Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Odi44

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Odi44 »

Μνημείο ΠΑΟΚτσηδιλικίου οι τελευταίες σελίδες. Συγκινητικό.

Πάλι καλά υπάρχετε κ εσείς σαν φάρος στο σκοτάδι για να κρύβονται οι βρωμερές πόρνες του Τέλη που γράφουνε μαλακίες οτι θέλουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο και καλή ομάδα στο μπάσκετ και μαλακίες τούμπανα. Καλή ομάδα λέει με μεγάλο μπάτζετ, προπονητικό και πούτσες μπλε. Μπαλόνι από γύφτο σε πανηγύρι. Έτσι κάνω κ εγώ προπονητικό. Φαντάζεστε να το κάνει και να το πάρει ο αέρας να το κυνηγάμε;

Τώρα κόπτεστε και για τον βρωμερό ΑΣ του φούρναρη Ησαϊάδη και του γεωπολιτικού αναλυτή που πριν ένα χρόνο ήσασταν ένα βήμα μακριά από το πογκρόμ. Μην μείνει χωρίς λεφτά από το Παλατάκι ο ΑΣ που μισούμε (μισούσαμε).

Πάλι καλά δεν θέλετε να ερημώσει και το παλατάκι. Δεν πειράζει που δεν έχετε πατήσει το πόδι σας ποτέ, ποιος νοιάζεται για παπαριές. Εσείς δείξατε την στήριξη σας στον Χατζόπουλο, μπορεί και όχι, προχωράμε.

Θλιβερή προσωπολατρεία στον μεγάλο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Odi44 έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 14:24 Μνημείο ΠΑΟΚτσηδιλικίου οι τελευταίες σελίδες. Συγκινητικό.

Πάλι καλά υπάρχετε κ εσείς σαν φάρος στο σκοτάδι για να κρύβονται οι βρωμερές πόρνες του Τέλη που γράφουνε μαλακίες οτι θέλουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο και καλή ομάδα στο μπάσκετ και μαλακίες τούμπανα. Καλή ομάδα λέει με μεγάλο μπάτζετ, προπονητικό και πούτσες μπλε. Μπαλόνι από γύφτο σε πανηγύρι. Έτσι κάνω κ εγώ προπονητικό. Φαντάζεστε να το κάνει και να το πάρει ο αέρας να το κυνηγάμε;

Τώρα κόπτεστε και για τον βρωμερό ΑΣ του φούρναρη Ησαϊάδη και του γεωπολιτικού αναλυτή που πριν ένα χρόνο ήσασταν ένα βήμα μακριά από το πογκρόμ. Μην μείνει χωρίς λεφτά από το Παλατάκι ο ΑΣ που μισούμε (μισούσαμε).

Πάλι καλά δεν θέλετε να ερημώσει και το παλατάκι. Δεν πειράζει που δεν έχετε πατήσει το πόδι σας ποτέ, ποιος νοιάζεται για παπαριές. Εσείς δείξατε την στήριξη σας στον Χατζόπουλο, μπορεί και όχι, προχωράμε.

Το whataboutism (από το «what about...?», δηλαδή «τι γίνεται με το...?») είναι μια τακτική αντιπαράθεσης και επικοινωνιακής προπαγάνδας. Ουσιαστικά πρόκειται για τη φράση: «Ναι, αλλά εσείς κάνετε το τάδε...».

Πώς λειτουργεί:
Αντί να απαντήσει κάποιος άμεσα σε μια κατηγορία ή ένα επιχείρημα, χρησιμοποιεί τη μέθοδο της αντιπερισπαστικής επίθεσης, κατηγορώντας τον συνομιλητή του για υποκρισία ή για ένα δικό του σφάλμα.
These users thanked the author katafraktos for the post (total 4):
leomatos88, ΚΩΣΤΑΣ2019, gervasio artigas, paok apo epilogi
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

Εχω ρωτήσει κατά καιρούς πάρα πολλά πράγματα.

Καμία απάντηση δεν έχω λάβει.

Ασχοληθείτε εσείς με το μπαλόνι του Τέλη, να μείνουν τουλάχιστον από την άλλη οι οπαδοί που θέλουν τον σύλλογο ψηλά παντού.

Βαρέθηκα να διαβάσω τις ίδιες και τις ίδιες ανοησίες από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι τα ξέρουν όλα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τι να απαντήσει μωρέ ο εγκάθετος; Τώρα ο ΑΣ είναι κακός. Πέρσι ήταν μάνα. Ντροπή και μόνο ντροπή.
Προσωπικά πάντως δεν θυμάμαι κανέναν που έκραζε τον Ησαϊάδη και σια να λέει μπράβο τώρα. Κανένας δεν έλεγε πέρσι να δωθεί η τούμπα τζάμπα στον Ιβαν. Οπως τώρα ξαφνικά θέλετε για το παλατάκι.
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
leomatos88, gervasio artigas, paok apo epilogi
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

Αυτό το προσωπολάτρες πάντως σε κάθε βολική περίσταση το ανακυκλώνουμε...
These users thanked the author Black_Knight for the post (total 2):
leomatos88, paok apo epilogi
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Mirko έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 12:54
Dimitrisou έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 10:51
Mirko έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 04:24

Σωπα μωρε που θα ερημωσει το γηπεδο επειδη ο Dimitriou και ο renegade θα ποσταρουν σε ενα φορουμ και δεν ξερει ο πανισχυρος επιχειρηματιας που ριχνει ενα καρο λεφτα για να μεγαλωσει τον ΠΑΟΚ.
Χαλαρωστε λιγο και αφηστε να κανουν αυτοι τις συζητησεις που ξερουν καλυτερα. Εμεις σαν λαος τη δουλεια μας στο γηπεδο.
Ότι να ναι..
Μιλαμε για επιχειρημα οχι αστεια.
Φιλε μου απανταω ακριβως με το στυλ που απαντησες..δεν αξιζει διαλογος οταν απαντας ετσι..
Το επιχειρημα το δικο σου ειναι οτι εμεις οι φτωχαντζες δεν μπορουμε να εχουμε γνωμη και δεν πρεπει να ασχολουμαστε με θεματα που αφορυν την ομαδα αμα ο ιδιοκτητης εχει λεφτα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Σάβ 30 Μάιος 2026, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Odi44 έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 14:24 Μνημείο ΠΑΟΚτσηδιλικίου οι τελευταίες σελίδες. Συγκινητικό.

Το λαθος σου φιλε ειναι οτι μπερδευεις τα προσωπα που ειναι εκει τωρα με τον ΑΣ..
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

Black_Knight έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 15:27 Αυτό το προσωπολάτρες πάντως σε κάθε βολική περίσταση το ανακυκλώνουμε...
Εγώ πάντως ήθελα να ήξερα όλοι εσείς που εκθειάζετε τον Χατζόπουλο που είχατε κρυφτεί όταν έκανε τα καλέσματα για τις ΑΜΚ και διαμαρτυρόταν για τον κόσμο που δεν στήριζε.

Τότε γράφαμε εμείς «στηρίξτε το μπάσκετ» και η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει επενδυτής με όραμα.

Τώρα βρέθηκε επενδυτής με όραμα και νοσταλγείτε τον Χατζόπουλο και γράφετε για μπαλόνια και συνομωσίες.

Εν ολίγοις με ΠΑΟΚ φτωχό δεν στηρίζατε, με ΠΑΟΚ πλούσιο δεν στηρίζετε.

Πάντα υπάρχει ένα «αλλά». Ενώ θα έπρεπε πάντα να είναι ο ΠΑΟΚ μπροστά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi44 την Σάβ 30 Μάιος 2026, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Odi44 for the post:
Mirko
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Προσωπικά γουστάρω πολύ τέλη στην κρίση με ας. Αυτά τα τυπακια θα έδιναν την τούμπα σε κάποιον που ακόμα δεν το. Είδαμε, ο οποίος δίνει 60 χιλιάρικα τον χρόνο στον ας . Ετσι καντους τέλη. Είναι της πλάκας.κακως τους δίνει και λεφτά ο ιβαν. Με ξένο κωλο από πέρσι το καλοκαίρι οι του ας μας έβγαλαν την Παναγία.
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
katafraktos, paok apo epilogi
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

@Taseos , θέλω να σε κάνω μια ερώτηση.

Πριν 1-2 εβδομάδες είχες αφήσει ένα ερώτημα για ΚΑΕ και ΠΑΕ.

Σου ήρθε έτσι αναλαμπή ή όχι ?

Δεν θέλω να μου εξηγήσεις, απλά αν το είπες έτσι ή όχι, μόνο αυτό.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δε θες άνθρωπε μου να περάσεις ένα ήσυχο τριήμερο ;
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Taseos έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 15:50 Δε θες άνθρωπε μου να περάσεις ένα ήσυχο τριήμερο ;
Μου απάντησες. Ευχαριστώ πολύ!
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Δεν μας διαβαζουν εννοειεται, αλλα τα κολλητιλικια με Λιολιο δεν απεδωσαν καρπους. Δεν θα πω πως επρεπε κανονικα να μας σφυριξουν υπερ, αλλα 2η σφαγη σε ισαριθμα παιχνιδια. Δεν θελω διαιτησια υπερ μου, οπως δεν ηθελα και στη μπαλα ποτε. Θελω να μην με κοροιδευουν. Κανονιστε να βγαλετε ανακοινωση γιατι με εστω κοντα στο 50-50 θα νικουσαμε στο ΟΑΚΑ και θα ερχομασταν με 1-0 εδω.
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Odi44 έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 15:34
Black_Knight έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 15:27 Αυτό το προσωπολάτρες πάντως σε κάθε βολική περίσταση το ανακυκλώνουμε...
Εγώ πάντως ήθελα να ήξερα όλοι εσείς που εκθειάζετε τον Χατζόπουλο που είχατε κρυφτεί όταν έκανε τα καλέσματα για τις ΑΜΚ και διαμαρτυρόταν για τον κόσμο που δεν στήριζε.

Τότε γράφαμε εμείς «στηρίξτε το μπάσκετ» και η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει επενδυτής με όραμα.

Τώρα βρέθηκε επενδυτής με όραμα και νοσταλγείτε τον Χατζόπουλο και γράφετε για μπαλόνια και συνομωσίες.

Εν ολίγοις με ΠΑΟΚ φτωχό δεν στηρίζατε, με ΠΑΟΚ πλούσιο δεν στηρίζετε.

Πάντα υπάρχει ένα «αλλά». Ενώ θα έπρεπε πάντα να είναι ο ΠΑΟΚ μπροστά.
Το ad hominem (από τα λατινικά, σημαίνει «προς το άτομο») είναι μια γνωστή λογική πλάνη. Συμβαίνει όταν κάποιος απορρίπτει ή επιτίθεται σε ένα επιχείρημα εστιάζοντας στον χαρακτήρα, το παρελθόν ή την εμφάνιση του ομιλητή, αντί να εξετάσει την ουσία του ίδιου του επιχειρήματος.
Χρησιμοποιείται συχνά ως αντιπερισπασμός για να εκτραπεί η συζήτηση και να υπονομευθεί η αξιοπιστία ενός ατόμου, αποφεύγοντας την ουσιαστική συζήτηση.
These users thanked the author katafraktos for the post (total 2):
leomatos88, paok apo epilogi
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

Σε κανένα χαρακτήρα δεν εστίασα.

Αν η πραγματικότητα δεν σε βολεύει, πήγαινε κοιτάξου στον καθρέφτη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”