bro what the sigmagiapas έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:48 Ο Ντουμποφ , ο παρτοφ, ο σπασοφ , ο παρτουλόφ και σπεσιαλοφ.
Νισάφι πια .
Ένα μαμημένο στέλεχος από μια σχολή που να έχει επιδείξει έργο. Έναν Ισπανό, έναν Πορτογάλο , έναν Γερμανό, έναν Σκανδιναβό.
Λες και είναι πυρηνική φυσική. Βρες έναν μίλα μαζί του, πάρε πληροφορίες, αξιολόγησέ του , μίλα του καθαρά , εμπιστέψου τον και άστον να στήσει ομάδα.
Τι στο πούτσο κανουμε με όλους τους μπουχοφ και στους κουμπλοφσκι. Βρωμάνε οι μασχάλες όλων των άλλων;
Μπάλα ρημάδα είναι δε πάμε να στήσουμε αντεπανάσταση.
Για όνομα του θεού και της παναγίας και των αγίων πάντων.
Θα έρθει ο παρτσακουλοφ και θα στήσει τον επόμενο ΠΑΟΚ για να πάρει πρωτάθλημα από το Μαρινάκη , τον Ηλιόπουλο του ευ αγωνίζεσθαι και τον κυρ-Γιάννη που μπαινει σε νέο γήπεδο . Γελάνε και τα τσιμέντα.
Για όνομα του κυρίου δηλαδή θα μας πεθάνετε.
Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ
Ιβάν Σαββίδης VII
- katafraktos
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
@giapas φίλε αυτά που γράφεις εκτός του οτι είναι στο όριο του ρατσιστικού, είναι και αστήρικτα
Πρώτον, η εθνικότητα δεν σημαίνει τίποτα ειδικά σε ένα τομέα όπως του ποδοσφαίρου
Δεύτερον, τα περισσότερα στελέχη που έκαναν προσωπικές μπίζνες πιθανώς και με μίζες σε μεταγραφές κλπ, ήταν από δυτική Ευρώπη
Τρίτον, οι συγκεκριμένοι που ακούνται είναι μια χαρά έμπειρα, δυνατά και δοκιμασμένα στελέχη, δεν είναι τυχαίοι - δεν ξέρω και δεν βιάζομαι να μάθω αν ισχύουν τα σενάρια, θα μάθουμε όλοι σύντομα
Λοιπόν η φράση "ο ΠΑΟΚ στο γύψο" ίσως να σημαίνει κάτι για την μεγάλη παρέα - κλίκα της συνομωταξίας του σκατίπολις, αλλά για τον υπόλοιπο κόσμο είναι απλά λάσπη χωρίς ουσία. Τι σημαίνει εν τέλει "στο γύψο";
Και τι είδους στελέχη χρειάζεσαι για να πάρεις τον τίτλο; Πόσα στελέχη και ποιας εθνικότητας χρειάζονται ώστε να καλύψεις την απόσταση των ΔΥΟΜΙΣΙ ΝΙΚΩΝ από το πρωτάθλημα, που μας έλειψε φέτος;
Όταν έφερε ΤΔ από Πορτογαλία ή από Πορτογαλία, που ήταν καλά στελέχη όντως, είχαμε κάποιου είδους "απογυψοποίηση" του ΠΑΟΚ; Σε ενημερώνω οτι ΤΟΤΕ ήταν που χτίστηκε το έδαφος για τη σημερινή γκρίνια. Οχι τώρα.
