Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
van rooy

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από van rooy »

Θέλω να φέρουν παίκτες που να δίνουν νίκες στην ομάδα όταν η ομάδα δεν είναι καλά.
These users thanked the author van rooy for the post:
Panostas1995
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ρε σεις τι κανετε; Μπηκα να δω αν υπαρχει καποιο νεο απο το χθεσινο και διαβαζω 3+ σελιδες τωρα για τον μπατατουδη. :lol: :lol:

Ημερα 6η.

Ηρθα στην δουλεια χωρις Κονσεϊσαο προπονητη, θα φυγω με Κονσεϊσαο προπονητη. :opaokara:
These users thanked the author embuji for the post:
aivas19
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Panostas1995 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 07:09 Και τρίτο ας αποφασίσουν ποιον θέλουν (εγώ θα έδινα τον μύθου δανεικό μια χρονιά ώστε του χρόνου να πάρει τη θέση του Γιακουμάκη)
Καλημέρα φίλε! Δεν μπορεί να δωθεί ο Μύθου τόσο εύκολα δανεικός. Το νέο φορμάτ του κυπέλλου ζητάει 2 μικρούς πλέον.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
geobila, margas
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Maklaz έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 07:29
Panostas1995 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 07:09 Και τρίτο ας αποφασίσουν ποιον θέλουν (εγώ θα έδινα τον μύθου δανεικό μια χρονιά ώστε του χρόνου να πάρει τη θέση του Γιακουμάκη)
Καλημέρα φίλε! Δεν μπορεί να δωθεί ο Μύθου τόσο εύκολα δανεικός. Το νέο φορμάτ του κυπέλλου ζητάει 2 μικρούς πλέον.
Μικρούς έχω με το τσουβαλι (δύο τέρματα, Ντουγκα, Μπαταουλας, Τσιοτας, κοσιδης, Σαρρής, Χατσιδης, μύθου και πολλά άλλα παιδιά που έρχονται) ναι δε θα παίξουν όλοι στον ΠΑΟΚ βασικοί αλλά είναι η αλήθεια πως έρχεται ωραίο πράγμα από πίσω...
cannibalfrag

Δημοσίευση από cannibalfrag »

Καλημέρα και απο εμένα...

Μυθου θα ήθελα 1ο-2ο όπως και Χατσίδη...αυτα τα παιδιά δείξανε πως μπορούν,ειναι κρίμα να θαφτουν...

Μακαρι του χρόνου να βγουν 2-3 παιχτάκια ακόμα...

Επίσης πωληση ιδανικά Καμαρα και Δεσποτα και μεαγραφές απο εκεί....αλλα ας κινηθούν λίγο,για τον θεό...
Panostas1995

cannibalfrag έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 07:36 Καλημέρα και απο εμένα...

Μυθου θα ήθελα 1ο-2ο όπως και Χατσίδη...αυτα τα παιδιά δείξανε πως μπορούν,ειναι κρίμα να θαφτουν...

Μακαρι του χρόνου να βγουν 2-3 παιχτάκια ακόμα...

Επίσης πωληση ιδανικά Καμαρα και Δεσποτα και μεαγραφές απο εκεί....αλλα ας κινηθούν λίγο,για τον θεό...
Ο Μύθου έβαλε αρκετά γκολ και έδειξε χαρακτήρα σκοράροντας σε όλους τους κάτω σε ηλικία 18 χρονών αλλά σε ροή παιχνιδιού είναι ακόμη πίσω ακόμη και από τον Γερεμεγιεφ... πιστεύω με μια χρονιά σε πρωτάθλημα του εξωτερικού (Ολλανδία, Βέλγιο κτλ ) θα γυρίσει πίσω έτοιμος....ναι υπάρχει περίπτωση να έχουμε νέο Τζίμα αλλά ο Τζίμας είναι σίγουρα πιο έτοιμος παίκτης και ο Μύθου του λείπει κάτι πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο...η ένταση οπότε δύσκολα θα ενδιαφερθούν ομάδες από τοπ πρωτάθληματα
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Panostas1995 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 07:33
Μικρούς έχω με το τσουβαλι (δύο τέρματα, Ντουγκα, Μπαταουλας, Τσιοτας, κοσιδης, Σαρρής, Χατσιδης, μύθου και πολλά άλλα παιδιά που έρχονται) ναι δε θα παίξουν όλοι στον ΠΑΟΚ βασικοί αλλά είναι η αλήθεια πως έρχεται ωραίο πράγμα από πίσω...
Βρε εγώ μαζί σου ! Αλλά από όλους αυτούς μέχρι στιγμής έχουμε δει Μύθου και Χατσιδη, αν αυτοί οι 2 μπορούν να βγάλουν 90λεπτο οκ , αν όχι - που το πιστεύω , τότε χρειάζεσαι 4 μικρούς.

