Basket League 2026-27

Άβαταρ μέλους
katafraktos

Re: Basket League 2026-27

Δημοσίευση από katafraktos »

PablitoV2 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 14:14 Είμαι 98% σίγουρος ότι δεν έχει :D
Θα ναι μεγάλο λάθος να μην μείνει πάντως
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Το θεμα της στελεχωσης χανεται... στην μεταφραση των αγγλικων ορων.

Ο Ζησης ειναι GM στον Αρη κι απο κατω του εχει Ταπουτο και Αποστολου για τα daily operations.

Εμεις - επειτα απο εισηγηση του Τρινκιερι - εχουμε Sports Director κι οχι GM. Οπως μια πολυεθνικη εχει μια ιεραρχια και πολλες φορες διαφορετικοι τιτλοι μπορει να συναδουν με ευθυνες, καπως ετσι φανταζομαι γινεται και στο μοντερνο κομματι του operational στο μπασκετ.

Μονο μου ερωτηματικο - που δεν χρειαζεται να απαντηθει - ειναι εαν το Μπουντουρης-Τσιαρας δεν γινονται να ειναι μαζι καθως θα ειχαμε override ευθυνων κι αποφασεων (αρα, λογικα, αποφαση Τρινκιερι), η απλα ο Μπουντουρης εφυγε "πακετο" λογωεπειδη Βεζυρτζη.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

PablitoV2 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 14:12
leomatos88 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 12:26 Δεν υπάρχει κανένα τεκμήριο που να δείχνει κάποια προπονητική υπεροχή του Σπανούλη έναντι του Τρινκιέρι.
Αποχτούν ένα πλεονέκτημα σαφώς, μεσοπρόθεσμα, ως προς τους Έλληνες παίχτες κάποιας ποιότητας, μιας και μιλάμε για τον προπονητή της εθνικής.
Και ένα δεύτερο, ότι σαν όνομα αποτελεί μακράν μεγαλύτερο κράχτη για γιούρολιγκ, σε έναν ενδεχόμενο ανταγωνισμό για το ποιός θα παίξει.
Και είναι σίγουρα αγαπημένος του εγχώριου συστήματος.
Τέλος, δε θα μπορούσα να χαρώ ποτέ με μια επιλογή τύπου Σπανούλη, από τη στιγμή που δεδομένα θα θεωρούσε και τον ΠΑΟΚ, όπως τώρα το ρούλη, σκαλοπάτι για να πάει στο γαύρο.

Κατά τα άλλα, δεν είναι ο σκοπός του ΠΑΟΚ να ανταγωνιστεί συγκεκριμένα το ρούλη, αλλά να ανταγωνιστεί τους καλύτερους.

Η ομάδα έχει έναν προπονητή, ο οποίος καλείται σε ένα περιβάλλον πανάσχετων με το άθλημα να τα οργανώσει όλα από την αρχή, με προοπτική και σχέδιο, δικές του (υποθέτω) επιλογές παιχτών και το σημαντικότερο, αυτό που είχε πει στην παρουσίασή του, να αποφασίσει για την ''κουλτούρα'' που θα εκφράσει ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά και όχι μόνο.
Θα έχει ενδιαφέρον.
Αυτό το τελευταίο είναι μεγάλη αλήθεια, ο Τρινκέρι έχει αναλάβει όλη την οργάνωση της ομάδας καθώς δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να νιώθει από μπάσκετ στη διοίκηση.
Το πρόβλημα είναι ότι ο Τρινκέρι δεν έχει και ιδιαίτερη επαφή με το ελληνικό πρωτάθλημα (ούτε ο βοηθός του ο Μενέτι).
Αν πούμε ότι ο Μπούτσκος δε θα μείνει, ο Καραϊσκός είναι ο μόνος ο οποίος είναι χρόνια στην ομάδα και ξέρει τι γίνεται.
Μακάρι να προχωρήσει αυτό, αλλά αισθάνομαι ότι λείπουν κάποια άτομα γύρω από την ομάδα (εκτός του Τσιάρα).

