Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Παντα θεωρούσα και θεωρώ, οτι η αυτάρκεια είναι ενα πολύ βασικό στοιχείο μιας ομάδας.
Εννοείται αν το δεις ακόμη και μπακαλίστικα, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει έξοδα για το αγωνιστικό περίπου 45-50εκ ευρώ και έσοδα έχει δεδομένα γύρω στα 23. ( τηλεοπτικά φανέλα διαρκείας).
Σ αυτά προσθέτουμε και τα περίπου 12-15 της Ευρώπης και μένει ένα κενό της τάξης των 12 , τα οποία καλύπτονται με πώληση ή με ΑΜΚ.
Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα έσοδα τα οποία όμως καλύπτουν ακαδημίες υπαλλήλους γραφείων κλπ κλπ
Το μοντέλο του πρώτα να δούμε σε ποια διοργάνωση θα παίξουμε και έπειτα θα δούμε τι θα πάρουμε, έχει τη λογική του ( κυρίως τα χρόνια απο τον πόλεμο και μετα), ωστόσο με βάση το πως κινείται η αγορά δεν βοηθά πλέον.
ΟΙ μεταγραφές που θα γίνουν τώρα, έστω οι 3-4 πρωτοκλασάτοι, θα έχουν αφομοιωθεί του χρόνου σε μια ΟΜΑΔΑ που θα μπορεί να κάνει 3 προκρίσεις επιπέδου έστω EUROPA.
H στόχευση της ομάδας πρέπει να είναι η εξής:
ΤΟυ χρόνου θέλω να είμαι έστω δεύτερος. Να παίξω προκριματικά ch l με σκοπό να περάσω 3 γύροι.
ΑΡΑ, πρέπει να μην ψάχνω 3 και 4 παίκτες του χρόνου. πρέπει να κάνω τώρα την επένδυση, να κολλήσω και λίιιγο το Γενάρη μια πινελιά και να ψάχνω του χρόνου max 2 παίκτες.
Η ομάδα που θα πάει τώρα να παίξει προκριματικά δε γίνεται να έχει 5 νέους παίκτες στην ενδεκάδα.
Δεδομένου οτι τα έσοδα τα ευρωπαικά είναι υπεπολύτιμα, θα κρατούσα τον Λουτσέσκου για φέτος φροντίζοντας όμως να έχω καταλήξει απο το Δεκεμβρη σε τι προπονητή θέλω να φέρω.
Επιπλέον μετά απο μια χαμένη χρονιά όπως φέτος, όλοι θα περιμένουμε με το δάχτηλο στη σκανδάλη. ΑΝ αλλάξει και ο τρόπος διοικησης και ο προπονητής και 4-5 παίκτες είναι πιθανό να γίνει λαθος αξιολόγηση του νέου τρόπου λειτουργίας.
Σε κάθε περίπτωση ο νέος τρόπος πρέπει να κριθεί μετά απο 2 χρόνια λειτουργίας τουλάχιστο. ΙΔΑΝΙΚΑ θα ήταν να ετοιμασει μια πανίσχυρη ομάδα εντός και εκτός συνόρων με την είσοδο στη Νέα Τούμπα.
ο μέχρι στιγμής τρόπος που κινείται η ομάδα για τον Γιαννούλη δεν μου δείχνει οτι είμαστε προ συγκλονιστικών αλλαγών πέρα απο νέα πρόσωπα.
Εννοείται αν το δεις ακόμη και μπακαλίστικα, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει έξοδα για το αγωνιστικό περίπου 45-50εκ ευρώ και έσοδα έχει δεδομένα γύρω στα 23. ( τηλεοπτικά φανέλα διαρκείας).
Σ αυτά προσθέτουμε και τα περίπου 12-15 της Ευρώπης και μένει ένα κενό της τάξης των 12 , τα οποία καλύπτονται με πώληση ή με ΑΜΚ.
Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα έσοδα τα οποία όμως καλύπτουν ακαδημίες υπαλλήλους γραφείων κλπ κλπ
Το μοντέλο του πρώτα να δούμε σε ποια διοργάνωση θα παίξουμε και έπειτα θα δούμε τι θα πάρουμε, έχει τη λογική του ( κυρίως τα χρόνια απο τον πόλεμο και μετα), ωστόσο με βάση το πως κινείται η αγορά δεν βοηθά πλέον.
