Ποση διαφορα μ αυτα που δίνουμε εμεις;blackzone44 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:49 Άμα ισχύει η νέα πρόταση που άκουσα από οσφπ τότε σφίξαμε, πλέον δεν μιλάμε καν για υπεραξία αν όντως δίνουν τόσα λεφτά.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
@blackzone44 έχει αν δεν κάνω λάθος 1-2 χρόνια που σου έχω τονίσει
Αυτό που κάνεις είναι καλό μέχρι να γίνει επικίνδυνο και άσχημο. Την ευθύνη για να βρεις μια υγιή ισορροπία την έχεις εσύ. Ούτε οι πληροφοριοδότες σου ούτε εμείς.
Ή μίλα συγκεκριμένα ή μη λες τίποτα
Δόξα τω θεώ έχουμε 20 χρόνια εμπειρία εδώ μέσα, μη λέμε συνέχεια τα ίδια
Αυτό που κάνεις είναι καλό μέχρι να γίνει επικίνδυνο και άσχημο. Την ευθύνη για να βρεις μια υγιή ισορροπία την έχεις εσύ. Ούτε οι πληροφοριοδότες σου ούτε εμείς.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 7):
- blackzone44, George Best4, Maklaz, Gregk19262000, Michalios92, PAOKevolution, ΑποστόληςΑ
-
blackzone44
Στα 5 ακούγεται πως θα είναι η πρόταση τουςtrianta76 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:57Ποση διαφορα μ αυτα που δίνουμε εμεις;blackzone44 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:49 Άμα ισχύει η νέα πρόταση που άκουσα από οσφπ τότε σφίξαμε, πλέον δεν μιλάμε καν για υπεραξία αν όντως δίνουν τόσα λεφτά.
Και όλοι οι υπόλοιποι:
Σταματηστε πια να κλαιγεστε με το τι θα κάνουν οι ανταγωνιστές μας.
Στόχος είναι να κάνουμε ΕΜΕΙΣ καλή ομάδα. Εκεί πρέπει να πάνε και οι προσπάθειες και η κριτική.
Όχι να κοιτάμε συνέχεια ποιος θα μας κλέψει τι.
Θα μας κλασουν τα παπαρια.
Στόχος είναι να κάνουμε ΕΜΕΙΣ καλή ομάδα. Εκεί πρέπει να πάνε και οι προσπάθειες και η κριτική.
Εχεις ακουσει απο την ΠΑΕ η υποθετεις ? Αν υποθετεις και γράφεις πονημα τοτε δε φταιω εγω που θιχτηκες.trianta76 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:05Παρέθεσα πιο πανω ενα σκεπτικό για τον Λουτσεσκου και για τις σχέσεις που έχουν χαλάσει με τον Ιβαν και τον προβληματισμο μου αν μπορει να δουλεψει ετσι η ομαδα και εσένα η απαντηση σου ειναι οτι ειμαστε χαζοί ΠΑΟΚτσηδεςgiaxxo έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:52 Ακούσατε κάποιον απο τη διοίκηση να θέτει θεμα προπονητή ? Εστω ο υπάρχων τ.δ ?
Αυτό οτι κούρασε,δεν εχει να δώσει αλλο,επιασε ταβάνι η δεν είναι καλα ψυχολογικα ισως πιανει στα ράδια που αρδ αραδιαζουν ανέξοδες φιλοσοφίες με στοχο το "καλό" του ΠΑΟΚ αλλα ακούγεται χαζο να γραφεται εδω απο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.
Το θέλω να δώ κάτι αλλο,η δε μου αρεσει το 4-3-2-1 και να δοκιμασει η ομάδα το 4-4-2 η το 3-5-2 αν σας ακουγεται εφικτο εγω παω πασο.Ας ηρεμησουμε λίγο και να σκεφτουμε οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι παιχνιδι στο pc ουτε χουλιαμας.
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχει πει 10 φορες ο Λουτσεσκου τον τελευταίο καιρό εγω εχω συμβολαιο, αλλα οτι πει ο ιδιοκτήτης, δεν εγινε ποτε η τελευταία καθιερωμενη συνάντηση, δεν φαίνεται να έχουν μιλήσει καθόλου, ολοι οι ρεπόρτερ της ομαδας λενε οτι το θεμα ειναι ανοιχτό κι εσυ περιμένεις να στο πει επίσημα μια διοικηση που ειναι υπο ανακαίνιση
Μήπως ρε αδερφέ πρεπει να αναθεωρήσεις τι ακουγεται χαζό και τι οχι;
- Dimitris_L4
εκλεισε ο μητσαρας.. απλα η μεταγραφη δεν εκλεισε...
θα ερθει παντως , μην αγχωνεστε...
ο παικτης ειναι συμφωνημενος απο φλεβαρη σε ολα, ο ΠΑΟΚ απλα κερδιζει χρονο για να γλιτωσει 1-2 μυρια.. θα πεσουν λιγο ακομα και θα κλεισει..
θα ερθει παντως , μην αγχωνεστε...
