο περισσότερο μπορώ.
Καλή σεζόν σε όλους μας, enjoy the game!
- These users thanked the author Stelios Bagios for the post:
- katafraktos