Basket League 2026-27

Άβαταρ μέλους
freemind

Re: Basket League 2026-27

Δημοσίευση από freemind »

tolis14 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 20:58 Κακοποίηση του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ.

Μία ερώτηση για όσους ξέρουν, γιατί δεν το έχω καταλάβει. Στο τέλος του ημιχρόνου βάζει κάλαθι ο γαυρος και μένουν περίπου 12 δευτερόλεπτα. Παίρνει ταιμ άουτ ο βαζελος και μετά η επαναφορά γίνεται στο μισό του γαύρου. Βάζει καλάθι ο βαζελος στο 1,2 και παίρνει ταιμ άουτ ο γαυρος. Μετά το ταιμ άουτ η επαναφορά γίνεται πάλι στο μισό του γαύρου. Γιατί συμβαινει αυτο;
επειδή δεν το είδα το ματς, στο τέλος του ημιχρόνου έγινε αυτό όπως λες ή στο τέλος του αγώνα;

αν έγινε στο τέλος του ημιχρόνου, κάτι έγινε προφανώς πριν το τάιμ άουτ και δεν το κατάλαβες
αν ήταν στο τέλος του αγώνα, στα τελευταία 2' του αγώνα όταν παίρνεις ταιμ αουτ μετά από καλάθι μπορεις διαλέξεις να παίξεις είτε από κάτω από την μπασκέτα σου κανονικά, είτε μπροστά από το κέντρο
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Γυμνασιόπαιδα έπαιξαν χθες; Τι 68-58 ρε; Σκορ και θέαμα 🤣🤣🤣
These users thanked the author navigator11 for the post:
katafraktos
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Ηταν εκπληκτικες οι αμυνες. Το πε και ο Χατζηγεωργιου.
These users thanked the author palok for the post (total 3):
navigator11, scarsick, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

freemind έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 00:48
tolis14 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 20:58 Κακοποίηση του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ.

Μία ερώτηση για όσους ξέρουν, γιατί δεν το έχω καταλάβει. Στο τέλος του ημιχρόνου βάζει κάλαθι ο γαυρος και μένουν περίπου 12 δευτερόλεπτα. Παίρνει ταιμ άουτ ο βαζελος και μετά η επαναφορά γίνεται στο μισό του γαύρου. Βάζει καλάθι ο βαζελος στο 1,2 και παίρνει ταιμ άουτ ο γαυρος. Μετά το ταιμ άουτ η επαναφορά γίνεται πάλι στο μισό του γαύρου. Γιατί συμβαινει αυτο;
επειδή δεν το είδα το ματς, στο τέλος του ημιχρόνου έγινε αυτό όπως λες ή στο τέλος του αγώνα;

αν έγινε στο τέλος του ημιχρόνου, κάτι έγινε προφανώς πριν το τάιμ άουτ και δεν το κατάλαβες
αν ήταν στο τέλος του αγώνα, στα τελευταία 2' του αγώνα όταν παίρνεις ταιμ αουτ μετά από καλάθι μπορεις διαλέξεις να παίξεις είτε από κάτω από την μπασκέτα σου κανονικά, είτε μπροστά από το κέντρο
Στο τέλος του ημιχρόνου έγινε. Και είμαι σίγουρος ότι δεν έγινε κάτι. Απλά μπήκε καλάθι
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Βόμβα μεγατόνων ο Ρούλης πήρε 4ρι με ύψος 1.99 και τρομερές σεζόν στο ΝΒΑ.

Εντομεταξυ έχει βγάλει και κάποια βρώμα ότι παίζει ανταλλαγή Τολιοπούλου με Ελαιζα και νομίζουν ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Αμα ήμουν βαζελος δεν θα άφηνα τον Τολιο να φύγε θα ήταν μεγάλο λάθος
These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
GianD
R.A.T.M.

