Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Η συμφωνία με την ΠΑΕ είναι συγκεκριμενο ποσό προσαυξανομενο κατά καθορισμένο ποσοστό κατά χρονικές περιόδους.
Προ και μετά την κατασκευή του νέου γηπέδου.
Όχι δεν έχω λόγο να πω ψέμματα. Θα το ψάξω κι εγώ να στο παραθέσω.Black_Knight έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 18:49Μπορείς να δώσεις πηγή για το 5%. Το είπε αυτολεξεί; Γιατί δεν το βρίσκω πουθενά. Μου κάνει εντύπωση που δεν το έγραψε κανένας, δεν το λές και ασήμαντη πληροφορία...Αλλά μπορεί απλά να μην το βρίσκω εγώ οπότε αν έχεις την ευγενική καλοσύνη να τεκμηριώσεις αυτό που έγραψες. Δεν θέλω να πιστεύω οτι θα έλεγες ψέματα για κάτι τέτοιο.Special 4 έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 18:37Odi44 έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 18:10
Δεν δίνει σταθερό ενοίκιο η ΠΑΕ, νομίζω η συμφωνία είναι το 15% από τα εισιτήρια. Αν δεν κάνω λάθος .
Όχι, είναι περίπου στο 5%. Αυτό ισχύει, όπως είχε πει ο Ησαϊάδης στη συνέντευξη το καλοκαίρι.
Η ΠΑΕ δίνει λιγότερα από όσα ορίζει ο νόμος για τα εισιτήρια (10%), με την συναίνεση του ΑΣ ως προς αυτό.
Αυτό είχαν συμφωνήσει Σαββίδης - Κατσαρής.
Θα κοιτάξω και στο βίντεο πάντως.
Αυτό είναι η νέα συμφωνία. Σεπτεμβρίου 2025.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 18:59 Η συμφωνία με την ΠΑΕ είναι συγκεκριμενο ποσό προσαυξανομενο κατά καθορισμένο ποσοστό κατά χρονικές περιόδους.
Που δεν θυμάμαι αν την μάθαμε με διαρροή ή επισήμως.
Εγώ αναφερόμουν στην προηγούμενη, μεταξύ Κατσαρή και Σαββίδη.
-
leomatos88
Πάντως όλη αυτή η προσωπολατρεία που απολαμβάνει ο Αριστοτέλης, στα όρια του έρωτα με την πρώτη ματιά (μιας και δεν τον είχε δει ποτέ κανείς), εξηγείται μόνο από την απονήρευτη κι ανόθευτη αγάπη συγκεκριμένων για τους ακόμα πιο πλούσιους από τους πλούσιους.
Είναι τέτοιο το πάθος, που αν ήταν δυνατόν να πληρώναμε κιόλας, θα είχαμε κληθεί να το κάνουμε, προκειμένου να μην ελαφρύνει η δικιά του η τσέπη.
Άλφα εσύ να πας καλά και όλα τ' άλλα γάμα τα ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
Και μόνοΠΑΟΚ, να μην ξεχνιόμαστε.
Είναι τέτοιο το πάθος, που αν ήταν δυνατόν να πληρώναμε κιόλας, θα είχαμε κληθεί να το κάνουμε, προκειμένου να μην ελαφρύνει η δικιά του η τσέπη.
Άλφα εσύ να πας καλά και όλα τ' άλλα γάμα τα ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
Και μόνοΠΑΟΚ, να μην ξεχνιόμαστε.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 5):
- Montrealiotis, Sera4, Maklaz, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019
- Montrealiotis
Ρε άσε τώρα, πες μας για τον Ιβαν που δεν δίνει τίποτα στην μάνα.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- leomatos88, ΚΩΣΤΑΣ2019
Έλα φίλε μου.Black_Knight έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 18:49Μπορείς να δώσεις πηγή για το 5%. Το είπε αυτολεξεί; Γιατί δεν το βρίσκω πουθενά. Μου κάνει εντύπωση που δεν το έγραψε κανένας, δεν το λές και ασήμαντη πληροφορία...Αλλά μπορεί απλά να μην το βρίσκω εγώ οπότε αν έχεις την ευγενική καλοσύνη να τεκμηριώσεις αυτό που έγραψες. Δεν θέλω να πιστεύω οτι θα έλεγες ψέματα για κάτι τέτοιο.Special 4 έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 18:37Odi44 έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 18:10
Δεν δίνει σταθερό ενοίκιο η ΠΑΕ, νομίζω η συμφωνία είναι το 15% από τα εισιτήρια. Αν δεν κάνω λάθος .
