Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Psagmenos4

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Πάει να πάρει ο Άρης το Sg της Μπουργκ. Όλοι γράφουν για βόμβες κτλπ ,αυτά λένε και οι Αρειανοι.
Ακριβώς στο ίδιο επίπεδο πήραμε εμείς σήμερα τον Alexander με 3 χρόνια παρουσία στο γιουροκαπ ,με ομάδες που φτανανε final 4 με σταθερά καλή παρουσία που έκανε ομάδες σαν τον γαυρο και τον βαζελο να τον κοιτάνε, και εδώ λέμε θέλαμε κάτι πιο δυνατό, δεν είναι καλό όνομα, που είναι το μπάτζετ που λέγανε κτλπ.

Τα ίδια κάνουμε και το ποδόσφαιρο βγάζοντας παικταραδες όλους όσους παίρνουν οι αντίπαλοι και οι δικοί μας είναι όλοι άχρηστοι.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 7):
GianD, george188, Scotch4, rockcity4, Gregk19262000, margas, eorptol1
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

PablitoV2 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 22:45 Να πω, ότι ο Ομορούγι μάλλον θα μείνει.
Οπότε η τριάδα μας θα είναι Αλεξάντερ-Μουρ-Ομορούγι και σαν 4ος Κακλαμανάκης.
Φίλε έχεις κάποια πληροφόρηση ;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

R. A. T. M. Θα σου απαντήσω μόνο στο 2.
Φυσικά και πρέπει να μας ενδιαφέρει γιατί έχουμε προς το παρόν κοινούς στόχους. Κατάκτηση Eurocup και είσοδο είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο στην Ευρωλιγκα.Και επειδή όπως λες συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανείς, νομίζω ότι η Ευρωλιγκα έχει ως επόμενο κριτήριο τα μπάτζετ.

Εμένα στα @@ μου η κόντρα με το σκουλήκι. Εγώ προσωπικά αλλά και η πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσηδων της επαρχίας που έχω επαφές, τους έχουμε γραμμένους. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.
Άβαταρ μέλους
janellsis

Δημοσίευση από janellsis »

Ρε σεις... γιατί ασχολείστε με τον Άρη;; Ειλικρινά δηλ
Ποιος Άρης;
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Unpsofable78 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 22:48 Με τα μέχρι τώρα δεδομένα αλλά και με τις προσθήκες που ελπίζω να απομένουν, το ροστερ έχει διαμορφωθεί ως εξής :

1) Χατζινς, Καλαθης, Μπαζινας
2) Ξένος που να πατάει και στο 3, Φοστερ, Ναζ,
3) Ξένος που να πατάει και στο 4, Περσιδης
4) ξένος που να πατάει και στο 5, Γκρει, Χουγκαζ
5) Αλεξάντερ, Μουρ, Κακλαμανακης

Εγώ επιφυλάξεις διατηρώ μόνο για το ύψος και την ταχύτητα του Χατζινς και όχι για την αγωνιστική του αξία. Πχ νομίζω ότι όταν θα αντιμετωπίζει ψηλότερα γκαρντ θα έχουμε πρόβλημα. Ενώ διαφωνώ εν μέρει με την απόκτηση Κακλαμανακη.

Ακόμη κι έτσι όμως.
Εάν πχ πάρεις στο 2-3 έναν παίκτη αξίας Jared Rhoden, στο 3-4 Clyburn, και στο 4-5 εναν αξίας Σμαιλαγιτς :mrgreen: ε τότε η ομάδα ισχυροποιειται αφάνταστα και μεταμορφωνεται τρομακτικά. Ειλικρινά το πιστεύω, δεν θα φοβάμαι ούτε τους γαβροβαζελους.

