Basket League 2026-27

Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Basket League 2026-27

Δημοσίευση από Special 4 »

Συμφωνώ και με τα 2 ποστ.
Παραστάσεις έχει. Δημόσιες σχέσεις έχει.
Θα το πω όπως το σκέφτομαι.
Προπονητικά εξαργυρώνει το ότι ήταν καλός παίκτης, με εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις. Ταλέντο είναι κι αυτό.
Αλλά δεν τον θεωρώ και αυτό που τον παρουσιάζουν.
Σαφώς πρέπει να μας ανησυχεί το εξωαγωνιστικό και η εύνοια που έχει.
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Έχει και Ραζνάτοβιτς για μάνατζερ, που έχει και ο Τρινκιέρι. Προσωπικά για εμένα αυτό είναι το μεγαλύτερο μείον (για τα εξωαγωνιστικά θα δούμε μόλις αρχίσει η σεζόν). Αν είχε διαφορετικό μάνατζερ δεν θα είχα την ίδια ανησυχία.
These users thanked the author xpek20 for the post (total 3):
Special 4, freemind, katafraktos
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Δεν υπάρχει κανένα τεκμήριο που να δείχνει κάποια προπονητική υπεροχή του Σπανούλη έναντι του Τρινκιέρι.
Αποχτούν ένα πλεονέκτημα σαφώς, μεσοπρόθεσμα, ως προς τους Έλληνες παίχτες κάποιας ποιότητας, μιας και μιλάμε για τον προπονητή της εθνικής.
Και ένα δεύτερο, ότι σαν όνομα αποτελεί μακράν μεγαλύτερο κράχτη για γιούρολιγκ, σε έναν ενδεχόμενο ανταγωνισμό για το ποιός θα παίξει.
Και είναι σίγουρα αγαπημένος του εγχώριου συστήματος.
Τέλος, δε θα μπορούσα να χαρώ ποτέ με μια επιλογή τύπου Σπανούλη, από τη στιγμή που δεδομένα θα θεωρούσε και τον ΠΑΟΚ, όπως τώρα το ρούλη, σκαλοπάτι για να πάει στο γαύρο.

Κατά τα άλλα, δεν είναι ο σκοπός του ΠΑΟΚ να ανταγωνιστεί συγκεκριμένα το ρούλη, αλλά να ανταγωνιστεί τους καλύτερους.

Η ομάδα έχει έναν προπονητή, ο οποίος καλείται σε ένα περιβάλλον πανάσχετων με το άθλημα να τα οργανώσει όλα από την αρχή, με προοπτική και σχέδιο, δικές του (υποθέτω) επιλογές παιχτών και το σημαντικότερο, αυτό που είχε πει στην παρουσίασή του, να αποφασίσει για την ''κουλτούρα'' που θα εκφράσει ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά και όχι μόνο.
Θα έχει ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

δεν νομίζω ότι έγραψε κανείς για προπονητική υπεροχή του Σπανούλη έναντι του Αντρέα

λέμε ότι είναι όμως μια εντυπωσιακή κίνηση αφού είναι προπονητής Ευρωλίγκας τα τελευταία χρόνια (όπως και ο Αντρέα)

και επίσης λέμε ότι είναι το αγαπημένο παιδί της εγχώιρας διαπλοκής και θα έχει ο Άρης εύνοιες σε πολλά επίπεδα στην Ελλάδα τουλάχιστο
These users thanked the author freemind for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Δηλαδή τι εύνοια μπορεί να έχει; Διαιτητική με σκοπό τι; Να βγει 3ος πάνω από εμάς; Γιατί οι κόκκινοι που κάνουν κουμάντο δεν χαρίζουν τίποτα, όπως δεν χάρισαν στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι ο Άρης το θέμα, άμα δεν μπορείς να χτυπήσεις τους κάτω απλά θα γίνεται ότι γινόταν τα τελευταία 30 χρόνια. Ανταγωνιστής είναι ο Άρης μόνο στο EuroCup.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Σιγά να μην υπάρχει σύγκριση του Αντρέα με 10 σεζόν στην Ευρωλίγκα, με τον βηματούλη ως προπονητή, που είναι το αγαπημένο παιδί του εγχώριου συστήματος, προπονητικός καρπός δημοσίων σχέσεων και έκανε μόλις ενάμισι χρόνο θητεία σε ομάδα της Ευρωλίγκας.

Εμένα μου θυμίζει τα παιδιά του κομματικού σωλήνα, που είναι γόνοι καλών οικογενειών. Αυτός εξαργυρώνει ότι ήταν καλός παίκτης.
Μπορεί στο μέλλον να γίνει καλός προπονητής. Προς το παρόν σε ευνοϊκές περιστάσεις έχει βασιστεί προπονητικά.

Στην Ευρώπη οντως δεν νομίζω ότι έχει τόσο δυνατό έρεισμα εύνοιας όπως στην Ελλάδα. Η Ευρώπη είναι που μετράει κυρίως όμως γι' αυτό που κυνηγάμε, σε αυτή τη φάση.

Σε αντίθεση με τον ενθουσιασμό των μόνιμων πρωταθλητών Αυγούστου και αυτοκρατόρων της φάπας, εγώ πιστεύω ότι το επέλεξε να πάει με το μεγαλύτερο συμβόλαιο νομίζω στην Ελλάδα στον ρούλη, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το προπονητικό του ξεβράκωμα.
Θα δούμε.
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Το εγραψα και στις μεταγραφες
Εντωμεταξύ, κάτι που δεν έχει συζητηθεί ιδιαίτερα είναι ότι αυτή (νομίζω) είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του Τρινκιέρι που θα έχει στα χέρια του μπάτζετ επιπέδου φαβορί διοργάνωσης. Μέχρι τώρα αναλάμβανε πρότζεκτ στα οποία έπρεπε να χτίσει κάτι από την αρχή, να αναπτύξει παίκτες και να δημιουργήσει υπεραξία. Τώρα, στον ΠΑΟΚ, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει παίκτες από το πάνω ράφι και να φτιάξει την ομάδα ακριβώς όπως τη θέλει. Είναι μια διαφορετική πρόκληση και μένει να δούμε πώς θα ανταποκριθεί, γιατί δεν έχει δοκιμαστεί ξανά σε τέτοιες συνθήκες, όπως για παράδειγμα ο Σπαν που είχε να διαχειριστεί ρόστερ και μπάτζετ πολύ υψηλού επιπέδου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”