ΟΙ μεταγραφές που θα γίνουν τώρα, έστω οι 3-4 πρωτοκλασάτοι, θα έχουν αφομοιωθεί του χρόνου σε μια ΟΜΑΔΑ που θα μπορεί να κάνει 3 προκρίσεις επιπέδου έστω EUROPA.
H στόχευση της ομάδας πρέπει να είναι η εξής:
ΤΟυ χρόνου θέλω να είμαι έστω δεύτερος. Να παίξω προκριματικά ch l με σκοπό να περάσω 3 γύροι.
ΑΡΑ, πρέπει να μην ψάχνω 3 και 4 παίκτες του χρόνου. πρέπει να κάνω τώρα την επένδυση, να κολλήσω και λίιιγο το Γενάρη μια πινελιά και να ψάχνω του χρόνου max 2 παίκτες.
Η ομάδα που θα πάει τώρα να παίξει προκριματικά δε γίνεται να έχει 5 νέους παίκτες στην ενδεκάδα.
Δεδομένου οτι τα έσοδα τα ευρωπαικά είναι υπεπολύτιμα, θα κρατούσα τον Λουτσέσκου για φέτος φροντίζοντας όμως να έχω καταλήξει απο το Δεκεμβρη σε τι προπονητή θέλω να φέρω.
Επιπλέον μετά απο μια χαμένη χρονιά όπως φέτος, όλοι θα περιμένουμε με το δάχτηλο στη σκανδάλη. ΑΝ αλλάξει και ο τρόπος διοικησης και ο προπονητής και 4-5 παίκτες είναι πιθανό να γίνει λαθος αξιολόγηση του νέου τρόπου λειτουργίας.
Σε κάθε περίπτωση ο νέος τρόπος πρέπει να κριθεί μετά απο 2 χρόνια λειτουργίας τουλάχιστο. ΙΔΑΝΙΚΑ θα ήταν να ετοιμασει μια πανίσχυρη ομάδα εντός και εκτός συνόρων με την είσοδο στη Νέα Τούμπα.
ο μέχρι στιγμής τρόπος που κινείται η ομάδα για τον Γιαννούλη δεν μου δείχνει οτι είμαστε προ συγκλονιστικών αλλαγών πέρα απο νέα πρόσωπα.
- smoothcriminal1926
Δεν είναι φάτσα ΠΑΟΚ αυτή. ΜακριάKabamaru11 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 03:16 https://www.transfermarkt.com/fernando- ... ler/357884
Κατι μου λεει πως εδω εχουμε λοκαρει για σεντερ μπακ.Αξιοπιστος φαινεται απο τα στατιστικα,δεν κανει γκελες.Οχι τοσο κυριαρχικος οσο εγκεφαλικος στοπερ.
-
blackzone44
Η πρώτη καλή είδηση του καλοκαιριού (όχι για όλους) Πολύ κοντά πλέον ο Γιαννούλης. 
- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 21):
- omerta76, Angelos-Giorgos, Hayate, lnlnx, rockcity4, geobila, trianta76, cristiano4, st4this, margas and 11 more users
Είναι εξέλιξη σίγουρα.Θετικη οπως και να εχει.Βεβαια το ότι μετά από τόσα χρόνια συνεχίζουμε να πηγαίνουμε σε δοκιμασμένες λύσεις είναι ανησυχητικό.Ελαχιστη έως μηδενική πρόοδος στον συγκεκριμένο τομέα του scouting.
Ο πρώτος ο μαυρουκος έχει χαρακτηριστικά που μας λείπουν, αν και ατσουμπαλος στα τελειώματα. Φοβερή δύναμη όμως βλέπω. Φερτον.Ettien26 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 22:04 Όσο και να θέλουμε τον Γιακουμάκη με αυτά που φέρονται να ζητάνε οι Μεξικάνοι δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. Ας κλείσουν τουλάχιστον τους Pululu και Lauritsen πριν προλάβουν άλλοι.