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

Βόμβα μεγατόνων απευθείας απο το ΝΒΑ η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη. Για να τα λέμε και σωστά
These users thanked the author R.A.T.M. for the post (total 4):
Dimitrisou, paok-porter1337, GianD, Ally Samagoal
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Πάντως στους ψηλούς θα είναι καλά οι δίπλα αν πάρουν και Μπιρτς και μείνει ο Νουά με Κωστα Αντετοκούμπο. Κοντή μεν ομάδα πλην Κώστα αλλά καλή. Στους έλληνες θα δυσκολευτούν πιστεύω.
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

επειδή βλέπω ήδη συνοπαδους να λένε ότι οι δίπλα κάνουν καλύτερες κινήσεις θα παραθέσω την γνώμη μου και αυτό που έχω δει ανά τα χρόνια στο ευρωπαϊκό μπάσκετ . Ο τρινκιερι είναι ένας προπονητής που δεν θέλει ποτέ να έχει σταρ στην ομάδα του είναι ένας μάστερ ροών συστημάτων με εξαιρετικά builds με σκριν μακριά από την μπάλα στηρίζεται πάρα πολύ στην άμυνα και στην ΟΜΑΔΑ ! ο σπανουλης είναι προπονητής πολύ νέος χωρίς περγαμηνές δεν έχει φτιάξει ομάδα από το μηδέν ακόμα σε υψηλό επίπεδο και στην μονακό είχε παίκτη σταρ που έπαιρνε το 70% των προσπαθειών , αν κρίνουμε από αυτό ο αρης είναι δεδομένο ότι θα κάνει κινήσεις για παίκτες τέτοιου τύπου δηλαδή να θέλουν να τελειώνουν φάσεις ενώ εμείς θα στηριχτούμε στο πως όλοι αυτοί που θα πάρουμε θα γίνουν ένα υπέροχο σύνολο . ενδέχεται το δικό μας πλάνο να μην αποδίδει από την αρχή ή ακόμα και από την πρώτη χρονιά γιατί δεν θα στηριχτεί σε πυροτέχνημα αντιθέτως η δίπλα θα έχουν ως πλάνο το φέτος και θεωρώ ότι είναι και λογικό γιατί δεν ξέρω κατά πόσο σε περίπτωση αποτυχίας φέτος θα μπορούν για άλλα 2-3 χρόνια να βάζουν 10-15 χαρτιά στο αγωνιστικό χωρίς να πάρουν κάτι πίσω !
Michalios92

Δημοσίευση από Michalios92 »

Unpopular opinion

Ο Τρινκερι ειναι πανευτυχής που τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει στους δίπλα, λίγοτερη πιεση, περισσότρη ελευθερία στο να φτιάξει την ομάδα που θέλει.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Πάντως δεν είπα ότι κάνουν γενικά καλύτερες κινήσεις, είπα πως στους ψηλούς έχουν κάνει καλή τετράδα, ούτε καν έκανα σύγκριση με τη δική μας, που δεν έχει εξάλλου ολοκληρωθεί, αλλά μέχρι στιγμής μια χαρά είναι.
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Polichni1926 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:37 επειδή βλέπω ήδη συνοπαδους να λένε ότι οι δίπλα κάνουν καλύτερες κινήσεις θα παραθέσω την γνώμη μου και αυτό που έχω δει ανά τα χρόνια στο ευρωπαϊκό μπάσκετ . Ο τρινκιερι είναι ένας προπονητής που δεν θέλει ποτέ να έχει σταρ στην ομάδα του είναι ένας μάστερ ροών συστημάτων με εξαιρετικά builds με σκριν μακριά από την μπάλα στηρίζεται πάρα πολύ στην άμυνα και στην ΟΜΑΔΑ ! ο σπανουλης είναι προπονητής πολύ νέος χωρίς περγαμηνές δεν έχει φτιάξει ομάδα από το μηδέν ακόμα σε υψηλό επίπεδο και στην μονακό είχε παίκτη σταρ που έπαιρνε το 70% των προσπαθειών , αν κρίνουμε από αυτό ο αρης είναι δεδομένο ότι θα κάνει κινήσεις για παίκτες τέτοιου τύπου δηλαδή να θέλουν να τελειώνουν φάσεις ενώ εμείς θα στηριχτούμε στο πως όλοι αυτοί που θα πάρουμε θα γίνουν ένα υπέροχο σύνολο . ενδέχεται το δικό μας πλάνο να μην αποδίδει από την αρχή ή ακόμα και από την πρώτη χρονιά γιατί δεν θα στηριχτεί σε πυροτέχνημα αντιθέτως η δίπλα θα έχουν ως πλάνο το φέτος και θεωρώ ότι είναι και λογικό γιατί δεν ξέρω κατά πόσο σε περίπτωση αποτυχίας φέτος θα μπορούν για άλλα 2-3 χρόνια να βάζουν 10-15 χαρτιά στο αγωνιστικό χωρίς να πάρουν κάτι πίσω !

