Μεταγραφές Basketball 2026-2027
-
Dimitrisou
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Μακάρι να γίνει του Σιλντς,μιλάμε για πραγματικό παικταρα.
Η για να το πω αλλιώς θα ήταν παίκτης που παίρνεις αν μπεις Ευρωλίγκα και να πεις είμαι εδώ.
Το πρόβλημα είναι ότι ειναι παίκτης Ευρωλίγκας καθαρά και όχι κάποιος που μπορεί να μπει συμπληρωματικά σε ένα ρόστερ,με ότι αυτό συνεπάγεται.
Η για να το πω αλλιώς θα ήταν παίκτης που παίρνεις αν μπεις Ευρωλίγκα και να πεις είμαι εδώ.
Το πρόβλημα είναι ότι ειναι παίκτης Ευρωλίγκας καθαρά και όχι κάποιος που μπορεί να μπει συμπληρωματικά σε ένα ρόστερ,με ότι αυτό συνεπάγεται.
- Unpsofable78
Αναθεωρώ το depth chart μου με τα νέα δεδομένα που βγαίνουν από τα ρεπορτάζ περί οριστικής συμφωνίας με Χατζινς και της φήμης για συμφωνία με Shields.
Καταρχήν επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά, ότι για τον μοναδικό ξένο από όσους έχουμε κλείσει μέχρι τώρα ενδοιασμούς έχω μόνο για τον Χατζινς. Ελπίζω ότι είναι επιλογή Τρινκιερι κι εγώ σύντομα θα κάνω κολοτουμπες.
Έλεγα τις τελευταίες φορές ότι το ροστερ πρέπει να κλείσει με τρεις δυνατές προσθήκες και συγκεκριμένα ανέφερα ότι χρειαζόμαστε παίκτη που να πατάει στο 2-3 ( όπως ο Jared Rhoden).
Τέτοιος λοιπόν είναι ο Shavon Shields. Παρά το 2.01 ύψος του δυαριζει απίστευτα ενώ μπορεί να παίξει και στο 3 εννοείται.
Επίσης έλεγα ότι χρειαζόμαστε και παίκτη επιπέδου που να πατάει 3-4 όπως ο Κλαιμπερν.
Και φυσικά έναν παίκτη υψηλού επιπέδου που να πατάει 5-4 με τα στοιχεία που διαθέτει ο Σμαιλαγκιτς.
Εγώ λοιπόν θέλω (ονειρεύομαι αν θέλετε) έτσι τον ΠΑΟΚ και στα @@ μου μετά όποιον και να φέρει ο Λαμπουμπου και οι γαβροβαζελοι :
1) Trevor Hudgins, Nick Καλαθης, Νάσος Μπαζινας
2)Shavon Shields, Marcus Foster, Naz Mitrou-Long
3) Will Clyburn, Νίκος Περσιδης
4) Raiquan Grey, Νίκος Χουγκαζ,
5) Alen Smailagic, Kyle Alexander, Ben Moore
Νίκος Κακλαμανακης για ανάσες σε μικρά ματς gbl.
Μην μπερδεύεστε με την σειρά που γράφτηκαν οι ψηλοί. Πολλά σχήματα μπορείς να κάνεις. Ακόμη και το δυνατό όταν χρειάζεται με Σμαιλαγιτς στο 4 και Αλεξάντερ στο 5.
Καταρχήν επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά, ότι για τον μοναδικό ξένο από όσους έχουμε κλείσει μέχρι τώρα ενδοιασμούς έχω μόνο για τον Χατζινς. Ελπίζω ότι είναι επιλογή Τρινκιερι κι εγώ σύντομα θα κάνω κολοτουμπες.
Έλεγα τις τελευταίες φορές ότι το ροστερ πρέπει να κλείσει με τρεις δυνατές προσθήκες και συγκεκριμένα ανέφερα ότι χρειαζόμαστε παίκτη που να πατάει στο 2-3 ( όπως ο Jared Rhoden).
Τέτοιος λοιπόν είναι ο Shavon Shields. Παρά το 2.01 ύψος του δυαριζει απίστευτα ενώ μπορεί να παίξει και στο 3 εννοείται.
Επίσης έλεγα ότι χρειαζόμαστε και παίκτη επιπέδου που να πατάει 3-4 όπως ο Κλαιμπερν.
