Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Mirko

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Mirko »

Ρε χαρειτε και ασχοληθειτε με το αγωνιστικο. Αυτοι θα τα βρουν, εσεις γιατι ασχοληστε με πραγματα που δε σας αφορουν? Παμε να φτιαξουμε κλιμα για την ομαδαρα που εχουμε και αφηστε τους να τα βρουν.
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Mirko έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 23:17 Ρε χαρειτε και ασχοληθειτε με το αγωνιστικο. Αυτοι θα τα βρουν, εσεις γιατι ασχοληστε με πραγματα που δε σας αφορουν? Παμε να φτιαξουμε κλιμα για την ομαδαρα που εχουμε και αφηστε τους να τα βρουν.
Τι ragebait ειναι αυτο ρε αδερφε; :?
Το κλιμα θα το φτιαξουμε στο Παλατακι ή στο Παλε, για να ξερω ποιο λεωφορείο να πάρω
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Mirko έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 23:17 Ρε χαρειτε και ασχοληθειτε με το αγωνιστικο. Αυτοι θα τα βρουν, εσεις γιατι ασχοληστε με πραγματα που δε σας αφορουν? Παμε να φτιαξουμε κλιμα για την ομαδαρα που εχουμε και αφηστε τους να τα βρουν.
Πράγματα που δεν μας αφορούν?
Πράγματα που δεν μας αφορούν?
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Τι μας αφορα αν θα ερημωσει ενα γηπεδο που ειναι περιουσια της ομαδας.
Μαλιστα.
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Το γηπεδο αυτο μπορει να μην ειδε επιτυχιες ωστε να δεθει ο κοσμος μαζι του, αλλα ειναι περιουσια του Π.Α.Ο.Κ. οπως ειναι και το γηπεδο της Τουμπας. Προσωπικα ο μονος λογος που θα ηθελα να φυγει η ομαδα αποκει ειναι λογω αποστασης απο τον πυρηνα του κοσμου, δυτικα το θεωρω ιδανικο. Αλλα και να γινει κατι τετοιο, θελω το τωρινο κλειστο να μην ερημωθει, να ειναι οικονομικα δυνατος ο Α.Σ.* ωστε να βαλει εκει τα τμηματα του. Θα ηθελα επισης το νεο γηπεδο (αν γινει) να ανηκει στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, και οχι στον Τελη, οπως θελω και η νεα Τουμπα να ανηκει στη ΠΑΕ και οχι στον Ιβαν, ωστε οταν αυτοι φυγουν να μην ψαχνομαστε για το πως θα παιζουμε, και εννοειεται να μην πληρωνουμε ενοικια (βλ αεκ, βαζελο σε μερικα χρονια, αελ που οποτε φευγει ο Νταβελης χανει το γηπεδο, κλπ κλπ).

*Για να γινει κατι τετοιο πρεπει επισης να ανοιξει για νεα μελη ο Α.Σ. σημερα ειδα αναρτηση του ΑΣ Αρης που μετραει 8.000 μελη! Μπορει να μην εχουν επιτυχιες, αλλα το μπασκετ Γ το ανεβασαν στην Α με τον εναν ή με τον αλλο τροπο. Οποτε πρεπει και εμεις σαν ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ αν ακομα μετραμε να σπρωξουμε τον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.

Σορυ για το σεντονι, Τελη παμε eurocup να τελειωνουμε
These users thanked the author st4this for the post (total 2):
katafraktos, ivan93
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε

ΤΙ δε καταλαβαίνετε ρε;

Καθόμαστε και ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ οτι μας καίει αν φαίνονται μιναρέδες σε ένα βίντεο μιας φανέλας.
Καθόμαστε και ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ οτι μας καίει ποιος θα προσληφθεί ως υπάλληλος στον ΠΑΟΚ

Αλλά το γεγονός οτι ανοιχτά προτάσσεται τόσο καιρό πως στα καλά καθούμενα θα ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ το παλατάκι γιατί δεν τους αρέσει το νοίκι και θα πάνε αλλού, καταφέροντας τεράστιο πλήγμα στον συλλογο ΠΑΟΚ, δεν το έχει ακουμπήσει ΚΑΝΕΙΣ τόσο καιρό. Τριαλαρί τριαλαρό.

Συγχαρητήρια, και εις ανώτερα.

Όταν είναι να κάνουμε γήπεδο στη μπάλα (ΑΣΧΕΤΑ με το τρύπημα πέρυσι, μιλάω για χρόνια πριν) βγήκαν εως και ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ με, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ύφος "όποιος τολμήσει να κάνει γήπεδο εκτός Τούμπας ή εκτός ΔΕΘ θα κυνηγηθει".

