ΠΑΟΚτσακι και αυτός. Μας κάνειrenegade έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:12 Και να το κλείσω με κάτι τελείως unpopular
Αν τελικά μεινει ο λουτσέσκου όπως όλα δείχνουν, ο τσιμίκας είναι δύο φορές πιο ταιριαστός από τον γιαννούλη σε αυτό που θέλει ο προπονητής
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
7) οταν βλεπουν να μας σερνουν απο την μυτη ενα προπονητικο και ενα νεο γηπεδο εδω και μια 5ετια για το οποιο δεν ακουγαμε κιχ μεχρι που εμφανιστηκε απο την πισω πορτα ο μπαμπουλας και ξαφνικα πηγαμε ταπα για λιγο μεχρι που παλι δεν ακουμε κιχ.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:06 Οι λόγοι που υπάρχει γκρίνια είναι απλοί:
1) Η διοίκηση έκανε αυτό που λέμε overpromise and underdeliver. Έταξε εν ολίγοις τρελά πράγματα, που ακόμα κι αν δεν τα πιστεύαμε, τα πήραμε ως ενδεικτικά των προθέσεων. Όταν λες τοπ20 ομάδες στην Ευρώπη, όλοι ξέρουμε ότι εννοείς τοπ40-50. Ε φτάσαμε να πανηγυρίζουμε αν παίζουμε και στα νοκ άουτ του Φεβρουαρίου.
2) Τα ίδια λάθη επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο. Δεν με νοιάζει ποιον παίκτη θέλουν. Τον θέλουν. Σωστά, λάθος, δεν το ξέρω. Όταν τον παζαρεύεις 2 μήνες για να γλιτώσεις ένα ευτελές για τα σημερινά δεδομένα ποσό, τότε μοιραία από την μια ο κόσμος αμφισβητεί την ικανότητα να ανεβάσεις επίπεδο την ομάδα, κι από την άλλη ρισκάρεις να μείνεις πίσω στους στόχους λόγω καθυστέρησης/χαλασμένης δουλειάς.
3) Όταν κάθε χρόνο επαναλαμβάνεται το ίδιο μοτίβο κι έχεις 4 σεζόν στις 5 κατάρρευση και μια ομάδα εκτός όλων των στόχων, αλλά η διοίκηση θεωρεί ενδεικτική την άλλη σεζόν, το 20% δηλαδή, τότε αντιλαμβάνεσαι πως είτε δεν καταλαβαίνουν πως δουλεύει το πράγμα, είτε έχουν αφήσει την ομάδα στον αυτόματο, σαν αέριο που το καις όλη μέρα στην ίδια θερμοκρασία να έρθει νορμάλ ο λογαριασμός, κι ας έχει παγετώνα έξω.
4) Όταν η ομάδα αρνείται να λάβει υπόψιν της τον πληθωρισμό στο ποδόσφαιρο και θεωρεί ότι πρέπει να ξοδεύει τα ίδια ποσά είτε είμαστε στο 2016, είτε στο 2026, τότε λογικό είναι να υπάρχει γκρίνια. Πληθωρισμένα πάντα, τα λεφτά που δίνουμε για μεταγραφές δείχνουν μικρότερο μπάτζετ, όχι το ίδιο.
5) Όταν βλέπουμε γραφικές φιγούρες όπως τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ να συμπεριφέρεται πιο ορθολογικά, τότε λογική είναι η γκρίνια.
6) Όταν βλέπουμε ένα διοικητικό μοντέλο όπου επικρατεί το χάος και ουδείς καταλαβαίνει πόσες φωνές ακούγονται και ποιος αποφασίζει κάθε φορά, και πόσοι συμβιβασμοί γίνονται για να μην εκραγεί η κατάσταση, λογική είναι η γκρίνια.
Η διοίκηση αυτή πήρε την ομάδα σε μια περίοδο που ναι μεν ήταν ανοδική (όσο κι αν βρίζουν κάποιοι Ζαγοράκη και Βρύζα, αυτοί μας ξανάβαλαν στο προσκήνιο), αλλά είχε σοβαρά οικονομικά θέματα, και την σταθεροποίησε, επένδυσε περισσότερο στις ακαδημίες, έφτασε να έχει το 2ο μεγαλύτερο μπάτζετ στην χώρα διαχρονικά, και να έχει συνήθως το 2ο καλύτερο ρόστερ, και πιο συχνά το 1ο παρά το 3ο. Όλα αυτά αποτελούν επιτυχίες και της πιστώνονται. Η στασιμότητα και η ανικανότητα να αντληθούν συμπεράσματα από τα λάθη είναι που γεννά δυσαρέσκεια.