Όχι, είναι περίπου στο 5%. Αυτό ισχύει, όπως είχε πει ο Ησαϊάδης στη συνέντευξη το καλοκαίρι.
Η ΠΑΕ δίνει λιγότερα από όσα ορίζει ο νόμος για τα εισιτήρια (10%), με την συναίνεση του ΑΣ ως προς αυτό.
Δυσκολεύτηκα λίγο να το βρω, γιατί έχει εξαφανιστεί σχεδόν από παντού το συγκεκριμένο και θα έπρεπε όντως μετά να κοιτούσαμε το βίντεο.
https://www.metrosport.gr/i-oikonomiki- ... ia-1213924
Ζαχαρωνω ένα σπίτι, κάπου στα 150 τμ., 3αρι με 2 μπάνια και τζάκι για τα γούστα.
Αυτό το σπίτι όσο όμορφο και αν είναι, όσες μικρές ανακαινίσεις και αν έγιναν, πλέον χρήζει ολικής ανακαίνισης γιατί είναι παλιό ρε γαμώτο.
Ο ιδιοκτήτης το νοικιάζει εδώ και πολλά χρόνια σε έναν περίεργο τύπο που δεν έχει δώσει δικαιώματα όπως μου είπε. Ήρθε λέει πριν 13-14 χρόνια λίγο πριν ρημαχτεί ολοσχερώς, το νοίκιασε, το σουλούπωσε και πλήρωσε ρεύμα και νερό που είχε αφήσει χρεωμένα ο παλιός ενοικιαστής. Άκου εκεί!
Έτσι λοιπόν επιασα τον ιδιοκτήτη και του είπα:
Ήρθα να σε πάρω από τα χέρια του και να σε σώσω, θα κάνω εγώ την ανακαίνιση και άμα θέλεις κάνω και αυτό που μένεις τώρα, αρκεί να βρεις τρόπο να τον διώξεις για να μείνω εγώ.
Με τα πολλά δεν μου το έδωσε και ο ενοικιαστής δεσμεύτηκε πως θα κάνει αυτός την ανακαίνιση του σπιτιού.
Εγώ όμως δεν τα παρατάω και έτσι σκέφτηκα κάτι. Στον ίδιο όροφο, ακριβώς δίπλα σε αυτό το σπίτι, υπήρχε ένα άλλο, πιο μικρό, 2αρι με ένα μπάνιο, δεν έχει τόσες πολλές ανέσεις αλλά το νοίκιασα.
Δεν έχω σκοπό να μείνω. Έχω σκοπό να κάνω φασαρία. Θα κάνω τόσο πολύ φασαρία έτσι ώστε να τον αναγκάσω να φύγει. Και όταν φύγει θα γίνει δικό μου.
Όσο για το παλιό; Ε εντάξει, θα αλλάξω την κουζίνα και τίποτα άλλο, έτσι και αλλιώς χάλια ήταν και πριν από εμένα, δεν πειράζει να το αφήσω έτσι.
Μαθημένος είναι ο ιδιοκτήτης.
Εγώ αυτό το 3αρι θέλω και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, όση φασαρία και αν χρειαστεί για να γίνει δικό μου.
Συγγνώμη για το οφ τοπικ, αλλά τι λέτε; Καλά έκανα;
Αυτό το σπίτι όσο όμορφο και αν είναι, όσες μικρές ανακαινίσεις και αν έγιναν, πλέον χρήζει ολικής ανακαίνισης γιατί είναι παλιό ρε γαμώτο.
Ο ιδιοκτήτης το νοικιάζει εδώ και πολλά χρόνια σε έναν περίεργο τύπο που δεν έχει δώσει δικαιώματα όπως μου είπε. Ήρθε λέει πριν 13-14 χρόνια λίγο πριν ρημαχτεί ολοσχερώς, το νοίκιασε, το σουλούπωσε και πλήρωσε ρεύμα και νερό που είχε αφήσει χρεωμένα ο παλιός ενοικιαστής. Άκου εκεί!