Όπως και να έχει, μακάρι να κάνουν το ξεπεταγμα και οι υπόλοιποι!
geobila

Δημοσίευση από geobila »

εχω την υποψια οτι η επομενη σεζον, λογω του οτι ειναι η τελευταια του Ραζβαν, θα στηριχθει για τον Ραζβαν, και αρα δεν θα παμε σε ριζικες αλλαγες. Δεν υπαρχει και χρονος για να γινει κατι τετοιο ακομα κι αν ερθει ο ΤΔ της Παρι.

Οποτε, μιας και η γενικη εμπειρια της ομαδας (λογικα) ειναι οτι το συνολο ειναι καλο αλλα θελει λιγες πινελιες, θα κανουμε τα βασικα που εχουμε αναγνωρισει ολοι εδω απο περσι. Ητοι, αριστερο εξτρεμ, 2 στοπερ και 1 δεξι μπακ (αν ισχυει του Σαντσεθ), 1 εξαρι, 1 με 2 οχταρια, 1 αριστερο χαφ/εξτρεμ, Γιακουμακης.

Απο πωλησεις πολυ πιθανον να φυγει ο Καμαρα.
Δε βλεπω πωληση Ντεσποτοφ ουτε Σορετιρε, και οι δυο θα μεινουν να βοηθησουν στο ροτεισιο.
Για τον μονο που δεν μπορω με τιποτα να υπολογισω/πονταρω ειναι ο Τειλορ.

Ολα τα παραπανω βασιζονται αποκλειστικα στον Ραζβαν, που θα εξαντλησει τον τελευταιο χρονο του συμβολαιου του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geobila την Τετ 03 Ιουν 2026, 07:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Έχει πάντως την πλάκα του, πως βλέπουμε οι ίδιοι τα ταλέντα μας στην αρχή, μέχρι να κλαιγόμαστε για σημαίες αφού παίξουν κατά λάθος και διακριθούν.

Ο Μύθου, εφόσον μας κάνει, θα πρέπει να υπάρχει απαίτηση να πάρει τουλάχιστον 2πλάσια λεπτά του χρόνου. Τα νούμερα του και τα προσόντα του σε αυτή την ηλικία ακριβοπληρώνονται.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
Ιάσονας, paok apo epilogi
geobila

Δημοσίευση από geobila »

αυτο συντροφε σημαινει οτι πονταρει η ομαδα σε ενα πλανο εξελιξης και διαχειρισης του Μυθου, Χατσιδη και λοιπων νεων που ερχονται απο πισω.
Για διαφορους συνδυαστικους λογους δε βλεπω να υλοποιειται στο 80% που θα επρεπε.

Ο Χατσιδης λογικα θα περιοριστει αν κανει στεπ-απ ο Ντεσποτοφ φετος ή ο Σορετιρε αλλα θα ειναι σιγουρα μεσα στο ροτεισιο.
ΤΟ ιδιο ισχυει με Μυθου, θα συνεχισει η διαχειριση του οπως τελειωσε, ως τριτος.
Panostas1995

Maklaz έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 07:44
Panostas1995 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 07:33

Βρε εγώ μαζί σου ! Αλλά από όλους αυτούς μέχρι στιγμής έχουμε δει Μύθου και Χατσιδη, αν αυτοί οι 2 μπορούν να βγάλουν 90λεπτο οκ , αν όχι - που το πιστεύω , τότε χρειάζεσαι 4 μικρούς.