Υπάρχουν κάποια λίγα μέλη που έχουν την δυνατότητα μέσω γνωριμιών να μαθαίνουν κάποια θέματα (εκ των έσω, είτε πλαγίως είτε ευθέως).
- These users thanked the author geobila for the post (total 2):
- kmallio, Dimitris_L4
Ακούσατε κάποιον απο τη διοίκηση να θέτει θεμα προπονητή ? Εστω ο υπάρχων τ.δ ?
Αυτό οτι κούρασε,δεν εχει να δώσει αλλο,επιασε ταβάνι η δεν είναι καλα ψυχολογικα ισως πιανει στα ράδια που αρδ αραδιαζουν ανέξοδες φιλοσοφίες με στοχο το "καλό" του ΠΑΟΚ αλλα ακούγεται χαζο να γραφεται εδω απο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.
Το θέλω να δώ κάτι αλλο,η δε μου αρεσει το 4-3-2-1 και να δοκιμασει η ομάδα το 4-4-2 η το 3-5-2 αν σας ακουγεται εφικτο εγω παω πασο.Ας ηρεμησουμε λίγο και να σκεφτουμε οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι παιχνιδι στο pc ουτε χουλιαμας.

Αυτό οτι κούρασε,δεν εχει να δώσει αλλο,επιασε ταβάνι η δεν είναι καλα ψυχολογικα ισως πιανει στα ράδια που αρδ αραδιαζουν ανέξοδες φιλοσοφίες με στοχο το "καλό" του ΠΑΟΚ αλλα ακούγεται χαζο να γραφεται εδω απο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.
Το θέλω να δώ κάτι αλλο,η δε μου αρεσει το 4-3-2-1 και να δοκιμασει η ομάδα το 4-4-2 η το 3-5-2 αν σας ακουγεται εφικτο εγω παω πασο.Ας ηρεμησουμε λίγο και να σκεφτουμε οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι παιχνιδι στο pc ουτε χουλιαμας.
- NikLiverpool
Ελπίζω τα ποσά που ακούγονται για Γιαννούλη να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Αλλιώς μιλάμε για μία ακόμη υπερκοστολογημενη μεταγραφή με μηδέν ROI.
Αλλά να με πεις πρώτη φορά είναι...
Παρέθεσα πιο πανω ενα σκεπτικό για τον Λουτσεσκου και για τις σχέσεις που έχουν χαλάσει με τον Ιβαν και τον προβληματισμο μου αν μπορει να δουλεψει ετσι η ομαδα και εσένα η απαντηση σου ειναι οτι ειμαστε χαζοί ΠΑΟΚτσηδεςgiaxxo έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:52 Ακούσατε κάποιον απο τη διοίκηση να θέτει θεμα προπονητή ? Εστω ο υπάρχων τ.δ ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχει πει 10 φορες ο Λουτσεσκου τον τελευταίο καιρό εγω εχω συμβολαιο, αλλα οτι πει ο ιδιοκτήτης, δεν εγινε ποτε η τελευταία καθιερωμενη συνάντηση, δεν φαίνεται να έχουν μιλήσει καθόλου, ολοι οι ρεπόρτερ της ομαδας λενε οτι το θεμα ειναι ανοιχτό κι εσυ περιμένεις να στο πει επίσημα μια διοικηση που ειναι υπο ανακαίνιση
Μήπως ρε αδερφέ πρεπει να αναθεωρήσεις τι ακουγεται χαζό και τι οχι;
-
Panostas1995
Μαράκι εσύ;NikLiverpool έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:53 Ελπίζω τα ποσά που ακούγονται για Γιαννούλη να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- pagotatzis
- Kabamaru11
Καθαρος ποδοσφαιρικος λογος για να μη τον παρουμεsmoothcriminal1926 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:14Δεν είναι φάτσα ΠΑΟΚ αυτή. ΜακριάKabamaru11 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 03:16 https://www.transfermarkt.com/fernando- ... ler/357884
Κατι μου λεει πως εδω εχουμε λοκαρει για σεντερ μπακ.Αξιοπιστος φαινεται απο τα στατιστικα,δεν κανει γκελες.Οχι τοσο κυριαρχικος οσο εγκεφαλικος στοπερ.
