Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
- Shivaspace
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
έτσι λέω κι εγώ..και το χανούμι χωρίς βάργκας δεν έφερνε δύο Χ στην Τούμπα και έτσι δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα.
Σωστά όλα τα παραπάνω, με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε σχεδόν με μισή ομάδα από το Γενάρη, λόγω τραυματισμών.
Φορτούνη ο γαύρος. Αντε σιγά σιγά να αρχίζουμε καιμεις
- ΑποστόληςΑ
Εμείς θα φέρουμε και Γιαννούλη και Τζόλη...
-
john4serres
οχι Γιαννούλης, ναι Σταφυλίδης
φεύγει ο Σάντσεζ, έρχεται ο Κίτσιου
φεύγει ο Σάντσεζ, έρχεται ο Κίτσιου
- These users thanked the author john4serres for the post:
- Patron
Νομίζω ότι δεν εχουμε ακούμε απομυθοποιήσει, γενικώς ως φίλαθλοι (όλες οι ομάδες), το κονσεπτ ότι παίρνουμε ταλέντο με 1-1,5-2 μύρια και βγαίνει λαυράκι. Και μαζί σε αυτό για κάποιο λόγο ότι δεν έχουμε κινητοποιήσει παλιους παίχτες από χώρες όπως Βραζιλία Παραγουάη και δε ξέρω ποια άλλη.
Δεν είμαστε στα 90ς όπου δούλευε το σύστημα έτσι.
Πλέον όλα περνάνε μέσω γραφείων/ανθρώπων. Τα δίκτυα είναι επεκταθεί, τεράστια μεγέθη πλέον, από ομάδες Βελγίου Σκανδιναβίας κ.α.
Συνεπώς τα 3-4-5 μύρια για παίχτες τύπου Βάργκας είναι πλέον νορμάλ. Και γενικά δεν έχει εξελιχθεί ακόμα, στρατηγικά, το πεδίο στην Ελλάδα ώστε να δουλεύουν με υπεραξία και μακροπρόθεσμα. Ανέκαθεν το βραχυπρόθεσμο και εφήμερο κυνηγάμε.
Ακαδημίες και πάλι ακαδημίες. Να προωθεί ρολιστες μέσω της εξέλιξης Κ17→Κ19→Β→ανδρικο. Και ενίοτε κάποιο τρομερό ταλέντο.
Δεν είμαστε στα 90ς όπου δούλευε το σύστημα έτσι.
Πλέον όλα περνάνε μέσω γραφείων/ανθρώπων. Τα δίκτυα είναι επεκταθεί, τεράστια μεγέθη πλέον, από ομάδες Βελγίου Σκανδιναβίας κ.α.
Συνεπώς τα 3-4-5 μύρια για παίχτες τύπου Βάργκας είναι πλέον νορμάλ. Και γενικά δεν έχει εξελιχθεί ακόμα, στρατηγικά, το πεδίο στην Ελλάδα ώστε να δουλεύουν με υπεραξία και μακροπρόθεσμα. Ανέκαθεν το βραχυπρόθεσμο και εφήμερο κυνηγάμε.
Ακαδημίες και πάλι ακαδημίες. Να προωθεί ρολιστες μέσω της εξέλιξης Κ17→Κ19→Β→ανδρικο. Και ενίοτε κάποιο τρομερό ταλέντο.
- These users thanked the author geobila for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
<<Ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και των ανθρώπων της Μποταφόγκο, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να οδεύει προς την μεγάλη αγορά.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Τζον Τέξτορ έχουν φτάσει σε συμφωνία για την αγορά της Μποταφόγκο, ενεργό ρόλο στην οποία έχει και ο μεγαλοατζέντης Κία Τουραμπτσιάν.
Μάλιστα η πρόταση Μαρινάκη βρίσκεται στασ χέρια του διοικητικού συμβουλίου της Μποταφόγκο από την περασμένη Δευτέρα.
Οι ανταγωνιστικές προσφορές πάντως σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ήταν πάνω από 30 εκατ. ευρώ. >>
Μεγαλώνει επικίνδυνα το δίκτυο του γαύρου....
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Τζον Τέξτορ έχουν φτάσει σε συμφωνία για την αγορά της Μποταφόγκο, ενεργό ρόλο στην οποία έχει και ο μεγαλοατζέντης Κία Τουραμπτσιάν.
Μάλιστα η πρόταση Μαρινάκη βρίσκεται στασ χέρια του διοικητικού συμβουλίου της Μποταφόγκο από την περασμένη Δευτέρα.
Οι ανταγωνιστικές προσφορές πάντως σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ήταν πάνω από 30 εκατ. ευρώ. >>
Καλημέρα Ολλανδέ παιχταρά.van rooy έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 07:26 <<Ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και των ανθρώπων της Μποταφόγκο, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να οδεύει προς την μεγάλη αγορά.
