Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Το μπαν έπεσε γιατί έχεις nickname Mirko χωρίς να βάλεις τον Τaccola στο άβαταρ.
Καλησπέρα, όντας νέο μέλος θέλω να ρωτήσω, είναι μόνιμος ο «έλεγχος» των ποστς ή από ένα σημείο και μετά σταματάει; Γιατί πολλές φορές μέχρι να μου εγκριθεί το ποστ αλλάζει η συζήτηση.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
- kataramenos5
Κοντευει χρονος...kataramenos5 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:37 Παλικάρια η αναζήτηση στα τοπικ δε δουλευει η μαλλον δουλεύει επιλεκτικα.
Πχ κανοντας αναζητηση στο παρον τοπικ τη λεξη "μπλε" που γραφτηκε 2 ποστ παραπανω μου φερνει μονο παλεις εγγραφες και οχι την τελευταια.
Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?
Καθαρισα cookies, cache κλπ
Φιλε σε τυχαίο έλεγχο πράγματι φαίνεται να έχει ένα χρονικό delay (πχ βγάζει αποτελέσματα από αρχές Μαιου) όμως σίγουρα οχι από τότε που αλλάχθηκε το φόρουμ. Σαφώς πιο πρόσφατα
Θα το δουμε και αυτό...
Θα το δουμε και αυτό...
- kataramenos5
@nkoss Ο Doomlord είναι για μας τους πιστούς οπαδούς του, ένας πνευματικός ηγέτης. Μας καθοδηγεί και μας εμπνέει ΌΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΚΡΙΝΕΙ. Ποιά κινητά και ποιές ώρες ανάγκης τώρα? Για μας είναι γκουρού, μοναχός, καθοδηγητής σε θέματα ηθικής και αξιών. Μας παρέχει συμβουλές και βοήθεια μόνο αν αυτός κρίνει ότι τα χρειαζόμαστε. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός, no offence έτσι?nkoss έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 21:34 Απευθύνομαι στον αδελφό doomlord.
Doomlord, άσε ένα κινητό ρε φίλε να σε καλούμε σε μια ώρα ανάγκης. Να, τώρα παίζει τελικός ουεφα και δε ξερουμε ποιον να υποστηρίξουμε. Πάει. Χαλασε το βραδυ μας.
150 post νομιζω ειναι, τουλάχιστον τόσα ήταν όταν έκανα το ακαουντ 2 χρονια πριν. Καλώς ήρθεςGianD έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 21:54 Καλησπέρα, όντας νέο μέλος θέλω να ρωτήσω, είναι μόνιμος ο «έλεγχος» των ποστς ή από ένα σημείο και μετά σταματάει; Γιατί πολλές φορές μέχρι να μου εγκριθεί το ποστ αλλάζει η συζήτηση.
Ευχαριστώ
Εσύ πέρασες δύσκολα.Η νέα γενιά τώρα τα βρίσκει όλα έτοιμα.Στα 50 νομίζω έπεσε το όριο των post που χρειαζεται "έλεγχος"