Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Ντεσπόντοβ, Καμαρά και Τέιλορ είναι απλά λίπος στο ρόστερ της ομάδας.
Οι δύο πρώτοι βέβαια έχουν πολύ ταλέντο, είναι και σε contract year και αν μείνουν ο Λουτσέσκου σίγουρα θα τους δώσει ευκαιρίες οπότε μπορεί να παίξουν και καλά. Αλλά πραγματικά με βάση την απόδοση τους τις προηγούμενες σεζόν θα είναι παρανοικό να μην γίνει σοβαρή προσπάθεια να πουληθούν.
Ο Τέιλορ ας παει στην Χιμπέρνιαν ή την Χαρτς να νοιώσει πάλι αριστεροπόδαρος Ντάνι Αλβες, τρομάρα του.
Οι δύο πρώτοι βέβαια έχουν πολύ ταλέντο, είναι και σε contract year και αν μείνουν ο Λουτσέσκου σίγουρα θα τους δώσει ευκαιρίες οπότε μπορεί να παίξουν και καλά. Αλλά πραγματικά με βάση την απόδοση τους τις προηγούμενες σεζόν θα είναι παρανοικό να μην γίνει σοβαρή προσπάθεια να πουληθούν.
Ο Τέιλορ ας παει στην Χιμπέρνιαν ή την Χαρτς να νοιώσει πάλι αριστεροπόδαρος Ντάνι Αλβες, τρομάρα του.
και εγω πιστευω οτι πρεπει να πωληθει αμεσα διοτι η εναλλακτικη, ητοι ανανεωση, θα ειναι καταστροφικη, η αγωνιστικα δεν του εχω εμπιστοσυνη οτι μπορει να ειναι συνεπης στην αποδοση του. Με προβληματιζει οτι ειναι τραυματιας και κατα ποσο αυτο θα επηρεασει την τιμη πωλησης. Μαζι του πρεπει να φυγει και ο Καμαρα.margas έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 08:00Η πώληση Ντεσποτοφ είναι αναγκαία νομίζω. Αλλιώς ξεχάστε μεγάλα συμβόλαια σε εξτρέμ. Και πέρα από αυτό, μέχρι και ο χατσι τον ξεπέρασε, γιατί να δίνω 1,3 στο τρίτο μου δεξί εξτρέμ; Είπαμε.geobila έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 07:46 εχω την υποψια οτι η επομενη σεζον, λογω του οτι ειναι η τελευταια του Ραζβαν, θα στηριχθει για τον Ραζβαν, και αρα δεν θα παμε σε ριζικες αλλαγες. Δεν υπαρχει και χρονος για να γινει κατι τετοιο ακομα κι αν ερθει ο ΤΔ της Παρι.
Οποτε, μιας και η γενικη εμπειρια της ομαδας (λογικα) ειναι οτι το συνολο ειναι καλο αλλα θελει λιγες πινελιες, θα κανουμε τα βασικα που εχουμε αναγνωρισει ολοι εδω απο περσι. Ητοι, αριστερο εξτρεμ, 2 στοπερ και 1 δεξι μπακ (αν ισχυει του Σαντσεθ), 1 εξαρι, 1 με 2 οχταρια, 1 αριστερο χαφ/εξτρεμ, Γιακουμακης.
Απο πωλησεις πολυ πιθανον να φυγει ο Καμαρα.
Δε βλεπω πωληση Ντεσποτοφ ουτε Σορετιρε, και οι δυο θα μεινουν να βοηθησουν στο ροτεισιο.
Για τον μονο που δεν μπορω με τιποτα να υπολογισω/πονταρω ειναι ο Τειλορ.
Ολα τα παραπανω βασιζονται αποκλειστικα στον Ραζβαν, που θα εξαντλησει τον τελευταιο χρονο του συμβολαιου του.
- ΑποστόληςΑ
Και γιατί να μην τον κρατήσουμε εμείς, αφού κάνει νούμερα;pagotatzis έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 21:44 Συμφωνώ φίλε
Θα ήθελα Γιακουμάκη+ έναν καλύτερο και τον Μύθου !
Με τα νούμερα που έκανε ο Γερεμεγιεφ άνετα τον πουλάς!
