Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
marsantos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από marsantos »

makispaspartou έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:00 Λέγεται επίσης ότι ο γαύρος κάνει δυνατή σφήνα για Γιαννούλη.
Άντε να δούμε...
Καλησπέρα maki.
Είναι κομβικό να πάρουμε το Γιαννούλη.
Είναι club trained. Άρα πολύτιμος λίθος.
Παίρνεις εσύ τον club trained, στερείς από τον άλλο έναν local trained. Υπάρχει πλήρης αλληλεπίδραση σε τέτοιες κινήσεις.
Και μόνο αυτή η κίνηση μπορεί να ξεκλειδώσει ένα ολόκληρο ρόστερ ή να το μετατρέψει σε δυσεπίλυτο γρίφο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Παρ 29 Μάιος 2026, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

marsantos έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:19
makispaspartou έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:00 Λέγεται επίσης ότι ο γαύρος κάνει δυνατή σφήνα για Γιαννούλη.
Άντε να δούμε...
Καλησπέρα maki.
Είναι κομβικό να πάρουμε το Για;ννουλη.
Είναι club trained. Άρα πολύτιμος λίθος.
Παίρνεις εσύ τον club trained, στερεις από τον άλλο έναν local trained.
Και μόνο αυτή η κίνηση μπορεί να ξεκλειδώσει ένα ολόκληρο ρόστερ ή να το μετατρέψει σε δυσεπίλυτο γρίφο.
Δεν είναι από τις ακαδημίες μας ο Γιαννούλης 19 χρονών των πήραμε
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Panostas1995 έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:23 ..
Ευχαριστώ πολύ
Μου έφυγε εντελώς.
Έστω και για την τετράδα των locally trained είναι πολύ σημαντική κίνηση και ισχύει η ίδια συλλογιστική.
These users thanked the author marsantos for the post:
Panostas1995
Panostas1995

marsantos έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:29
Ευχαριστώ πολύ
Μου έφυγε εντελώς.
Έστω και για την τετράδα των locally trained είναι πολύ σημαντική κίνηση και ισχύει η ίδια συλλογιστική.
Νομίζω πως αυτή κίνηση και η παραμονή του Γιακουμάκη θα ξεκλειδώσει και τον δανεισμό του Μυθου γιατί σε θα έχουμε ανάγκη για τις λίστες.

όχι ότι δε θέλω τον Μύθου απλά με Γιακουμάκη, Γερεμεγιεφ και ακόμη έναν που θα ήθελα εγώ με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο Μύθου πρέπει να πάει δανεικός να παίξει βασικός
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Panostas1995 έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:36
Ευχαριστώ πολύ
Μου έφυγε εντελώς.
Νομίζω πως αυτή κίνηση και η παραμονή του Γιακουμάκη θα ξεκλειδώσει και τον δανεισμό του Μυθου γιατί σε θα έχουμε ανάγκη για τις λίστες.

όχι ότι δε θέλω τον Μύθου απλά με Γιακουμάκη, Γερεμεγιεφ και ακόμη έναν που θα ήθελα εγώ με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο Μύθου πρέπει να πάει δανεικός να παίξει βασικός
Να μεινει ο Μυθου να φυγει ο Γερεμεγιεφ
These users thanked the author aivas19 for the post (total 6):
geobila, Montrealiotis, makispaspartou, giapas, embuji, margas
Panostas1995

aivas19 έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:39
Panostas1995 έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:36
Ευχαριστώ πολύ
Μου έφυγε εντελώς.

Να μεινει ο Μυθου να φυγει ο Γερεμεγιεφ
Και παλι με το δικό μου σκεπτικό (δε ξέρω τι θα κάνει η ομάδα)

Είναι κρίμα να κρατήσω τον Μύθου για τρίτο ...
Οπότε για ένα χρόνο έχεις τον Γερεμεγιεφ για τρίτο που δε θα γκρινιάζει και στέλνεις τον μύθου δανεικό να πάρε ματς...

