προπονηταρα θεωρω, εναν προπονητη με παραστασεις, που εχει αποδειξει οτι ειναι ικανος να παρει το μαξιμουμ των ποδοσφαιριστων του, εχει διακρισεις και εχει την ικανοτητα στο να ειναι ελαστικος και αναλογα τον αντιπαλο αλλα και το που παει το ποδοσφαιρο. Συγχρονο ευρωπαϊκο ποδοσφαιρο ταχυδυναμης και γρηγορης εναλλαγης. Εγω δεν ενοχλουμαι απο το να μην ειναι safe. Θελω ομως ΟΡΑΜΑ. Και κατι ικανο για το πιο πανω βημα.Ettien26 έγραψε: Πέμ 28 Μάιος 2026, 22:32Ξξαρτάται τι εννοούμε προπονητάρα, Αυτό έχει πολλές ερμηνείες. Ένα αναγνωρίσιμο όνομα γα παράδειγμα ?embuji έγραψε: Πέμ 28 Μάιος 2026, 21:01 Ωραια. Δεν ειναι καλος προπονητης ο Γκαρσια. Δε κανει για επιπεδο ΠΑΟΚ. Δεν εχει πετυχει πουθενα που πηγε. Φτανει αυτο με τον γκαρσια. ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ θελουμε. Ιβιτσ λεγεται; Κονσεϊσαο; Μαρθελινιο; ο ΠΑΟΚ θελει ΠΡΟ-ΠΟ-ΝΗ-ΤΑ-ΡΑ.
Εγώ νομίζω ότι ο κατάλληλος προπονητής που θα αναλάβει τον ΠΑΟΚ στην μετά Λουτσέσκου θα πρέπει να πληρεί δύο προϋποθέσεις.
Η πρώτη είναι μια αξιόλογη πορεία στις ομάδες που προπόνησε. Όχι δηλαδή τεράστιο βιογραφικό αλλά γενικά επιτυχημένο. Για παράδειγμα να έχει πάρει την 8η ομάδα της Δανίας και να την πήγε 2η, ή να έσωσε από τον υποβιβασμό μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ της La Liga ή να πήρε πρωτάθλημα με την 7η ομάδα της Αυστρίας. Να πέτυχε με λίγα λόγια τους στόχους του παρουσιάζοντας ομάδες με αρχή, μέση και τέλος. Χωρίς να διαθέτει απαραίτητα κάποιο γνωστό όνομα.
Το άλλο είναι η ευελιξία που θα πρέπει να έχει σαν προπονητής. Σε συστήματα, επιλογή ρόστερ. μεταγραφές, ενσωμάτωση των παικτών στον κορμό και συγχρόνως να έχει απαιτήσεις για το καλύτερο από την διοίκηση ώστε και ο κόσμος να έχει απαιτήσεις στην συνέχεια από αυτόν.
Αυτά πιστεύω ότι είναι τα βασικά κριτήρια για μια safe επιλογή.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
-
xrisitsapa
Προπονηταρα ειναι ο Κονσεισαο.
Μαρθελινο πιο κατω.
Ο Ιβιτς πιθανοτατα ειναι χειροτερος απο τον Ραζβαν.
Σαν βιογραφικο, θα με καλυπτε καποιος σαν τον καινουργιο του βαζελου, καλη ηλικια, επιτυχιες σε ομαδα πρωταθλητισμου, επιτυχιες στην Ευρωπη.
ΥΓ. Για μενα προπονηταρα ειναι και ο Ραζβαν. Αν καποιος δει το βιογραφικο του και τις επιτυχιες του, ειναι μια χαρα επιλογη για πολλες ομαδες.
Μαρθελινο πιο κατω.
Σαν βιογραφικο, θα με καλυπτε καποιος σαν τον καινουργιο του βαζελου, καλη ηλικια, επιτυχιες σε ομαδα πρωταθλητισμου, επιτυχιες στην Ευρωπη.
ΥΓ. Για μενα προπονηταρα ειναι και ο Ραζβαν. Αν καποιος δει το βιογραφικο του και τις επιτυχιες του, ειναι μια χαρα επιλογη για πολλες ομαδες.
