Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- pagotatzis
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Να τα μας
φίλε νομίζω πρέπει να εξηγηθείς και να γράψεις τι άκουσες και τι είπε είναι σημαντικά!
Και φυσικά όχι εδώ αλλά στο θέμα του Μυστακίδη
φίλε νομίζω πρέπει να εξηγηθείς και να γράψεις τι άκουσες και τι είπε είναι σημαντικά!
Και φυσικά όχι εδώ αλλά στο θέμα του Μυστακίδη
-
cannibalfrag
- Mitsospaoki4
- Moderator
Επειδή είχα γκόμενα εδεσαία θα σας το μεταφράσω: ο Μύστα ήταν σε νησί και είπε ότι ο Σαββίδης είναι σφιγμένος και εάν ισχύουν αυτά που λέει μην περιμένουμε μεταγραφές.... Μάλλον....
-
cannibalfrag
Πεφτεις εξω για το νησι φιλε...δεν ειναι για φτωχαντζες το νησι...
Το οτι μπορει να ειναι δυο τρεις με ραστα δεν σημαινει οτι ειναι αναρχο-νησι...
Και το εστιατοριο που εφαγε μια χαρα ειναι...
Για την Σκόπελο;Anwnimos έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 14:01Ρε φίλε δεν κατάλαβα Χριστό. Είναι κακό το ότι έχει πάει Αλόννησο; Για ποιον από τους 2;cannibalfrag έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 13:56 Γραφω ασχετο στην αρχη της προτασης ναι...το προβλημα οντως ειναι οτι εγραψα σε λαθος topic...αυτο ειναι το μοναδικο προβλημα...επισης δεν εβγαλα μενος για τον Τελη,ειπα οτι αν ισχυουν οσα ειπα ειμαστε δυσκολα...αλλα επειδη ισως να εχει μενος με τον Ιβαν,κραταω μικρο καλαθι...
Επισης δεν ειμαι insider...αλλα τι να κανουμε που ηταν εδω μπροστα μας....
Ποια είναι η σπεσιαλιτέ;cannibalfrag έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 14:15 Πεφτεις εξω για το νησι φιλε...δεν ειναι για φτωχαντζες το νησι...
-
cannibalfrag
Pagotatzis...στειλε μου μυνημα η mail...δεν θα γραψω δημοσια τιποτα....
εχεις καταλαβει γιατι...
εχεις καταλαβει γιατι...
αδερφε φτιαξε ενα αλλο προφιλ burner ή επικοινωνησε με καποιον σαν τριτος να τα γραψει αυτος μην μας αναβεις σε καρβουνα και μας αφηνεις ετσι.cannibalfrag έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 14:19 Pagotatzis...στειλε μου μυνημα η mail...δεν θα γραψω δημοσια τιποτα....
εχεις καταλαβει γιατι...
- katafraktos
γράψτο σαν ποντιακό ανέκδοτοcannibalfrag έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 14:19 Pagotatzis...στειλε μου μυνημα η mail...δεν θα γραψω δημοσια τιποτα....
εχεις καταλαβει γιατι...
-
cannibalfrag
Δεν εχεις αδικο...μπορει να εχουν περασει απο εδω διαφοροι,που λεγανε για μεταγραφες και οτι ξερανε κτλ...
Τοτε ειχε χαβαλε,κτλ παιζαμε,ειχε κουιζακια κτλ...
Οταν ερχεται ο Προεδρος της ΚΑΕ μπροστα σου και λεει κατι,να μην το μοιραστω???αν ναι...προς τι οι διαφορες παpaριες ??
Οταν ερχεται ο Προεδρος της ΚΑΕ μπροστα σου και λεει κατι,να μην το μοιραστω???αν ναι...προς τι οι διαφορες παpaριες ??
Δεν υπαρχει καποιο αλλο ΠΑΟΚτσακι ((((θαμωνας)))) εκει κοντα που να τα ακουσε να μας τα πει;cannibalfrag έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 14:28 Δεν εχεις αδικο...μπορει να εχουν περασει απο εδω διαφοροι,που λεγανε για μεταγραφες και οτι ξερανε κτλ...
-
cannibalfrag
Λοιπον,δεν ξερω αλλα προφιλ και αλλα τετοια που λετε...
Ο ανθρωπος ειπε οτι εγινε μια τηλεδιασκεψη και προτινε ψαλιδι,και σηκωθηκαν φυγανε τα στελεχη...ενα που κρατησα
Δευτερο οτι πολλοι δημοσιογραφοι τον στηριζουν,υπονοησε οτι γινεται επι χρημαση...
Τριτο οτι δεν εχει αυτη την στιγμη και ειπε γιατι δεν την δινει την ΠΑΕ σε εμενα,απο την στιγμη που ειμαι ετοιμος "εδω ειμαι" ειπε...
τον ρωτησαμε γιατι δεν ειπατε κατι με την σφαγη στο μπασκετ??και δεν ειπε τιποτα...απαντησε σαν μιζερογλου
ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ...ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
αυτα θυμαμαι παιδια,ειπε οτι θα ξαναερθει,κοντα ειναι η Θεσσαλονικη
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ,ΕΙΝΑΙ 3-4 ΩΡΕΣ ΕΝ ΠΛΩ
τα συμπερασματα δικα σας...μη με παραθετετε,δεν εχω χρονο για να απαντησω και επισης εγραψε ακριβως οτι ακουσα,δεν υπαρχουν αλλα info
Ο ανθρωπος ειπε οτι εγινε μια τηλεδιασκεψη και προτινε ψαλιδι,και σηκωθηκαν φυγανε τα στελεχη...ενα που κρατησα
Δευτερο οτι πολλοι δημοσιογραφοι τον στηριζουν,υπονοησε οτι γινεται επι χρημαση...
Τριτο οτι δεν εχει αυτη την στιγμη και ειπε γιατι δεν την δινει την ΠΑΕ σε εμενα,απο την στιγμη που ειμαι ετοιμος "εδω ειμαι" ειπε...
τον ρωτησαμε γιατι δεν ειπατε κατι με την σφαγη στο μπασκετ??και δεν ειπε τιποτα...απαντησε σαν μιζερογλου
ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ...ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
αυτα θυμαμαι παιδια,ειπε οτι θα ξαναερθει,κοντα ειναι η Θεσσαλονικη
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ,ΕΙΝΑΙ 3-4 ΩΡΕΣ ΕΝ ΠΛΩ
τα συμπερασματα δικα σας...μη με παραθετετε,δεν εχω χρονο για να απαντησω και επισης εγραψε ακριβως οτι ακουσα,δεν υπαρχουν αλλα info
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cannibalfrag την Σάβ 30 Μάιος 2026, 14:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author cannibalfrag for the post:
- embuji
Το θέμα είναι ότι δεν κατάλαβε κανείς τι σου είπεcannibalfrag έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 14:28 Δεν εχεις αδικο...μπορει να εχουν περασει απο εδω διαφοροι,που λεγανε για μεταγραφες και οτι ξερανε κτλ...
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- Kabamaru11, paoki19