Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Συγκρίνουμε βασικό γρανάζι ομάδας Μπουντεσλίγκα με παίκτη που έκανε τουρισμό στην Τουρκία?NikLiverpool έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:48Λολ ρε. Με τρομάζει ενδεχόμενο δεύτερου Πέλκα. Και με παραπάνω κόστος.Panostas1995 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:16Μαράκι εσύ;NikLiverpool έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:53 Ελπίζω τα ποσά που ακούγονται για Γιαννούλη να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Αλλιώς μιλάμε για μία ακόμη υπερκοστολογημενη μεταγραφή με μηδέν ROI.
Αλλά να με πεις πρώτη φορά είναι...
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 2):
- Blackgr4, George Best4
Αν ο παίχτης θέλει να έρθει σε εμάς, δε νομίζω άλλη ομάδα να θέλει έναν παίχτη που δεν γουστάρει να πάει.
Πυρηνική φυσική μπορεί να μην είναι, αλλά κυρίως μετράει ο παίχτης να θέλει να παίξει για την ομάδα.
Ο γκέι πιο πολύ για εξυπηρέτηση και λαγός μου κάνει.
Ο Σταφυλιδης έδωσε μια ωραία συνέντευξη στους σκουληκαραδες που εξηγεί ακριβώς αυτό.
Πυρηνική φυσική μπορεί να μην είναι, αλλά κυρίως μετράει ο παίχτης να θέλει να παίξει για την ομάδα.
Ο γκέι πιο πολύ για εξυπηρέτηση και λαγός μου κάνει.
Ο Σταφυλιδης έδωσε μια ωραία συνέντευξη στους σκουληκαραδες που εξηγεί ακριβώς αυτό.
- Kabamaru11
Ο παικτης και κυριως η γυναικα του,θελουν Θεσσαλονικη,γιατι οι γονεις τους ειναι στην Κατερινη και απ οτι εμαθα η γυναικα εχει επαγγελματικες υποχρεωσεις εκει.Οποτε ο παικτης θελει ΠΑΟΚ κ λογω προιστοριας (που στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο δεν μου λεει κατι),αλλα κυριως για λογους αποστασης Κατερινης-Θεσσαλονικης.
Τσάμπα χάνεις το χρόνο σου. Ως γνωστόν, επειδή ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους, τους ανταγωνιστές τους κοιτάμε μόνο όταν δώσουν κάνα δυο εκατομμύρια περισσότερα ή φέρουν μεγαλύτερα ονόματα από εμάς. Όταν οι ανταγωνιστές περνάνε καμία 10ετια βολοδέρνοντας μεταξύ 5ης και 10ης θέσης ή όταν βουτήξουν στη γ' εθνική αλλάζοντας 10 ΑΦΜ για να μην πληρώσουν τα χρέη τους, είναι άλλο θέμα που δεν μας απασχολεί. Δικαιοσύνη και αντικειμενικότητα πάνω απ όλα.Equalizer έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:00 Και όλοι οι υπόλοιποι:
Σταματηστε πια να κλαιγεστε με το τι θα κάνουν οι ανταγωνιστές μας.
Στόχος είναι να κάνουμε ΕΜΕΙΣ καλή ομάδα. Εκεί πρέπει να πάνε και οι προσπάθειες και η κριτική.
Όχι να κοιτάμε συνέχεια ποιος θα μας κλέψει τι.
Θα μας κλασουν τα παπαρια.
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- paok apo epilogi
- ΑποστόληςΑ
Για να μας αναγκάσει να δώσουμε επιπλέον χρήματα.Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:59 Εμενα αυτο που δε μου κολλαει στην υποθεση Γιαννουλη, ειναι πως γινεται ο γαυρος να ξερει οτι θελει μονο εμας κ να συνεχιζει να επιμενει...
Έχουν Κυριακόπουλο, οπότε είναι οκ από εκεί, τουλάχιστον στο homegrown κομμάτι αφού μετράει στην λίστα ο Κυριακόπουλος.Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 14:30 Να σ πω την αληθεια παπα μου, καιρο τωρα αναρωτιεμαι γτ δε χωνεται ο Φουζος...
Το τι θέλει ο παίκτης, μετράει ως ένα σημείο. Και ο Ντέλιας μπορεί να πει αύριο "θέλω να πάω να παίξω στη Νάπολι" και η Νάπολι να έρθει σε εμάς να πει "πάρτε 10 χαρτιά και δώστε τον". Είναι δυνατόν να τον δώσουμε αν τον κοστολογούμε στα διπλά;
- Dimitris_L4
Ωραια αν εμεις δε δωσουμε, παιρνεις δλδ εναν παιχτη που σε ειχε καβατζα?? Δλδ εμεις πως θα δεχομασταν κτ τετοιο??πως θα τ περναμε??ΑποστόληςΑ έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 14:34Για να μας αναγκάσει να δώσουμε επιπλέον χρήματα.Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:59 Εμενα αυτο που δε μου κολλαει στην υποθεση Γιαννουλη, ειναι πως γινεται ο γαυρος να ξερει οτι θελει μονο εμας κ να συνεχιζει να επιμενει...
