Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kayde

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από kayde »

Τιποτα δε θα γινει,θα μαθεις τον πιτσιρικο σου να γουσταρει ΠΑΟΚΑΡΑ,οπως σου εμαθε ο πατερας σου.Και αυτο θα ειναι το καλυτερο συναισθημα που θα νιωσει.

Οπως μεγαλωσαμε μεσα στα σκ@τ@ και αγαπησαμε πραγματικα τα 4 γραμματα, θα το νιωσει και ο μικρος.Και οι συνθηκες τωρα ειναι πολυ καλυτερες.
These users thanked the author kayde for the post:
Maklaz
kayde

Δημοσίευση από kayde »

blackzone44 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 22:34 λοιπόν μαθαίνω ανοιχτό του Λουτσι αλλά ούτε αυτοί δεν ξέρουν ποιον θα θέλαν, για Γιαννουλή δεν υπάρχει καμία εξέλιξη που γράφει το 24 από όσο ξέρω, γενικά έχει πέσει ύπνος… :?
ΟΚ
embuji

Δημοσίευση από embuji »

blackzone44 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 22:34 λοιπόν μαθαίνω ανοιχτό του Λουτσι αλλά ούτε αυτοί δεν ξέρουν ποιον θα θέλαν, για Γιαννουλή δεν υπάρχει καμία εξέλιξη που γράφει το 24 από όσο ξέρω, γενικά έχει πέσει ύπνος… :?
μας εφτιαξες το βραδυ μαυροζωνα :lol:
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Ευχαριστούμε πολύ μαυροζωνά.

Πιστεύω πως το μόνο που κρατάει τον Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ είναι η σύνδεση με τον Σαββίδη.

Αν βρεθεί κάποιος ο οποίος μπορεί να τον πείσει ότι αυτός που θα έρθει θα τα καταφέρει καλύτερα, δεν θα το σκεφτεί ούτε στιγμή. Αλλά ποιος να πει, και τι ;
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Γι αυτό ακριβώς φοβάμαι αντικατάσταση τώρα του Λουτσέσκου.

Δεν εμπιστεύομαι κανένα (να διαλέξει τον επόμενο διοτι ακόμη δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιράνθρωπος....
Άβαταρ μέλους
blackzi

Δημοσίευση από blackzi »

Είναι πολύ στενάχωρο να βλέπεις τόσο κόσμο να ματώνει οικονομικά και παρόλα αυτά να στηρίζει την ομάδα. Και αυτοί που διοικούν την ομάδα αυτή να δείχνουν ασέβεια σε αυτόν τον κόσμο με την ανικανότητα και την απάθεια τους.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Maklaz έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 22:23 ...
Ήταν η πρώτη μου επαφή και με αυτά μεγάλωσα δάσκαλε.
Δεν τα αλλάζω με τίποτα, όπως ακριβώς αναφέρεις, αγνά και ΠΑΟΚτσηδικα.
...
Κάτι αντίστοιχο έχω κι εγώ με τον δικό μου πατέρα σε εκείνο το γκολ του Πάπριτσα.
Έτσι λοιπόν και εγώ, έχω την υποχρέωση, με την σειρά μου να τα μεταφέρω στον μικρό μου. Απλά περιμένω την κατάλληλη στιγμή.
;)
Στα δικά μας τώρα. Προσπάθησα να μάθω τι σκατά γίνεται - θα γίνει, και δεν μιλάει κανείς, μα κανείς όμως.
Υπομονή λοιπόν. Κάποια στιγμή σίγουρα θα αρχίσουν οι ειδήσεις.

Αυτό που θα επαναλάβω όμως είναι πως αν αποφασιστεί αλλαγή προπονητή, να μη γίνει με τρόπο που θα το μετανιώσουν ακόμα και όσοι εύχονται τη φυγή του Λουτσέσκου.
These users thanked the author marsantos for the post:
Maklaz
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Δημοσίευση από rockcity4 »

:/
kayde

Δημοσίευση από kayde »

blackzi έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 22:45 Είναι πολύ στενάχωρο να βλέπεις τόσο κόσμο να ματώνει οικονομικά και παρόλα αυτά να στηρίζει την ομάδα. Και αυτοί που διοικούν την ομάδα αυτή να δείχνουν ασέβεια σε αυτόν τον κόσμο με την ανικανότητα και την απάθεια τους.
Ετσι μαθαμε. ΠΑΟΚ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ.Οποιοι τρελαινονται απλα την κανουν,απλο..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτά τα οποία μεταφέρει ο black zone είναι τα απολύτως αυτονόητα, αν αναλογιστεί κανείς πως όλες οι αποφάσεις έχουν μεταφερθεί στην οικογένεια Σαββίδη, η οποία δεν ανοίγει τα χαρτιά ούτε το στόμα της σε κανέναν αυτήν την περίοδο

Είναι λογικό οι όποιες πληροφορίες "περνούσαν" σε άλλες μεταγραφικές περιόδους μέσα από συνεργάτες, σκαουτ, ή οποιονδήποτε άλλο μιλούσε σε ανθρώπους όπως ο μαυροζωνας, τώρα απλά να μην υφίστανται

Είχα γράψει, έως 15/6 ότι είναι να μάθουμε θα το μάθουμε.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

marsantos έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 22:46 Αυτό που θα επαναλάβω όμως είναι πως αν αποφασιστεί αλλαγή προπονητή, να μη γίνει με τρόπο που θα το μετανιώσουν ακόμα και όσοι εύχονται τη φυγή του Λουτσέσκου.
Το φοβάμαι πάρα πολύ αυτό.
Άβαταρ μέλους
blackzi

Δημοσίευση από blackzi »

kayde έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 22:50
Ετσι μαθαμε. ΠΑΟΚ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ.Οποιοι τρελαινονται απλα την κανουν,απλο..
Εννοείται αυτό. Κανείς δεν τρελαίνεται, απλά όταν βλέπεις συνεχώς την ίδια δυσλειτουργία επηρεάζεσαι όσο να ναι.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Φιλαρα,μεγαλωσαμε με ενα ΠΑΟΚ κομπαρσο,το σωματειο της φαπας και του χτυπηματος στη πλατη και
στα 45 μου εκλαιγα για το αηττητο.

Δυσλειτουργειες και π@υτσες μπλε δε εκφραζουν τα κομαντα.Υπαρχουν,εννοειται,αποψη σου,εγω θα ειμαι εκει και θα ακολουθω.

Ασχετο μαλλον..
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Maklaz έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 22:53
marsantos έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 22:46 Αυτό που θα επαναλάβω όμως είναι πως αν αποφασιστεί αλλαγή προπονητή, να μη γίνει με τρόπο που θα το μετανιώσουν ακόμα και όσοι εύχονται τη φυγή του Λουτσέσκου.
Το φοβάμαι πάρα πολύ αυτό.
Εγώ θέλω πάντως αλλαγή Λουτσέσκου πλέον. Με τον αρμόζοντα τρόπο και υιοθέτηση ενός διαφορετικού τελείως μοντέλου εν γένει λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα. Έτσι για τον χουλιαμά, συντροφιά με 🍿, για όσα θεωρώ πολύ πιθανά να ακολουθήσουν.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Μας τρελαινεις τωρα :lol: Γεια σου ρε Ναβι,ΠΑΟΚτσακι μου τρελο.Respect ρε ..
navigator11
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”