Έτσι λοιπόν επιασα τον ιδιοκτήτη και του είπα:
Ήρθα να σε πάρω από τα χέρια του και να σε σώσω, θα κάνω εγώ την ανακαίνιση και άμα θέλεις κάνω και αυτό που μένεις τώρα, αρκεί να βρεις τρόπο να τον διώξεις για να μείνω εγώ.
Με τα πολλά δεν μου το έδωσε και ο ενοικιαστής δεσμεύτηκε πως θα κάνει αυτός την ανακαίνιση του σπιτιού.
Εγώ όμως δεν τα παρατάω και έτσι σκέφτηκα κάτι. Στον ίδιο όροφο, ακριβώς δίπλα σε αυτό το σπίτι, υπήρχε ένα άλλο, πιο μικρό, 2αρι με ένα μπάνιο, δεν έχει τόσες πολλές ανέσεις αλλά το νοίκιασα.
Δεν έχω σκοπό να μείνω. Έχω σκοπό να κάνω φασαρία. Θα κάνω τόσο πολύ φασαρία έτσι ώστε να τον αναγκάσω να φύγει. Και όταν φύγει θα γίνει δικό μου.
Όσο για το παλιό; Ε εντάξει, θα αλλάξω την κουζίνα και τίποτα άλλο, έτσι και αλλιώς χάλια ήταν και πριν από εμένα, δεν πειράζει να το αφήσω έτσι.
Μαθημένος είναι ο ιδιοκτήτης.
Εγώ αυτό το 3αρι θέλω και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, όση φασαρία και αν χρειαστεί για να γίνει δικό μου.
Συγγνώμη για το οφ τοπικ, αλλά τι λέτε; Καλά έκανα;
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 5):
- leomatos88, paok apo epilogi, Montrealiotis, Ιάσονας, ΚΩΣΤΑΣ2019
-
leomatos88
Είμαστε ταπεινοί και δεν καταλαβαίνουμε πώς σκέφτεστε εσείς που μεγαλοπιάνεστε με τα δυάρια και τα τριάρια.
Αλλά καλά θα έκανες και να συνεχίσεις να κάνεις θόρυβο για το καλό της πολυκατοικίας.
Υγιής ανταγωνισμός πάνω απ' όλα!
Είσαι και Θεσσαλονικεύς;
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέκαθεν είχε φιξ συμφωνία για ποσά που στην αρχή είχαν ξεκινήσει από 1,2 εκατομμύρια, μετά 1,5, αργότερα έγιναν 2 και πλέον προσεγγίζουν τα 2+ εκατομμύρια. Ουσιαστικά ο υπολογισμός γίνεται με συγκεκριμένη φόρμουλα εκ των προτέρων, το ποσό είναι φιξ, δε διαμορφώνεται κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Μέσα σε όλα αυτά, η ΠΑΕ συντηρεί το γήπεδο κάθε χρόνο, που αν βάλουμε τις εργασίες που έχουν γίνει αθροιστικά, προσεγγίζουν ένα νούμερο αρκετών εκατομμυρίων κοντά σε διψήφιο.
Επιπλέον, αρκετά τμήματα του ΑΣ απολαμβάνουν έξτρα οικονομικής ενίσχυσης, μέσω των χορηγιών των εταιρειών του κ. Σαββίδη.
Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που γίνεται μεταξύ του ΑΣ και του κ. Μυστακίδη είναι απλά μια τύπου εκδίκηση για το φιλέτο που δεν κατάφερε να πάρει -προς το παρόν-, παρά το πραξικόπημα. Όπως το ίδιο εκδικητική ήταν και η μη πληρωμή τελικά του περίφημου συμβολαίου στο βόλευ.
Εννοείται βέβαια, πως αυτό το μάτσο των αγράμματων και επικίνδυνων χρήσιμων ηλιθίων του ΑΣ, δε λαμβάνει ξαφνικά κάποιας εκτίμησης και δεν παίρνει συγχωροχάρτι για όλα αυτά που διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι, αλλά και κάθε χρόνο με την κακοδιαχείριση πολλών τμημάτων. Η είσοδος Χατζόπουλου, Τσαλόπουλου, Τυριλάκη και λοιπών είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της μαμάς.