Μετά είχαμε μια ξεκάθαρα ΑΝΤΙΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ απόφαση της ΠΑΕ να επιδιώξει γήπεδο στην Τούμπα "για να σεβαστεί τη βουληση του λαού" (εκτός αν υπάρχει κανένας μπαγλαμάς που προσπαθει να πείσει οτι η κατασκευή γηπέδου στην Τούμπα είναι πιο εύκολη και πιο κερδοφόρα από οπουδήποτε αλλού περιξ της πόλης)

Και εδώ έχουμε εσκεμμένες διαρροές οτι "αμα δε μου δώσετε την τιμή που απαιτώ θα πάω να κάνω γήπεδο όπου γουστάρω και δεν θα παίρνετε φράγκο". Με μοναδική δικαιολογία οτι "α το νοίκι είναι ακριβό"

Και περιμένετε να έχω σε κάποιο παρανοϊκό σύστημα αξιών τις δυο αυτές περιπτώσεις στο ίδιο επίπεδο;

Και να θεωρήσω πως όσοι πέρυσι τα έβλεπαν όλα μαυρα, φέτος τα βλέπουν όλα άσπρα ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ, είναι υποστηρικτές του ΠΑΟΚ;

Ξαναλέω ΔΕΝ μιλάω για τις περυσινές αηδίες. Μιλάω για την απίστευτη στάση του κοινού!

Ο ΠΑΟΚ έχει γήπεδα κύριοι. Στόχος είναι η βελτίωσή τους. Και η γιγάντωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Τίμια, χωρίς τρυπήματα, χωρίς διαρροές και εκβιασμούς. Από καμία πλευρά. Το οτι κάποιοι βολεύονταν με τα περυσινά αίσχη του ΑΣ, και φέτος ενοχλούνται, είναι ακριβώς οι δυο όψεις του ίδιου αισχρού νομίσματος. ΟΥΤΕ το ένα θέλω, ΟΥΤΕ το άλλο. Δυστυχώς όμως μονο μια πλευρά είναι σταθερή και κοινή συνισταμένη όλον αυτό τον καιρό. Μαντέψτε.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 7):
katafraktos, Dimitrisou, demo4, leomatos88, lkosmid, Apil44, TsantiridisG
Dimitrisou

Equalizer έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 23:45 Ρε

ΤΙ δε καταλαβαίνετε ρε;

Καθόμαστε και ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ οτι μας καίει αν φαίνονται μιναρέδες σε ένα βίντεο μιας φανέλας.
Καθόμαστε και ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ οτι μας καίει ποιος θα προσληφθεί ως υπάλληλος στον ΠΑΟΚ

Αλλά το γεγονός οτι ανοιχτά προτάσσεται τόσο καιρό πως στα καλά καθούμενα θα ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ το παλατάκι γιατί δεν τους αρέσει το νοίκι και θα πάνε αλλού, καταφέροντας τεράστιο πλήγμα στον συλλογο ΠΑΟΚ, δεν το έχει ακουμπήσει ΚΑΝΕΙΣ τόσο καιρό. Τριαλαρί τριαλαρό.

Συγχαρητήρια, και εις ανώτερα.

Όταν είναι να κάνουμε γήπεδο στη μπάλα (ΑΣΧΕΤΑ με το τρύπημα πέρυσι, μιλάω για χρόνια πριν) βγήκαν εως και ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ με, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ύφος "όποιος τολμήσει να κάνει γήπεδο εκτός Τούμπας ή εκτός ΔΕΘ θα κυνηγηθει".

Μετά είχαμε μια ξεκάθαρα ΑΝΤΙΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ απόφαση της ΠΑΕ να επιδιώξει γήπεδο στην Τούμπα "για να σεβαστεί τη βουληση του λαού" (εκτός αν υπάρχει κανένας μπαγλαμάς που προσπαθει να πείσει οτι η κατασκευή γηπέδου στην Τούμπα είναι πιο εύκολη και πιο κερδοφόρα από οπουδήποτε αλλού περιξ της πόλης)

Και εδώ έχουμε εσκεμμένες διαρροές οτι "αμα δε μου δώσετε την τιμή που απαιτώ θα πάω να κάνω γήπεδο όπου γουστάρω και δεν θα παίρνετε φράγκο". Με μοναδική δικαιολογία οτι "α το νοίκι είναι ακριβό"

Και περιμένετε να έχω σε κάποιο παρανοϊκό σύστημα αξιών τις δυο αυτές περιπτώσεις στο ίδιο επίπεδο;

Και να θεωρήσω πως όσοι πέρυσι τα έβλεπαν όλα μαυρα, φέτος τα βλέπουν όλα άσπρα ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ, είναι υποστηρικτές του ΠΑΟΚ;

Ξαναλέω ΔΕΝ μιλάω για τις περυσινές αηδίες. Μιλάω για την απίστευτη στάση του κοινού!

