Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Δεν ξερω τι παραπάνω είχε ο κενι, δεν τον ήξερα πριν έρθει. Ξερω τι βλέπω στο γήπεδο φέτος. Έναν ταχυδυναμικο ακούραστο παίκτη, που βγαίνει σχεδόν πάντα πρώτος στην μπάλα και είναι πολύ δυνατός αμυντικός στο 1 με 1. Σίγουρα ο Γιαννούλης όσο τον έχω δει στην εθνική δλδ, φαίνεται καλύτερος επιθετικά. Όμως αν ήταν όπως λες γιαννουλεμπεργκ κ έδιναν 4 μυρια για να τον φέρουν από την αουγκσμπουργκ θα πανηγυριζαμε?
-
Panostas1995
Για αυτό είπα πως λέει ότι θέλει 4-5 ... προφανώς ξεκίνησε από εκεί για να πέσει στα 3Special 4 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 11:46Δεν προκύπτουν τα νούμερα που γράφεις φίλε.Panostas1995 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 11:11 Αυτό το πράγμα που λέει η ομάδα σε έναν παίκτη μείνε ελεύθερος και έλα (συμβαίνει τώρα με τον Γιαννούλη) το κάνει στις περισσότερες περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια εγώ θυμάμαι, Μειτε, Οζντοεφ , Κεντζιορα, μπαμπα όλους αυτούς κάπως έτσι τους πήρε.... ΌΛΟΥΣ με χρονική καθυστέρηση....πάντως εγώ δε βλέπω πως μια ομάδα που λέει ότι θέλει 4-5 μύρια για τον Γιαννούλη θα πειστεί να τον δώσει με 2 μύρια και κάτω ...
Έχει γραφτεί επανειλημμένα τι ακριβώς ζητάει αυτή τη στιγμή η Άουγκσμπουργκ.
3 εκατομμύρια ζητάει.
Τα δίνεις και τον παίρνεις.
Πιστεύω ότι θα γίνει, αν δεν έχει ήδη γίνει.
Ξαναρωταω, αφου ολοι οι ΑΡΔ μιλανε για προχωρημενο του Γιαννουλη κ μαλιστα λενε οτι ειναι κοντα, πως στο διαολο βγηκε συμπερασμα οτι ζητησαμε απο το γιαννουλη να μεινει ελευθερος ? κ πως στο καλο 3/6 θεωρουμαι οτι ηδη αργησε?
- These users thanked the author george188 for the post:
- paok apo epilogi
Αν χαθεί ο γιανουλης, ειδικά με μεταγραφή στο γαύρο , θα μιλάμε για κλαυσίγελο. Μην απορούν μετά που ο κόσμος είναι στα κάγκελα . Έχεις την ευκαιρία να πάρεις το καλύτερο μπακ στη χώρα και να κλείσεις τη θέση για 2-3 χρόνια μπροστά κ έχουμε πάλι τα γνωστά . Φτηνοί στα πίτουρα και ακριβοί στο αλεύρι .
-
tsaousila1234
δηλ ο σαντζες τοσο πολυ καλυτερος υπηρξε σε οτι ειδαμε απο τον σαστρε??? και 2.5 μυρια και συμβολαιο καλο?? τωρα παλι παμε στα πενταρια , 5 για τον γιανουλη 5 για τον γιακουμακη
βαρια βαρια 2.5 ο γιανουλης και ο γιακουμακης μονο δανεισμος και τιποτα αλλο.
επειδη ακουστηκε ο κωστη του λεβαδειακου εκει ναι πολυ αξιολογος παικτης
πρεπει καποτε να βρουν πολυ καλους φτηνους , γιαυτο πληρωνονται οι σκαουτερ μας . και μεις εδω βρισμκουμε ελευθερους με 1-1.5 μυρια συμβολαιο
χρειαζομαστε ποδοσφαιροφατσες στην ομαδα. και ανθρωπους με ακρες σε πολλα πρωταθληματα .
στην λατινικη αμερικη δεν υπαρχουμε ισπανια -πορτογαλια υποτιθεται τα ιδια .γαλλια με τιποτα σκανδιναβια γιοκ κεντρικη ευρωπη βελγιο ολανδια κλπ τιποτα β γερμανιας οκ εκει ψαχνουμε και καμια ρωσσια και βαλκανια ( ταισον κεντζιορα ντεσποτοφ ζιβκοβιτς οζντοεφ και λοβρεν) ολοι αυτοι σχετικης εθνικοτητας .
