Ναι φαίνεταιRexaris έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 03:22 Το ChatGPT μου έφτιαξε ένα καταπληκτικό αλλά δεν ξέρω αν μπορείτε να το δείτε:
Σήμα μπάσκετ
- katafraktos
Re: Σήμα μπάσκετ
- These users thanked the author katafraktos for the post:
- Rexaris
Το συγκεκριμένο σήμα νομίζω είναι το καλύτερο. Ο δικέφαλος σε δυναμική μορφή, το ΠΑΟΚ σε κάπως ρετρό style, και η μπάλα μπάσκετ το κάνει φρέσκο και αυτοκρατορικό, σαν να κρατάει ο βασιλιάς το στέμμα τουRexaris έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 03:22 Το ChatGPT μου έφτιαξε ένα καταπληκτικό αλλά δεν ξέρω αν μπορείτε να το δείτε:
Είναι σοβαρό αλλά ταυτόχρονα έχει κι αυτό το παιχνιδιάρικο στυλακι που εμένα στο μπάσκετ μου αρέσει
- These users thanked the author -billios- for the post (total 2):
- katafraktos, Rexaris
- Montrealiotis
Είμαστε σίγουρα ότι ο Τελης θέλει να πληρώσει τον ΑΣ για το σήμα; Μπορεί να θέλει να κάνει ένα δικό του, πιο ωραίο
- katafraktos
Πρέπει να γίνει ένα καινούργιο σήμα, άσχετα με αυτό το θέμα.Montrealiotis έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 21:38 Είμαστε σίγουρα ότι ο Τελης θέλει να πληρώσει τον ΑΣ για το σήμα; Μπορεί να θέλει να κάνει ένα δικό του, πιο ωραίο
Και ο ΑΣ πρέπει να το εκσυγχρονίσει, ή ακόμα να φέρει ένα από τα καλύτερα παλαιότερα
- Montrealiotis
- katafraktos
Μόνο ΠΑΟΚ!!Montrealiotis έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 21:50 Σίγουρα. Αλλά μπορεί να μην του αρέσει ο Δικέφαλος ή το όνομα ρε παιδί μου
- These users thanked the author katafraktos for the post:
- Montrealiotis
- katafraktos
Κάποιος με κονέ μέσα στην ΚΑΕ να τους πει να κρατήσουν αυτό το σήμα τουλάχιστον αν δεν σκέφτονται κάτι άλλο, αφαιρώντας το 100 από πάνω όταν τελειώσει το 26