Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Thax έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 18:39 Αν είναι αυτό το ρόστερ είναι λίγο απογοητευτικό. Εγώ είμαι αισιόδοξος. Στους ξένους περιμένω μεγαλύτερα μπαμ.
Εμένα αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι πως οι περισσότεροι είναι βετεράνοι.
Επίσης θεωρώ πως δεν θα έπρεπε ν'αποχαιρετήσουμε ελαφρά την καρδία Tyree & Beverley που κατά την γνώμη μου έχουν να δώσουν ακόμα πολλά στην ομάδα και δεν χρειάζονται προσαρμογή. Ίσως και μια απόκτηση Omoruyi (ο οποίος αν δουλευτεί σε ενα-δυο χρόνια θα είναι δυσεύρετος ) μόνο για Ευρώπη που δεν υπάρχει περιορισμός.
Επίσης περίμενα να χωθούμε για Stojakovic,Πουλακίδα κτλ και όχι να αρκεστούμε σε χαμηλής δυναμικής παίκτες τύπου Κακλαμανάκη και Φίλιου αλλά δεν βλέπω τέτοια διάθεση. Αναμένεται δυνατό πρωτάθλημα του χρόνου με εμάς και τον συμπολίτη ενισχυμένους,τους δύο βρικόλακες,την χάρτινη και το υπολογίσιμο Περιστέρι
basketikos4

Δημοσίευση από basketikos4 »

D
Equalizer έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 23:01 Δεν έχω απολύτως καμία διάθεση να ψάξω και να βάλω σκρινσοτ από δήθεν πριμαντόνες των σόσιαλ που έχουν καβαλήσει το καλάμι και μετέτρεψαν εν μια νυκτί τον εαυτό τους από οπαδό σε φερέφωνο, και έριχναν και συγκεκαλυμένο λάδι στη φωτιά, και ειρωνεύονταν και κόσμο.

Αυτά έγραφαν, αυτά περιμένω. Και όντως πιστέυω πως θα γίνουν.

Τώρα, αν αυτά ήταν μικτά, προ φόρων, πρό ρατα, προ γιουρολιγκ, προ εορτής ή προ Χριστού, δεν έχω ούτε τη διάθεση, ούτε τον τρόπο να το αναλύσω.
Iδεα δεν εχω ποιους εννοεις και δεν με ενδιαφερει τι λεει ο καθε σοσιαλ.
Οσον αφορα το μπατζετ πολυ πιθανο βεβαια να ειναι οντως 20 το συνολικο με 10 αγωνιστικο.
Ο παναθηναικος εχει γυρω στα 45 φετος με 25 αγωνιστικο, ενω η μπουργκ πχ που πηρε το γιουροκαπ ειχε γυρω στα 5 αγωνιστικο και γυρω στα 14 συνολικο.
These users thanked the author basketikos4 for the post:
Lekyrie
Franky

Δημοσίευση από Franky »

GianD έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 21:45 Προς τι οι ειρωνείες;
Δεν ξέρω πως το σκέπτεται ο καθένας αλλά εικάζω οτι μετά την επικοινωνιακή καταιγίδα, ο κόσμος λογικά περίμενε μεταγραφές που θα προκαλούσαν δέος.

Αυτά που ακούγονται δεν προκαλούν κάτι τέτοιο.
These users thanked the author Franky for the post (total 3):
Dimitris_L4, katafraktos, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ε ναι. Κάποιοι δυστυχώς πάνε να μας βγάλουν και τρελούς κλασικά.
Mandela effect μάλλον
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
nunies4
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εμένα δε με νοιάζει η απότομη αγωνιστική εκτίναξη. Με δεδομένο ότι για τα μέχρι πρότινος δεδομένα μας θα πέσουν χρήματα και θα γίνει ένα πολύ ποιοτικό σύνολο, αυτό που πρωτίστως με ενδιαφέρει και θέλω να δω αλματώδη πρόοδο από τη νέα σεζόν είναι η αντιμετώπιση από τους θεσμούς και τους χασάπηδές τους εντός και εκτός τειχών. Όταν μπορώ αγωνιστικά να κοντράρω στα ίσια και να νικήσω λχ τους βρικόλακες, είτε επειδή εγώ βρεθώ σε δαιμονιώδη μέρα, είτε επειδή οι άλλοι είναι σε μέτρια κατάσταση κοκ, επιβάλλεται να μη με σταματήσουν ξανά νταβατζιλίκι.
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Shivaspace έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 22:35
Michalios92 έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 22:11 Ήταν να γίνουν 2 φιλικά με μπαρτσελονα και παρτιζαν στο παλατάκι τον Σεπτέμβριο.

Τις συζητήσεις τις έκανε ο Μπουντούρης.

Μετά την παραίτηση του, δεν ξέρω κατά πόσο έχουν κλείσει ή όχι αυτά τα φιλικά
θα γούσταρα ξανα και CSKA..ο αθλητισμός ενώνει και τους έχουν εξαφανίσει απ το ευρωπαικό μπάσκετ..fainal four χωρίς να πρέπει να παίξεις ή να αποκλείσεις τους Ρώσους , στέκει??
Μην ανησυχείς όταν δυναμώσουμε θα γυρίσουν και αυτές οι ομάδες :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”