Στα σοβαρα ομως,προκειται για vfm παικτη,θα βγαλει κ το τελευταιο του ευρω.Εμενα τετοιοι παικτες μου αρεσουν περισσοτερο απο τα μεγαλα ονοματα.Εχει προφανως μειονεκτηματα σαν παικτης,αλλα τικαρει πολλα κουτακια για να βγει πετυχημενη μεταγραφη.
Για αριστεροποδαρο στοπερ μου αρεσει ο μαυρουλης της Λεφσκι Σοφιας του οποιου το συμβολαιο τελειωνει του χρονου.Αγκρεσιβ,αρκετα αθλητικος με οκ τεχνικη.
https://www.transfermarkt.gr/christian- ... ler/463667
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kabamaru11 την Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είναι θέμα σκαουτινγκ φίλε μου , είναι θέμα ευθύνης . Οσο δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο ΠΑΟΚ λειτουργεί σαν βυζαντινή αυλή παλατιού όπου αντικρουόμενα συμφέροντα ερίζουν στην εύνοια του βασιλιά (Ιβαν ) δεν θα κάνουμε καμία πρόοδο στην ανάλυση αυτών που συμβαίνουν στην ομάδα . Ένα game of thrones συντελείτε ουσιαστικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί . Ο ΠΑΟΚ δεν διαθέτει παραγοντικο κορμό που να αγαπάει πρώτιστος την ομάδα . Ο Ιβαν το γνωρίζει αυτό κι μετά την ψυχρολουσία του περσινού καλοκαιριού το κατάλαβε και ο πιο αδαής οπαδος της ομαδος . Από την άλλη οι άνθρωποι εμπιστοσύνης του ιβαν ή του περιβάλλοντος του δεν μπορούν να στηρίξουν μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμο σήμερα γιατί πολύ απλά δεν Ξέρουν . Δυο φορές χαλάσαμε πρωταθλήτρια ομάδα γιατί ‘ επρεπε ‘ να ικανοποιηθεί ο εγωισμός κάποιων και να δείξουν ότι έχουν κι αυτοί συμβολή στην πρόοδο της ομαδος . Η πιθανή μετεγγραφή γιανουλη είναι ένα προϊόν συμβιβασμού στην πραγματικότητα . Το ξέρουμε μας ξέρει είμαστε κι καλυμμένοι επικοινωνιακά όποτε πάμε να πληρώσουμε ακριβά ακόμη μια φορά αλλά να έχουμε κι την δικαιολογία έτοιμη . Το ίδιο ακριβως σαν αντίληψη έγινε κι με τον πελκα .Hayate έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:29 Είναι εξέλιξη σίγουρα.Θετικη οπως και να εχει.Βεβαια το ότι μετά από τόσα χρόνια συνεχίζουμε να πηγαίνουμε σε δοκιμασμένες λύσεις είναι ανησυχητικό.Ελαχιστη έως μηδενική πρόοδος στον συγκεκριμένο τομέα του scouting.
Υ. Γ πέρσι πήγε να γίνει μια αρχή κι να βάλουμε κάποια πράγματα στην σειρά , αν αλλάξουμε φέτος πάλι πλεύση χωρίς να βελτιώσουμε απλά την περσινή προσπάθεια κι να στοχεύσουμε σε περισσότερους κενυ κι λιγότερους πελκες και ιβανουσεβιτς θα ψάχνουν κάποιοι τον κονσεισαο και τον οποιο κονσεισαο στα πόδια της Χαλκιδικής .
Χίλια μακάριblackzone44 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:26 Η πρώτη καλή είδηση του καλοκαιριού (όχι για όλους) Πολύ κοντά πλέον ο Γιαννούλης.![]()
Είναι σουπερ τοπ μεταγραφη
Αντε να πείσεις αρ μπακ με επιτυχημενη χρονια μπουτεσλιγκα να ερθει
Και οχι μονο αυτο, αλλα ξερει και την ομαδα και το πρωταθλημα και ειναι χρυσάφι για την ευρωπαϊκή λιστα