Σε τι υψόμετρο βρίσκεσαι;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- pagotatzis
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Θα διαφωνήσω φίλε μουFreeWatcher έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 13:16 Το ότι ο Βιειρίνια είναι σημαία του ΠΑΟΚ και ήταν παιχτάρα εντός των 4 γραμμών δεν σημαίνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί και σαν ΤΔ ή σε διοικητικό πόστο. Δεν τον βλέπω να το έχει ή και να το γουστάρει. Από αυτό που βγάζει και ο ίδιος προς τα έξω τουλάχιστον.
Πρώτη φορά φέτος είμαι υπέρ της αποχώρησης Λουτσέσκου. Δεν στράβωσε για ένα αποτέλεσμα ο Ιβάν όπως γράφτηκε παραπάνω, αλλά για μια πλήρως αποτυχημένη χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Και μάλιστα στη χρονιά των 100.
Για μένα ας βγάλει την τσατίλα του σε μπαλαδόρο ΤΔ και παίχτες αξίας ο Ιβάν. Ο ΤΔ ας μην ανανεώσει παράλληλα παίχτες που αποδεδειγμένα δεν ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα και θα τους κρατούσε ο Λούτσε λόγω σχέσεων. Ή και να αποδεσμεύσει κάποιους. Βέβαια μετά θα έχουμε εδώ μέσα δεν κράτησε τον Κετζιόρα ή τον Κάνιας ο πρόεδρος και δεν στηρίζει τον προπονητή και μλκς. Δεν πειράζει. Έλεος με την προσωπολατρεία. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρά! Πρέπει επιτέλους να γίνει σύγχρονο κλαμπ. Και καλά είναι να πάρει χαμπάρι ο Σαββιδης, και μάλιστα μετά τις χρονιές που έχει αφήσει ακέφαλη και απροστάτευτη την ομάδα, ότι επόμενο κεφάλι μετά του Λουτσέσκου παίζει να είναι το δικό του. Ο κόσμος βράζει.
νομίζω ότι είναι κατάλληλος στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή και θα εξηγήσω:
μιλάει τόσες γλώσσες ,έχει απίστευτα κονε από Γερμανία θα έχει κοντά του ένα μεγάλο team που θα τον βοηθάει σε όλες τις αποφάσεις ,Βλέπε τσίκνα και τον τύπο που ήρθε από την Ιταλία!
Δλδ ο Καρυπιδης τι είχε και ήταν στον ρόλο αυτό ;
- These users thanked the author pagotatzis for the post (total 2):
- rockcity4, Amsterdamer_87
Εγώ αδυνατώ να καταλάβω την πρεμούρα για τις μεταγραφές.
Απ' ότι φαίνεται ο Ραζβάν μένει (αυτή ήταν και η αίσθηση μου άλλωστε) οπότε είναι δεδομένο ότι οι αλλαγές σε επίπεδο ενδεκάδας θα είναι ελάχιστες. Όπως είναι κάθε χρονιά με προπονητή τον Ραζβάν.
Παβλένκα
Κένι-Κεντζιόρα-Μίχα-Μπάμπα
Οζντόεφ-Μειτέ
Ζίλε, Ντέλιας, Τάισον
Γερεμέγιεφ
Έτοιμοι είμαστε.

Απ' ότι φαίνεται ο Ραζβάν μένει (αυτή ήταν και η αίσθηση μου άλλωστε) οπότε είναι δεδομένο ότι οι αλλαγές σε επίπεδο ενδεκάδας θα είναι ελάχιστες. Όπως είναι κάθε χρονιά με προπονητή τον Ραζβάν.
Παβλένκα
Οζντόεφ-Μειτέ
Ζίλε, Ντέλιας, Τάισον
Γερεμέγιεφ
Έτοιμοι είμαστε.
- FreeWatcher
- Amsterdamer_87
Πολυ ευστοχος στις παραθεσεις του ο Παγωτατζης..
Συμφωνω μεχρι τελειας..
Συμφωνω μεχρι τελειας..
-
Psagmenos4
Για αρχή μπαμπά θα πάει μουντιάλ,ταισον δεν έχει ανανεώσει, Μειτε είναι τραυματιας άγνωστο πως θα είναι στα πρώτα παιχνίδια το ίδιο ισχύει και για Μιχα ,ζιφκο και Ντελια ενώ Ταισον και Κεντζιορα δεν ξέρουμε αν έχουν ανανεώσει. Όσο για την ποιότητα της 11αδας για κονφερενσ και 3ο 4ος καλή είναι.JohnDag έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 13:36 Εγώ αδυνατώ να καταλάβω την πρεμούρα για τις μεταγραφές.
Παβλένκα
Οζντόεφ-Μειτέ
Ζίλε, Ντέλιας, Τάισον
Γερεμέγιεφ
Έτοιμοι είμαστε.