...
Μου δίνεις αφορμή για ένα ωραίο θέμα συζήτησης.
Είναι δεδομένο πως με ένα τέτοιο δίκτυο ο οσφπ αποκτά μια άλλη δυναμική της οποίας το αποτύπωμα δεν είναι εύκολο να το δούμε σε στενά χρονικά πλαίσια.
Η ερώτησή μου είναι η εξής.
Θα θέλαμε να βλέπαμε κάτι αντίστοιχο από τον εκάστοτε ιδιοκτήτη της ομάδας μας. Δλδ σταδιακά να έχει 2, 3, 5, 10 ομάδες;
Η δική μου άποψη είναι ξεκάθαρα όχι με οποιοδήποτε τίμημα κι αν υπάρχει. Ακόμα κι αν το 1 στα 5 γίνει 1στα 15.
Ακούω τις δικές σας.
Γιατί όχι; Τι θέμα έχεις; Αν μπορεί κ θέλει ένας ιδιοκτήτης
Καλημέρα φίλε marsantos
Ο Ιβαν με την κουλτούρα που έχει νομίζω ότι δύσκολα θα μπορούσε να υποστηρίξει μια τέτοια ιδέα.
Είναι ένας άνθρωπος που δείχνει ότι θέλει να έχει τον έλεγχο των αποφάσεων.
Σε μια τέτοια επιλογή το πρώτο που θα με απασχολούσε είναι στο δίκτυο αυτό ποια θεωρείται η ομάδα <μάνα>.
Αν ο ΠΑΟΚ ήταν σε ένα τέτοιο δίκτυο η < μάνα> θα το ήθελα καθώς θα άλλαζε τελείως το επίπεδο μας.
Όσο αφορά τον γαύρο οι επιλογές που έχει κάνει είναι λίγο ακατανόητες...απο Ελλάδα στην Αγγλία ...απο εκει πορτογαλία...και τώρα βραζιλία.
Δεν δείχνει να είναι ο γαύρος η μάνα του δικτύου...οπότε κάποια στιγμή θα έρθουν και τα μαύρα σύννεφα.
Το μόνο που μπορεί να τον σώσει είναι ότι το επίπεδο στην Ελλάδα είναι αρκετά χαμηλό(οικονομικά και μικρός ανταγωνισμός).
Ο γαύρος <<γίνεται παγκόσμιος παίκτης>> στην ποδοσφαιρική αγορά...βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο...αν πετύχει ή όχι ...κανείς δεν ξέρει.
Αποδεικνύει ότι ακολουθεί την τάση που επικρατεί τελευταία.
Έστω και ως φτωχός συγγενής.
Θα μου άρεσε ως ιδέα να το κάναμε αυτό με βαλκανικές ομάδες ...μια αγορά που βγάζει διαμάντια.
ΠΑΟΚ παρτιζαν κτλ...
Ο Ιβαν με την κουλτούρα που έχει νομίζω ότι δύσκολα θα μπορούσε να υποστηρίξει μια τέτοια ιδέα.
Είναι ένας άνθρωπος που δείχνει ότι θέλει να έχει τον έλεγχο των αποφάσεων.
Σε μια τέτοια επιλογή το πρώτο που θα με απασχολούσε είναι στο δίκτυο αυτό ποια θεωρείται η ομάδα <μάνα>.
Αν ο ΠΑΟΚ ήταν σε ένα τέτοιο δίκτυο η < μάνα> θα το ήθελα καθώς θα άλλαζε τελείως το επίπεδο μας.
Όσο αφορά τον γαύρο οι επιλογές που έχει κάνει είναι λίγο ακατανόητες...απο Ελλάδα στην Αγγλία ...απο εκει πορτογαλία...και τώρα βραζιλία.
Δεν δείχνει να είναι ο γαύρος η μάνα του δικτύου...οπότε κάποια στιγμή θα έρθουν και τα μαύρα σύννεφα.
Το μόνο που μπορεί να τον σώσει είναι ότι το επίπεδο στην Ελλάδα είναι αρκετά χαμηλό(οικονομικά και μικρός ανταγωνισμός).
Ο γαύρος <<γίνεται παγκόσμιος παίκτης>> στην ποδοσφαιρική αγορά...βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο...αν πετύχει ή όχι ...κανείς δεν ξέρει.
Αποδεικνύει ότι ακολουθεί την τάση που επικρατεί τελευταία.
Έστω και ως φτωχός συγγενής.
Θα μου άρεσε ως ιδέα να το κάναμε αυτό με βαλκανικές ομάδες ...μια αγορά που βγάζει διαμάντια.