Ο αρης μου φαίνεται πιο ισορροπημένος σε αυτό το κομμάτι.
Έτσι νομίζω κι εγώ.
Όμως, είναι ήδη μήνες στην ομάδα, έχει ήδη κάνει (υποθέτω πολλές) συζητήσεις με Μπουντούρη και Μπούτσκο.
Εάν ο ίδιος κρίνει ότι βλέπει κάποιο έλλειμμα, στο χέρι του είναι να ζητήσει περαιτέρω στελέχωση.
Είναι βέβαιο πάντως ότι θα κάνει και λάθη, τα οποία είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Είναι τρομερά σημαντικό να σε βγει σαν προπονητής, με δεδομένα τα παραπάνω, ειδικά εάν περνάν τα πάντα από το χέρι του.
Εγώ για κάποιο λόγο που δεν ξέρω (αμπάσκετος γαρ) είμαι αισιόδοξος με την επιλογή του Τρινκέρι.
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Πόσες κεκλεισμένων θα έχει ο βάζελος του χρόνου για τα υβριστικά τώρα, ρε ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ:
These users thanked the author scarsick for the post (total 2):
astral, Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Κακοποίηση του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ.

Μία ερώτηση για όσους ξέρουν, γιατί δεν το έχω καταλάβει. Στο τέλος του ημιχρόνου βάζει κάλαθι ο γαυρος και μένουν περίπου 12 δευτερόλεπτα. Παίρνει ταιμ άουτ ο βαζελος και μετά η επαναφορά γίνεται στο μισό του γαύρου. Βάζει καλάθι ο βαζελος στο 1,2 και παίρνει ταιμ άουτ ο γαυρος. Μετά το ταιμ άουτ η επαναφορά γίνεται πάλι στο μισό του γαύρου. Γιατί συμβαινει αυτο;
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Πόσα κεκλεισμένων για αυτό ρεεεε;

Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

scarsick έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 20:42 Πόσες κεκλεισμένων θα έχει ο βάζελος του χρόνου για τα υβριστικά τώρα, ρε ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ:
Ναι γεια σας από τη ΔΕΑΒ είμαστε ,να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε ήχο από το ΟΑΚΑ..
Dimitrisou

paok-porter1337 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 21:13 Πόσα κεκλεισμένων για αυτό ρεεεε;

Ο άλλος κάνει ντου μέσα στο παρκέ με τσιγάρο στο χέρι και ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που τον θεωρούν ηγέτη...
leomatos88

Μιλάμε για άνθρωπο που προέβη στη ρατσιστική και φασιστική απολύμανση (!!!) του γηπέδου, για να ξεπλυθεί και καλά η παρουσία των γαύρων. Και αυτό σ' αυτήν τη χώρα θεωρήθηκε καζούρα και πλάκα. Που τόσα χρόνια προωθεί τη βία, σε ασύλληπτο βαθμό, ανενόχλητος. Τουλάχιστον για διά βίου αποκλεισμό από το άθλημα είναι ο τύπος, όχι τώρα, διαχρονικά. Μακράν το χειρότερο υποκείμενο γύρω από τα αθλήματα στην Ελλάδα. Αλλά άμα είσαι μεγαλολεφτάς, όσο νοσηρός και να είσαι, θεωρείσαι και ευεργέτης και μάγκας.
These users thanked the author leomatos88 for the post:
Kabamaru11
Dimitrisou

Αν ο βαζελος δεν παίξει κεκλεισμένων στο επόμενο ,η ΚΑΕ να το κάνει σημαία και να απαιτήσει να σβηστεί το κεκλεισμένων..δεν υπάρχει κάτι άλλο...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

leomatos88 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 21:51 Μιλάμε για άνθρωπο που προέβη στη ρατσιστική και φασιστική απολύμανση (!!!) του γηπέδου, για να ξεπλυθεί και καλά η παρουσία των γαύρων. Και αυτό σ' αυτήν τη χώρα θεωρήθηκε καζούρα και πλάκα. Που τόσα χρόνια προωθεί τη βία, σε ασύλληπτο βαθμό, ανενόχλητος. Τουλάχιστον για διά βίου αποκλεισμό από το άθλημα είναι ο τύπος, όχι τώρα, διαχρονικά. Μακράν το χειρότερο υποκείμενο γύρω από τα αθλήματα στην Ελλάδα. Αλλά άμα είσαι μεγαλολεφτάς, όσο νοσηρός και να είσαι, θεωρείσαι και ευεργέτης και μάγκας.
Ρε συαπό όλα αυτά που έχει κάνει ο γιαννακόπουλος αυτοβρήκες να γράψεις?
Αυτή ήτανε μία από τις λίγες πράξεις του που έχουν μία καζούρα του παρελθόντος.

