Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
st4this

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Δημοσίευση από st4this »

Εχω συναδελφο στη δουλεια αρειανο που υποστηριζει Αρσεναλ. Σιγα μην εβλεπε χαρα ο καημενος..
These users thanked the author st4this for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ηθελα Αρσεναλ,1ον γιατι δεν το εχει παρει ποτε,2ον επειδη μου την σπανε οι αραβες και 3ον να χαιροταν το ξαδερφακι μου στην Σουηδια που ειναι απο μικρος οπαδος των κανονιεριδων.

Αυτο για το ασιατες μαλλον ισχυει,αδιανοητο να βαζουν τοσο νωρις το παιχνιδι,εντελως ηλιθιο.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Βαγγέλη πάνε πάρε μιαν αγκαλιά τον αρτέτα..δεν βαράει αυτος, σορρυ δεν τον μπορώ με τίποτα αυτόν τον προπονητή. εχει φέρει λεει και κατι νεωτερισμους στο τοπι οπως η τριπλή ζώνη αμυνας σε τελικό τσ.λ

ουτε καν για τον Ανταρτικα στενοχωρήθηκα :mrgreen: αντε λιγο για τον Τσουμπα..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο καθένας με τα όπλα του
To ταλέντο της paris είναι επίπεδα μεγαλύτερο από αυτό της άρσεναλ.
Μόνο ένας ηλίθιος θα πήγαινε στα κορακορ με αυτή την παρι αντίπαλο
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

nunies4 έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 21:07
Sera4 έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 21:03 Ευγενική χορηγία της Ουεφα το φετινο.
Υπερβολη
Δεν είναι καθόλου υπερβολή φίλε μου, όλα τα καραμπινάτα σφυρίγματα όπως και τα γκρίζα τα πήρε δικά της.

Πεναλτυ εφεύρεση στον πρώτο ημιτελικό με τη Μπαγερν, κόκκινη μαρς στο δεύτερο ημιτελικό που δε δινεται, πεναλτυ Στο ίδιο ματς που ας πούμε μπαίνει στη γκρίζα ζώνη και πάει υπέρ των Γάλλων, πεναλτυ και σήμερα επίσης ας πούμε στη γκρίζα ζώνη που πάει πάλι υπέρ των Γάλλων.

Γενικά δε μπορώ να σκεφτώ ματς μέσα στη διοργάνωση που να αδικηθηκαν ή σε 50-50 να πήγε κατά τους το σφυριγμα.

Καλή ομάδα η Παρι εννοείται, όπως και μεγάλοι λουζερ οι Άγγλοι, αλλά το φετινό της το έδωσαν στο πιάτο.
These users thanked the author Sera4 for the post:
Kabamaru11
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Να επαιζαν ποδοσφαιρο να κερδιζαν. Ηταν ντροπιαστικη η εικονα της αρσεναλ. Τελικο τσαμπιοσλι και παιζεις ταμπουρι 120 λεπτα; Σε καποια φαση ειχανε σχηματισμο 7-2-1; Ντροπη ρε φιλε.

Εγω το καταχαρηκα.
These users thanked the author embuji for the post:
st4this
kokoblokos

Δημοσίευση από kokoblokos »

Το 5 είναι μεγαλύτερο απο το 3, το 7 είναι μεγαλύτερο από το 5 άρα το 7 είναι μεγαλύτερο από το 3.
Η γνωστή μεταβατική ιδιότητα στα μαθηματικά.

Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Άρσεναλ, η Παρί κέρδισε τον ΠΑΟΚ, άρα η Παρί κέρδισε την Άρσεναλ. Σας πήγα 30 χρόνια πίσω, αλλά τα μαθηματικα είναι ίδια....
renegade

ΠΑΟΚτσης να γράφει " Να επαιζαν ποδοσφαιρο να κερδιζαν " δικαιολογείται μόνο εάν είναι κάτω από 20 χρονών
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Με ποσοστό κατοχής 24,7% οι Λονδρέζοι έγραψαν το χαμηλότερο νούμερο σε αυτή τη στατιστική κατηγορία για τελικό Champions League!
Από το 2003-04 που καταγράφεται αυτή η στατιστική κατηγορία, τέτοιο νούμερο δεν είχε εμφανιστεί ποτέ σε τελικό Champions League
renegade

Έτσι είναι
Αφού 2 χρόνια τώρα οι λομπίστες της uefa κάνουν ό,τι μπορούνε για να μη βρεθεί η barcelona απέναντι στην παρί αυτά θα είναι τα αποτελέσματα

Δεν έχω τίποτα να προσαύξω στην arsenal. Έκανε ότι μπορούσε καλύτερα για να αυξήσεις τις πιθανότητες να πάρει το champions league.
Βέβαια είχε και την ατυχία να έχει απέναντί της μία ομάδα πού κουβαλάει βαριά κουλτούρα επιτυχίας στις πλάτες της
These users thanked the author renegade for the post:
st4this
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Η άλλη όψη όμως του τελικού είναι ότι αν ήταν αντίπαλοι των Γάλλων καμιά Μπάρτσα ή Μπάγερν, ο τελικός θα είχε τελειώσει μάλλον εύκολα, άσχετα αν βλέπαμε ωραία μπάλα εμείς. Το περίμενα ότι η Άρσεναλ θα της έβγαζε την πίστη και δεν θεωρούσα καθόλου σίγουρη την Παρί.
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

Να το πάρει η Παρί ήθελα γιατί παίζει πιο όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά σήμερα η Άρσεναλ την μπλόκαρε. Βέβαια το ποδόσφαιρο που παίζουν οι κανονιέρηδες δεν είναι ωραίο (υποκειμενική γνώμη). Όταν πήγε ο τύπος να βαρέσει το πέναλτυ σαν αυτοκίνητο που σκορτσάρει, είπα στον διπλανό μου: "πάει το έχασε". Το πέναλτυ εγώ θα το έδινα, γενικά η Παρί μπορεί να έπαιξε ωραία μπάλα φέτος αλλά πήρε και κάποια σπόρια.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 22:11 Έτσι είναι
Αφού 2 χρόνια τώρα οι λομπίστες της uefa κάνουν ό,τι μπορούνε για να μη βρεθεί η barcelona απέναντι στην παρί αυτά θα είναι τα αποτελέσματα

Δεν έχω τίποτα να προσαύξω στην arsenal. Έκανε ότι μπορούσε καλύτερα για να αυξήσεις τις πιθανότητες να πάρει το champions league.
Βέβαια είχε και την ατυχία να έχει απέναντί της μία ομάδα πού κουβαλάει βαριά κουλτούρα επιτυχίας στις πλάτες της
Υπομονή. Το ρόστερ γέμισε πάλι με Μασια και τώρα μπαίνουν οι πινελιές για την μεγάλη επιστροφή.
Γκόρντον, Μπερνάρντο Σίλβα και μακάρι και Άλβαρες.
Καλό θα είναι βέβαια να μπει και καμία αμυντική πινελιά :)
These users thanked the author nunies4 for the post:
curtis
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nunies4 έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 22:37
renegade έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 22:11 Έτσι είναι

Υπομονή. Το ρόστερ γέμισε πάλι με Μασια και τώρα μπαίνουν οι πινελιές για την μεγάλη επιστροφή.
Γκόρντον, Μπερνάρντο Σίλβα και μακάρι και Άλβαρες.
Καλό θα είναι βέβαια να μπει και καμία αμυντική πινελιά :)
Με Κουλιερακη Κουμπαρσί σηκώνεις τρεμπλ
renegade

Μπα. θα τα δώσουν για τον κορυφαίο επιθετικό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”