Εντάξει αν γίνει αυτό θα είναι η απόλυτη επικοινωνιακή/διοικητική/αγωνιστική ήττα.savvastheod έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 11:14 Ο Γαυρος ειναι πολυ κοντα στις απαιτήσεις της Αουγκσμπουργκ... Ας ελπίσουμε η επιμονή του Γιαννουλη να ειναι αρκετή... Απο εκει θα φύγει πάντως
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
ισως χρειαζεται μια επικοινωνιακη ηττα... μπορει να ταρακουνησει αρκετα
To "μαλακιζομαστε" πως οριζεται; Αν δηλαδη ο γαυρος δινει τα 5εκ που θελουν οι Γερμανοι ειναι μαλακια να μην τα ματσαρει και ο ΠΑΟΚ;embuji έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 10:17Εχει βγει απο πολλες πλευρες απο τον γεναρη και μετα. Ο παικτης θελει να γυρισει Ελλαδα. Προφανως και θελει πανω απ'ολα να επιστρεψει στον ΠΑΟΚ αν ομως εμεις μαλακιζομαστε και τον πει καμια αουσμπουργκ αν θες Ελλαδα μονο στον γαυρο, θα παει στον γαυρο.nunies4 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 10:15 Πώς δεν θα έχει; Αν θέλει κάθεται στο συμβόλαιο του και δεν πάει πουθενά.
Εκτός και αν ακόμα πιο σημαντικό για αυτόν από το να έρθει στον ΠΑΟΚ είναι να γυρίσει στην χώρα γενικότερα.
Τότε ναι θα συμφωνήσει και με τον γαύρο
το προβλημα ειναι οτι προκειται και για μεγάλη αγωνιστικη ήττα πέρα απο επικοινωνιακή καθώς πρόκειται για θέση που έχουμε ανάγκη.
έλληνα (για λίστες) αυτου του επιπεδου σε αυτή τη θέση δεν πρόκειται να βρούμε. ούτε καν αυτού του επιπέδου κατά πάσα πιθανότητα.
έλληνα (για λίστες) αυτου του επιπεδου σε αυτή τη θέση δεν πρόκειται να βρούμε. ούτε καν αυτού του επιπέδου κατά πάσα πιθανότητα.
αποκλειεται να δινει 5 ο γαυρος.
Δινει 3 με 3.5 συν μπονους κοντα 4
η αουγκσμπουργκ ελπιζει να ανεβουμε στα 3 να τον παρουμε.
Δικο μου ρεπορταζ, λεω εγω τωρα
-
blackzone44
Ενδιαφέρον και από Τζένοα για Γιαννούλη μαθαίνω, ακόμα να ανέβουμε εμείς
Μπααα δεν με πείθουν οι Μεξικανοί. Αυτό που βλέπω είναι πως θέλουν να μας "μετρήσουν" στο τι είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε αφού τον Ιανουάριο τους σκάσαμε 2.5 εκ. από το πουθενά.
Ας τον κρατήσουν ανενεργό και αδιάφορο να πληρώνουν 4.5εκ μισθό.
Ας τον κρατήσουν ανενεργό και αδιάφορο να πληρώνουν 4.5εκ μισθό.
- Dimitris_L4
Μεσα εισαι αδερφε..αυτοι ζητανε 4 ( υπερβολικο αν με ρωτας)..εμεις δινουμε το πολυ 1,5 μεχρι στιγμης..ο γαυρος 3 κ μπορει να το φτασει...geobila έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 11:22 αποκλειεται να δινει 5 ο γαυρος.
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- geobila
ένας να κρατάει το σκορ στις επικοινωνιακές/διοικητικές/αγωνιστικές ήττες, νίκες και ισοπαλίες για να μην χάσουμε το μέτρημα.
@Maklaz να μια ωραία ιδέα για το paokanalytics.gr
@Maklaz να μια ωραία ιδέα για το paokanalytics.gr
- pagotatzis
Τι έγινε ρε με τους Μεξικάνους
εχθές γράφατε ότι θα μας δώσουν και λεφτά με ανταλλαγή των Σάντσες και θα παίρναμε και ποσοστό μετάπώλησης !άλλαξαν τα σχέδια τους
εχθές γράφατε ότι θα μας δώσουν και λεφτά με ανταλλαγή των Σάντσες και θα παίρναμε και ποσοστό μετάπώλησης !άλλαξαν τα σχέδια τους
Πιστεύω θα πέσουν οι Γερμανοί. Στο κάτω κάτω τον έχουν πάρει ελεύθερο .Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 11:32Μεσα εισαι αδερφε..αυτοι ζητανε 4 ( υπερβολικο αν με ρωτας)..εμεις δινουμε το πολυ 1,5 μεχρι στιγμης..ο γαυρος 3 κ μπορει να το φτασει...geobila έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 11:22 αποκλειεται να δινει 5 ο γαυρος.
-
savvastheod
Ζητάνε 5 να παρουν 3 οι Γερμανοί... 3 και κατι ψηλα ο γαυρος εμεις απο 1 ξεκινήσαμε... αν φτάσουμε τουλ 2.5 θα γινει η δουλεια
ιδου πως ξεκιναει αρθρο του ΠΑΟΚ στο sportime....
"Ο Λουτσέσκου δείχνει ξεκάθαρα την εκτίμησή του σε Οζντόεφ, Τσάλοφ και Τάισον, με τον ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του δύσκολες αποφάσεις."
"Ο Λουτσέσκου δείχνει ξεκάθαρα την εκτίμησή του σε Οζντόεφ, Τσάλοφ και Τάισον, με τον ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του δύσκολες αποφάσεις."
Αναμένουμε κινήσεις από την ομάδα
Η κατάσταση με Γιαννούλη ίσως δεν ειναι τόσο σούπερ, αλλά σίγουρα είναι ακόμα στο χέρι μας και υπάρχει διαπραγμάτευση σε εξέλιξη.
Πιστεύω από αύριο εως 15/6 θα είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος με νέα σε διάφορους τομείς.
ΥΓ. Είπαμε έχουμε κόλλημα, αλλά μη πέφτουμε και τόσο χαμηλά ώστε να ακολουθούμε κάθε φυλλάδα.
Η κατάσταση με Γιαννούλη ίσως δεν ειναι τόσο σούπερ, αλλά σίγουρα είναι ακόμα στο χέρι μας και υπάρχει διαπραγμάτευση σε εξέλιξη.
Πιστεύω από αύριο εως 15/6 θα είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος με νέα σε διάφορους τομείς.
ΥΓ. Είπαμε έχουμε κόλλημα, αλλά μη πέφτουμε και τόσο χαμηλά ώστε να ακολουθούμε κάθε φυλλάδα.
Για να βγαινει απο παντου (απο δικους μας) για το θεμα γιαννουλη, νομιζω οτι κλεινει συντομα. Δεν θα το σηκωναμε αλλιως, γιατι κανει κρα οτι αυτες οι πληροφοριες ειναι απο ΠΑΕ