Πρώτον, η εθνικότητα δεν σημαίνει τίποτα ειδικά σε ένα τομέα όπως του ποδοσφαίρου
Δεύτερον, τα περισσότερα στελέχη που έκαναν προσωπικές μπίζνες πιθανώς και με μίζες σε μεταγραφές κλπ, ήταν από δυτική Ευρώπη
Τρίτον, οι συγκεκριμένοι που ακούνται είναι μια χαρά έμπειρα, δυνατά και δοκιμασμένα στελέχη, δεν είναι τυχαίοι - δεν ξέρω και δεν βιάζομαι να μάθω αν ισχύουν τα σενάρια, θα μάθουμε όλοι σύντομα
Λοιπόν η φράση "ο ΠΑΟΚ στο γύψο" ίσως να σημαίνει κάτι για την μεγάλη παρέα - κλίκα της συνομωταξίας του σκατίπολις, αλλά για τον υπόλοιπο κόσμο είναι απλά λάσπη χωρίς ουσία. Τι σημαίνει εν τέλει "στο γύψο";
Και τι είδους στελέχη χρειάζεσαι για να πάρεις τον τίτλο; Πόσα στελέχη και ποιας εθνικότητας χρειάζονται ώστε να καλύψεις την απόσταση των ΔΥΟΜΙΣΙ ΝΙΚΩΝ από το πρωτάθλημα, που μας έλειψε φέτος;
Όταν έφερε ΤΔ από Πορτογαλία ή από Πορτογαλία, που ήταν καλά στελέχη όντως, είχαμε κάποιου είδους "απογυψοποίηση" του ΠΑΟΚ; Σε ενημερώνω οτι ΤΟΤΕ ήταν που χτίστηκε το έδαφος για τη σημερινή γκρίνια. Οχι τώρα.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- navigator11, renegade, Ally Samagoal, ΚΩΣΤΑΣ2019
-
Panostas1995
Αδερφέ χαλάρωσε λίγο...ΑΝ έρθει αυτός ντουμποφ δε θα ασχολείται άμεσα με το αγωνιστικό... Να καταλαβαίνετε τι διαβάζετε πριν κραξετε...giapas έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:48 Ο Ντουμποφ , ο παρτοφ, ο σπασοφ , ο παρτουλόφ και σπεσιαλοφ.
Νισάφι πια .
Ένα μαμημένο στέλεχος από μια σχολή που να έχει επιδείξει έργο. Έναν Ισπανό, έναν Πορτογάλο , έναν Γερμανό, έναν Σκανδιναβό.
Λες και είναι πυρηνική φυσική. Βρες έναν μίλα μαζί του, πάρε πληροφορίες, αξιολόγησέ του , μίλα του καθαρά , εμπιστέψου τον και άστον να στήσει ομάδα.
Τι στο πούτσο κανουμε με όλους τους μπουχοφ και στους κουμπλοφσκι. Βρωμάνε οι μασχάλες όλων των άλλων;
Μπάλα ρημάδα είναι δε πάμε να στήσουμε αντεπανάσταση.
Για όνομα του θεού και της παναγίας και των αγίων πάντων.
Θα έρθει ο παρτσακουλοφ και θα στήσει τον επόμενο ΠΑΟΚ για να πάρει πρωτάθλημα από το Μαρινάκη , τον Ηλιόπουλο του ευ αγωνίζεσθαι και τον κυρ-Γιάννη που μπαινει σε νέο γήπεδο . Γελάνε και τα τσιμέντα.
Για όνομα του κυρίου δηλαδή θα μας πεθάνετε.
Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ
Θα έρθουν ΚΑΙ τεχνικός διευθυντής Και Αθλητικός διευθυντής
Αυτοί θα στήσουν την επόμενη ομάδα
Η οποία επόμενη ομάδα μάλλον για τη δούμε από το 2027-2028
Ψυχραιμία
Ξεκάθαρα ρατσιστικό το ποστ
Eχουν έρθει γερμανοι, πορτογαλοι , σλοβακοι, σκανδηναβοi τα πάντα όλα, αλλα το πρόβλημα ειναi ότι θα έρθει ένας με ρωσικό επίθετο?
Eχουν έρθει γερμανοι, πορτογαλοι , σλοβακοι, σκανδηναβοi τα πάντα όλα, αλλα το πρόβλημα ειναi ότι θα έρθει ένας με ρωσικό επίθετο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Παρ 29 Μάιος 2026, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author astral for the post (total 3):
- Taseos, leomatos88, Ally Samagoal
giapas έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:48 Ο Ντουμποφ , ο παρτοφ, ο σπασοφ , ο παρτουλόφ και σπεσιαλοφ.
Νισάφι πια .
Κλαίω ρε φίλε!
Ο Σπεσιάλοφ.
Φέρτον!