ΥΓ: Ακούγεται τις τελευταίες ώρες ότι προσπαθούμε για προσθήκη Έλληνα όνομα έκπληξη και δεν είναι ο Παπαγιαννης.
Δε βλέπω πως ο Gray μπορεί να είναι 2ος πίσω από άλλον ξένο...
Επίσης που είναι ο Tyree
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Θεωρώ ότι ένα από τα δυάρια μας πρέπει να πατάει και στο 3.Οποτε ευελπιστώ ότι θα έχουμε στο ροστερ ή Φοστερ ή Ταϊρί.Επίσης σε αντίθεση με την πλειοψηφία πιστεύω αρκετά στον Ναζ.

Όσο για τον Γκρει. Δεν υπάρχουν πλέον βασικοί και αναπληρωματικοι. Απλά χρειάζεται ακόμη ένα πολύ καλός ψηλός κατά τη γνώμη μου.

Το πρόβλημα που εντοπίζω εγώ προσωπικά είναι ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων ίσως χρειαστεί να παίξουμε με Γκρει (2.01) στο 4 και Μουρ (2.03) στο 5.Ειναι πάρα πολύ κοντό δίδυμο δυστυχώς.

Πρέπει έχεις περισσότερες επιλογές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τετ 03 Ιουν 2026, 23:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Γκρει για πρωτος ερχεται οπως και ο Καιλ. Εξαιρετικοι ειναι και οι δυο
These users thanked the author george188 for the post:
Gregk19262000
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Psagmenos4 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 22:49 Πάει να πάρει ο Άρης το Sg της Μπουργκ. Όλοι γράφουν για βόμβες κτλπ ,αυτά λένε και οι Αρειανοι.
Ακριβώς στο ίδιο επίπεδο πήραμε εμείς σήμερα τον Alexander με 3 χρόνια παρουσία στο γιουροκαπ ,με ομάδες που φτανανε final 4 με σταθερά καλή παρουσία που έκανε ομάδες σαν τον γαυρο και τον βαζελο να τον κοιτάνε, και εδώ λέμε θέλαμε κάτι πιο δυνατό, δεν είναι καλό όνομα, που είναι το μπάτζετ που λέγανε κτλπ.

Τα ίδια κάνουμε και το ποδόσφαιρο βγάζοντας παικταραδες όλους όσους παίρνουν οι αντίπαλοι και οι δικοί μας είναι όλοι άχρηστοι.
Παρα τα όσα έγραψες πριν, θα σου απαντήσω με επιχειρήματα.

Βρες μου ένα ποστ που λέει ότι ο Αλεξάντερ είναι λίγος, δεν είναι καλό όνομα κτλπ. Όχι δικό μου. Οποιουδήποτε. Εμένα προσωπικά δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στο μάτι μου, που διαβάζω σχεδόν τα πάντα.

Όσον αφορά το γκαρντ της Μπουργκ, εγώ προσωπικά δεν τον γνώριζα, αλλά κάποιοι πριν καιρό νομίζω τον είχαν προτείνει για εμάς.

Σίγουρα δεν είναι βόμβα, αλλά όπως ο Φοστερ και ο Αλεξάντερ είναι πολύ καλοί παίκτες. Διαβάζω ότι ήταν ο mvp του Eurocup.Αν δεν κάνω λάθος ο Σπανουλης γνωρίζει αρκετά καλά την Γαλλική αγορά.

Επίσης, μην συγκρίνεις το τοπικ του ποδοσφαίρου όπου τα μισά σχόλια, στο πλαίσιο του "καλοπροαιρετου χιούμορ" και της "εποικοδομητικης κριτικής" χλευαζουν τη διοίκηση.