και το κυριοτερο που φωναζουν ΟΛΟΙ . ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΥΤΙΣΜΩΝ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗς ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΝ??
Ο καμπος της παρι σεν ζερμαιν λεει οτι απο 2-2500 παικτες που παρακολουθουν απο τα 19-23 ηλικιακα επιλεγουν 5 σε καθε θεση . το 70% αυτων ειναι φτηνοι στο ξεκινημα τους μετα ανεβαινουν κατακορυφα καποιοι απ αυτους. ε ας φερουν και σε μας 25-28 χρονων που δεν μπορεσαν να κανουν το μεγαλο βημα και παρεμειναν σε πρωταθληματα που επενδυουν σε μικρους παντα. τετοιο πρωταθλημα ειναι το γαλλικο. στα 25 αν δεν αλλαξεις; πρωταθλημα μεγαλυτερο παραμενεις εκει για παντα. αυτα λεει ενας αντζεντης σχετικος με γαλλια. ετσι ειρθε καποτε ο μεγαλος σορλεν. οι γαλλοι φημιζονται για την τακτικη τους παιδεια μου ελεγε απο μικροι μαθαινουν τακτικη εντατικα . εχει μεγαλα λαβρακια στην β κατηγορια σε ηλικιες 25-28 που σκαλωσαν . τελος παντων αρα χρειαζομαστε παικτες που 1) ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΡΕΣΤΑΡΤ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ 2) ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΣΑΙΕς ΟΜΑΔΕΣ. ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ . ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΑς ΚΑΙ ΣΚΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΡΙΕς ΟΜΑΔΕΣ ΤΗς ΑΡΓΕΝΤΙΝΗς ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΤΩΧΗ ΧΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,4) Η ΟΜΑΔΑ ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑς ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΔΩ 23-25 ΕΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΤΥΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .
ο τευλορ που θα παει?? ο καμαρα ?? ο οζντοεφ?? ο ντεσποτοφ??
βαρια βαρια 2.5 ο γιανουλης και ο γιακουμακης μονο δανεισμος και τιποτα αλλο.
επειδη ακουστηκε ο κωστη του λεβαδειακου εκει ναι πολυ αξιολογος παικτης
πρεπει καποτε να βρουν πολυ καλους φτηνους , γιαυτο πληρωνονται οι σκαουτερ μας . και μεις εδω βρισμκουμε ελευθερους με 1-1.5 μυρια συμβολαιο
χρειαζομαστε ποδοσφαιροφατσες στην ομαδα. και ανθρωπους με ακρες σε πολλα πρωταθληματα .
στην λατινικη αμερικη δεν υπαρχουμε ισπανια -πορτογαλια υποτιθεται τα ιδια .γαλλια με τιποτα σκανδιναβια γιοκ κεντρικη ευρωπη βελγιο ολανδια κλπ τιποτα β γερμανιας οκ εκει ψαχνουμε και καμια ρωσσια και βαλκανια ( ταισον κεντζιορα ντεσποτοφ ζιβκοβιτς οζντοεφ και λοβρεν) ολοι αυτοι σχετικης εθνικοτητας .
και το κυριοτερο που φωναζουν ΟΛΟΙ . ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΥΤΙΣΜΩΝ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗς ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΝ??
Ο καμπος της παρι σεν ζερμαιν λεει οτι απο 2-2500 παικτες που παρακολουθουν απο τα 19-23 ηλικιακα επιλεγουν 5 σε καθε θεση . το 70% αυτων ειναι φτηνοι στο ξεκινημα τους μετα ανεβαινουν κατακορυφα καποιοι απ αυτους. ε ας φερουν και σε μας 25-28 χρονων που δεν μπορεσαν να κανουν το μεγαλο βημα και παρεμειναν σε πρωταθληματα που επενδυουν σε μικρους παντα. τετοιο πρωταθλημα ειναι το γαλλικο. στα 25 αν δεν αλλαξεις; πρωταθλημα μεγαλυτερο παραμενεις εκει για παντα. αυτα λεει ενας αντζεντης σχετικος με γαλλια. ετσι ειρθε καποτε ο μεγαλος σορλεν. οι γαλλοι φημιζονται για την τακτικη τους παιδεια μου ελεγε απο μικροι μαθαινουν τακτικη εντατικα . εχει μεγαλα λαβρακια στην β κατηγορια σε ηλικιες 25-28 που σκαλωσαν . τελος παντων αρα χρειαζομαστε παικτες που 1) ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΡΕΣΤΑΡΤ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ 2) ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΣΑΙΕς ΟΜΑΔΕΣ. ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ . ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΑς ΚΑΙ ΣΚΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΡΙΕς ΟΜΑΔΕΣ ΤΗς ΑΡΓΕΝΤΙΝΗς ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΤΩΧΗ ΧΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,4) Η ΟΜΑΔΑ ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑς ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΔΩ 23-25 ΕΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΤΥΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .
ο τευλορ που θα παει?? ο καμαρα ?? ο οζντοεφ?? ο ντεσποτοφ??
- These users thanked the author tsaousila1234 for the post:
- Gregk19262000
Βγηκε πουθενα οτι χαθηκε ο γιαννουλης? ωραια τα αν, εχουμε ενδείξεις ή εκ των έσω πληροφορηση? και αν ειναι εκ των εσω, ειναι τοσο ζωα απο την ΠΑΕ που δινουν πολυ προχωρημενο του γιαννουλη? δηλαδη αν δεν ειναι υπερ μας η φαση υπηρχε περιπτωση να σηκωθει τοσο το θεμα?
Δόξα το Θεό, ο Γιαννούλης έχει περάσει από την ομάδα και θυμόμαστε την απόδοσή του τόσο με 3αδα στην άμυνα που απογειώθηκε παιχτικά, όσο και με 4αδα που ας πούμε πελαγοδρόμησε σε πολλές στιγμές.
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τον τόσο ντόρο, νοοτροπία δε είδα ποτέ στο παιδί ούτε προσωπικότητα, πολύ "Έλληναράς". Ο δανεικός Μπάμπα και αυτός της πρώτης χρονιάς του συμβολαίου του, του έριχνε 1 επίπεδο αγωνιστικά.
Εξακολουθώ όμως να πιστεύω πως θα έρθει, και στο δικό μου μυαλό θα είναι μια κίνηση με πολύ κακό πρόσημο για την ομάδα και μόνο θετικό το πλασάρισμα στις λίστες.
Η ομάδα έχει πολύ μεγάλο ζήτημα στον άξονα των χαφ, δευτερευόντως στα στόπερ και μετά στον αριστερό εξτρέμ. Εκεί θα πρέπει να δοθεί τεράστια βαρύτητα και χρήμα. Δεν είναι σε θέση να πετάει τόσο εύκολα τα χρήματα για να χαίρονται οι ιθαγενείς. Αλλά δυστυχώς εδώ που φτάσαμε, αυτό προβλέπω να γίνεται.
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τον τόσο ντόρο, νοοτροπία δε είδα ποτέ στο παιδί ούτε προσωπικότητα, πολύ "Έλληναράς". Ο δανεικός Μπάμπα και αυτός της πρώτης χρονιάς του συμβολαίου του, του έριχνε 1 επίπεδο αγωνιστικά.
Εξακολουθώ όμως να πιστεύω πως θα έρθει, και στο δικό μου μυαλό θα είναι μια κίνηση με πολύ κακό πρόσημο για την ομάδα και μόνο θετικό το πλασάρισμα στις λίστες.
Η ομάδα έχει πολύ μεγάλο ζήτημα στον άξονα των χαφ, δευτερευόντως στα στόπερ και μετά στον αριστερό εξτρέμ. Εκεί θα πρέπει να δοθεί τεράστια βαρύτητα και χρήμα. Δεν είναι σε θέση να πετάει τόσο εύκολα τα χρήματα για να χαίρονται οι ιθαγενείς. Αλλά δυστυχώς εδώ που φτάσαμε, αυτό προβλέπω να γίνεται.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 8):
- Equalizer, Maklaz, margas, Nassos, paok apo epilogi, Ally Samagoal, don PAOK, navigator11
-
Michael Scott
Ας τον πάρουν δανεικό τον Γιαννούλη με κανα 1.5 μυριο ενοίκιο και 1 μυριο ρήτρα για το καλοκαιρι. Άμα θέλουν να βρουν λογιστικούς τρόπους να αποφύγουν τα 2.5-3 ακατέβατα, στο χέρι, υπάρχουν τρόποι. Δεν ξέρω που οφελεί η καθυστέρηση, ειδικά οταν εχει κι αλλες προτάσεις η ομάδα του.