Που δεν είναι καν Ρώσοςastral έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:57 Ξεκάθαρα ρατσιστικό το ποστ
Αγγλο-ουγγρικής καταγωγής είναι.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- Panostas1995, astral
Ας τον λέμε Duberton/Dubson/Dubois να μη γίνονται trigger τα ρατσιστικά ένστικτα του καθενός
- These users thanked the author astral for the post:
- navigator11
Διαβάζουμε στο PAOK TODAY για τον Ντουμποφ :
Πες στο ΠΑΟΚΙ ότι θα πρέπει να περιμένει μερικά χρόνια για να μπεις σε league phase του CL και στην πρώτη στραβή........Χαρακτηριστική ήταν και η τοποθέτηση του Φίλιππου Γεωργίου, εκπροσώπου της Πάφου στην ΚΟΠ και αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, ο οποίος είχε αναφερθεί δημόσια στο πλάνο του Ντούμποφ πριν από τέσσερα χρόνια.
«Όταν μας παρουσίασε το πλάνο του, πίστεψα πως ήταν υπερβολικά φιλόδοξο. Μας έλεγε ότι η Πάφος θα καθιερωθεί στην εξάδα, θα βγει στην Ευρώπη και από το 2024 θα διεκδικεί το πρωτάθλημα. Τελικά, όλα όσα είχε προβλέψει επιβεβαιώθηκαν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου.
Πάντως έτσι για να γίνεται και ένας γόνιμος διάλογος, η Πάφος μέσα σε 12 χρόνια επί της ουσίας ύπαρξης, πήρε ένα πρωτάθλημα και έπαιξε σε league phase Champions League.
Σε αντίθεση με εμάς, που το θεωρούσαν κάποιοι συνοπαδοί σχεδόν αδιανόητο να φτάσουμε σε ομίλους Τσουλού από τον 2ο προκριματικό, αν παίρναμε τη 2η θέση.
Σε αντίθεση με εμάς, που το θεωρούσαν κάποιοι συνοπαδοί σχεδόν αδιανόητο να φτάσουμε σε ομίλους Τσουλού από τον 2ο προκριματικό, αν παίρναμε τη 2η θέση.
Δηλαδή ο Αμπράμοβιτς που είχε την Τσέλσι δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και ο άλλος ο Ρώσος που είχε την Μονακό, είναι αποτυχημένοι;
Τί διαβάζουμε εδώ μέσα.
Τί διαβάζουμε εδώ μέσα.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 4):
- Logistis, geobila, Ally Samagoal, Anwnimos
Πάμε ένα ένα.Equalizer έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:54 @giapas φίλε αυτά που γράφεις εκτός του οτι είναι στο όριο του ρατσιστικού, είναι και αστήρικτα
Δε θεωρώ ότι είμαι ρατσιστής. Όυτε γράφω κάτι ρατσιστικό. Η επιμονή μας σε -ΟΦ και η αντίδρασή μου σε αυτό έχει να κάνει με τη γενικότερη τάση έως και εμμονή της οικογένειας Σαββίδη να κάνει ποδοσφαιρικές μπίζνες με συγκεκριμένο γκρουπ ανθρώπων. Θεωρώ ότι αυτή η προτίμηση δε γίνεται με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια και δείχνει την αδυναμία μας να δείξουμ εξωστρέφεια και να ενταχθούμε σε ένα πιο σύγχρονο πλαίσιο λειτουργίας που βασίζεται στην αντικειμενική ικανότητα και όχι στο "σε εμπιστέυομαι γιατί είσαι κοντοχωριανός ή μπατζανάκης μου".
Ελπίζω μετά και τη διευκρίνιση ( που αλήθεια ήλπιζα ότι ήταν φανερή) , να μη μου χρεώνετε ρατσισμούς.
Στα υπόλοιπα , που είναι συγγενικά να σου γράψω πως ούτε στη Θεσσαλονίκη μένω , ούτε σοσιαλ λογαριασμούς έχω και φυσικά δεν έχω καμία επαφή με ραδιόφωνα και τέτοια. Η μόνη ενημέρωση μου για τον ΠΑΟΚ είναι μέσα από εδώ και από ιστοσελίδες γενικού ενδιαφέροντος.
Άρα είναι άδικο να μου λες ότι ρίχνω λάσπη.
Η λάσπη είναι συνώνυμο της συκοφαντίας , να σε λέω κλέφτη ενώ δεν είσαι.