Όπως και να έχει, μακάρι να κάνουν το ξεπεταγμα και οι υπόλοιποι!
Κοίτα συνήθως η ομάδα εμφανίζει 1-2 νέα παιδιά στη πρώτη ομάδα μου νομιμοποιούνται μέσα στη χρονιά (πέρσι Χατσιδης, Μυθου) ....εγώ χωρίς να είναι ειδικός ποντάρω σε Μπαταουλα(αν και πέρσι έδειξε στασιμότητα) , Ντουγκα που έρχεται με φόρα και Σαρρή που λένε καλά λόγια.

Φυσικά μπορεί και να πεταχθεί και άλλο τσακαλακι
These users thanked the author Panostas1995 for the post (total 2):
Maklaz, aivas19
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

geobila έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 07:46 εχω την υποψια οτι η επομενη σεζον, λογω του οτι ειναι η τελευταια του Ραζβαν, θα στηριχθει για τον Ραζβαν, και αρα δεν θα παμε σε ριζικες αλλαγες. Δεν υπαρχει και χρονος για να γινει κατι τετοιο ακομα κι αν ερθει ο ΤΔ της Παρι.

Οποτε, μιας και η γενικη εμπειρια της ομαδας (λογικα) ειναι οτι το συνολο ειναι καλο αλλα θελει λιγες πινελιες, θα κανουμε τα βασικα που εχουμε αναγνωρισει ολοι εδω απο περσι. Ητοι, αριστερο εξτρεμ, 2 στοπερ και 1 δεξι μπακ (αν ισχυει του Σαντσεθ), 1 εξαρι, 1 με 2 οχταρια, 1 αριστερο χαφ/εξτρεμ, Γιακουμακης.

Απο πωλησεις πολυ πιθανον να φυγει ο Καμαρα.
Δε βλεπω πωληση Ντεσποτοφ ουτε Σορετιρε, και οι δυο θα μεινουν να βοηθησουν στο ροτεισιο.
Για τον μονο που δεν μπορω με τιποτα να υπολογισω/πονταρω ειναι ο Τειλορ.

Ολα τα παραπανω βασιζονται αποκλειστικα στον Ραζβαν, που θα εξαντλησει τον τελευταιο χρονο του συμβολαιου του.
Η πώληση Ντεσποτοφ είναι αναγκαία νομίζω. Αλλιώς ξεχάστε μεγάλα συμβόλαια σε εξτρέμ. Και πέρα από αυτό, μέχρι και ο χατσι τον ξεπέρασε, γιατί να δίνω 1,3 στο τρίτο μου δεξί εξτρέμ; Είπαμε.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ε θα πουλήσουμε και Τσάλοφ καμιά 5-6 χαρτιά και όλα καλά.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

john4serres έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 08:01 Ε θα πουλήσουμε και Τσάλοφ καμιά 5-6 χαρτιά και όλα καλά.
που θα βρουμε τετοιο μπαγλαμα; :lol:
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

3 Ιουνίου και πρέπει σε 20 μέρες, να αλλάξουν τα πάντα στην διοίκηση από πρόσωπα αλλά και πως δουλεύουν, πρέπει να έρθουν 5 παίκτες 11αδας, ένα Στόπερ,ένα αριστερό μπακ ,ένα χαφ( ο Μειτε δεν θα μπορέσει να βοηθήσει με τίποτα στα προκριματικά) ένα αριστερό εξτρεμ και ένα φορ (Γιακουμακης ή κάποιος άλλος).
Κι όλα αυτά μαζί με τις ανανεώσεις κεντζιορα ταισον και ίσως οζντοεφ αν τον θέλει ο Λουτσεσκου.
Ουπσ τι είπα Λουτσεσκου, ακόμα δεν ξέρουμε αν θα είναι ο ίδιος στον πάγκο ή αν θα πάμε και σε αλλαγή προπονητή που σημαίνει διαφορετικά χαρακτηριστικά παίκτη
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”