ΠΑΟΚ παρτιζαν κτλ...
Οι εκεί αγορές είναι πανάκριβες και έχουν ήδη δίκτυα οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες εδώ και χρόνια.
Μια τέτοια κίνηση ανοίγει κατά πολύ το δικό τους ορίζοντα.
Ναι ως φτωχός συγγενής γιατί τον πρώτο λόγο θα τον έχουν οι Άγγλοι και μετά ο γαύρος, δεν αναιρεί όμως αυτό κάτι.
Βλέπουμε πως λειτουργούν με τους δανεισμούς εκατέρωθεν τα τελευταία χρόνια.
Μια τέτοια κίνηση ανοίγει κατά πολύ το δικό τους ορίζοντα.
Ναι ως φτωχός συγγενής γιατί τον πρώτο λόγο θα τον έχουν οι Άγγλοι και μετά ο γαύρος, δεν αναιρεί όμως αυτό κάτι.
Βλέπουμε πως λειτουργούν με τους δανεισμούς εκατέρωθεν τα τελευταία χρόνια.
η πορτογαλια δεν εχει περιορισμο στους ξενους συνεπως οταν αγοραζει απο βραζιλια μπορει και τους κραταει 2-4 χρονια, τους εξελισσει, λαμβανουν εγγραφα ΕΕ και κατοπιν γινεται πωληση, οποτε το Μποταφογκο-Ριο Αβε το ακουω.
Εμενα με προβληματιζει η τριγωνικη συναλλαγη και τι περιορισμους εχουν μεταξυ τους οι ομαδες του Βαγγελα αν η μια πουλαει στην αλλη
Εμενα με προβληματιζει η τριγωνικη συναλλαγη και τι περιορισμους εχουν μεταξυ τους οι ομαδες του Βαγγελα αν η μια πουλαει στην αλλη
Κατ' αρχήν αν μπορεί και θέλει ένας ιδιοκτήτης δε θα ασχοληθεί με το τι λέει o marsantos και ο κάθε marsantos.
Θα κάνει ότι γουστάρει όπως κάνει σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και για οποιαδήποτε επιχειρηματική δράση, μέχρι τα συμφέροντα του σε σύγκρουση με κάποιον άλλον μεγαλοεπιχειρηματία και να αρχίσουν οι μπόμπες είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά.
Τώρα το τι θέμα έχω προσωπικά;
Προφανώς είναι μεγάλη κουβέντα που θα χρειαζόταν διάλογος για να αναπτυχθεί.
Σε τίτλους και πολύ αφαιρετικά θα σου πω πως τον ΠΑΟΚ τον έχω ως κάτι ακέραιο στο μυαλό μου.
Δε θέλω ο ΠΑΟΚ να είναι μάνα κάποιου γκρουπ που χρησιμοποιεί άλλες ομάδες. Και δε θέλω όχι μόνο για το προφανές της εκμετάλλευσης αλλά και από σεβασμό στην αγάπη των άλλων οπαδών προς τις ομάδες τους που θα είναι υπό της δικής μας. Επίσης δε θέλω ο ΠΑΟΚ να είναι παιδί σε ένα γκρουπ για να λειτουργεί ως χρήσιμη μπουκιά στις ορέξεις της μάνας.
Συμφωνώ marsantos.
Αν γίνονταν χωρίς να υπάρχει δυνατότητα επιλογής και μόνο τότε θα ήθελα να είμαστε η μάνα του δικτύου...διαφορετικά και γω πιστεύω στην ακεραιότητα και μοναδικότητα της κάθε ομάδας.
Μια τέτοια επιλογή σε μεταμορφώνει απλά σε ένα εμπορικό προιον.
Αν γίνονταν χωρίς να υπάρχει δυνατότητα επιλογής και μόνο τότε θα ήθελα να είμαστε η μάνα του δικτύου...διαφορετικά και γω πιστεύω στην ακεραιότητα και μοναδικότητα της κάθε ομάδας.
Μια τέτοια επιλογή σε μεταμορφώνει απλά σε ένα εμπορικό προιον.
+1 Marsantos απο μενα.
θελω ρομαντισμο στο αθλημα ανεξαρτητα του κεφαλαιου κλπ κλπ.
Να γουσταρει με την ομαδα, να ζει μεσα απο αυτο και να μεγαλωνει εκατερωθεν.
Ενας προεδρος μια ομαδα.
θελω ρομαντισμο στο αθλημα ανεξαρτητα του κεφαλαιου κλπ κλπ.
Να γουσταρει με την ομαδα, να ζει μεσα απο αυτο και να μεγαλωνει εκατερωθεν.
Ενας προεδρος μια ομαδα.