Και φυσικά έναν παίκτη υψηλού επιπέδου που να πατάει 5-4 με τα στοιχεία που διαθέτει ο Σμαιλαγκιτς.
Εγώ λοιπόν θέλω (ονειρεύομαι αν θέλετε) έτσι τον ΠΑΟΚ και στα @@ μου μετά όποιον και να φέρει ο Λαμπουμπου και οι γαβροβαζελοι :
1) Trevor Hudgins, Nick Καλαθης, Νάσος Μπαζινας
2)Shavon Shields, Marcus Foster, Naz Mitrou-Long
3) Will Clyburn, Νίκος Περσιδης
4) Raiquan Grey, Νίκος Χουγκαζ,
5) Alen Smailagic, Kyle Alexander, Ben Moore
Νίκος Κακλαμανακης για ανάσες σε μικρά ματς gbl.
Μην μπερδεύεστε με την σειρά που γράφτηκαν οι ψηλοί. Πολλά σχήματα μπορείς να κάνεις. Ακόμη και το δυνατό όταν χρειάζεται με Σμαιλαγιτς στο 4 και Αλεξάντερ στο 5.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
- xpek20, SCIFO
- katafraktos

- These users thanked the author katafraktos for the post (total 6):
- paok-porter1337, Unpsofable78, rockcity4, Gregk19262000, SCIFO, aivas19
- paok-porter1337
A τωρα ειναι καλος ο Μαλακαι??

- These users thanked the author paok-porter1337 for the post (total 9):
- st4this, Michalios92, katafraktos, Dimitrisou, shogoon, margas, Franky, Gregk19262000, aivas19
Μήπως ο Ρετρο είναι ο Malakai?
- These users thanked the author st4this for the post (total 4):
- katafraktos, paok-porter1337, rockcity4, margas
- katafraktos
Ε από τον Μαλακαι θα το δε και αυτός
- These users thanked the author katafraktos for the post:
- paok-porter1337
Δλδ σήμερα κλείσαμε τον αιζαια τομας και τον φουρνιε των φτωχών και επισημοποιησαμε ότι ο μεγάλος αδερφός ήρθε στην μεγάλη ομάδα της πόλης ;
Καλά τα πάμε
Καλά τα πάμε
Ω ΝΑ ΣΟΥ...
Η 1η τεράστια βόμβα.
Και οι υπόλοιποι είναι παίκτες κλάσης αλλά εδώ μιλάμε για μεταγραφή δήλωση
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 4):
- Unpsofable78, katafraktos, Dimitrisou, paok-porter1337
Αν έχει κλείσει ο Σιλντς τότε για μένα αυτό που λείπει δεν είναι ο Ταίρι αλλά ένας παίκτης τύπου Γκραντ. Ένας παίκτης δηλαδή που να είναι πολύ καλός αμυντικός και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας .
Μας λείπει η ένταση,η ενέργεια και η αμυντική ικανότητα στην περιφέρεια
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Καλάθης και Σιλντς είναι ο ορισμός του παίκτη Γιούρολιγκ που μας εκτοξεύει επίπεδο. Μακάρι να ισχύει. Με τέτοια νούμερα στέκεται για πλάκα και στους κάτω.
- paok-porter1337
ΠΕΡΣΙΔΑΡΟΣrenegade έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 16:09 Αν έχει κλείσει ο Σιλντς τότε για μένα αυτό που λείπει δεν είναι ο Ταίρι αλλά ένας παίκτης τύπου Γκραντ. Ένας παίκτης δηλαδή που να είναι πολύ καλός αμυντικός και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας .
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
- katafraktos
- Kabamaru11
Για εμας που ειμαστε ασχετοι με ονοματα κ σε τι θεσεις παιζουν,μπορει καποιος με τις μεχρι τωρα μεταγραφες να γραψει ποιο ειναι το ροστερ μας,εχω σκυλομπερδευτει.
Σειρά να παίρνει ο Μπάρκλεϊ των φτωχών. Για φουρνιε pic or it never happenedDamoN έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 15:54 Δλδ σήμερα κλείσαμε τον αιζαια τομας και τον φουρνιε των φτωχών και επισημοποιησαμε ότι ο μεγάλος αδερφός ήρθε στην μεγάλη ομάδα της πόλης ;
Καλά τα πάμε