Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
basketikos4

Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

Δημοσίευση από basketikos4 »

Equalizer έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 16:03 Εως τώρα αρκείται να δινει πληροφορίες σε πολύ περίεργα κανάλια επικοινωνίας στα σόσιαλ μιντια εκ των οποίων ένα σημαντικό κομμάτι δεν είναι καν ΜΜΕ, και να τα καλύπτει όλα με ένα πέπλο μεγαλείου "θα δείτε τι έχει να γίνει".
Η ΚΑΕ τα κανει ολα αυτα? Απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα?
Στην εποχη των σοσιαλ ζουμε, εκατονταδες δηθεν inside info ατομα υπαρχουν σε ολες τις ομαδες σε ολα τα αθληματα.
Απο μεταγραφες μπαλα μεχρι μετακινισεις πολιτικων.
Αυτο που κολλαει οτι επιτιδες η καε δινει πληροφοριες σε καποια σοσιαλ και επιτηδες τα καλυπτει ολα με το πεπλο μεγαλειου που λες.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Απο το γεγονός πως από πέρυσι με το σκηνικό που έγινε, ως δια μαγείας τρία μέσα επικοινωνίας εκ των οποίων το ένα δεν είναι καν μμε, είχαν ξαφνικά αποκλειστικές ειδήσεις και οχι απλά προμοτάριζαν, αλλά σπατουλάριζαν κάθε μέρα την προοπτική της νέας διοίκησης κλείνοντας 9/10 φορές με επιμύθια τύπου "δέστε τις ζώνες σας". Συχνά μάλιστα ειρωνεύονται σε ποστ και τον "αγνωστο Χ" οπαδό που "δεν τους άκουσε όταν έπρεπε".

Το θέμα δεν είναι να ανοίξει ξανά αυτή η άρρωστη κουβέντα.

Το θέμα είναι εφόσον υπάρχει διάθεση για επένδυση και σχέδια, να μας τα εξηγήσουν ωραία και καλά για να ενθουσιαστούμε επί ουσιαστικών προοπτικών για την ομάδα.

Σε όλους τους τομείς οχι μόνο στο προπονητικό.

Το πιο βασικό είναι οτι δεν υπάρχει απολύτως καμία εξήγηση, ούτε και δικαιολογία κατά τη γνώμη μου, για το γεγονός πως δεν έχει γινει ακόμα μια κανονική συνέντευξη τύπου, με τοποθετήσεις, παρουσίαση, ερωτήσεις και απαντήσεις. Έστω για το τυπικό της υπόθεσης.

Το να περιοριζόμαστε συνεχώς σε φήμες περί του τι μέλλει γενέσθαι και όλα να επαφίενται εν τέλει στο "θα πέσει πολύ χρήμα και δεν χρειάζονται λόγια" είναι κάπως αστείο.

Ειμαι βέβαιος πως θα πέσει πολύ χρήμα. Στο μεταξύ όμως απλά ξεσαλώνουν φήμες από διάφορους επιτήδειους, που δεν φέρνουν τίποτα καλό στον σύλλογο.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
katafraktos, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Ισχυει - βεβαια, συνεντευξεις τυπου κι επικοινωνια εν γενει ειναι παραδοσιακα ενα απο τα αγκαθια - ειδικα - του ΠΑΟΚ στο μπασκετ και δεν φαινεται να μπορει να το απωλεσει.

Καλως εχοντων, θα πρεπει να γινει μια συνεντευξη τυπου - επισημα - τον Ιουνιο η τον Ιουλιο, συνδεση της προηγουμενης με την επομενη σεζον.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
katafraktos
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Δεν θέλω να είμαι αρνητικός, αλλά το σχέδιο φαίνεται λίγο... αστείο, φαίνονται 1 αυτοκίνητο, δύο παγκάκια, κάτι σαν ένα μπαλόνι. Εντάξει στο 2026 είμαστε, φτιάξτε κάτι καλό. Αν είναι να φτιάξετε μπερντέ και αντίσκηνα καλύτερα αφήστε το.

Σχετικά με τη "διαρροή", γιατί σας πειράζουν τα σόσιαλ, που θα έπρεπε να το δώσει η ΚΑΕ? Μήπως στο "Πανελλαδικό-πολυθεματικό" Όπεν, αυτό που δεν μπορεί να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ και να γίνει "μονοθεματικό", αφού έχει την ΑΕΧάρα και τη Βαζελάθρα με τη Βοτινικάρα να ασχοληθεί.

Ή μήπως να δώσει την είδηση στο SDNA, να τη χώσει ανάμεσα στα 23498234 άρθρα για τη διαιτησία στην Ευρωλίγκα και το δράμα του μοντάνα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φίλε αυτά που αναφέρεις είναι απλά βενζίνη στον καυγά οπαδών για ΠΑΕ - ΚΑΕ.

Ούτε στο όπεν, ούτε στο σδνα, ούτε στο σκατόκωλις, ούτε σε άσχετους εξυπνάκηδες στα σόσιαλ. Να τα δώσει στη δημοσιότητα.

Θα μου πεις, ποιος είμαι εγώ και απαιτώ να κάνει το τάδε και το δείνα η ΚΑΕ.

Κανένας. Απόψεις λέμε ως οπαδοί για το τι μοιάζει καλό, τι μοιάζει κακό. Θετικό και αρνητικό. Ως ακόλουθοι και θεατές.

Όσο για τη φωτογραφία που... "διέρρευσε"... , ε οκ μπορεί να είναι απλώς η πρώτη σελίδα ενός πιο ενδελεχούς φακέλου. Δεν αποτελεί τεκμήριο.

Και βασικά νομίζω πως τονίζει το επιχείρημά μου. Είτε αφήνεις κάτι έρμαιο της οπαδικής φαντασίας (με τα καλά αλλά και τα αρνητικά αυτού) ή το δημοσιεύεις σωστά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το έργο δεν είναι της ΚΑΕ. Αυτά για να λήξει και η παρεξήγηση με το αγόρασε η ΚΑΕ φτιάχνει η ΚΑΕ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”