Ο ΠΑΟΚ έχει γήπεδα κύριοι. Στόχος είναι η βελτίωσή τους. Και η γιγάντωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Τίμια, χωρίς τρυπήματα, χωρίς διαρροές και εκβιασμούς. Από καμία πλευρά. Το οτι κάποιοι βολεύονταν με τα περυσινά αίσχη του ΑΣ, και φέτος ενοχλούνται, είναι ακριβώς οι δυο όψεις του ίδιου αισχρού νομίσματος. ΟΥΤΕ το ένα θέλω, ΟΥΤΕ το άλλο. Δυστυχώς όμως μονο μια πλευρά είναι σταθερή και κοινή συνισταμένη όλον αυτό τον καιρό. Μαντέψτε.
Τι πας και θυμασε τωρα και εσυ..
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Equalizer έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 23:45 Και εδώ έχουμε εσκεμμένες διαρροές οτι "αμα δε μου δώσετε την τιμή που απαιτώ θα πάω να κάνω γήπεδο όπου γουστάρω και δεν θα παίρνετε φράγκο". Με μοναδική δικαιολογία οτι "α το νοίκι είναι ακριβό"
Αυτό το ''Δεν θα παίρνετε φράγκο'' πού το διάβασες και ποιός το έγραψε;

Νιώθω ότι επαναλαμβάνομαι:
Κάθε Αθλητική Ανώνυμη Εταιρεία (ΠΑΕ και ΚΑΕ) υποχρεούται να αποδίδει το 10% των καθαρών εισπράξεων των εισιτηρίων στο μητρικό ερασιτεχνικό σωματείο που της παραχωρεί το όνομα, το σήμα και τα χρώματα.
Το ''νοίκι'' που πληρώνει η ΠΑΕ για την Τούμπα πόσο είναι;
Απάντηση: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πληρώνει κλασικό ενοίκιο (μίσθωμα) στον Α.Σ. ΠΑΟΚ για τη χρήση του Σταδίου Τούμπας.

Επιπλέον fact: Ο Α.Σ. δεν μπορεί να ανακαλέσει μονομερώς τη χρήση του σήματος και του ονόματος από την ΠΑΕ ή την ΚΑΕ, εφόσον αυτές λειτουργούν κανονικά και εκπληρώνουν τις νόμιμες υποχρεώσεις τους.

Ισχύει επίσης: Για να μην υπάρχει κίνδυνος πλήρους αποκοπής της ΠΑΕ/ΚΑΕ από τις ρίζες της, ο νόμος ορίζει ότι ο Α.Σ. κατέχει πάντα και δωρεάν το 10% των μετοχών της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, με εκπρόσωπο του ερασιτέχνη να συμμετέχει υποχρεωτικά στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Α εντάξει τότε

Γιουχουυυ τι καλα
These users thanked the author Equalizer for the post:
TsantiridisG
Dimitrisou

@Special 4 lΩραια φιλε μου ας μην πληρωσουν νοικι ,ας στηριξουν οικονομικα τα τμηματα του ΑΣ οπως κανει και η ΠΑΕ,ας δωσουν χορηγιες η οτι αλλο θελουν.
Ειναι παραλογο?
Αν ειναι ετσι τοτε γιατι γινοταν ολος αυτος ο χαμος για το τι θα περιλαμβανει το μνημονιο για την νεα τουμπα?
Εκει δεν ειδα να λεμε(και εγω μεσα) να μην δωσει νοικι και να δινει το 10%.
Πρεπει λιγο να καταλαβουμε οτι αυτο το θεμα δεν εχει να κανει ουτε με τον Μυστακιδη ,ουτε με τον Σαββιδη,ουτε με αυτους που διοικουν οπως διοικουν τον ΑΣ..με τον ΠΑΟΚ εχει να κανει..οι του ΑΣ αυριο μπορει να φυγουν αλλα αυτεq οι συμφωνιες θα ειναι για χρονια..
Ολοι αυτοι που κοπτονταν για το τι λεφτα θα παιρνει ετησια ο ΑΣ απο την τουμπα(και πολυ καλα εκαναν) τωρα που ειναι?
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Δεν ξέρω φίλε τι συμφωνία έχει κάνει ο ΑΣ με την ΠΑΕ για το νέο Γήπεδο.
Ξέρει κανένας;
Ούτε ξέρω γιατί κόπτονταν όσοι κόπτονταν.
Κάτι για τα ποσοστά τετραγωνικών μέτρων εμπορικών χρήσεων στο νέο γήπεδο διάβαζα ότι διαφωνούσαν και τα σχετικά.
Κάτι για τα μαγαζιά δηλαδή και πόσα τετραγωνικά θα πάρουν.
Στο πού καταλήξανε το ξέρουν οι ίδιοι. Ας μας ενημερώσουν να μιλάμε με στοιχεία και όχι με φήμες.

Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει ο χρόνος περάτωσης και αν έχουν μπει ρήτρες υπερβολικής καθυστέρησης.

Προσωπικά, αν με ρωτάς εμένα, ο ΑΣ πρέπει από τις ΑΕ (ΠΑΕ και ΚΑΕ) να αρκεστεί σε όσα ορίζει ο Νόμος.
Στα ποσοστά επί εισιτηρίων, χορηγιών και μεταγραφών αν δεν κάνω λάθος. Ό,τι λέει ο Νόμος.

Δεν του φτάνουν αυτά για να συντηρήσει τα τμήματα; Πολύ ωραία.
Ας ανοίξει τις εγγραφές ηλεκτρονικά να έχει χιλιάδες μέλη με συνδρομή, για να δούμε αν θα του φτάνουν ή όχι εκείνα τα έσοδα.
Δεν τα ανοίγει; Κακό του κεφαλιού του.

Ας κάθεται να μαλώνει με τους ιδιοκτήτες για ενοίκια που δεν προβλέπει καν ο νόμος.
Dimitrisou

Special 4 έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 01:04 Δεν ξέρω φίλε τι συμφωνία έχει κάνει ο ΑΣ με την ΠΑΕ για το νέο Γήπεδο.
Ξέρει κανένας;
Ούτε ξέρω γιατί κόπτονταν όσοι κόπτονταν.
Κάτι για τα ποσοστά τετραγωνικών μέτρων εμπορικών χρήσεων στο νέο γήπεδο διάβαζα ότι διαφωνούσαν και τα σχετικά.
Κάτι για τα μαγαζιά δηλαδή και πόσα τετραγωνικά θα πάρουν.
Στο πού καταλήξανε το ξέρουν οι ίδιοι. Ας μας ενημερώσουν να μιλάμε με στοιχεία και όχι με φήμες.

Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει ο χρόνος περάτωσης και αν έχουν μπει ρήτρες υπερβολικής καθυστέρησης.

Προσωπικά, αν με ρωτάς εμένα, ο ΑΣ πρέπει από τις ΑΕ (ΠΑΕ και ΚΑΕ) να αρκεστεί σε όσα ορίζει ο Νόμος.
Στα ποσοστά επί εισιτηρίων, χορηγιών και μεταγραφών αν δεν κάνω λάθος. Ό,τι λέει ο Νόμος.

Δεν του φτάνουν αυτά για να συντηρήσει τα τμήματα; Πολύ ωραία.
Ας ανοίξει τις εγγραφές ηλεκτρονικά να έχει χιλιάδες μέλη με συνδρομή, για να δούμε αν θα του φτάνουν ή όχι εκείνα τα έσοδα.
Δεν τα ανοίγει; Κακό του κεφαλιού του.

Ας κάθεται να μαλώνει με τους ιδιοκτήτες για ενοίκια που δεν προβλέπει καν ο νόμος.
Με βρισκεις απολυτως συμφωνω σε οτι λες για τον ΑΣ..το θμεα ειναι οτι το κακο θα ερθει στο δικο μας το κεφαλι,+.Αυτοι αυριο μπορει να εξαφανιστουν.
Απο κει και περα ομως ο ΑΣ τους δινει και δυο γηπεδα περα απο το ονομα,το σημα κτλ.
Θεωρω οτι πρεπει να υπαρχει ενα ενοικιο (οχι κατι παραλογο προφανως) η να τα βρουν καπως αλλιως με μια εξτρα χορηγια ας πουμε.
Εμενα σε οτι αφορα το γηπεδο του μπασκετ με νοιαζει να μην ερημωσει,γιατι ο ΑΣ δεν μπορει να το συντηρησει με δικα του εξοδα απο την στιγμη που ολα τα τμηματα μαζι να παιξουν σε μια μερα δεν θα το γεμισουν.
Ειναι περιουσια ολων μας,ουτε του ΑΣ ουτε της ΚΑΕ.Το ιδιο φυσικα και η Τουμπα.
Τωρα για το κομματι της συμφωνιας για την Τουμπα αυτα που γραφτηκαν σαν οροι αν με ρωτας ειναι παραλογοι για πολλους λογους,αλλα αφου η ΠΑΕ τα δεχτηκε δεν θα κατσω και να σκασω.Καλο στον ΠΑΟΚ θα κανουν(με σωστη διαχειριση βεβαια).'Απλα μου φαινεται αστειο οι ιδιοι που ελεγαν να μην τολμησει να φυγει απο την Τουμπα αλλα δεν θα την χαρισουμε κιολας,τωρα να λενε Τελη πανε κανε γηπεδο αλλου και ασε τον ΑΣ και το Παλατακι ετσι να δουμε τι θα κανουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”