Εδώ κάνουμε μπασκετική συζήτηση. Και αν τυχόν θέσεις προβληματισμούς, σε πήρε και σε σήκωσε. Να προσέχεις. Εγώ την πάτησα :mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Unpsofable78 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 22:48 Με τα μέχρι τώρα δεδομένα αλλά και με τις προσθήκες που ελπίζω να απομένουν, το ροστερ έχει διαμορφωθεί ως εξής :

1) Χατζινς, Καλαθης, Μπαζινας
2) Ξένος που να πατάει και στο 3, Φοστερ, Ναζ,
3) Ξένος που να πατάει και στο 4, Περσιδης
4) ξένος που να πατάει και στο 5, Γκρει, Χουγκαζ
5) Αλεξάντερ, Μουρ, Κακλαμανακης

Εγώ επιφυλάξεις διατηρώ μόνο για το ύψος και την ταχύτητα του Χατζινς και όχι για την αγωνιστική του αξία. Πχ νομίζω ότι όταν θα αντιμετωπίζει ψηλότερα γκαρντ θα έχουμε πρόβλημα. Ενώ διαφωνώ εν μέρει με την απόκτηση Κακλαμανακη.

Ακόμη κι έτσι όμως.
Εάν πχ πάρεις στο 2-3 έναν παίκτη αξίας Jared Rhoden, στο 3-4 Clyburn, και στο 4-5 εναν αξίας Σμαιλαγιτς :mrgreen: ε τότε η ομάδα ισχυροποιειται αφάνταστα και μεταμορφωνεται τρομακτικά. Ειλικρινά το πιστεύω, δεν θα φοβάμαι ούτε τους γαβροβαζελους.

ΥΓ: Ακούγεται τις τελευταίες ώρες ότι προσπαθούμε για προσθήκη Έλληνα όνομα έκπληξη και δεν είναι ο Παπαγιαννης.
Με ιτούδη,ο Φοστερ πατούσε στο 3 και στο 2 ήταν ο Blakeney
Επίσης ο Γκρέι είναι αυτός που πατάει στο 5. Έπαιξε και φέτος αρκετά ως undersized center. Πιθανότατα θα κινηθούμε για 4αρι με πολύ καλό σουτ
Όσο για το βασικό 3,νομίζω θα είναι ένας κλασικός dollar Bill
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δηλαδή όταν οι συνθήκες αγώνων μας οδηγούν σε πεντάδα που να παίζουν ταυτόχρονα άσος ο Χατζινς (1.80), Φοστερ (1.91) στο τρία ή και στο δύο για να μην υπερβάλλω, Γκρει (2.01) και Μουρ (2.03) στο 4-5, θα είμαστε οκ;

Για μένα είναι επιβεβλημένη η απόκτηση ακόμη ενός ψηλού που θα πατάει 5-4.

Να το πω έτσι απλά θα ήθελα ο Μουρ να είναι ιεραρχικά ο 5ος ψηλός μας και ο Κακλαμανακης να έχει κάποιο μικρό ρόλο μόνο σε ματς gbl με μικρές ομάδες.

ΥΓ: Ο Γκρει με την τεχνικη κατάρτιση και το drive που διαθέτει, αν είχε λίγο καλύτερο σουτ άνετα θα έπαιζε ως ποιοτικό τριάρι, γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Ποιες οι πιθανότητες να μείνει ο μπεβερλυ;
R.A.T.M.

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

Unpsofable78 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 22:56 R. A. T. M. Θα σου απαντήσω μόνο στο 2.
Φυσικά και πρέπει να μας ενδιαφέρει γιατί έχουμε προς το παρόν κοινούς στόχους. Κατάκτηση Eurocup και είσοδο είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο στην Ευρωλιγκα.Και επειδή όπως λες συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανείς, νομίζω ότι η Ευρωλιγκα έχει ως επόμενο κριτήριο τα μπάτζετ.