Ούτε λαγοί ούτε πετραχήλια. Ο γάβρος θέλει αριστερό μπακ και θέλει και Έλληνες για το ρόστερ. Θέλει τον παίκτη και αν τον πάρει ας κάτσουμε εμείς να λέμε για το τι θέλει η γυναίκα του.
Τώρα αυτό για τις καβάτζες, λες και όλες οι μεταγραφές που έρχονται είμαστε η πρώτη τους επιλογή
Τώρα αυτό για τις καβάτζες, λες και όλες οι μεταγραφές που έρχονται είμαστε η πρώτη τους επιλογή
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 2):
- Panostas1995, Dimitris_L4
Ακόμη και για το Ντελια οι μάνατζερ θα σου βγάλουν κόστος. Δυστυχώς έτσι είναι πλέον. Όμως υπάρχει μια διαφορά. Το Ντελια τον έχεις από μωρό στην ομάδα είναι διαφορετική περίπτωση. Οπότε καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Έχεις επενδύσει από 8 χρονών πάνω του. Είναι 100% δικό σου δημιούργημα.
Η Άουγκσμπουργκ τον είχε πάρει ελεύθερο το Γιαννούλη. Είναι σαν να έβγαζε ο Καμαρά μάτια σε εμάς και ερχόταν η Νάπολι, ο παίχτης να πιέζε να πάει, Ε ένα τάλιρο μαξ θα σου έδιναν. Δε μπορείς να πεις όχι εγώ θέλω 10 κι άμα θέλετε. Ο μάνατζερ που στον έφερε ελεύθερο δεν είναι το κορόιδο.
Η Άουγκσμπουργκ τον είχε πάρει ελεύθερο το Γιαννούλη. Είναι σαν να έβγαζε ο Καμαρά μάτια σε εμάς και ερχόταν η Νάπολι, ο παίχτης να πιέζε να πάει, Ε ένα τάλιρο μαξ θα σου έδιναν. Δε μπορείς να πεις όχι εγώ θέλω 10 κι άμα θέλετε. Ο μάνατζερ που στον έφερε ελεύθερο δεν είναι το κορόιδο.
-
YagosDrakos
Ο Σέντερ μπακ που κοιτούσαμε είναι ο felipe luiz, ο οποίος δε ψήνεται για ΠΑΟΚ, αν και οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει από το Γενάρη. Επίσης έχει προταθεί ένας Φρανσις Αμούζου, για τον οποίο ο Βιεϊρίνια πιέζει να τον φέρει. Αυτά έμαθα από καλή πηγή
- These users thanked the author YagosDrakos for the post:
- MagdiTolba
Εστιάζω στο πόσα ζητάνε και πόσα δίνεις, όχι στα πρόσωπα.Parolos έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 14:42 Ακόμη και για το Ντελια οι μάνατζερ θα σου βγάλουν κόστος. Δυστυχώς έτσι είναι πλέον. Όμως υπάρχει μια διαφορά. Το Ντελια τον έχεις από μωρό στην ομάδα είναι διαφορετική περίπτωση. Οπότε καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Έχεις επενδύσει από 8 χρονών πάνω του. Είναι 100% δικό σου δημιούργημα.
Αν σου ζήτησαν αρχικά 5, δεν πρόκειται να πέσουν κάτω από 3 με 3.5. Δεν έχει καμία λογική να ελπίζεις πως θα στον δώσουν με 1.5 πχ, επειδή ο παίκτης θέλει να έρθει.
Τεσπα, τσάμπα το αναλύουμε. Όταν καταλήξει κάπου η υπόθεση και αν βγουν στη φόρα τα πραγματικά νούμερα, θα το ξανασυζητήσουμε.
- ΑποστόληςΑ
A. Να ξεκινήσω με μια παρατήρηση σε αυτό που έγραψε ο blackzone44:
Αδελφέ blackzone η είδηση ότι "είναι ανοιχτό του Luce αλλά ούτε αυτοί δεν ξέρουν ποιον θα ήθελαν" καταλαβαίνεις, φαντάζομαι, είναι πολύ κακή για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
1. Ο Luce έχει συμβόλαιο που σημαίνει ότι για να φύγει, πρέπει να πληρωθούμε τη ρήτρα.
2. Το να μην ξέρουν ποιον θα πάρουν στη θέση του, ΑΝ βέβαια φύγει, δείχνει ότι τα νήματα των μεταγραφών τα κινούν άσχετοι. Δείχνει προχειρότητα, έλλειψη σχεδιασμού και κανένα επαγελματισμό. Σαν να αποφασίζω εγώ, ένα πράμα.
