Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν χρειάζονται υπερβολές

Γενικώς θεωρείται μια δυνατή κίνηση ο Γιαννούλης αν γίνει

ΑΛΛΑ

Έχουν βάση κατά την ταπεινή μου γνώμη και οι φωνές που λένε -και συμμεριζομαι- ότι έχει και αδυναμίες και ερωτηματικά

Θυμίζω, θα μου επιτραπεί, ότι ο ΠΑΟΚ και έχει Μπακ, και έχει και ανερχόμενο ταλέντο από ακαδημίες.

Τρεις παίκτες σύνολο. Δεν πάμε ξεβρακωτοι. Άλλο βεβαίως αν θέλουμε βελτίωση και ισχυροποίηση.

Το να πηδάνε απευθείας σε ψυχολογική άβυσσο και τάρταρα πρώτα εμάς δεν τιμα

ΕΙΔΙΚΑ σε ότι αφορά την καραμέλα του "μείναμε πίσω, ο ανταγωνισμός ξέφυγε, άχρηστη ΠΑΕ" δεν υπάρχει χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από του Καμαρά

Που όταν τον είχε ο γαύρος λέγαμε αμάν ξέφυγαν αυτοί και ωιμε αλι και τρισαλι

Πήραμε τον παίκτη και δεν κάνει ούτε τα βασικά

Παίζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πράγματα ρόλο για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα στο γήπεδο

Και έχει αποδειχθεί πως ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ στο ποδόσφαιρο, το πόσο βαριά ονόματα ή συμβόλαια έχεις, είναι μέτριας προς χαμηλής σημασίας (βεβαίως όχι ανύπαρκτης) για να φτιάξεις σοβαρή ομαδα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

DamoN έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 15:47 Επειδή το θέμα λουτσεσκου κεντρικά χαφ είναι ιδιαίτερο δεν έχω άποψη .
Σαν παίχτης μου έκανε τρομερή εντύπωση επειδή δεν τον ήξερα πέρυσι με λεβαδειακο .
Στο δικό μου μυαλό που είμαι αμπαλος μια μεσοεπιθετική γραμμή με Κωστή, Ζαφειρη , Ντελια , Ζιβκοβιτς , Τάισον γαμαει και δέρνει . Αλλά ευτυχώς δεν είμαι προπονητής
Ολοι οι μπασκετμπολίστες μαζί.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
DamoN
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 21:28
DamoN έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 15:47 Επειδή το θέμα λουτσεσκου κεντρικά χαφ είναι ιδιαίτερο δεν έχω άποψη .
Σαν παίχτης μου έκανε τρομερή εντύπωση επειδή δεν τον ήξερα πέρυσι με λεβαδειακο .
Στο δικό μου μυαλό που είμαι αμπαλος μια μεσοεπιθετική γραμμή με Κωστή, Ζαφειρη , Ντελια , Ζιβκοβιτς , Τάισον γαμαει και δέρνει . Αλλά ευτυχώς δεν είμαι προπονητής
Ολοι οι μπασκετμπολίστες μαζί.
Δεν θα παίξουν μπάσκετ.
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Oντως χρημ. Αξία Αουσμπουργκ 167 εκ., ενώ Αλμπαθετε 13 εκ.
Ο Τζόναθαν 800Κ 22 χρόνων ενώ Γιαννούλης 3εκ, 30 χρονών.
Μοιάζουν κ τα ονόματα τους
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Patron έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 21:13 @renegade τι εννοείς για το 2020?
Είναι κάποιες λεπτομέρειες που έγιναν με το θέμα της πολύ ιδιοκτησίας ( στην ουσία όλο το θέμα έγινε για αυτές τις λεπτομέρειες) που άλλαξαν τα πάντα όσον αφορά τις μεταγραφές για τα budget.
Δεν είναι πράγματα όμως που γράφονται δημόσια όποιος μπορεί να καταλάβει καταλαβαίνει
These users thanked the author renegade for the post:
Patron
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Άρχισαν τα Αθηνεζικα σάιτ να λένε για ρελάνς γάβρου και προβάδισμα για γιαννουλη .. θα μιλάμε για πλήρη αποδοχή αδυναμίας αν χάσεις συμφωνημένο παίκτη και δικό σου παιδί..
και στον κύκλο του γιαννουλη ακούγονται αντίστοιχα πράγματα .. μακάρι να τα καταφέρει το Μαράκι
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Κόλπο είναι, τους βάζουμε στο παιχνίδι που εμείς φτιάξαμε. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Demir έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 22:38 Άρχισαν τα Αθηνεζικα σάιτ να λένε για ρελάνς γάβρου και προβάδισμα για γιαννουλη .. θα μιλάμε για πλήρη αποδοχή αδυναμίας αν χάσεις συμφωνημένο παίκτη και δικό σου παιδί..
και στον κύκλο του γιαννουλη ακούγονται αντίστοιχα πράγματα .. μακάρι να τα καταφέρει το Μαράκι
Σε ποιο σαιτ το ειδες φιλε?? Τι να κανει το Μαρακι..οτι εχει δινει...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