![]()
- Amsterdamer_87
- Metagrafakias
Αν πουμε οτι ο Ιβαν ακουει τον θρυλο Βιειρινια, οτι πρεπει να ερθει νεος αερας στην ομαδα, που συμφωνω απολυτα, καποια πραγματα που πρεπει να γινουν ειναι τα εξης...Nassos έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 13:05 Εγώ πάντως κατάλαβα οτι μιλάει συνέχεια με τον Ιβάν κσι εκφέρει άποψη για τα πάντα, απο τους μικρούς και τη β ομάδα μέχρι και τις μεταγραφές.
Όμως μίλησε και για τη φετινή χρονιά, τη χαρακτήρισε αποτυχία και οτι πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν πολλά κ οχι μονο σε ότι αφορά τους παίχτες. Είπε χαρακτηριστικά οτι χρειάζεται νέος αέρας.
Παμε πρωτα διοικητικα..
Δεν μπορει η Γκοντσαρεβα να συνεχισει να εχει ρολο CEO στην ομαδα,ας αρκεστει στα οικονομικα που ειναι και το στοιχειο της...
Δεν μπορει η ομαδα να συνεχισει να λειτουργει χωρις ΤΔ αναγνωρισμενης αξιας και να αρκειται στο μοντελο Καρυπιδης,Γιωργης,Λουτσεσκου,Θωμαρεης,Μαρακι αλλα ολοι αυτοι να μην εχουν καμια εξουσια για αποφασεις, αν δεν παρουν το τελικο οκ απο τον Ιβαν..
Ο CEO της ομαδας θα ειναι ποδοσφαιρανθρωπος κοινης αποδοχης που γνωριζει την Ελληνικη πραγματικοτητα..Οχι Ουκρανοι και Ουγγροι ...
Παμε στα ποδοσφαιρικα...
Δεν μπορουμε ακομα να συζηταμε για ανανεωσεις Οζντοεφ,Κεντζιορα,Μπαμπα και να ειμαστε σε σκεψεις για παικτες τυπου Καμαρα,Ντεσποτοφ, αν πρεπει να μεινουν και την νεα χρονια η οχι...
Για ποια ανανεωση μιλαμε τοτε,για ποιο νεο αερα???
Αν ο Λουτσε δεν σταματησει αυτες τις συμπαθειες και τα κολληματα προς παικτες, θα αποφασισει ο ΤΔ αν πρεπει να αλλαξει και αυτος..
Η ομαδα εχεις τις καλυτερες ακαδημιες μακραν στην Ελλαδα και πρεπει να εκμεταλευτει σαν αρχη αυτο και να προωθησει 3-4 παικτες απο εκει...
Οχι απλα να κανουν προετοιμασια καποια παιδια και μετα να χαθουν, αλλα να εχουν καθαρα ρολο στο ροτεισον της ομαδας...
Εχουμε την πιο σοβαρη ομαδα Β ...Γιατι να μην ανεβουν 2-3 παιδια απο εκει που ξεχωρισαν???
Η Κ19 πηρε αηττητο νταμπλ,γιατι να μην ανεβουν αλλα 1-2 παιδια απο εκει???
Ας μην πουμε ονοματα, αυτοι που τους βλεπουν καθε μερα ξερουν ποιοι εχουν προοπτικες...
Επισης δεν χρειαζεται ολοι να ειναι προτζεκτς Ντελια,υπαρχουν και χρησιμοι παικτες για ροτεισον...
Ετσι φερνεις νεο αερα στην ομαδα και μετα βλεπεις και 4-5 περιπτωσεις ξενων με μεταγραφη ωστε να δεσεις την ομαδα...
Αν δεν ακολουθηθει αυτο το μοντελο που προανεφερα το αλλο ειναι σαν αυτο της αεχ...
Ενας προεδρος χωσαδας να δινει εκατομυρια σε 30χρονους Ουκρανους και Ουγγρους...
Προτιμω το πρωτο μοντελο ...και πιο υγειες ειναι και πιο προσιτο για τον Ιβαν...
Αλλα να υπαρχει μοντελο και ξεκαθαρο πλανο, γιατι αυτη τη στιγμη φαινεται να μην υπαρχει τιποτα!!Ολα στον αερα!!