Συμφωνω μαζι σου. Ειδικα για την περιπτωση Σπανουλη. Και θα ηθελα να πω να κρατησεις αυτο το ποστ για το μελλον, γιατι πολυ πιθανο κατα την γνωμη μου να το χρειαστεις. Βλεπεις πως η μαζα δεν την νοιαζει πραγματικα πως επαιζαν οι ομαδες του Τρινκιερι η τι προπονητης ειναι ο Τρινκιερι.

Θελουμε δεν θελουμε, ο ΠΑΟΚ θα κριθει στο παρκε, ειμαι δεν ειμαι ενθουσιασμενος η χαρουμενος με τις μεταγραφες που γινονται και τον γυρω-γυρω τζερτζελε.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 2):
Polichni1926, katafraktos
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Polichni1926 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:37 επειδή βλέπω ήδη συνοπαδους να λένε ότι οι δίπλα κάνουν καλύτερες κινήσεις θα παραθέσω την γνώμη μου και αυτό που έχω δει ανά τα χρόνια στο ευρωπαϊκό μπάσκετ . Ο τρινκιερι είναι ένας προπονητής που δεν θέλει ποτέ να έχει σταρ στην ομάδα του είναι ένας μάστερ ροών συστημάτων με εξαιρετικά builds με σκριν μακριά από την μπάλα στηρίζεται πάρα πολύ στην άμυνα και στην ΟΜΑΔΑ ! ο σπανουλης είναι προπονητής πολύ νέος χωρίς περγαμηνές δεν έχει φτιάξει ομάδα από το μηδέν ακόμα σε υψηλό επίπεδο και στην μονακό είχε παίκτη σταρ που έπαιρνε το 70% των προσπαθειών , αν κρίνουμε από αυτό ο αρης είναι δεδομένο ότι θα κάνει κινήσεις για παίκτες τέτοιου τύπου δηλαδή να θέλουν να τελειώνουν φάσεις ενώ εμείς θα στηριχτούμε στο πως όλοι αυτοί που θα πάρουμε θα γίνουν ένα υπέροχο σύνολο . ενδέχεται το δικό μας πλάνο να μην αποδίδει από την αρχή ή ακόμα και από την πρώτη χρονιά γιατί δεν θα στηριχτεί σε πυροτέχνημα αντιθέτως η δίπλα θα έχουν ως πλάνο το φέτος και θεωρώ ότι είναι και λογικό γιατί δεν ξέρω κατά πόσο σε περίπτωση αποτυχίας φέτος θα μπορούν για άλλα 2-3 χρόνια να βάζουν 10-15 χαρτιά στο αγωνιστικό χωρίς να πάρουν κάτι πίσω !
πολυ πανηγυρι οι κομπλεξικοι παντα προκαταβολικα παντα ανοητα μυαλο δεν βαζουν οπως στο ποδοσφαιρο,τα αποτελεσματα κρινουν εμεις να ειμαστε διπλα στην ομαδα αυτο μονο .....
These users thanked the author eorptol1 for the post:
Polichni1926
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Με πρόλαβε κάποιος στο λογοπαίγνιο με την μεταγραφή Λίντλ?
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
george188
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Το ότι κάνει καλές μεταγραφές ο γείτονάς μας κάνει να ξεχνάμε τις τρομερές κινήσεις που έχουμε κάνει,που θα κάνουμε στο άμεσο μέλλον καθώς και εκείνες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς...
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Παιδια ο καθένας κάνει το ρικρουτινγκ του ανάλογα με το πλάνο που ακολουθεί και το τι θέλει να παίξει ..
Τα αποτελέσματα θα φανούν στο παρκέ.
Ναι ο αρης του σπανουλη στα δικά μου μάτια κάνει καλές κινήσεις με παίκτες σε καλές ηλικίες αθλητικούς.
Αυτό από μόνο του δεν είναι εγγύηση επιτυχίας.
Σε εμάς μου αρέσει πολυ ότι παίρνουμε παίκτες με μπασκετικό μυαλό και παιδεία.
Αν θα άλλαζα κάτι θα ήταν να ανέβασω λίγο την αθλητικοτητα.
Έτσι όπως έγινε το ρόστερ εγώ δεν ξέρω αν χρειαζόμαστε τον Ταίρι(που μου αρέσει σαν παίκτης) η πρέπει να πάμε σε ένα πιο ψηλό 2 αθλητικό που να πατάει και στο 3.
Επίσης θα έπαιρνα έναν ακόμη σέντερ από τη στιγμή που έχουμε θέση ξενου ελεύθερη.
Όλα στο παρκέ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”