Από κει και πέρα προσωπικά νιώθω τελείως ανέτοιμος να αντιμετωπίσω τον μπαρτζόκα έχοντας αγωνιστικούς στόχους.
Δεν περίμενα ποτέ ότι θα εμφανιστεί άνθρωπος χειρότερος του ιωαννίδη.
Τον βλέπεις σε αδιάφορο παιχνίδι και θέλεις να χέσεις στα μούτρα του.
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Έχουν ξεφύγει σε αθλιότητα οι βάζελοι. Να θυμίσω οτι τους χτίζουμε και ΓήπεδΑ, ενώ τώρα απαιτούν να κρατήσουν λεει κάποιες κερκίδες στο κοτέτσι τους ως μουσειακά στοιχεία, όπως για παράδειγμα οι Πυραμίδες. Αθετώντας τη συμφωνία που υπέγραψαν.

Είναι πραγματικά σε δικό τους πλανήτη.

Μακριά απο εμάς.
leomatos88

renegade έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 22:11
leomatos88 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 21:51 Μιλάμε για άνθρωπο που προέβη στη ρατσιστική και φασιστική απολύμανση (!!!) του γηπέδου, για να ξεπλυθεί και καλά η παρουσία των γαύρων. Και αυτό σ' αυτήν τη χώρα θεωρήθηκε καζούρα και πλάκα. Που τόσα χρόνια προωθεί τη βία, σε ασύλληπτο βαθμό, ανενόχλητος. Τουλάχιστον για διά βίου αποκλεισμό από το άθλημα είναι ο τύπος, όχι τώρα, διαχρονικά. Μακράν το χειρότερο υποκείμενο γύρω από τα αθλήματα στην Ελλάδα. Αλλά άμα είσαι μεγαλολεφτάς, όσο νοσηρός και να είσαι, θεωρείσαι και ευεργέτης και μάγκας.
Ρε συαπό όλα αυτά που έχει κάνει ο γιαννακόπουλος αυτοβρήκες να γράψεις?
Αυτή ήτανε μία από τις λίγες πράξεις του που έχουν μία καζούρα του παρελθόντος.

Από κει και πέρα προσωπικά νιώθω τελείως ανέτοιμος να αντιμετωπίσω τον μπαρτζόκα έχοντας αγωνιστικούς στόχους.
Δεν περίμενα ποτέ ότι θα εμφανιστεί άνθρωπος χειρότερος του ιωαννίδη.
Μου έβγαλε λίγο χρυσαυγητίλα να σου πω την αλήθεια και αηδίασα.
Μπορεί και να υπερβάλλω, ίσως είμαι προκατειλημμένος μαζί του.

Ο αυτοαποκαλούμενος καθηγητής της αλητείας ήταν αξεπέραστος, νομίζω.
:lol: :lol: :lol:
Τόσα χρόνια επαγγελματίας, να μην έχει μάθει ούτε να κερδίζει ούτε να χάνει.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Άνοιξα το τηλέφωνο χωρίς να ξέρω τίποτα από ενημέρωση εδώ και ώρες. Μόνο ότι μπήκα στο γκαζετα και στα πρώτα 12 θέματα, τα 9 είναι ποιος μάλωσε και ποιος έβρισε, κατάλαβα!
Τους έλεγα τόσα χρόνια βρικόλακες. Έκανα λάθος. Έχουν εξελιχθεί, από την τοξικότητα. Ο βρικόλακας ρουφάει αίμα, αυτοί ταυτόχρονα ρίχνουν και δηλητήριο στο θύμα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”