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- abc_o_ karpouzas, nunies4
- ΑποστόληςΑ
Μάλλον πρώτα πρέπει να αποκτήσουμε καλύτερα χαφ και εξτρέμ και μετά καλύτερο φορ.Montrealiotis έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 01:32 Η δυάδα των φορ δεν μπορεί να είναι Γιακουμάκης Γερεμεγεφ. Θες κάτι καλύτερο από τον Γερεμεγεφ.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- paok apo epilogi
Μύθου Χατσίδης Μαναστηρλής 3ος και Ντούγκα Σαρρής θα είναι η πεντάδα πιστεύω και θα παρουν αγώνεςcannibalfrag έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 07:36 Καλημέρα και απο εμένα...
Μυθου θα ήθελα 1ο-2ο όπως και Χατσίδη...αυτα τα παιδιά δείξανε πως μπορούν,ειναι κρίμα να θαφτουν...
Μακαρι του χρόνου να βγουν 2-3 παιχτάκια ακόμα...
Επίσης πωληση ιδανικά Καμαρα και Δεσποτα και μεαγραφές απο εκεί....αλλα ας κινηθούν λίγο,για τον θεό...
Εχω την εντύπωση οτι ο μοναστηρλης δε θα μετράει απ του χρόνου.aivas19 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 08:33Μύθου Χατσίδης Μαναστηρλής 3ος και Ντούγκα Σαρρής θα είναι η πεντάδα πιστεύω και θα παρουν αγώνεςcannibalfrag έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 07:36 Καλημέρα και απο εμένα...
Μυθου θα ήθελα 1ο-2ο όπως και Χατσίδη...αυτα τα παιδιά δείξανε πως μπορούν,ειναι κρίμα να θαφτουν...
Μακαρι του χρόνου να βγουν 2-3 παιχτάκια ακόμα...
Επίσης πωληση ιδανικά Καμαρα και Δεσποτα και μεαγραφές απο εκεί....αλλα ας κινηθούν λίγο,για τον θεό...
Μια υπομονή θα την έκανα μέχρι να δω την κατάσταση του Σαρρή. Αναφέρομαι στο βάθος της θέσης του Μειτε.
Όταν έχεις ταλαιπωρηθεί τοσα χρονια με φορ που ηρθαν και δεν ακούμπησαν δεν σνομπαρεις τον Γερεμεγεφ των 9 γκολ μεσα σε 4 μηνες
Τον κρατας με κλειστά ματια
Και μη μου πείτε ότι εβαλε και με πεναλτι γιατι ουτε απο αυτο εχουμε καποιον σιγουρο να τα χώνει
Επίσης να θυμησω οτι παιζουμε παντα μα πάντα με εναν επιθετικο, που σημαίνει δεν εχουμε τις ίδιες ανάγκες σε φορ με την αεκ η τον γαυρο
Τον κρατας με κλειστά ματια
Και μη μου πείτε ότι εβαλε και με πεναλτι γιατι ουτε απο αυτο εχουμε καποιον σιγουρο να τα χώνει
Επίσης να θυμησω οτι παιζουμε παντα μα πάντα με εναν επιθετικο, που σημαίνει δεν εχουμε τις ίδιες ανάγκες σε φορ με την αεκ η τον γαυρο
- These users thanked the author trianta76 for the post (total 3):
- paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, Maklaz
- Dimitris_L4
Και ενα ακομα παιδι λενε ξεχωριζει πολυ. Ενα μπακ. Δε θυμαμαι ακριβως το ονομα του αλλα τον θυμαμαι και στον τελικο της κ19 που τον ειδα ξεχωριζε σα την μυγα μεσ'το γαλα.
Εσυ να παρεις τους φιλους σου 2-3 τηλεφωνα και να πιεσεις να γινει η μεταγραφη.Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 09:29 Ωωω ρε τι καλοκαιρι θα περασουμε αν χασουμε τν Μητσαρα....
ο Ντούνγκαembuji έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 09:29 Και ενα ακομα παιδι λενε ξεχωριζει πολυ. Ενα μπακ. Δε θυμαμαι ακριβως το ονομα του αλλα τον θυμαμαι και στον τελικο της κ19 που τον ειδα ξεχωριζε σα την μυγα μεσ'το γαλα.
Αυτος ναι. Δε ξερω πως θα ειναι στο αντρικο ποδοσφαιρο γιατι αλλαζει επιπεδο πολυ το να παιζεις με αντρες αλλα φαινοτανε το παιδι το εχει. ηταν τρομερος. Θα φανει και στην προετοιμασια.