Νταξει άκυρο βάλανε 2 ολόκληρα σουτακια στο τέλος
Basket League 2026-27
Re: Basket League 2026-27
Μόλις είδα το video της γριάς με στιγμιότυπα του Melvin, παιδιά έχουν βάλει μόνο από τις προηγούμενες χρονιές του αφήνοντας όλη τη φετινή
Μιλάμε για πόνο οχι αστεία
TsantiridisG έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 16:33 Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τέτοια κίνηση … τεσπα, κρίνονται όλα στο γήπεδο . Με ΕΟΚ εμείς τα έχουμε πιο καλά πάντως. Νταξ όχι τόσο καλά όσο … ο Προμηθέας () κ η αεχ αλλά τεσπα, ήμαστε από τις ομάδες που είχαμε στηρίξει Λιολιο κ πέρσι αυτοί με Ζήση κτλ δεν είχαν καμία καλή αντιμετώπιση. Γενικα, ο Λιολιοσ έχει από παλιά γραμμάτια με τους δίπλα αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ. Γενικά, ομωσ, επειδή έχω επαφή με αναπτυξιακές λίγκες , στην ΕΟΚ ,το κακό με Λιόλιο είναι ότι είναι απροβλεπτοσ. Έχει τους σταθερούς : γαύρο, Προμηθέα και αεχ κ από κει κ πέρα ο,τι τον συμφέρει κάθε φορά . Αλλά εμείς είμαστε ακριβώς μετά . Κ αυτό είναι απότοκος κ της διοίκησης Χατζόπουλου που έκανε πολύ καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα . Και άτομα που υπήρχαν εκεί, δεν έχουν φύγει ή τεσπα δεν έχουν χάσει ολότελα την επαφή με ΚΑΕ. Τα γράφω αυτά για να πιστώνονται κάποια πράγματα άνθρωποι που προσφέρουν κ προσέφεραν before it was cool.
Τώρα, αυτό που δεν κτλβ όμως είναι ότι από την τριανδρία της Εθνικής Ζήσης-Σπαν-Τσιάρας, που ήταν όλοι τους πιο μικροί υποστηρικτές των δίπλα , με πιο «φανατικό» τον Τσιάρα , εμείς παίρνουμε τον τελευταίο , που και δεν έχει τις φοβερές επαφές αλλά κυρίως, διώχνεις τον Μπουντούρη που είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ , για να κάνει τη δουλειά του Μπουντούρη (!!!)
Επειδή είμαι στο χώρο, είναι αλήθεια ότι οι δίπλα έχουν πολύ κόσμο στο χώρο του μπάσκετ. Λόγω των 80s κτλ , και δεν έχω θέμα να παίρνουν πιο… «hot ονόματα» , κ να έχουν ένα added value λόγω παρελθόντος σε συζητήσεις τους με «στόχους» και legends. Αλλά διάολε, αυτό που με τρελαίνει είναι να μην αξιοποιούμε δικά μας παιδιά κ ανθρώπους που ξέρουν . Όσοι είναι . Μπορεί λιγότεροι, αλλά υπάρχουν .
Για να δείξεις τώρα ότι το εννοείς κύριε Τέλη, φέρε Φαλιδη από γαύρο. Δε με ενδιαφέρει, φέρτον. Να δω ένα statement. Και συμπληρώνει τέλεια τη δωδεκάδα. Οκ, χρζ σουτ αλλά φαίνεται πάει ο Τρινκιερι για ξυλικι ομάδα που δε με χαλάει καθόλου για πρώτη χρονιά .
Αλλα επειδή έγραψαν κ άλλοι μια γκρίνια. Μπασκετικά δεν είναι κακή ομάδα ούτε μέτρια . Απλώς δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που οι ίδιοι καλλιέργησαν.