- These users thanked the author embuji for the post (total 4):
- Special 4, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Kenny4, Gregk19262000
- Kabamaru11
Ναι,Νικος Κουκος!Maklaz έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:09 Τρίτων, βρίσκομαι 12 μέτρα κάτω από την γη με τον υποπλοίαρχο κ12.
![]()
![]()
![]()
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
- Maklaz, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Patron
Το ποστ του Ριαν είναι ο ορισμός της απάντησης του γιατί κάποιες κριτικές τις βλέπουμε ως κριτικές, ενώ άλλες ως ελεεινή προπαγάνδα
Μια χαρά τα λέει είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ
Και σε καμία περίπτωση δεν δικαιούνται όσοι όλη μέρα ειρωνεύονται και επιτίθενται, να παριστάνουν ότι "ορίστε και εμεις αυτά λέμε".
Όπως τόσα χρόνια φωνάζω, οποίος μιλάει νορμάλ και παραθέτει άποψη, έχει λόγο και χώρο εδώ μέσα. Και ακόμα περισσότερο στην κεντρική σελίδα μας
Μια χαρά τα λέει είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ
Και σε καμία περίπτωση δεν δικαιούνται όσοι όλη μέρα ειρωνεύονται και επιτίθενται, να παριστάνουν ότι "ορίστε και εμεις αυτά λέμε".
Όπως τόσα χρόνια φωνάζω, οποίος μιλάει νορμάλ και παραθέτει άποψη, έχει λόγο και χώρο εδώ μέσα. Και ακόμα περισσότερο στην κεντρική σελίδα μας
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, aivas19, Anwnimos, Ιάσονας
υπαρχει αμφιβολια αν κανει ο παικταρας ο γιαννουλης στον ΠΑΟΚ.. τι πινετε ρε??
- These users thanked the author Demir for the post (total 5):
- Special 4, embuji, paokspren, Dimitris_L4, Gregk19262000
- theodorsalonika
Κάντε καμία μεταγραφή...γιατί πάλι θα πάμε προετοιμασία με μισή ομάδα...
Υπάρχει η αμφιβολία ότι είναι σχεδόν 31 και θα αρχίσει η βιολογική του πτώση. Όπως έγινε και με τον Πέλκα.Demir έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:19 υπαρχει αμφιβολια αν κανει ο παικταρας ο γιαννουλης στον ΠΑΟΚ.. τι πινετε ρε??
ο πελκας δε μπορουσε να παρει τα ποδια του στην τουρκια και ο Γιαννουλης ηταν ισως και ο πιο κομβικος παικτης της αουσμπουργκ φετος. Απο φιλους στην γερμανια εγω εχω μαθει οτι ουτε οι οπαδοι ουτε πολυ πολυ η ομαδα θελουν να φυγει. Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ελλαδα και ΠΑΟΚ. Αυτο σεβονται και τον αφηνουν να γυρισει.
- These users thanked the author embuji for the post (total 3):
- Special 4, paokspren, Gregk19262000
-
panpangr77
Έχω μια αίσθηση ότι μπροστά θα περιμένουμε μέχρι τέλους και ανάλογα που θα παίζουμε να δούμε κάτι καλό. Νιώθω ότι την θέση του σέντερ φορ θα καλυφτεί με Γιακουμάκη Μύθου Γερεμεγιεφ και το κερασάκι θα είναι ο Τζήμας δανεικός .Μεσοεπιθετικά Ζιβκοβιτς,Ταισον,Ντεσποντοφ,Ντέλιας ,Πέλκας,Χατσιδης,Σορετιρε θα καλύψουν τις ανάγκες μέχρι 20 Αυγούστου . Θα ήμουν ικανοποιημένος αν έφευγε ο Καμαρά και ερχόταν ένας χαφ πολύ καλός από το δικό μας πάνω ράφι και αν δεν έμενε ο Οζντοεφ εξίσου ένας πολύ καλος . Θα ήθελα τα λεφτά να πήγαιναν στα στόπερ και να έρθει ο Γιαννούλης με παραμονή Μπαμπά . Αυτά πιστεύω θα γίνουν και βλέπουμε .
- Kabamaru11
Ωραιο σεναριο,αλλα υπεραισιοδοξο.panpangr77 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:29 Έχω μια αίσθηση ότι μπροστά θα περιμένουμε μέχρι τέλους και ανάλογα που θα παίζουμε να δούμε κάτι καλό. Νιώθω ότι την θέση του σέντερ φορ θα καλυφτεί με Γιακουμάκη Μύθου Γερεμεγιεφ και το κερασάκι θα είναι ο Τζήμας δανεικός .Μεσοεπιθετικά Ζιβκοβιτς,Ταισον,Ντεσποντοφ,Ντέλιας ,Πέλκας,Χατσιδης,Σορετιρε θα καλύψουν τις ανάγκες μέχρι 20 Αυγούστου . Θα ήμουν ικανοποιημένος αν έφευγε ο Καμαρά και ερχόταν ένας χαφ πολύ καλός από το δικό μας πάνω ράφι και αν δεν έμενε ο Οζντοεφ εξίσου ένας πολύ καλος . Θα ήθελα τα λεφτά να πήγαιναν στα στόπερ και να έρθει ο Γιαννούλης με παραμονή Μπαμπά . Αυτά πιστεύω θα γίνουν και βλέπουμε .
- FreeWatcher
Το χασα λίγο. Δεν κατάλαβα την παρεξήγηση. Όλες οι απόψεις εδώ μέσα είναι σεβαστές. Οι του 20ρικου Μυστακιδικοί πάντως είναι υπαρκτά πρόσωπα κ καμία σχέση δεν έχουν με το φόρουμ του παοκμανια κ τον ΠΑΟΚ γενικότερα. Είναι σαν τα παλιά τρολ του συριζα κ νυν του Κούλη.embuji έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:07 Και προπαγανδα μεσα γιατι οχι. Τσαμπα ειναι. Ειμαστε αντι-Σαββιδης και προπαγανδιστες. Στον επομενο χτυπο, μυστακιδικοι, του 20αρικου, βαλτοι.
Χανουμε την υγεια μας, χαλαμε ωρες εδω μεσα και οχι μονο απο την ζωη μας για την ομαδα που αγαπαμε αλλα τολμισαμε να εχουμε διαφορετικη αποψη.
Διάβασα αρκετά αρνητικά για τον Κωστή κ διαφωνώ 100%. Μου αρέσει ο παίχτης κ απορώ γιατί τον παρουσιάζετε ως αντι-Οζντοεφ. Ο παίχτης έρχεται σαν αντι-Μπιανκο στο ρόστερ. Με Μεϊτε-Μεντυ, Ζαφείρη-Κωστή κ πεμπτο χαφ είτε Σαρρη είτε Οζντοεφ αν επιμένει ο Λούτσε είμαι σουπερ.
- These users thanked the author FreeWatcher for the post:
- embuji
Συγνώμη αλλά το " παζαρεμα " για δύο κατοσταρικα είναι λάθος.
Από την πρώτη μέχρι την τελευταία ομάδα στον κόσμο κάνουν παζάρια ( εκτός των περιπτώσεων που σπάνε πολύ χαμηλότερες ρήτρες βάση της αξίας).
Σε εμάς αυτά τα παζάρια οδηγούν στις τελικές συμφωνίες περίπου σε μια μείωση της αρχικής τιμής περίπου 15-20% και στα συμβόλαια και στις ομάδας.
Καθίστε τώρα και βάλτε αθροιστικά πόσο είναι αυτό το ποσό κατά έτος.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα διαθέσιμα δεν είναι απεριόριστα... και ειδικά με αυτό που έγινε το 2020, τα διαθέσιμα είναι πολύ συγκεκριμένα.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει
Από την πρώτη μέχρι την τελευταία ομάδα στον κόσμο κάνουν παζάρια ( εκτός των περιπτώσεων που σπάνε πολύ χαμηλότερες ρήτρες βάση της αξίας).