- These users thanked the author Metagrafakias for the post (total 3):
- curtis, FreeWatcher, rockcity4
Να είσαι σίγουρος ότι από την στιγμή που μένει ο Ραζβάν θα ανανεώσουν και θα μείνουν όλοι στο τέλος.Psagmenos4 έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 13:41Για αρχή μπαμπά θα πάει μουντιάλ,ταισον δεν έχει ανανεώσει, Μειτε είναι τραυματιας άγνωστο πως θα είναι στα πρώτα παιχνίδια το ίδιο ισχύει και για Μιχα ,ζιφκο και Ντελια ενώ Ταισον και Κεντζιορα δεν ξέρουμε αν έχουν ανανεώσει. Όσο για την ποιότητα της 11αδας για κονφερενσ και 3ο 4ος καλή είναι.JohnDag έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 13:36 Εγώ αδυνατώ να καταλάβω την πρεμούρα για τις μεταγραφές.
Παβλένκα
Οζντόεφ-Μειτέ
Ζίλε, Ντέλιας, Τάισον
Γερεμέγιεφ
Έτοιμοι είμαστε.
![]()
Όσο για την ποιότητα της 11άδας όλα είναι ψιλοράντομ με τον Ραζβάν έτσι κι αλλιώς.
Είναι ικανός να χάσει πρωτάθλημα με Μέσι, Ρονάλντο επιθετικό δίδυμο (δίκην υπερβολής) και να το πάρει με..Μπράντον, Σαμάτα.
Ως εκ τούτου, θα δείξει.
Χωρις να τον γνωριζω πιστευω δεν κατεχει το μπιζνες κομματι (το οποιο αποκταται, κτιζεται) αλλα ενδεχομενως να μη γουσταρει τη θεση ως ρολο/ποστο και να θελει να ειναι παγκο και με την ομαδα απο κοντα, δηλαδη στα χαρακωματα οχι στο γραφειο.pagotatzis έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 13:33Θα διαφωνήσω φίλε μουFreeWatcher έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 13:16 Το ότι ο Βιειρίνια είναι σημαία του ΠΑΟΚ και ήταν παιχτάρα εντός των 4 γραμμών δεν σημαίνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί και σαν ΤΔ ή σε διοικητικό πόστο. Δεν τον βλέπω να το έχει ή και να το γουστάρει. Από αυτό που βγάζει και ο ίδιος προς τα έξω τουλάχιστον.
Πρώτη φορά φέτος είμαι υπέρ της αποχώρησης Λουτσέσκου. Δεν στράβωσε για ένα αποτέλεσμα ο Ιβάν όπως γράφτηκε παραπάνω, αλλά για μια πλήρως αποτυχημένη χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Και μάλιστα στη χρονιά των 100.
Για μένα ας βγάλει την τσατίλα του σε μπαλαδόρο ΤΔ και παίχτες αξίας ο Ιβάν. Ο ΤΔ ας μην ανανεώσει παράλληλα παίχτες που αποδεδειγμένα δεν ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα και θα τους κρατούσε ο Λούτσε λόγω σχέσεων. Ή και να αποδεσμεύσει κάποιους. Βέβαια μετά θα έχουμε εδώ μέσα δεν κράτησε τον Κετζιόρα ή τον Κάνιας ο πρόεδρος και δεν στηρίζει τον προπονητή και μλκς. Δεν πειράζει. Έλεος με την προσωπολατρεία. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρά! Πρέπει επιτέλους να γίνει σύγχρονο κλαμπ. Και καλά είναι να πάρει χαμπάρι ο Σαββιδης, και μάλιστα μετά τις χρονιές που έχει αφήσει ακέφαλη και απροστάτευτη την ομάδα, ότι επόμενο κεφάλι μετά του Λουτσέσκου παίζει να είναι το δικό του. Ο κόσμος βράζει.
νομίζω ότι είναι κατάλληλος στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή και θα εξηγήσω:
μιλάει τόσες γλώσσες ,έχει απίστευτα κονε από Γερμανία θα έχει κοντά του ένα μεγάλο team που θα τον βοηθάει σε όλες τις αποφάσεις ,Βλέπε τσίκνα και τον τύπο που ήρθε από την Ιταλία!
Δλδ ο Καρυπιδης τι είχε και ήταν στον ρόλο αυτό ;
-
Panostas1995
Το να έχουμε εμείς απαίτηση να αναλάβει ένα τόσο σημαντικό πόστο ο Βιερίνια χωρίς καν να ξέρουμε τι πραγματικά θέλει να κάνει ο ίδιος είναι λίγο έως πολύ εγωιστικό από μεριά μας ....
Και εγώ θα ήθελα με το μυαλό μου να δω Ζαγοράκη CEO, Βρύζα - Βιερίνια τεχνικό και αθλητικό διευθυντή και Πάμπλο Γκαρσία ή Ίβιτς ή Κονσεϊσάο προπονητή αλλά δε ξέρουμε αν έστω ένας από αυτούς θα ήθελε κάτσει σε αυτές τις θέσεις.....
Ο Βιερίνια στη συνέντευξη είπε πως παρακολουθεί τα μαθήματα προπονητικής όχι όμως για να γίνει προπονητής αλλά για μάθει να σκέφτεται σαν προπονητής.... λογικά θα παρακολουθήσει και μαθήματα μάνατζμεντ....