Για την επόμενη χρονιά έχεις το φορ που θα πάρεις , δεύτερο τον Μύθου και τρίτο κάποιο άλλο παιδί της Ακαδημίας ίσως τον σουβλατζη που ακούγονται καλά λόγια
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μιχαηλίδης Κωνσταντέλιας Πέλκας Μύθου Χατσίδης Μοναστηρλής club trained
Γιαννούλης Γιακουμάκης local trained

Ευκολάκι το ρόστερ μετά..

Με την προσθήκη Γιαννούλη και τη διατήρηση στο ρόστερ του Γιακουμάκη δεν είναι ότι απλά προσθέτεις Έλληνες για τις λίστες, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι αυτοί οι Έλληνες θα έχουν σημαντικό ρόλο στο ρόστερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Παρ 29 Μάιος 2026, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 2):
embuji, Ally Samagoal
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Δεν υπαρχει σεναριο που πρεπει να γινει αποδεκτο ο τζερεμετζας που ειναι στην καλυτετη τιμιος να ειναι ιεραρχικα πανω απο τον Μυθου που τα κολλαει χαβαλε στο ποκ στα 18 του. Φτανει αυτη η παρανοια. Στηριζουμε τα παιδια μας. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.

Θες να τον εχεις τριτο; αν μπροστα του ειναι ο Γιακουμακης και μια ΦΟΡΑΚΛΑ ΤΟΠ οκ. Αν ειναι να ειναι μπροστα του ο τζερεμετζες κατι παει λαθος στο κλαμπ και την φιλοσοφια του.
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
giapas, margas, Dimitris_L4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

makispaspartou έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:47 Μιχαηλίδης Κωνσταντέλιας Πέλκας Μύθου Χατσίδης Μοναστηρλής club trained
Γιαννούλης Γιακουμάκης local trained

Ευκολάκι το ρόστερ μετά..

Με την προσθήκη Γιαννούλη και τη διατήρηση στο ρόστερ του Γιακουμάκη δεν είναι ότι απλά προσθέτεις Έλληνες για τις λίστες, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι αυτοί οι Έλληνες θα έχουν σημαντικό ρόλο στο ρόστερ.
Και περιμενε... Καποια παιδια απο την κ19 βγαζουν ματια, ολο και καποιο θα ανεβει. Γιατι χατσιδης Μυθου δεν ειναι πλεον μικροι. Ειναι ποδοσφαιριστες που επιβαλλεται να εχουν ενεργο και σοβαρο ρολο στην ομαδα.
Panostas1995

embuji έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:48 Δεν υπαρχει σεναριο που πρεπει να γινει αποδεκτο ο τζερεμετζας που ειναι στην καλυτετη τιμιος να ειναι ιεραρχικα πανω απο τον Μυθου που τα κολλαει χαβαλε στο ποκ στα 18 του. Φτανει αυτη η παρανοια. Στηριζουμε τα παιδια μας. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.

Θες να τον εχεις τριτο; αν μπροστα του ειναι ο Γιακουμακης και μια ΦΟΡΑΚΛΑ ΤΟΠ οκ. Αν ειναι να ειναι μπροστα του ο τζερεμετζες κατι παει λαθος στο κλαμπ και την φιλοσοφια του.
Είπα στο σκεπτικό μου πως θα ήθελα ένα φορ θεωρητικά βασικό αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Γιακουμάκη (έναν τύπου λιβαι Γκαρσία) , τον Γιακουμάκη δανεικό ένα χρόνο ακόμη και τρίτο θα κρατούσα Γερεμεγιεφ για να δώσω δανεικό τον Μύθου ώστε να μην τον έχω τρίτο με δέκα ματς το χρόνο
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Panostas1995 έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:52
embuji έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:48 Δεν υπαρχει σεναριο που πρεπει να γινει αποδεκτο ο τζερεμετζας που ειναι στην καλυτετη τιμιος να ειναι ιεραρχικα πανω απο τον Μυθου που τα κολλαει χαβαλε στο ποκ στα 18 του. Φτανει αυτη η παρανοια. Στηριζουμε τα παιδια μας. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.