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- Dimitris_L4
Ο ρασβαν οτι ηταν να προσφερει πιστευω το προσφερε. Για την ακριβεια, η διοικηση τον "εκαψε". Εβαλε πανω του τοσα πραγματα που απλα πλεον δεν. Και δε θεωρω με τιποτα τον ρασβαν στα επιπεδα μαρθελινο και κονσεϊσαο.xrisitsapa έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 08:05 Προπονηταρα ειναι ο Κονσεισαο.
Μαρθελινο πιο κατω.
-
xrisitsapa
Συμφωνω απολυτως σε ολα.
Δεν ειναι στο επιπεδο τους, δεν ξερω αν ειναι καν στο επιπεδο του Νεστρουπ.
Νομιζω οτι επιασε το ταβανι του στον ΠΑΟΚ, και θα ειναι καλη μια αλλαγη και για τους 2.
Ραζβαν- Ιβιτς θεωρω οτι ειναι πανω-κατω ιδιο επιπεδο, Γκαρσια σιγουρα πιο κατω.
Δεν ειναι στο επιπεδο τους, δεν ξερω αν ειναι καν στο επιπεδο του Νεστρουπ.
Νομιζω οτι επιασε το ταβανι του στον ΠΑΟΚ, και θα ειναι καλη μια αλλαγη και για τους 2.
Ραζβαν- Ιβιτς θεωρω οτι ειναι πανω-κατω ιδιο επιπεδο, Γκαρσια σιγουρα πιο κατω.
- These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 2):
- TasosDuss, embuji
Επίσης το προφίλ νέου προπονητή πρέπει να είναι προπονητής που η ομάδα είναι επιθετική και περνει ρίσκα γιατί το τσουκου τσουκου και η αμυντική προσήλωση στην Ελλάδα που οι αντίπαλοι στήνουν λεωφορείο δεν πιάνει. Μακριά από δασκάλους τύπου Σάντος δηλαδή.
Επίσης προπονητή που του αρέσει στο 10 να δίνει ελευθερίες , μην φέρουμε κανά παπάρα της πειθαρχίας και έχει Ντελια στο πάγκο για να του διδάξει τις αρετές της αμυντικής προσήλωσης και ότι κανένας δεν είναι πάνω από το σύνολο γιατί θα φύγει νύχτα .
Επίσης προπονητή που του αρέσει στο 10 να δίνει ελευθερίες , μην φέρουμε κανά παπάρα της πειθαρχίας και έχει Ντελια στο πάγκο για να του διδάξει τις αρετές της αμυντικής προσήλωσης και ότι κανένας δεν είναι πάνω από το σύνολο γιατί θα φύγει νύχτα .
Ο Λουτσέσκου ειναι ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ και φυσικά εκτός της κατηγορίας σύγκρισης με αλλους προπονητές, ιδίως όσους δεν εχουν αναλάβει την ομαδα. Ειναι ο μοναδικός με την προοπτική σε 10, 20 χρόνια να αναφερεται οπως ο Λες Σάνον, ο Γκιουλα Λοραντ και ο Άγγελος Αναστασιάδης.
- These users thanked the author SCIFO for the post:
- Dimitris_L4
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Έχω πληροφορίες ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει του χρόνου στον πάγκο του προπονητή με επιτυχίες σε πρωτάθλημα του Κόλπου, γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, και όνομα βαρύ σαν ιστορία - όχι κατ'ανάγκη λόγω του ίδιου.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- Dimitris_L4
Τον Ραζβάν δηλαδή;Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 09:01 Έχω πληροφορίες ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει του χρόνου στον πάγκο του προπονητή με επιτυχίες σε πρωτάθλημα του Κόλπου, γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, και όνομα βαρύ σαν ιστορία - όχι κατ'ανάγκη λόγω του ίδιου.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, Ally Samagoal, margas
-
Panostas1995
Razvan we trustΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 09:01 Έχω πληροφορίες ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει του χρόνου στον πάγκο του προπονητή με επιτυχίες σε πρωτάθλημα του Κόλπου, γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, και όνομα βαρύ σαν ιστορία - όχι κατ'ανάγκη λόγω του ίδιου.
