Μεγάλο κόμπλεξ από όλο το μπασκετικό ΑΡΔοσινάφιrenegade έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 20:55Και στα ρεπό του τα χώνει στο στόμα του ΣυρίγουΣουριναμέζος έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 19:16 Τρεις μήνες τώρα σέρνει τα παπάρια του στα ελληνικά παρκέ
Patrick Beverley
- Σουριναμέζος
Re: Patrick Beverley
- katafraktos
Πρέπει να το σκεφτεί ο Τρινκιερι αν χωράει στο ρόστερ της Ευρώπης.
Δεν είναι ούτε αδιάφορος, ούτε βετεράνος. Σε όλα τα ματς που έκαιγε η μπάλα αυτός βγήκε μπροστά.
Δεν είναι ούτε αδιάφορος, ούτε βετεράνος. Σε όλα τα ματς που έκαιγε η μπάλα αυτός βγήκε μπροστά.
-
Michalios92
Τεράστιε Pat Bev σε ευχαριστούμε για αυτό το υπέροχο 6μηνο!
Το πιο πιθανό είναι να μην σε δούμε με τα ασπρόμαυρα μιας και χαιρέτησες τον κόσμο σήμερα.
Αλλά να ξέρεις ότι έχεις τις καρδιές μας
Είσαι ένας από εμάς πλέον
Το πιο πιθανό είναι να μην σε δούμε με τα ασπρόμαυρα μιας και χαιρέτησες τον κόσμο σήμερα.
Αλλά να ξέρεις ότι έχεις τις καρδιές μας
Είσαι ένας από εμάς πλέον
- Maurice_Escargot
Με την επικείμενη αύξηση των ξένων στην ελληνική Λίγκα στους 7, μπορείς αντικειμενικά να το σκεφτείς να τον ανανεώσεις.
Δεν τίθεται θέμα εάν έχει θέση στο ρόστερ, ο τύπος είναι top veteran legacy player.
Ήρθε με 100κ τον μήνα και ο Μπουντούρης είπε ότι έπεσε στο κασέ του. Άρα, θέλει πάνω από 1 εκατομμύριο το έτος για να τον ανανεώσεις. Αδιάφορος παράγοντας, η και όχι.
Δεν τίθεται θέμα εάν έχει θέση στο ρόστερ, ο τύπος είναι top veteran legacy player.
Ήρθε με 100κ τον μήνα και ο Μπουντούρης είπε ότι έπεσε στο κασέ του. Άρα, θέλει πάνω από 1 εκατομμύριο το έτος για να τον ανανεώσεις. Αδιάφορος παράγοντας, η και όχι.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- paokkerkir
-
Dimitrisou
Εγω παντως τον Πατ αμα θελει και εχει ορεξη και ο ιδιος,τον κρατουσα με κλειστα ματια για του χρονου.
Και ας παιζει μονο ευρωπη και τα μεγαλα ματς στην Ελλαδα.
Και ας παιζει μονο ευρωπη και τα μεγαλα ματς στην Ελλαδα.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- katafraktos
- katafraktos
Νομίζω με τις μεγαλύτερες προοπτικές του χρόνου και το ποσό γουστάρει ο ίδιος με τον κόσμο, δεν μου φαίνεται παράλογο να θέλει να μείνει, ακόμα και με πεσμένο κασέ.Maurice_Escargot έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 16:22 Με την επικείμενη αύξηση των ξένων στην ελληνική Λίγκα στους 7, μπορείς αντικειμενικά να το σκεφτείς να τον ανανεώσεις.
- kataramenos5
ο ορισμος του NEVER GIVE UP.
Καριδατος και παικταρα.
Δε περιμενα τετοια βελτιωση
Μονο και μονο για τον χαρακτηρα θα τον ηθελα και του χρονου
Καριδατος και παικταρα.
Δε περιμενα τετοια βελτιωση
Μονο και μονο για τον χαρακτηρα θα τον ηθελα και του χρονου
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- Dimitrisou
- KalamarGiannis
αν στην Α1 είναι πλέον 7 (+2;) , θες 9 ξένους. Οι 10 είναι υπερβολή. Και το λέω αυτό γιατι αν στην Ευρώπη κατεβάζεις 12αδα, θες τουλάχιστον Χουγκάζ ,Ναζ και Καλάθη μέσα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Σάβ 30 Μάιος 2026, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι βρωμιαριδες θα ελληνοποιήσουν και τον φαλ σύντομως ..
Ελληνοποίηση και του Πατ λεω εγώ.
Με φαπωσε κανονικά και εμενα και όσους είχαμε αμφιβολίες για την κατάσταση του. Τρομερές εμφανίσεις στο τέλος. Για μένα άνετα μένει και αυτός και ο Ταιρι, ας διατηρηθει ένας υποτυπώδης κορμός, δεν είναι ανάγκη να αλλάξουν ολοι.
Αν πολιτογραφηθεί Έλληνας ο Πάτ, σύντομα θα πρέπει να του δώσουν και σύνταξη μαζί με το διαβατήριο. Αν κάνεις την στιαπού, κάνε Έλληνα τον Ομορούγι (τριτοξάδελφο του Αντετοκούνμπο) ή τον Tyree.Мир έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 17:45 Οι βρωμιαριδες θα ελληνοποιήσουν και τον φαλ σύντομως ..
Παρ’ όλα αυτά, τιμή και δόξα στον Μπέβερλι των τελευταίων δύο μηνών.