Τέλος, εννοείται επίσης πως τα ποσά που ακούγονται ότι προσφέρονται για το παλατάκι από τη μεριά του νυν μεγαλομετόχου -ακόμα και με γνώμονα τη συντήρηση του γηπέδου- είναι γελοία για το μέγεθος του κ. Μυστακίδη. Συνεχίζω να αμφιταλαντεύομαι αν οι έμπιστοί του έχουν καταφέρει να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ σε αυτόν τον βούρκο, ή είναι καθαρά δική του απόφαση. Εξακολουθώ να θέλω να πιστέψω το πρώτο.
Μέσα σε όλα αυτά, η ΠΑΕ συντηρεί το γήπεδο κάθε χρόνο, που αν βάλουμε τις εργασίες που έχουν γίνει αθροιστικά, προσεγγίζουν ένα νούμερο αρκετών εκατομμυρίων κοντά σε διψήφιο.
Επιπλέον, αρκετά τμήματα του ΑΣ απολαμβάνουν έξτρα οικονομικής ενίσχυσης, μέσω των χορηγιών των εταιρειών του κ. Σαββίδη.
Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που γίνεται μεταξύ του ΑΣ και του κ. Μυστακίδη είναι απλά μια τύπου εκδίκηση για το φιλέτο που δεν κατάφερε να πάρει -προς το παρόν-, παρά το πραξικόπημα. Όπως το ίδιο εκδικητική ήταν και η μη πληρωμή τελικά του περίφημου συμβολαίου στο βόλευ.
Εννοείται βέβαια, πως αυτό το μάτσο των αγράμματων και επικίνδυνων χρήσιμων ηλιθίων του ΑΣ, δε λαμβάνει ξαφνικά κάποιας εκτίμησης και δεν παίρνει συγχωροχάρτι για όλα αυτά που διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι, αλλά και κάθε χρόνο με την κακοδιαχείριση πολλών τμημάτων. Η είσοδος Χατζόπουλου, Τσαλόπουλου, Τυριλάκη και λοιπών είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της μαμάς.
Τέλος, εννοείται επίσης πως τα ποσά που ακούγονται ότι προσφέρονται για το παλατάκι από τη μεριά του νυν μεγαλομετόχου -ακόμα και με γνώμονα τη συντήρηση του γηπέδου- είναι γελοία για το μέγεθος του κ. Μυστακίδη. Συνεχίζω να αμφιταλαντεύομαι αν οι έμπιστοί του έχουν καταφέρει να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ σε αυτόν τον βούρκο, ή είναι καθαρά δική του απόφαση. Εξακολουθώ να θέλω να πιστέψω το πρώτο.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 6):
- Maklaz, katafraktos, paok apo epilogi, Montrealiotis, Ιάσονας, leomatos88
Ο ΑΣ ζητούσε 2,5 εκατομμύρια, αρχόμενο από τη σεζόν 2025 - 2026 και να προσαυξάνεται κατά 10% το χρόνο.
Έχω την αίσθηση, βάσει φημολογίας, ότι συμφώνησαν στα 2 εκατομμύρια και να προσαυξάνεται κατά ένα ποσοστό το χρόνο.
Από τη στιγμή όμως που δεν την έχουμε δει την τελική συμφωνία, αυτό δεν είναι επίσημο.
https://www.gazzetta.gr/football/superl ... anamesa-se
-
Black_Knight
Στην πήγη που εσύ παρέθεσες λέγεται το εξήςSpecial 4 έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 19:27Έλα φίλε μου.Black_Knight έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 18:49Μπορείς να δώσεις πηγή για το 5%. Το είπε αυτολεξεί; Γιατί δεν το βρίσκω πουθενά. Μου κάνει εντύπωση που δεν το έγραψε κανένας, δεν το λές και ασήμαντη πληροφορία...Αλλά μπορεί απλά να μην το βρίσκω εγώ οπότε αν έχεις την ευγενική καλοσύνη να τεκμηριώσεις αυτό που έγραψες. Δεν θέλω να πιστεύω οτι θα έλεγες ψέματα για κάτι τέτοιο.Special 4 έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 18:37
Δυσκολεύτηκα λίγο να το βρω, γιατί έχει εξαφανιστεί σχεδόν από παντού το συγκεκριμένο και θα έπρεπε όντως μετά να κοιτούσαμε το βίντεο.