Σε εμάς αυτά τα παζάρια οδηγούν στις τελικές συμφωνίες περίπου σε μια μείωση της αρχικής τιμής περίπου 15-20% και στα συμβόλαια και στις ομάδας.
Καθίστε τώρα και βάλτε αθροιστικά πόσο είναι αυτό το ποσό κατά έτος.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα διαθέσιμα δεν είναι απεριόριστα... και ειδικά με αυτό που έγινε το 2020, τα διαθέσιμα είναι πολύ συγκεκριμένα.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει
Αδερφέ αυτά να τα έκανες αν είχες προοπτική να μπεις τσλ. Με τα έσοδα του Γιουρόπα αυτό το σενάριο είναι αδύνατον.panpangr77 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:29 Έχω μια αίσθηση ότι μπροστά θα περιμένουμε μέχρι τέλους και ανάλογα που θα παίζουμε να δούμε κάτι καλό. Νιώθω ότι την θέση του σέντερ φορ θα καλυφτεί με Γιακουμάκη Μύθου Γερεμεγιεφ και το κερασάκι θα είναι ο Τζήμας δανεικός .Μεσοεπιθετικά Ζιβκοβιτς,Ταισον,Ντεσποντοφ,Ντέλιας ,Πέλκας,Χατσιδης,Σορετιρε θα καλύψουν τις ανάγκες μέχρι 20 Αυγούστου . Θα ήμουν ικανοποιημένος αν έφευγε ο Καμαρά και ερχόταν ένας χαφ πολύ καλός από το δικό μας πάνω ράφι και αν δεν έμενε ο Οζντοεφ εξίσου ένας πολύ καλος . Θα ήθελα τα λεφτά να πήγαιναν στα στόπερ και να έρθει ο Γιαννούλης με παραμονή Μπαμπά . Αυτά πιστεύω θα γίνουν και βλέπουμε .
Ο Σαρρης ειναι πιο κοντα στο σκαρι του Μεϊτε. Απλα δεν ειναι τοσο δυνατος αλλα σαν χαφ πλησιαζει περισσοτερο. Μειτε-Σαρρης Ζαφειρης-Κωστη και ενα ακομα χαφ για το ροτετοιο.FreeWatcher έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:40Το χασα λίγο. Δεν κατάλαβα την παρεξήγηση. Όλες οι απόψεις εδώ μέσα είναι σεβαστές. Οι του 20ρικου Μυστακιδικοί πάντως είναι υπαρκτά πρόσωπα κ καμία σχέση δεν έχουν με το φόρουμ του παοκμανια κ τον ΠΑΟΚ γενικότερα. Είναι σαν τα παλιά τρολ του συριζα κ νυν του Κούλη.embuji έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:07 Και προπαγανδα μεσα γιατι οχι. Τσαμπα ειναι. Ειμαστε αντι-Σαββιδης και προπαγανδιστες. Στον επομενο χτυπο, μυστακιδικοι, του 20αρικου, βαλτοι.
Χανουμε την υγεια μας, χαλαμε ωρες εδω μεσα και οχι μονο απο την ζωη μας για την ομαδα που αγαπαμε αλλα τολμισαμε να εχουμε διαφορετικη αποψη.
Διάβασα αρκετά αρνητικά για τον Κωστή κ διαφωνώ 100%. Μου αρέσει ο παίχτης κ απορώ γιατί τον παρουσιάζετε ως αντι-Οζντοεφ. Ο παίχτης έρχεται σαν αντι-Μπιανκο στο ρόστερ. Με Μεϊτε-Μεντυ, Ζαφείρη-Κωστή κ πεμπτο χαφ είτε Σαρρη είτε Οζντοεφ αν επιμένει ο Λούτσε είμαι σουπερ.
επισης εγω δε θελω να μεινει ο μπαμπα. Εγω θα γουσταρα να δω Γιαννουλη και τον Ντουγκα απο πισω. Ο μικρος το εχει πολυ τον πιστευω φουλ. Τον γκρεγκ τευλορ τον στελνεις δανεικο στο νησι και γενικα τον ευχαριστεις αλλα δεν. Δε βγηκε η μεταγραφη οκ ουτε η πρωτη ειναι ουτε η τελευταια.