Η ανάγνωση μιας ποδοσφαιρικής κατάστασης είναι κάτι άλλο. Εσύ μπορεί να τα βλέπεις έτσι και να αποτιμάς τη φάση ελπιδοφόρα, εγώ τη βλέπω αλλιώς και την αποτιμώ ότι προς το παρόν είμαστε στο ΓΥΨΟ. Δική μου έκφραση από πουθενά δε την έκλεψα. Επειδή έχεις διάθεση και ικανότητα για διάλογο , αν θες μπορώ κάλλιστα να σου παραθέσω επιχειρήματα γιατί στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή εφράζομαι έτσι. Και να μου πεις ότι διαφωνείς εδώ ή συμφωνείς εκεί. Να με πεις υπερβολικό ή καυστικό μπορεί. Όχι όμως ότι ρίχνω λάσπη.
Κι ένα τελευταίο γιατί προηγούμενες προσπάθειές μας με στελέχη δυτικοΕυρωπαίους. Αυτή τη στιγμή η Ιβηρική και η Σκανδιναβία έχουν επιδείξει αξιοσημείωτο έργο στο να στήνεις ομάδες , εκμεταλλευόμενοι στοιχεία της κουλτούρας τους και το ατελείωτο δίκτυο επαφών που διαθέτουν.Από κοντά πάντα και η κεντρική Ευρώπη, παραδοσιακά.
Το ότι κάποτε ο equalizer και ο giapas σου βγήκανε λαμόγια , δεν είναι λόγος να απορρίψεις κάτι γενικά. Είναι λόγος να ψαχτείς, να ξαναπροσπαθήσεις και να κάνεις φύλλο και φτερό την επόμενή σου κίνηση πιο προσεκτικά.
Είμαι ρατσιστής το παραδέχομαι.astral έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:57 Ξεκάθαρα ρατσιστικό το ποστ
Δυνατός ρατσιστής ,όχι παίξει γέλασε.
Το τι διαβάζουμε φίλε είναι μονοσήμαντο , δεν επιδέχεται ερμηνείας.Γερασίμου έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 14:14 Δηλαδή ο Αμπράμοβιτς που είχε την Τσέλσι δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και ο άλλος ο Ρώσος που είχε την Μονακό, είναι αποτυχημένοι;
Τί διαβάζουμε εδώ μέσα.
Το τι καταλαβαίνουμε , είναι αλλουνου παπα ευαγγελιο
Giapas ωραία όλα αυτά, και δεν σου είπε κανείς να μην τα πεις
Ο τρόπος του ποστ όμως ήταν στο όριο του ρατσιστικού.
Και εφόσον από μόνος σου εστίασες όλο αυτό στις καταλήξεις -οφ, μόνος σου δίνεις τον τόνο και το ύφος του ποστ σου.
Για κάθε πετυχημένο πρότζεκτ στη Νορβηγία υπάρχουν και περίπου 100 χιλιάδες αποτυχημένα, καθώς και άλλες 100 χιλιάδες κραυγές στη μεσόγειο που λένε "εδώ η μπάλα είναι θρησκεία οχι για οπαδούς του φουτμπολ μανατζερ" - με μηδενική υπομονή σε οποιοδήποτε πρότζεκτ
Εγώ δεν λέω ούτε οτι ισχύει το όνομα το σημερινό, ούτε οτι αν ισχύει θα είναι καλός.
Λεω οτι δεν τον κρίνω βάσει προελεύσεως.
Ο τρόπος του ποστ όμως ήταν στο όριο του ρατσιστικού.
Και εφόσον από μόνος σου εστίασες όλο αυτό στις καταλήξεις -οφ, μόνος σου δίνεις τον τόνο και το ύφος του ποστ σου.
Για κάθε πετυχημένο πρότζεκτ στη Νορβηγία υπάρχουν και περίπου 100 χιλιάδες αποτυχημένα, καθώς και άλλες 100 χιλιάδες κραυγές στη μεσόγειο που λένε "εδώ η μπάλα είναι θρησκεία οχι για οπαδούς του φουτμπολ μανατζερ" - με μηδενική υπομονή σε οποιοδήποτε πρότζεκτ
Εγώ δεν λέω ούτε οτι ισχύει το όνομα το σημερινό, ούτε οτι αν ισχύει θα είναι καλός.
Λεω οτι δεν τον κρίνω βάσει προελεύσεως.