35. Jorge Sanchez

Απάντηση
renegade

Re: 35. Jorge Sanchez

Δημοσίευση από renegade »

Ιάσονας έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 21:57 Μυρίζει ανταλλαγή με Γιακουμάκη αυτό το ρεπορτάζ λέω εγώ τώρα.
Θέλω πολύ να γίνει κανένα τέτοιο σενάριο, να ρθει κανένας τσάπρας στη θέση του, να δω τι θα γράφουνε και τι θα λένε πάλι όλα αυτά τα έξυπνα πουλιά για το πόσο αργόστροφοι είναι αυτοι στην παε
These users thanked the author renegade for the post:
Ιάσονας
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Μάλλον θα πάμε για τον ελεύθερο Σάλιακα αν συμβεί αυτό
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Ιάσονας έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 21:57 Μυρίζει ανταλλαγή με Γιακουμάκη αυτό το ρεπορτάζ λέω εγώ τώρα.
Ρε μπας κι έχει κανα τρελό ποσοστό μεταπώλησης εκεί ο Γιακουμης κ το πάμε σε τράμπα να γλιτώσουμε αμφότεροι τα κερατιατικα??
Απτον χειμώνα δεν είχε κ πολύ λογικη τόσα χρήματα για παίκτη ροτατιον κ εντελώς τυχαία απ αυτούς..
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Αυτο μου μυριζει κ εμενα Βετερανε.

Απο δικα μου ατομα που εχουν αυτια μεσα στην ΠΑΕ παντως,κινουμαστε εντονα στα μεταγραφικα.

Οψομεθα.
Casual

Δημοσίευση από Casual »

Εννοείτε ότι δώσαμε 2.5 για τον Σάντσεζ στην Κρουζ Αζουλ και τώρα θα τον ανταλλάξουμε πάλι με την Κρουζ Αζουλ για τον Γιακουμάκη;
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Casual έγραψε: Δευ 01 Ιουν 2026, 00:06 Εννοείτε ότι δώσαμε 2.5 για τον Σάντσεζ στην Κρουζ Αζουλ και τώρα θα τον ανταλλάξουμε πάλι με την Κρουζ Αζουλ για τον Γιακουμάκη;
Νομίζω ότι λένε πως η Αμερικανική ομάδα που τον είχε πριν έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης, επομένως εμείς δώσαμε 2,5 για τον Σάντσεθ, και θα τον δώσουμε πίσω για Γιακουμάκη, ώστε να παρακάμψουμε έτσι τους Αμερικανούς. Σα να δίναμε 2,5 καθαρά στην Κρούς Ασούλ. Εντάξει, τραβηγμένο, αλλά όχι απίθανο.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Vet_eranos έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 23:51
Ρε μπας κι έχει κανα τρελό ποσοστό μεταπώλησης εκεί ο Γιακουμης κ το πάμε σε τράμπα να γλιτώσουμε αμφότεροι τα κερατιατικα??
Απτον χειμώνα δεν είχε κ πολύ λογικη τόσα χρήματα για παίκτη ροτατιον κ εντελώς τυχαία απ αυτούς..
Και σε μια θέση που δεν είχαμε κενό. Με βασικό τον Κένι που βγήκε η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού και με τον ασταθή μεν αλλά αρκετά καλό αναπληρωματικό τον Σαστρε δεν υπήρχε βία για μεταγραφή δεξιού μπακ.
These users thanked the author Τρόμος for the post:
Ettien26
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Εγώ νομίζω ότι ο Σάντσες μπήκε κατευθείαν και με συνεχόμενα παιχνίδια σε μια ομάδα χαοτική και ανταποκρίθηκε με επάρκεια, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Πιστεύω ότι αν μείνει θα δώσει πολλά. Ποιος Σάστρε.

Το δημοσίευμα για καθυστέρηση πληρωμών στον παίκτη δεν βγάζει νόημα αλλά δεν μπορώ να βρω και κάποιο λόγο να φαντασιωθεί κάτι τόσο ξεκάρφωτο ένας μεξικανος δημοσιογράφος.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

δεν τους ξέρετε ρε παιδιά τους Μεξικανούς..σαν κι εμάς είναι..προφανώς θα υπάρχουν και άλλοι που παίζουν στην θέση του καθώς και οπαδοί που θέλουν να βλέπουν τους δικούς τους αγαπημένους παίκτες ν αγωνίζονται στο μουντιάλ και σου λέει ποιος Sanchez , αυτός που τρώει πάγκο στον ΠΑΟΚ..εξού μάλλον και το δικαιολογητικό δημοσίευμα σχετικά με προβλήματα κτλ..θα πάρουμε και χρήματα απ τον παίκτη, δεν προβλέπει η fifa αποζημίωση των ομάδων όταν παίκτες πέρνουν μέρος στο παγκόσμιο?
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Περίεργη περίπτωση που προφανώς υπάρχει έλλειψη πληροφοριών. Πως είναι δυνατόν να έδωσε ομάδα πριν από πέντε μήνες 2,5 εκατομμύρια σε ομάδα για αναπληρωματικό, χωρίς να έχει πληρώσει στον παίκτη δύο μηνιάτικα;
Και μιλάμε για τον ΠΑΟΚ!
Που όλοι μας γκρινιάζουμε για το πόσο αφελής είναι, στο να πετάει τζάμπα χρήμα σε τουρίστες και μέτριους .
Το κακό είναι ότι το διχαστικό κλίμα έχει απλώσει ρίζες και δυστυχώς δεν βλέπω συμφιλίωση στον κόσμο μας
. Από εδώ και πέρα θα βγαίνουν
"Καλοσυνάτες ειδήσεις" , πως πήγε για ηλιοθεραπεία ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και η σύζυγός του απέκτησε κυτταρίτιδα , θα πέσει κράξιμο στον Ιβάν !
Απέτυχε η βαφή μαλλιών της συζύγου μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ, κράξιμο στον Μυστακίδη!
Θα μας φάει τα σωθικά το δηλητήριο, μέχρι να δούμε φωτογραφία,τους δύο προέδρους να είναι μαζί κάτω από το σήμα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”