Β. Όσον αφορά στις μεταγραφές αν είναι να ρίξει ο γαύρος 5Μ, τότε ας τον πάρει τον Γιαννούλη. Ο παίκτης καλός είναι, αλλά κοντεύει τα 31 και δεν θεωρώ ότι με τα πενιχρά οικονομικά μας πρέπει να διαθέσουμε αυτό το ποσό. Θα πρέπει η ΠΑΕ να προσεγγίσει (αν δεν έχει γίνει, ήδη, γιατί θεωρώ ότι μια σοβαρή ΠΑΕ θα το είχε κάνει) τον Τσιμίκα και να εξετάσουμε την περίπτωση δανεισμού με option αγοράς. Διαφορετικά θα στραφούμε αλλού. Επίσης θα πρέπει να προωθηθούν, τουλάχιστον να συμμετάσχουν στην καλοκαιρινή προετοιμασία, οι φερέλπιδες Πολυκράτης και Dunga που είναι δύο νεαρά και ανερχόμενα αριστερά μπακ.
Γ. Το έχω γράψει πολλές φορές ότι η πιο σημαντική μεταγραφή που θα έπρεπε να είχαμε κάνει είναι αυτή του καταξιωμένου Αθλητικού (Τεχνικού Διευθυντή). Εκεί πρέπει να ρίξουμε χρήματα. Αυτός είναι που θα αποφασίσει ποιος προπονητής μπορεί να ταιριάξει στο μοντέλο που θέλουμε να κτίσουμε για τον ΠΑΟΚ και ποιοι παίκτες μπορούν να υπηρετήσουν το μοντέλο αυτό, μετά απο συμφωνία με τον προπονητή.
Αδελφέ blackzone η είδηση ότι "είναι ανοιχτό του Luce αλλά ούτε αυτοί δεν ξέρουν ποιον θα ήθελαν" καταλαβαίνεις, φαντάζομαι, είναι πολύ κακή για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
1. Ο Luce έχει συμβόλαιο που σημαίνει ότι για να φύγει, πρέπει να πληρωθούμε τη ρήτρα.
2. Το να μην ξέρουν ποιον θα πάρουν στη θέση του, ΑΝ βέβαια φύγει, δείχνει ότι τα νήματα των μεταγραφών τα κινούν άσχετοι. Δείχνει προχειρότητα, έλλειψη σχεδιασμού και κανένα επαγελματισμό. Σαν να αποφασίζω εγώ, ένα πράμα.
Β. Όσον αφορά στις μεταγραφές αν είναι να ρίξει ο γαύρος 5Μ, τότε ας τον πάρει τον Γιαννούλη. Ο παίκτης καλός είναι, αλλά κοντεύει τα 31 και δεν θεωρώ ότι με τα πενιχρά οικονομικά μας πρέπει να διαθέσουμε αυτό το ποσό. Θα πρέπει η ΠΑΕ να προσεγγίσει (αν δεν έχει γίνει, ήδη, γιατί θεωρώ ότι μια σοβαρή ΠΑΕ θα το είχε κάνει) τον Τσιμίκα και να εξετάσουμε την περίπτωση δανεισμού με option αγοράς. Διαφορετικά θα στραφούμε αλλού. Επίσης θα πρέπει να προωθηθούν, τουλάχιστον να συμμετάσχουν στην καλοκαιρινή προετοιμασία, οι φερέλπιδες Πολυκράτης και Dunga που είναι δύο νεαρά και ανερχόμενα αριστερά μπακ.
Γ. Το έχω γράψει πολλές φορές ότι η πιο σημαντική μεταγραφή που θα έπρεπε να είχαμε κάνει είναι αυτή του καταξιωμένου Αθλητικού (Τεχνικού Διευθυντή). Εκεί πρέπει να ρίξουμε χρήματα. Αυτός είναι που θα αποφασίσει ποιος προπονητής μπορεί να ταιριάξει στο μοντέλο που θέλουμε να κτίσουμε για τον ΠΑΟΚ και ποιοι παίκτες μπορούν να υπηρετήσουν το μοντέλο αυτό, μετά απο συμφωνία με τον προπονητή.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- Ιάσονας, SCIFO
-
George Best4
Βασικα είναι δυνατόν από όλη την καριέρα τους να τους συγκρίνουμε?Tolaros έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 14:31Συγκρίνουμε βασικό γρανάζι ομάδας Μπουντεσλίγκα με παίκτη που έκανε τουρισμό στην Τουρκία?NikLiverpool έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:48Λολ ρε. Με τρομάζει ενδεχόμενο δεύτερου Πέλκα. Και με παραπάνω κόστος.
Ο Πέλκας σαν 2η 3η επιλογή έφυγε πίσω από Μπισεσβαρ σαν 2η 3η επιλογή ήρθε.
Δεν εξελίχθηκε, τα λάθη που έκανε στα 20 τα κάνει και τώρα. Πάντα θα προσπαθήσει για το κάτι παραπάνω, θα προσπαθήσει να γίνει ηρωας. δεν βελτίωσε, δεν ωρίμασε το παιχνίδι του.
Καμία σχέση με την καριέρα του Γιαννούλη.