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
Βρε σε ολα τα τοπικ για τον Ραζβαν γραφετε
εχετε λαλησει!
Παω και στο "μεταγραφες μπασκετ". Ετσι και γραφετε και εκει "ο Ραζβαν θα ζητουσε 3αρι με σουτ φαρμακι" ειστε για ζουρλομανδυα!!
εχετε λαλησει!
Παω και στο "μεταγραφες μπασκετ". Ετσι και γραφετε και εκει "ο Ραζβαν θα ζητουσε 3αρι με σουτ φαρμακι" ειστε για ζουρλομανδυα!!
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
- SCIFO, Panostas1995, pagotatzis
Παντως το ομολογιακο δανειο εμενα μου φαινεται να μριζει Γιαννουλης. Πολυ τον μιλανε τα ΑΡΔ και οτι πιεζει και οτι εχει συμφωνησει και θελει ΠΑΟΚ κλπ κλπ οποτε μαλλον κλεινει το ζητημα. Τουλαχιστον αυτο ελπιζω.
Εντομεταξει αυτο που λες οτι δεν πιανει ειναι αυτο που εδωσε φετος πρωταθλημα στη χάρτινη. Σφιχτα επαιζε και επαιρνε κατι αποτελεσματα στο 90cartman έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 08:45 Επίσης το προφίλ νέου προπονητή πρέπει να είναι προπονητής που η ομάδα είναι επιθετική και περνει ρίσκα γιατί το τσουκου τσουκου και η αμυντική προσήλωση στην Ελλάδα που οι αντίπαλοι στήνουν λεωφορείο δεν πιάνει. Μακριά από δασκάλους τύπου Σάντος δηλαδή.
- Dimitris_L4
Σ ειπα ξεκινα με τν Γιαννουλη κ τη δουλεια σου , δν ηθελες...embuji έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 09:58 Παντως το ομολογιακο δανειο εμενα μου φαινεται να μριζει Γιαννουλης. Πολυ τον μιλανε τα ΑΡΔ και οτι πιεζει και οτι εχει συμφωνησει και θελει ΠΑΟΚ κλπ κλπ οποτε μαλλον κλεινει το ζητημα. Τουλαχιστον αυτο ελπιζω.
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 3):
- paok apo epilogi, Ally Samagoal, margas
Την τελευταια ωρα ακουγεται σε διαφορα site για τη θεση του Sports Director ο Παναγιωτης Χατζηαλεξιου.
Απο τα λιγα που βρισκω για την εμπειρια του ειανι σιγουρα στελεχος με ποδοσφαιρικο background (CEO Νυρεμβεργη, ολες οι Εθνικες Γερμανιας)
Αξιζει να βρειτε τα αρθρα, φαινεται πολυ λογικη κινηση και σιγουρα step-up
“Είμαι υπεύθυνος για όλες τις εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών από Κ15 έως και τους μεγάλους. Είμαι ακόμη υπεύθυνος στις ακαδημίες στο πρόγραμμα youth development και στο σκάουτινγκ analysis. Με λίγα λόγια, είμαι υπεύθυνος σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, director of sports, δηλαδή."
Απο τα λιγα που βρισκω για την εμπειρια του ειανι σιγουρα στελεχος με ποδοσφαιρικο background (CEO Νυρεμβεργη, ολες οι Εθνικες Γερμανιας)
Αξιζει να βρειτε τα αρθρα, φαινεται πολυ λογικη κινηση και σιγουρα step-up
“Είμαι υπεύθυνος για όλες τις εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών από Κ15 έως και τους μεγάλους. Είμαι ακόμη υπεύθυνος στις ακαδημίες στο πρόγραμμα youth development και στο σκάουτινγκ analysis. Με λίγα λόγια, είμαι υπεύθυνος σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, director of sports, δηλαδή."
- These users thanked the author geobila for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης