Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Βέβαια τώρα είδα πως μιλάμε για λήγοντα συμβόλαια
1. Berat Djimsiti (αν και δίνω 5% να έρθει ίσως και 1%)
2. Guillermo Maripan (έχει ακουστεί για ολυμπιακό)
1. Berat Djimsiti (αν και δίνω 5% να έρθει ίσως και 1%)
2. Guillermo Maripan (έχει ακουστεί για ολυμπιακό)
Τους 4 και 6 πιο πολύ τους έβαλα γιατί ακούγεται πως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για τον στόπερ που θέλουμε.rockcity4 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 13:35Οι κύριοι 4 και 6 δεν έρχονται, καθώς θέλουν να μείνουν σε τοπ5-7 πρωταθλήματα.xpek20 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 13:21Μερικά ονόματα που ίσως ταιριάζουν με όλα όσα έχουν ακουστεί και λήγουν τα συμβόλαια τους τώρα:Special 4 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 13:09 Το δεξιοπόδαρο στόπερ μένει ελεύθερο από την ομάδα του και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση του.
Αυτό άκουσα πριν λίγο από έναν εκ των γνωστών ΑΡΔ.
1. Luiz Filipe
2. Kevin Akpoguma
3. Marvin Friedrich
4. Danilho Doekhi
5. Gernot Trauner
6. Zeno Van Den Bosch !!
Ένα ενδιαφέρον όνομα που θα πετάξω είναι ο Redouane Halhal της Μαλίν, που έκανε φοβερή χρονιά φέτος και κλήθηκε και στην εθνική Μαρόκου για το Μουντιάλ. Watch this space...
https://www.transfermarkt.com/redouane- ... ler/913660
O Halhal όμως με Μουντιάλ, έστω και τον παίρνουμε, πότε θα είναι διαθέσιμος; Εκτός και αν γιαυτο ακούγεται πως πάμε για 2 Σέντερ μπακ.
Εγω λεω αν τον κλεισουν με 2,5 να μιζεριασουμε κ γι αυτο, επειδη δεν εδωσε παραπανω κ διαπραγματευτηκε
- These users thanked the author george188 for the post (total 4):
- Ally Samagoal, navigator11, paok apo epilogi, FreeWatcher
Μάτος, Σακοβ, Κετζιορα, Μπισεσβαρ, Τάισον, Ζιφκοβιτς, Κρέσπο, βοηθήστε λίγο και για τους υπόλοιπους.tsaousila έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 13:34 παλι ελευθεροι δηλ . αγορα 1-2 μυρρια και συμβολαιο 400.000 δεν υπαρχει μαλλον 23-25 ετων . ας το ξεχασουμε παμε σε γερολυκους του ροκ
Αυτό που θέλω να πω, είναι πως δεν με ενδιαφέρει αν έρθει ελεύθερος η με μεταγραφή 10 εκ.
Αυτό που με νοιάζει είναι να μπορεί να προσφέρει σαν βασικός και να είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε.
Δεν θέλω παίκτες για πάγκο, θέλω καλύτερους και βασικούς!