ο παικτης ειναι συμφωνημενος απο φλεβαρη σε ολα, ο ΠΑΟΚ απλα κερδιζει χρονο για να γλιτωσει 1-2 μυρια.. θα πεσουν λιγο ακομα και θα κλεισει..
Γιατί μας ενδιαφέρει πόσα δίνουμε για τον Γιαννούλη;
Είναι καλή προσθήκη; Ανεβάζει το επίπεδο;
Τα υπόλοιπα δεν θα έπρεπε να μας απασχολούν
Είναι καλή προσθήκη; Ανεβάζει το επίπεδο;
Τα υπόλοιπα δεν θα έπρεπε να μας απασχολούν
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
- Maklaz, paokkerkir, Dimitris_L4, Ally Samagoal, PAOKevolution
-
blackzone44
Εχεις δίκιο και με συγχωρείς, όταν μαθαίνω κάτι πολλές φορές είναι περιορισμένα αυτά που μπορώ να πω εκείνη την στιγμή αλλά επειδή γνωρίζω πως πολλά παιδιά περιμένουν να μάθουν έστω και κάτι μικρό το δίνωEqualizer έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:57 @blackzone44 έχει αν δεν κάνω λάθος 1-2 χρόνια που σου έχω τονίσει
- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 3):
- geobila, paokkerkir, gika
-
Panostas1995
Πιστεύω αν φτάσουμε εμείς κοντά σε αυτά που θέλουν οι Γερμανοί θα υπερισχύσει το θέλω του παίκτη
Κι εσυ σταματα να κλαίγεστε με οτι αντίθετη άποψη εχουν οι συνοπαδοι σουEqualizer έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:00 Και όλοι οι υπόλοιποι:
Μας κουνάς το δάχτυλο εσυ τι; Να.μας νουθετησεις; Να μας βάλεις στην θέση μας; Σε παρακαλώ τωρα
Και βέβαια θα δουμε τον ανταγωνισμο πως κινείται και τι κάνει. Δεν παιζουμε μόνοι μας
Σε κάθε άθλημα γινεται αυτο, μεχρι και στην φόρμουλα
Δλδ αν φτιάξω την ομαδα του 19 που πήρε αήττητο και νταμπλ που ηταν ομαδαρα, μου φτάνει σημερα;
Σε ρωτάω και απάντησε ευθεως
-
Gregk19262000
Αδελφέ πιο πιθανό να μετονομάσουμε το forum γαβροmania παρά να αλλάξει ο ραζβαν σύστημαgiaxxo έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:52 Ακούσατε κάποιον απο τη διοίκηση να θέτει θεμα προπονητή ? Εστω ο υπάρχων τ.δ ?
Αυτό οτι κούρασε,δεν εχει να δώσει αλλο,επιασε ταβάνι η δεν είναι καλα ψυχολογικα ισως πιανει στα ράδια που αρδ αραδιαζουν ανέξοδες φιλοσοφίες με στοχο το "καλό" του ΠΑΟΚ αλλα ακούγεται χαζο να γραφεται εδω απο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.
Το θέλω να δώ κάτι αλλο,η δε μου αρεσει το 4-3-2-1 και να δοκιμασει η ομάδα το 4-4-2 η το 3-5-2 αν σας ακουγεται εφικτο εγω παω πασο.Ας ηρεμησουμε λίγο και να σκεφτουμε οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι παιχνιδι στο pc ουτε χουλιαμας.
![]()
![]()
![]()
![]()
My thoughts exactly. Πιστευω ομως θα μας διαψευσειNikLiverpool έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:48Λολ ρε. Με τρομάζει ενδεχόμενο δεύτερου Πέλκα. Και με παραπάνω κόστος.Panostas1995 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:16Μαράκι εσύ;NikLiverpool έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:53 Ελπίζω τα ποσά που ακούγονται για Γιαννούλη να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Αλλιώς μιλάμε για μία ακόμη υπερκοστολογημενη μεταγραφή με μηδέν ROI.
Αλλά να με πεις πρώτη φορά είναι...
Να το δινεις αδερφέ, καλα κανειςblackzone44 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:08Εχεις δίκιο και με συγχωρείς, όταν μαθαίνω κάτι πολλές φορές είναι περιορισμένα αυτά που μπορώ να πω εκείνη την στιγμή αλλά επειδή γνωρίζω πως πολλά παιδιά περιμένουν να μάθουν έστω και κάτι μικρό το δίνωEqualizer έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:57 @blackzone44 έχει αν δεν κάνω λάθος 1-2 χρόνια που σου έχω τονίσει
Ειτε είναι καλό ειτε κακό
Εδω διαβάζουμε ενα σωρό ανυπογραφες φήμες στα σαιτ, γιατι να μην ακούσουμε ενα παιδι που γράφει εδω τοσο καιρο και εχει τις ίδιες αγωνίες για την ομαδα;
- These users thanked the author trianta76 for the post (total 2):
- paokspren, Dimitris_L4