Τσάλοφ έχεις...πήγε στην Τουρκιά και επιστρέφει με φόρα....pagotatzis έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 11:59 Αρνητικοί οι Μεξικάνοι για νέο δανεισμό του Γιακουμάκη !
Τώρα ; Τι κάνουμε ; Που να βρεις Φορ ;
Έσπασε και ο άλλος το πόδι του πριν τον πάρουμε,
άστα να πάνε!
Ας ψαχτούν εκεί στο ΠΟΚ μήπως έχουν κανέναν τέταρτο πέμπτο να μας δώσουν έστω και δανεικό!
Για Γιαννούλη έχουμε διαβάσει 3.4 και 5 εκατομμύρια.
το θέμα δεν είναι πόσα ζητάνε, το θέμα είναι τον θέλεις;
πάρ’ τον!
Οι Γερμανοί δεν κόβουν 50% έτσι για πλάκα. Βασικά είναι τόσο σκληροί που δεν κόβουν ούτε σεντ.
Αλλά έχει γραφτεί ότι ζήταγαν 6 στη χειμερινή μεταγραφική και τώρα ζητάνε 3.
Εγώ αυτό δεν το πολυπιστεύω, ότι είναι έτσι, αλλά δεν έχει μεγάλη σημασία.
Σημασία έχει πόσα ζητάνε τώρα.
Και οι περισσότερες πληροφορίες, οι πλέον αξιόπιστες τελοσπάντων συντείνουν στα 3 εκατομμύρια για την Άουγκσμπουργκ.
Το μόνο που θα με εκνεύριζε, αν και δεν νομίζω, ούτε θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει, είναι αντί για 3 μύρια, εμείς να δίνουμε 2 και να κάνουμε παζάρια.
Δεν θέλω να το πιστεύω και δεν το πιστεύω. Όχι ότι δεν έχει γίνει στο παρελθόν, αλλά στην παρούσα φάση δε νομίζω.
Αντίθετα, λόγω ενστίκτου, νιώθω ότι απλά μιλάμε για μια τελειωμένη μεταγραφή και κάποιος από τα γραφεία, που ξέρει τι ισχύει, μπορεί να διαβάζει αυτά που γράφουμε τώρα και να γελάει.
Αλλά έχει γραφτεί ότι ζήταγαν 6 στη χειμερινή μεταγραφική και τώρα ζητάνε 3.
Εγώ αυτό δεν το πολυπιστεύω, ότι είναι έτσι, αλλά δεν έχει μεγάλη σημασία.
Σημασία έχει πόσα ζητάνε τώρα.
Και οι περισσότερες πληροφορίες, οι πλέον αξιόπιστες τελοσπάντων συντείνουν στα 3 εκατομμύρια για την Άουγκσμπουργκ.
Το μόνο που θα με εκνεύριζε, αν και δεν νομίζω, ούτε θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει, είναι αντί για 3 μύρια, εμείς να δίνουμε 2 και να κάνουμε παζάρια.
Δεν θέλω να το πιστεύω και δεν το πιστεύω. Όχι ότι δεν έχει γίνει στο παρελθόν, αλλά στην παρούσα φάση δε νομίζω.
Αντίθετα, λόγω ενστίκτου, νιώθω ότι απλά μιλάμε για μια τελειωμένη μεταγραφή και κάποιος από τα γραφεία, που ξέρει τι ισχύει, μπορεί να διαβάζει αυτά που γράφουμε τώρα και να γελάει.
- Dimitris_L4
Σαφως κ δε χαθηκε..λεμε οτι πρεπει να κινηθουμε γρηγορα κ αποφασιστικα γτ υπαρχει ανταγωνισμος κ ειναι υπαρκτος..george188 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 12:17 Βγηκε πουθενα οτι χαθηκε ο γιαννουλης? ωραια τα αν, εχουμε ενδείξεις ή εκ των έσω πληροφορηση? και αν ειναι εκ των εσω, ειναι τοσο ζωα απο την ΠΑΕ που δινουν πολυ προχωρημενο του γιαννουλη? δηλαδη αν δεν ειναι υπερ μας η φαση υπηρχε περιπτωση να σηκωθει τοσο το θεμα?