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 9):
- xpek20, Panostas1995, pagotatzis, Ally Samagoal, Kabamaru11, navigator11, Anwnimos, paok apo epilogi, FreeWatcher
Αδερφέ με αγορά 1-2 μυρια και 400χιλ συμβόλαιο το καλύτερο που μπορείς να πάρεις είναι ένα κράμα Γιάννη καργα με Ιβαν νασμπεργκ. Πέρα από αυτό το 29χρονο στόπερ δεν θεωρείται γερόλυκος ούτε στο προ.tsaousila έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 13:34 παλι ελευθεροι δηλ . αγορα 1-2 μυρρια και συμβολαιο 400.000 δεν υπαρχει μαλλον 23-25 ετων . ας το ξεχασουμε παμε σε γερολυκους του ροκ
@xpek20
Σωστό το point σου, δύσκολα το Μαρόκκο να μην κάνει πορεία. Πιστεύω ξέχασες και δύο ωραίες περιπτώσεις που θα πρότεινα και εγώ
1. https://www.transfermarkt.com/axel-tuan ... ler/342046 (αν και έχει πολλούς τραυματισμούς, θα πω ότι και οι Akpoguma και Trauner που πρότεινες δεν έχουν και τα πιο καλά ιατρικά ιστορικά που μπορεί να δει κανείς)
2. https://www.transfermarkt.com/andre-ama ... ler/637782 (ιδανική περίπτωση αλλά το γεγονός πως πήγε Αραβίες τόσο νωρίς μόνο περίεργο μου ακούγεται)
Σωστό το point σου, δύσκολα το Μαρόκκο να μην κάνει πορεία. Πιστεύω ξέχασες και δύο ωραίες περιπτώσεις που θα πρότεινα και εγώ
1. https://www.transfermarkt.com/axel-tuan ... ler/342046 (αν και έχει πολλούς τραυματισμούς, θα πω ότι και οι Akpoguma και Trauner που πρότεινες δεν έχουν και τα πιο καλά ιατρικά ιστορικά που μπορεί να δει κανείς)
2. https://www.transfermarkt.com/andre-ama ... ler/637782 (ιδανική περίπτωση αλλά το γεγονός πως πήγε Αραβίες τόσο νωρίς μόνο περίεργο μου ακούγεται)
Ας τον κλείσει και τζάμπα αν μπορεί. Αν μας τον πάρουν άλλοι είναι το θέμα.george188 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 13:40 Εγω λεω αν τον κλεισουν με 2,5 να μιζεριασουμε κ γι αυτο, επειδη δεν εδωσε παραπανω κ διαπραγματευτηκε
Επίσης για ποιο άλλο πράγμα έχει μιζεριασει ο κόσμος ?
Στα πούπουλα είναι η ομάδα. Έπρεπε να χάσουμε τελικό κυπέλλου από τον ΟΦΗ πριν 20 χρονια που είχαμε και χάλια ομάδα να σας πω εγώ μετά μιζέρια
- These users thanked the author Tolaros for the post:
- pagotatzis
Γιωργαρε καλυτεροτερε καλησπέρα.George Best4 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 13:33 ...
Ο ΜΙχαηλιδης ειναι πολυ καλος και χρησιμος για να αλλαξεις τροπο παιχνιδιου, αλλα ουτε τοσο καλος με την μπαλα στα ποδια ειναι και ως εκ τουτου δε θα επιχειρησει να κατεβασει μπαλα οπως ο Κουλιερακης ...
...
Γράφεις ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα.
Θέλω να σχολιάσω μόνο το εξής.
Ο Μιχα είναι εκπληκτικά καλός με τη μπάλα.
Ναι δεν κάνει drive όπως ο Κουλιε, όμως αυτό από μόνο του δεν είναι κριτήριο για το αν είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια. Drive κάνει ο Κεντζιορα, drive έκανε και ο Ινγκι και ο Ισλανδός σε σχέση με τον Μιχα είναι αρκετά κανταρια κάτω με τη μπάλα στα πόδια.
Ας γίνουν οι πρώτες κινήσεις να δούμε τι παζλ φτιάχνεται και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 7):
- George Best4, Maklaz, nunies4, aivas19, vasgias, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Ally Samagoal
-
anaximandros4
Μακάρι να αποδώσει, το καλό της ομάδας θέλουμεPanostas1995 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 13:20Γενικά δε διαφωνώ σε αυτό που λες ....αλλά στον συγκεκριμένο θα έδινα μια ευκαιρία...
Πιστεύω όμως ότι πρέπει να συνοδευτεί και με μια διαφορετική προσέγγιση στο πώς αμύνεται η ομάδα, πως αντιδρά στις στημένες φάσεις κλπ
στη sfina εχει 3λεπτο βιντεο που αποκαλυπτει τα 2 ονοματα που εχουν συμφωνησει με τον ΠΑΟΚ.
επειδη ειμαι δουλεια και εχω γυρω μου συναδελφους, ακουστικα δεν παιζουν, μπορει καποιος να τα ποσταρει?
επειδη ειμαι δουλεια και εχω γυρω μου συναδελφους, ακουστικα δεν παιζουν, μπορει καποιος να τα ποσταρει?
-
Psagmenos4
Γιαννούλης και Κόστη της λειβαδιαςgeobila έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 14:52 στη sfina εχει 3λεπτο βιντεο που αποκαλυπτει τα 2 ονοματα που εχουν συμφωνησει με τον ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- geobila
vasgias offtopic. Εδώ συζητάμε πόσο αδαής είναι η ΠΑΕ. Όχι πόσο αδαείς είμαστε εσύ κι εγώ.