Αλλά λογικά τον πρώτο χρόνο δεν ήθελε ούτε ο ίδιος να πάρει τόσο βάρος και τόσες αποφάσεις σαν αθλητικός ή τεχνικός διευθυντής και είναι φυσιολογικό οπότε το σύμβουλος του προέδρου είναι μια χαρά προς το παρών
Και εγώ θα ήθελα με το μυαλό μου να δω Ζαγοράκη CEO, Βρύζα - Βιερίνια τεχνικό και αθλητικό διευθυντή και Πάμπλο Γκαρσία ή Ίβιτς ή Κονσεϊσάο προπονητή αλλά δε ξέρουμε αν έστω ένας από αυτούς θα ήθελε κάτσει σε αυτές τις θέσεις.....
Ο Βιερίνια στη συνέντευξη είπε πως παρακολουθεί τα μαθήματα προπονητικής όχι όμως για να γίνει προπονητής αλλά για μάθει να σκέφτεται σαν προπονητής.... λογικά θα παρακολουθήσει και μαθήματα μάνατζμεντ....
Αλλά λογικά τον πρώτο χρόνο δεν ήθελε ούτε ο ίδιος να πάρει τόσο βάρος και τόσες αποφάσεις σαν αθλητικός ή τεχνικός διευθυντής και είναι φυσιολογικό οπότε το σύμβουλος του προέδρου είναι μια χαρά προς το παρών
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- FreeWatcher
- rade paprica
και εγώ δεν βλέπω πως συνδυάζονται οι ριζικές αλλαγές,
με την παραμονή Λουτσέσκου
εκτός και αν οι "ριζικές" αλλαγές δεν αφορούν το αγωνιστικό,
αλλά αποικλειστικά το διοικητικό κομμάτι...
με την παραμονή Λουτσέσκου
εκτός και αν οι "ριζικές" αλλαγές δεν αφορούν το αγωνιστικό,
αλλά αποικλειστικά το διοικητικό κομμάτι...
- These users thanked the author rade paprica for the post:
- Metagrafakias
Υπόψη ότι στη νέα σεζόν στην διοργάνωση του κυπέλλου θα πρέπει να είναι στην ενδεκάδα δύο παίκτες γεννημένοι το 2004 και μετά και συνεπώς στην αποστολή θα πρέπει να είναι στον πάγκο, τουλάχιστον άλλος ένας αυτής της ηλικίας.
-
George Best4
Ε οταν θα ερθει ο Ροναλντο με τον Μεσσι θα δουμε τι θα γινει.JohnDag έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 13:50Να είσαι σίγουρος ότι από την στιγμή που μένει ο Ραζβάν θα ανανεώσουν και θα μείνουν όλοι στο τέλος.Psagmenos4 έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 13:41Για αρχή μπαμπά θα πάει μουντιάλ,ταισον δεν έχει ανανεώσει, Μειτε είναι τραυματιας άγνωστο πως θα είναι στα πρώτα παιχνίδια το ίδιο ισχύει και για Μιχα ,ζιφκο και Ντελια ενώ Ταισον και Κεντζιορα δεν ξέρουμε αν έχουν ανανεώσει. Όσο για την ποιότητα της 11αδας για κονφερενσ και 3ο 4ος καλή είναι.JohnDag έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 13:36 Εγώ αδυνατώ να καταλάβω την πρεμούρα για τις μεταγραφές.
Παβλένκα
Οζντόεφ-Μειτέ
Ζίλε, Ντέλιας, Τάισον
Γερεμέγιεφ
Έτοιμοι είμαστε.
![]()
Όσο για την ποιότητα της 11άδας όλα είναι ψιλοράντομ με τον Ραζβάν έτσι κι αλλιώς.
Είναι ικανός να χάσει πρωτάθλημα με Μέσι, Ρονάλντο επιθετικό δίδυμο (δίκην υπερβολής) και να το πάρει με..Μπράντον, Σαμάτα.
Ως εκ τούτου, θα δείξει.
Μεχρι στιγμης το 2ο σεναριο εχουμε δει.
Τρομερη προσεγγιση παντως, ας κανουμε 11αδα με Χασιωτη Κολομπουρδα Αμαφουελε Βοσκαριδη κτλ οχι του τοτε, τωρα στα γεραματα, αφου ετσι κι αλλιως με τον Ραζβαν ολα ψιλοραντομ ειναι.
Απορω παντως πως δε σε κουραζει τοσο καιρο ειλικρινα να σχολιαζεις κατι παντα με στοχο το κραξιμο στον προπονητη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best4 την Τρί 02 Ιουν 2026, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- paokspren