Ο όρος flat line (ή flatlining) περιγράφει μεταφορικά μια κατάσταση απάθειας, συναισθηματικής «νέκρωσης» ή έλλειψης αντίδρασης, όπου το άτομο μοιάζει να μην επηρεάζεται από εξωτερικά ερεθίσματα ή γεγονότα.Equalizer έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 11:52
- Εδώ επενδυτής ήρθε μετά από περίπου 8 δεκαετίες αναζήτησης και η φάση μας ήταν "ε οκ εμείς μεταγραφές θέλουμε". Το οτι πέσαμε παροδικά 3οι είναι η απόδειξη της flat line?
Απόδειξη δεν ξέρω αν είναι. Σίγουρα πάντως είναι άποψη. Δικιά μου.
Η οποία δεν προκύπτει μόνο από τα δυο συνεχόμενα χρόνια που βγαίνουμε 3οι, ούτε από το γεγονός πως μας κέρδισε ο ΟΦΗ στον τελικό, ούτε καν από το ότι δεν κέρδισες τον αδιάφορο βάζελο για να βγεις έστω δεύτερος, αλλά από ακόμα πιο πίσω.
-Να θυμίσω τι έγραφα πριν 2 χρόνια; Το 2024 τον Ιανουάριο που ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος και εντός τριών διοργανώσεων, εγώ έγραφα πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και να πουσάρει οικονομικά προκειμένου να πετύχει όσα παραπάνω μπορεί.
Ακόμα και όταν το σηκώσαμε, εγώ έγραψα το ίδιο. Ρισκάραμε που φέραμε μόνο έναν Όττο και παίζαμε 6 μήνες με μόνο ένα δεξί στόπερ.
Ήταν λάθος που δεν "συγκινήθηκε" κανείς (flat line) από τους στόχους που διεκδικούσε η ομάδα και δεν έκανε το κάτι παραπάνω που έπρεπε.
-Να θυμίσω τι έγινε το καλοκαίρι του 2024 που ήμασταν ισχυροί και δυο προκρίσεις μακριά από το σεντόνι που δεν έχουμε δει ποτέ μας;
Που είπαμε "εντάξει δεν γ@μιέται, Γάλλος ψηλός ο ένας, Γάλλος ψηλός ο άλλος, ας φέρουμε τον άλλο" με τα γνωστά αποτελέσματα;
-Να θυμίσω τον χαμένο τελικό στον Βόλο που παίζαμε με παίκτη παραπάνω και δεν άνοιξε ρουθούνι μετά την ήττα μας;
-Να πάμε πιο πίσω ανάμεσα στα παιχνίδια με την Κράσνονταρ;
Άσε με λοιπόν να έχω την άποψη μου πως αυτή η "ευθεία γραμμή" δεν σπάει για κανέναν π@υστη λόγο εκεί μέσα. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
Α και το τι θέλουΜΕ και τι δεν θέλουΜΕ, είναι μεγάλη κουβέντα.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 4):
- Special 4, xpek20, curtis, Gregk19262000
Αλήθεια τώρα; Ιθαγενείς;Sera4 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 12:21
Δεν είναι σε θέση να πετάει τόσο εύκολα τα χρήματα για να χαίρονται οι ιθαγενείς. Αλλά δυστυχώς εδώ που φτάσαμε, αυτό προβλέπω να γίνεται.
Black εγώ νόμιζα στο κοινό αναφερόσουν και τις αντιδράσεις του (βασικά τις μη αντιδράσεις του παρά την αποτυχία). Οχι στην ΠΑΕ.
Την άποψή σου βεβαίως την έχεις
Την άποψή σου βεβαίως την έχεις
Η επιλογή Γιαννούλη γίνεται με ποδοσφαιρικά κριτήρια?
Ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας?
Πως θα δένει με μιχαηλίδη?
Ύψος και όγκο συνολικά ως άμυνα?
Τα χρήματα που γράφουν αξίζουν να δαπανηθούν ?
Ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας?
Πως θα δένει με μιχαηλίδη?
Ύψος και όγκο συνολικά ως άμυνα?
Τα χρήματα που γράφουν αξίζουν να δαπανηθούν ?