renegade έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 22:11
Patron έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 21:13 @renegade τι εννοείς για το 2020?
Είναι κάποιες λεπτομέρειες που έγιναν με το θέμα της πολύ ιδιοκτησίας ( στην ουσία όλο το θέμα έγινε για αυτές τις λεπτομέρειες) που άλλαξαν τα πάντα όσον αφορά τις μεταγραφές για τα budget.
Δεν είναι πράγματα όμως που γράφονται δημόσια όποιος μπορεί να καταλάβει καταλαβαίνει
Το τι σχέση έχουν οι μεταγραφές και τα budget με το θέμα της πολυιδιοκτησίας εγώ αδυνατώ να το συνδέσω. Το ομολογώ.
These users thanked the author Special 4 for the post:
Aigle_Noir
george188

Δημοσίευση από george188 »

Κανενα σοβαρο σαιτ δνε παιζει γιαννουλη ολυμπιακο, μονο η sportime (ολοι ξερουμε τι ειναι)
These users thanked the author george188 for the post (total 2):
Dimitris_L4, Aigle_Noir
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 22:41
Demir έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 22:38 Άρχισαν τα Αθηνεζικα σάιτ να λένε για ρελάνς γάβρου και προβάδισμα για γιαννουλη .. θα μιλάμε για πλήρη αποδοχή αδυναμίας αν χάσεις συμφωνημένο παίκτη και δικό σου παιδί..
Αποπληρωμή σε πολλές δόσεις και τεράστιο πριμ αν μπούμε τς λ…
Άβαταρ μέλους
trianta76

Δημοσίευση από trianta76 »

Πριν 2 χρονια ειχες την ευκαιρια να τον πάρεις ελευθερο
Δεν το έκανες, πηρες τον Τζόναθαν, επαιξε ολα τα ματς ο Μπαμπα μονος
Την αλλη χρονια έδωσες αλλα λεφτα για τον Τειλορ που ειχε συγκεκριμενα χαρακτηριστικα ως εσωτερικός ακραίος και οχι γραμμης και επαιξε και παλι ο Μπαμπα μονος
Φετος και παλι ο παιχτης θελει ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ και παλι τον χρειαζεται, μετα απο επιτυχημένο περασμα απο την Γερμανια αλλα και παλι εμεις πετάμε αετό
Ο Γιαννούλης ειναι τοπ μεταγραφη και ως τετοια θα αντιμετωπιστει αν γινει.Και πριν 2 χρονια ηταν
Δεν ειναι τυχαίο ότι λυσσαξαν να τον παρουν κατω παρ οτι ξερουν οτι γουσταρει εμας
Πραγματικα δεν ξερω γιατι βγάζουμε μιζέρια αντι να δείχνουμε αποφασιστικοτητα σε τέτοιες περιπτώσεις
Γιατι δεν δίνουν σημασία στην ψυχολογία του κοσμου της ομαδας που με 2 καλές κινησεις μπορει να παρει τα πάνω του μετα απο τοσες σφαλιάρες φετος
These users thanked the author trianta76 for the post:
paokspren
Άβαταρ μέλους
trianta76

Δημοσίευση από trianta76 »

Και να σας πω και κάτι ρε μαγκες;
Αυτά τα πραγματα να παίζουν δικα μας παιδιά στους κατω ΓΧ, σβουρες Ζαγορακηδες κλπ ενω ηθελαν να ειναι σ εμας τα βλέπαμε τα χρονια που ειμασταν πουθεναδες
Δλδ καπου οκ δεν το δέχεσαι αυτο με Ιβαν προεδρο
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 22:41
Μεγαλη αληθεια εγραψες μητσο... Τωρα μπες στο αεροπλανο και πανε φερτον.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

trianta76 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 23:13 Και να σας πω και κάτι ρε μαγκες;
Αυτά τα πραγματα να παίζουν δικα μας παιδιά στους κατω ΓΧ, σβουρες Ζαγορακηδες κλπ ενω ηθελαν να ειναι σ εμας τα βλέπαμε τα χρονια που ειμασταν πουθεναδες
Δλδ καπου οκ δεν το δέχεσαι αυτο με Ιβαν προεδρο
Έχει να σου πάρει το ΠΟΚ παίκτη δικο σου που θέλεις καμιά δεκαετία, πήρες τον Ζαφείρη νικώντας τον γαύρο, αλλά αν χάσουμε τον Γιαννούλη δεν το δέχεσαι
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, margas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”