Εμένα στα @@ μου η κόντρα με το σκουλήκι. Εγώ προσωπικά αλλά και η πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσηδων της επαρχίας που έχω επαφές, τους έχουμε γραμμένους. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.
Ναι βρε αδερφέ αλλα ακόμα δεν είδαμε τα ρόστερ και αρχίσαμε τα μήπως και τα αν και δεν ξέρω γω. Προφανώς και έχουμε κοινούς στόχους αλλα δεν θα με τρομάξει το σκουλήκι. Το οτι θα είμαστε τα κακά παιδιά του παραμυθιού πάλι εμένα με εξιτάρει. Με τον συστημικό καράφλα θα έχουνε όλο το hype. Ε θα έρθει ο κακός ο λύκος να τους χαλάσει το παραμύθι.
ΥΓ. Αυτά που λες για ψηλό με βρίσκουν 100-0 μαζί σου. Και εγώ θέλω έναν δεινόσαυρο ακόμα.
ΥΓ2. Πιστεύω η ομάδα θα κλείσει τώρα 12 παίκτες και θα γίνουν μετά και άλλες προσθήκες (Σεπτέμβρη-Οκτώμβρη)
ΥΓ3. Τον Χάτζινς μην τον φοβάσαι τόσο στην άμυνα. Επειδή το έψαξα αρκετά με advanced statistics έχει εξαιρετικά νούμερα σαν αμυντικός. ΟΚ το ύψος επηρεάζει.
These users thanked the author R.A.T.M. for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Ο Φοστερ νομιζω θα παίρνει αρκετά αγωνιστικά λεπτά σε χαμηλά σχήματα στο 3 και πρέπει να υπολογίζεται και εκει. Ιδιως με Καλαθη Χαντζινς* Ταϊρί* Ναζ Μπαζίνα
Ο Γκρέι πάλι ένας απ τους λόγους που τον επέλεξε ο Τρινκιέρι πιστεύω είναι οτι έχει κινήσεις wing player και στο σουτ θα το επιμείνει.
Θα ήθελα πολύ διδυμο Καλάθης Μπεβερλι στον ασσο αλλα θα πρεπει να συνδυάζεται σωστά με το δυαρι που δεν το ξέρουμε
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

SCIFO έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 00:09 Ο Φοστερ νομιζω θα παίρνει αρκετά αγωνιστικά λεπτά σε χαμηλά σχήματα στο 3 και πρέπει να υπολογίζεται και εκει. Ιδιως με Καλαθη Χαντζινς* Ταϊρί* Ναζ Μπαζίνα
Ο Γκρέι πάλι ένας απ τους λόγους που τον επέλεξε ο Τρινκιέρι πιστεύω είναι οτι έχει κινήσεις wing player και στο σουτ θα το επιμείνει.
Θα ήθελα πολύ διδυμο Καλάθης Μπεβερλι στον ασσο αλλα θα πρεπει να συνδυάζεται σωστά με το δυαρι που δεν το ξέρουμε
Δύο είναι τα τινά, είτε παίρνεις τρομερό 2άρι και κρατάς 1ους Καλάθη, Μπεβ Μπαζινά
είτε δεν κρατάς μπεβ και παίρνεις τρομερό άσσο
Και αυτα τα δύο αν συνδυαστούν με ένα 3άρι υψηλού επιπέδου τότε είσαι σε καλό σημείο. Θεωρώ πάντως πως 2 βαρβάτες μεταγραφές θα κάνουμε, δεν γίνεται να μην.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Unpsofable78 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 23:41 Δηλαδή όταν οι συνθήκες αγώνων μας οδηγούν σε πεντάδα που να παίζουν ταυτόχρονα άσος ο Χατζινς (1.80), Φοστερ (1.91) στο τρία ή και στο δύο για να μην υπερβάλλω, Γκρει (2.01) και Μουρ (2.03) στο 4-5, θα είμαστε οκ;
Σόρρυ αλλά αυτό που παραθέτεις παραπάνω είναι μία τελείως ειδική συνθήκη που εάν ο προπονητής την χρησιμοποιήσει ποτέ θα στοχεύει σε συγκεκριμένους λόγους.
Επίσης να μην τρελαινόμαστε. Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο. Αν χρειαστεί και αν δούμε ότι υπάρχουν κενα και κάποιοι παίκτες δεν κολλάνε θα γίνουνε και οι ανάλογες προσθαφαιρέσεις
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”