Αυτό το έκαναν για άλλους λόγους, καθαρά εξωαγωνιστικους αλλά μην επεκταθώ γιατί κουράστηκα κ θα με λένε Σαββιδικο. Απλώς με εκνευρίζει να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου. Πχ αν τυχόν δεν περάσουμε ομίλους στην μπάλα , θα φέρει το μπαμ; Αστειεύομαι αλλά υπάρχει κ ένα κομμάτι του μυαλού μου που το βλέπει σαν πιθανό σενάριο
Τεσπα, καλή ομάδα φτιάχνεται. Κ χρζ πίστωση χρόνου !! Μην ξεκινάμε από τώρα τις … ανοησίες για να μην πω τπτα άλλο
Συγγνώμη αλλά ποια εύνοια είχε ο ΠΑΟΚ από την ΕΟΚ και ποια σφαγή των δίπλα; Επίσης ποια συγκεκριμένη δουλειά έκανε ο Χατζοπουλος για αυτό; Ακόμα τρέχει το αίμα από την περσινή σφαγή στη Ρόδο την τελευταία αγωνιστική και τις 39-11 βολές φέτος στο Πάλε..
Τώρα μετά την γυναίκα και τον γιο του Μυστακίδη που είναι σκουλήκια είναι και ο Τσιάρας. Σε λίγο ο Πετμεζας θα βγει κολλητός του Σαουριδη
Με Σπανούλη στον πάγκο και Ζήση GM και στον Αρη και στην εθνική μπορείτε να καταλάβατε πόσο θα θέλουν να σπρώξουν τον Αρη.
ο ρούλης έχει πολύ μπασκετικό κοινό, ανθρώπους δηλαδή που επιλέγουν να στηρίξουν το μπάσκετ παρά το ποδόσφαιρο.
Μας συμφέρει ένας δυνατός μπασκετικός ρούλης για πολλούς λόγους.
Δυστυχώς φοβάμαι πως οι αυτοκτονικές τάσεις θα δημιουργήσουν πρόβλημα ακόμη και σε μια τόσο ξεκάθαρα καλή κίνηση.
Μας συμφέρει ένας δυνατός μπασκετικός ρούλης για πολλούς λόγους.
Δυστυχώς φοβάμαι πως οι αυτοκτονικές τάσεις θα δημιουργήσουν πρόβλημα ακόμη και σε μια τόσο ξεκάθαρα καλή κίνηση.
@tsantiridisG
Στο αγωνιστικό κομμάτι συμφωνώ για Μπουντούρη.
Το σχόλιο μου ήταν ότι εμείς στηρίξαμε Λιολιο και ήμασταν στις ομάδες κοντά του. Λέω λοιπόν ότι μπορεί να τον ψήφισε ο Χατζοπουλος αλλά η Βασούλα όπου μας έβρισκε μας έσκιζε.. το φετινό ματς στο Πάλε είναι επίσης ενδεικτικό για την αντιμετώπιση της διαιτησίας σε σχέση με τους δίπλα.
Τώρα για το ποιος είναι ποια ομάδα έχουμε αντίθετη άποψη και πληροφόρηση
Στο αγωνιστικό κομμάτι συμφωνώ για Μπουντούρη.
Το σχόλιο μου ήταν ότι εμείς στηρίξαμε Λιολιο και ήμασταν στις ομάδες κοντά του. Λέω λοιπόν ότι μπορεί να τον ψήφισε ο Χατζοπουλος αλλά η Βασούλα όπου μας έβρισκε μας έσκιζε.. το φετινό ματς στο Πάλε είναι επίσης ενδεικτικό για την αντιμετώπιση της διαιτησίας σε σχέση με τους δίπλα.
Τώρα για το ποιος είναι ποια ομάδα έχουμε αντίθετη άποψη και πληροφόρηση
- katafraktos
- Maurice_Escargot
Του πήρε ο Σπανός τον Φρανσίσκο κι αποφάσισε να κάνει μπουρδελο το ελληνικο πρωτάθλημα. Η τέλος πάντων, να του βάλει φωτιά.
Ωραία κίνηση ο μοκοκα
Πολύ αθλητικός γκαρντ
Περίμενα να πάει Βιλερμπάν που μαζεύει ο,τι υπάρχει σε Γάλλο
Πολύ αθλητικός γκαρντ
Περίμενα να πάει Βιλερμπάν που μαζεύει ο,τι υπάρχει σε Γάλλο