Είπα στο σκεπτικό μου πως θα ήθελα ένα φορ θεωρητικά βασικό αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Γιακουμάκη (έναν τύπου λιβαι Γκαρσία) , τον Γιακουμάκη δανεικό ένα χρόνο ακόμη και τρίτο θα κρατούσα Γερεμεγιεφ για να δώσω δανεικό τον Μύθου ώστε να μην τον έχω τρίτο με δέκα ματς το χρόνο
Ειναι λαθος να εχεις χρυσαφι σαν τον Μυθου στην ομαδα μεσα και να τον στειλεις δανεικο για εναν μετριο ξενο. Εκτος οτι ειναι λαθος σαν φιλοσοφια κλαμπ δημιουργεις μονος προβλημα στις ευρωπαϊκες λιστες ενω εχεις την λυση μπροστα στα ματια σου. Με την ιδια λογικη να στειλουμε χατσιδη δανεικο γιατι εχουμε ζιβκο-κιριλ; Οχι, πουλας κιριλ και η πλευρα ειναι ζιβκο-χατσιδης.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

δε ξερω αν ο ΙΒαν θελει να κανει τοση επενδυση ωστε ο βασικος σου φορ και 2ος φορ παιρνουνε τουλαχιστον 1.5/χρονο
ουτε ξερω αν οι παιχτες θα ειναι οκ με αυτο, το γεγονος οτι θα παιξουμε 50 παιχνιδια και αρα θα μοιραστουν δεν ξερω αν καθησυχαζει τον καθε παιχτη, καποιους ναι γιατι νιωθουν οτι ειναι συνολο/ομαδα.

Αλλα συνηθως μισθολογικα, και αρα αγωνιστικα, πρεπει να υπαρχει ιεραρχια
embuji

Δημοσίευση από embuji »

αδερφε, το γκολ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. Οι φορ και οι εξτρεμ ειναι οι πιο ακριβοπληρωμενοι ποδοσφαιριστες στο παγκοσμιο επιπεδο. Ποιος ειναι ο στοχος του ποδοσφαιρου; Να το κολλησεις. Ε αυτοι που ειναι καλοι στο να το κολλανε θελουν και τα αναλογα λεφτα.
Panostas1995

embuji έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:55
Panostas1995 έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:52

Ειναι λαθος να εχεις χρυσαφι σαν τον Μυθου στην ομαδα μεσα και να τον στειλεις δανεικο για εναν μετριο ξενο. Εκτος οτι ειναι λαθος σαν φιλοσοφια κλαμπ δημιουργεις μονος προβλημα στις ευρωπαϊκες λιστες ενω εχεις την λυση μπροστα στα ματια σου. Με την ιδια λογικη να στειλουμε χατσιδη δανεικο γιατι εχουμε ζιβκο-κιριλ; Οχι, πουλας κιριλ και η πλευρα ειναι ζιβκο-χατσιδης.
Οι λίστες με την μεταγραφή Γιαννούλη και παραμονή Γιακουμάκη είναι κομπλέ για αυτό και μιλάω για δανεισμό Μυθου....εγώ το παιδί σκέπτομαι και την εξέλιξη του εννοείται πως τον θέλω στον ΠΑΟΚ
Panostas1995

geobila έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:56 δε ξερω αν ο ΙΒαν θελει να κανει τοση επενδυση ωστε ο βασικος σου φορ και 2ος φορ παιρνουνε τουλαχιστον 1.5/χρονο
ουτε ξερω αν οι παιχτες θα ειναι οκ με αυτο, το γεγονος οτι θα παιξουμε 50 παιχνιδια και αρα θα μοιραστουν δεν ξερω αν καθησυχαζει τον καθε παιχτη, καποιους ναι γιατι νιωθουν οτι ειναι συνολο/ομαδα.

Αλλα συνηθως μισθολογικα, και αρα αγωνιστικα, πρεπει να υπαρχει ιεραρχια
Εδώ δίνει 1,3 στον Τσαλοφ...
These users thanked the author Panostas1995 for the post:
geobila
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”