https://www.metrosport.gr/i-oikonomiki- ... ia-1213924
Και μάλιστα το παραπάνω το είπε η δικηγόρος του ΑΣ, όχι ο πρόεδρος όπως έγραψες εσύ. Επίσης πουθενά δεν λέγεται αυτολεξεί το ποσοστό 5%. Το "όχι αυτό που προβλέπει ο νόμος" είναι διαφορετικό από το 5% που εσύ έγραψες.Σήμερα ο ΑΣ και η ΠΑΕ παίρνει ποσοστό που είναι συμβατικό, όχι αυτό που προβλέπει ο νόμος, το έχουμε συμφωνήσει μεταξύ μας και το παίρνουμε κάθε χρόνο,
Αυτά που λέει η δικηγόρος του ΑΣ, επιβεβαιώνονται από το transcript της συνέντευξής που έχω κατεβάσει, όχι όμως το 5%. Επειδή όμως με την τεχνολογία ποτέ δεν ξέρεις έχω βάλει και το βίντεο να παίζει.
Αυτό που λέει αυτή είναι ακόμα μικρότερο, μιλάει για 1/4 και 1/3 στα πρώτα χρόνια και εγώ γι'αυτό είπα ότι θυμάμαι περίπου 5%.
Το 1/4 είναι 2,5%, το 1/3 είναι 3,33% και ναι κατά μέσο όρο με βάση την επικαιροποίηση της συμφωνίας στα τελευταία χρόνια ήταν περίπου στο 5%.
Το 1/4 είναι 2,5%, το 1/3 είναι 3,33% και ναι κατά μέσο όρο με βάση την επικαιροποίηση της συμφωνίας στα τελευταία χρόνια ήταν περίπου στο 5%.
Ορθά σκεπτόμενος κατά τη γνώμη μου ο Κατσάρης υποχώρησε από τα νόμιμα δικαιώματα του ΑΣ ΤΟ 2012 και συμφώνησε για 2,5 εκατομμύρια για πέντε έτη από το 2012 έως το 2017. Σημείο τριβής μάλιστα ήταν το ενοίκιο από το σούπερ μάρκετ το οποίο από τότε εισπράτει η ΠΑΕ.
Αυτό πρέπει να κάνει ο ερασιτέχνης όταν βλέπει ότι ενα τμήμα του έχει προοπτική εκτόξευσης. Το ίδιο πρέπει να κάνει και τώρα.
Αυτό πρέπει να κάνει ο ερασιτέχνης όταν βλέπει ότι ενα τμήμα του έχει προοπτική εκτόξευσης. Το ίδιο πρέπει να κάνει και τώρα.
-
Black_Knight
Αρα το 5% είναι δικο σου συμπερασμα και οχι κατι που ειπωθηκε απο τον προεδρο ή την δικηγόρο του ΑΣ.
Δεν γνωρίζουμε το ακριβές ποσοστό που πλήρωνε την συγκεκριμένη στιγμή η ΠΑΕ στον ΑΣ, γιατι αυτό δεν ειπώθηκε ποτέ.
Εσυ υποθέτεις οτι με βάση τα οσα πλήρωνε αρχικά το ποσοστό θα ήταν 5%. Επίσημα ακριβές ποσοστό για αυτά που είχε συμφωνηθεί να πληρώσει η ΠΑΕ πέρυσι στον ΑΣ δεν υπάρχει.
Δεν γνωρίζουμε το ακριβές ποσοστό που πλήρωνε την συγκεκριμένη στιγμή η ΠΑΕ στον ΑΣ, γιατι αυτό δεν ειπώθηκε ποτέ.
Εσυ υποθέτεις οτι με βάση τα οσα πλήρωνε αρχικά το ποσοστό θα ήταν 5%. Επίσημα ακριβές ποσοστό για αυτά που είχε συμφωνηθεί να πληρώσει η ΠΑΕ πέρυσι στον ΑΣ δεν υπάρχει.